Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (745. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
31.306
Cevap
907
Favori
3.048.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 743744745746747
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dj.trust.06

    kesin bi yerden itelemece vardır normal değil oranlar? siz görüştünüz mü?
    Zaten yazmışlar "Kredinin %10u kadar peşin faiz ile" diye, yani başka bir orandan faiz var heralde, buna ekstra faizin faizine %0,87 oran koymuşlar heralde???

    Ben ev aldım kredi kullandım. Burayı takip ediyordum arkadaşları bilgilendirme amaçlı çekip paylaştım. Ondan dolayı arayıp görüşmedim. Arayıp görüşen arkadaş olursa ve burada diğer arkadaşları bilgilendirirse iyi olur. Bende tam olarak ne demek istediğini anlamadım.
  • kredi çekeceksin diyelim 10000 TL . %10 u yani 1000 TL peşinen alıyor, kalanına % ne ise o kadar işletiyor, yani gereksiz.
  • unnamedist U kullanıcısına yanıt
    Hocam %10 peşin faiz alarak zaten köstüreceği kadar köstürmüş. avantajlı bir durum yok. kaldı ki 36 ay vadeli konut kredisini zaten verirler bu oranla
  • Peşinatsız olarak ev kredisi almayı düşünüyorsanız bir yazı buldum okumanızı öneriyorum. Ben peşinat olmadan kredi verirler diyordum ama ipotek falan gerekiyor sanırım. Geçen toki kredisi kampanyası vardı kaçırdık, 30 eylül son tarihti şimdi de peşinatsız ev kredisi veren bankalara bakıyoruz. Yakın zamanlarda hiç kredi çekip de ev alan oldu mu acaba? Acaba ford focus'umu ipotek ettirsem peşinatsız ev kredisi alabilir miyim ki. Bilen varsa yazsın lütfen.
  • sh00t186 S kullanıcısına yanıt
    siteniz ve üyeliğiniz hayırlı olsun..! sizin miydi site acaba link alsın seo yapsın diye burada link paylaşıyorsunuz???

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba benim bir sorum olacak nisan ayında ihtiyaç kredisi çekmiştim 36 aylık şimdi ihtiyaç kredileri 48 aya çıkarıldı benim bu çektiğim krediyi 48 aya yapılandırma gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Aylık ödeme tutarımı düşürmek istiyorum.
  • kadircan48 K kullanıcısına yanıt
    Yapılandırırken 72 aya kadar yapılandırabilirsiniz . Yeni düzenlemede öyle yazıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thelord03 kullanıcısına yanıt
    Ama benimki ihtiyaç kredisi ev kredisi değil ihtiyaç 48 ay oldu zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadircan48 K kullanıcısına yanıt
    Hocam kanun bir defaya mahsus yayımlandıktan önceki tarihte çekilen ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarında 72 aya kadar yapılandırma imkanı verdi. Kesin bilgi resmi gazete yayınlandı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar vakıfbanktan konut kredisi kullandım. Şuan hesaba expertiz sebepli bloke konmuş. Müşteri hizmetleri ayrıntı göremiyoruz diyor. Hesapta expertiz için yetecek para da var. Başına böyle bir olay gelen ya da bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem/bankalarda-konut-kredisi-oyunu/57883/

    Bu konuya ait böyle bir hareket içinde olan var mıdır?
    Örnek ile ben de hareket isterim. Hep geri çeviriyor banka.
  • Akbank 1,11 den çekmiştim. Tekrar yapılandırmak istediğimde 1,09 dan yapılandırır ve yüzde 2 ceza olarak yansıtırız diyorlar. Yeni ev alımına 0,95 den veriyorlar. Nasıl bir sistem bu? Devlet bankasına taşısak orda da oran aynı mı acaba?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fox, haber yaptı yapılandırma ile ilgili sorunu...


    Keşke gündeme taşınsa...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılandırma için vakıf ve ziraati şikayet ettim. Hatta vakıftaki elemana hakem heyetini sordum, "hakem heyetine gitmemeniz sizin için daha iyi olur" dedi, onu da şikayete yazdım. Yapılandırma için ne kadar çok şikayet giderse denetimi o kadar sıkılaştırıp bankaları baskı altına alabilirler. Ekonomi bu şekilde giderse 1 yıla yapılandırma ve konut kredisi faizleri 0,90'ın altına düşer ama onu bekleyene kadar bankalara bir sürü faiz ödemiş olacağız. Ne kadar erken kaparsak o kadar iyi.

    Geçenlerde bi arkadaş change üzerinde imza toplamak istedi ama doğru düzgün katılım olmadı, 100 kişi bile olmadı. BDDK'ya yardıralım

    BDDK şikayet linki:
    https://ebulten.bddk.org.tr/esikayet/




  • 0,95 oranla iş bankasına başvuruyu yaptık kredi onaylandı çarşamba günü tapu işlemlerini halledecegiz .dosya masrafı için bir kaç ödeme yaptıktan sonramı hakem heyetıne başvursam fikri olan varmı acaba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrahakt

    Arkadaşlar vakıfbanktan konut kredisi kullandım. Şuan hesaba expertiz sebepli bloke konmuş. Müşteri hizmetleri ayrıntı göremiyoruz diyor. Hesapta expertiz için yetecek para da var. Başına böyle bir olay gelen ya da bilgisi olan var mı?

    Bende vakıfbanktan çekmiştim. 600 TL bloks koymuşlardı expretiz için , expertiz ücreti 500 civarı tuttu kalanı hesabıma geri tanımlamışlardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Kredimin 1 yılı doldu ve DASK yaptırmam gerekiyor. Krediyi çektiğim Halkbank şubesinden bugün arandım ve DASK'ı sadece kendi bankalarından yapabileceğimi, bunun zorunluluk olduğunu, yaptırmazsam hesaptan otomatik çekeceklerini söylediler. Bunun doğruluğu nedir? Başka bir yerden yaptırabilir miyim?

    150 m2 ev için 320 TL istediler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr.Ali

    Merhaba arkadaşlar. Kredimin 1 yılı doldu ve DASK yaptırmam gerekiyor. Krediyi çektiğim Halkbank şubesinden bugün arandım ve DASK'ı sadece kendi bankalarından yapabileceğimi, bunun zorunluluk olduğunu, yaptırmazsam hesaptan otomatik çekeceklerini söylediler. Bunun doğruluğu nedir? Başka bir yerden yaptırabilir miyim?

    150 m2 ev için 320 TL istediler...

    Aynı durumdayız, dask+konut sigortası 150 lira felan tuttu benimki. Sizin neden o kadar tuttu anlamadım ama başka bir banka-sigorta şirketinden yapabilirsiniz. Hiç de mecbur değilsiniz onlara. Zaten yaptırmasanız ne yapacaklar ki?
    Benim bankacı istersen başka yerden yaptır dedi. Ama 5-10 lira fark çıkar dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bankadan yaptırabilirsiniz yaptirdiginiza dair belgeleri kredi çektiğiniz bankaya fotokopisini bırakın hiçbir sorun çıkmaz benden söylemesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssfea S kullanıcısına yanıt
    Geri alma süreci nasıl işliyor hocam?

    Binde 5 dediler 1000 lira istediler benden de
  • 
Sayfa: önceki 743744745746747
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.