Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (1411. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43.608
Cevap
311
Favori
2.867.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14091410141114121413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O bahsettigin motorlar 3000litre ve beygiri oldukca yuksek ,bunlarin yapilis amacini 115hp ile iliskilendermekte guzel kafaymis, daha once kendi mesajinda aracin icin' 115 hp arac m paket olsa ne olur' diyerek zaten bmw ruhuna ne kadar ters oldugunu kendin belirterek zaten kendi kendine cevap vermissin. Sacma sacma konusan kendiyle celisen sensin ,zaten mesajlara da saygisiz bir uslupla cevap verdigin icin yazdim yoksa senin gibi birini muhatap bile almam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream of ice -- 23 Ağustos 2016; 19:59:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dream of ice

    O bahsettigin motorlar 3000litre ve beygiri oldukca yuksek ,bunlarin yapilis amacini 115hp ile iliskilendermekte guzel kafaymis, daha once kendi mesajinda aracin icin' 115 hp arac m paket olsa ne olur' diyerek zaten bmw ruhuna ne kadar ters oldugunu kendin belirterek zaten kendi kendine cevap vermissin. Sacma sacma konusan kendiyle celisen sensin ,zaten mesajlara da saygisiz bir uslupla cevap verdigin icin yazdim yoksa senin gibi birini muhatap bile almam.

    Bmw 1 serisi m olsa ne olur olmasa ne olur yine yaziyorum
    M olunca 150 beygirmi oluyor ?
    Sonucta dizel motorun yapilis amaci belli ekonomi ve az yakmasi dunyada yakit hesabi yapmayan ne firma var nede insan sirket aracin varsa yapmazsin sadece

    Kendi kendime celistigim 1 tane bile mesaj yok burada bmw alan herkes yardir araba kullanmiyor tabiki yakit hesabi yapicam neden yapmiyim
    ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bmw 1 serisi tanitim sayfasi yaziya dikkat tamamen dusuk tuketime yer verilmis
    Ama 100.000 verem yakit hesabi yapmacak diyor bazi uyeler yahu 100.000 olmus megane para ile yakitin ne ilgisi var ?

    3.20 i konularini okuyorum araci almadan herkes bu araba ne yakar diye soruyor hani bmw alan yakit hesabi yapmazdi ?



    Bu mesaja eklenen görseller:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Yakıt hesabı yapılmaz mı ya, hergün harcanan birşey, tabiki yapılır. Bizim millette bir huy olmuş hesab yapılmaz... yemenin hesabı olmaz, çocuğa ve eşe alınan şeyin hesabı olmaz, eve alınan eşyanın hesabı olmaz, bu hesap nerde yapılıyor anlayamadik, fakat genelde zuurtlerin ağzında bu hesap yapilmaz lafı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fasson

    Yakıt hesabı yapılmaz mı ya, hergün harcanan birşey, tabiki yapılır. Bizim millette bir huy olmuş hesab yapılmaz... yemenin hesabı olmaz, çocuğa ve eşe alınan şeyin hesabı olmaz, eve alınan eşyanın hesabı olmaz, bu hesap nerde yapılıyor anlayamadik, fakat genelde zuurtlerin ağzında bu hesap yapilmaz lafı.

    Sacmalik hocam cidden sacmalik arabayi bir kere alirsin yakiti her zaman niye yapmiyim ya parayi gokten zembille mi dagitiyorlar allah askina

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araclar 100kmde 20litre yakmiyor zaten makul degerlerde bir yakit tuketimi var o yuzden yakiti bi kadar onemsemek yanlis ,tabiki yakit arac alirken kistaslardan biridir ama sanki tek kistas oymus gibi davranilirsa bu aracin ruhuna aykiri olur. Evet ben de oyle diyorum 115hp m paket olsa ne olur olmasa ne olur 115hpnin bmw ile ne alakasi var?

    Ne degerli malin varmis gercekler ne ise onu konusalim ,sirf bir seye sahibiz diye onu olumune savunmayacagiz herhalde, kendi aracim icin de diyorum Trdeki benzinli modellerde bmwden zevk almak icin yetersiz. Bmw yakit verisini on plana cikarmiyor bu distrubutorun Turkiye sartlarina gore araci pazarlama taktigi ,senin bmw borusanin 4 serisine zorla koydurdugu 136hp motordan bile rahatsiz ,almanya bizzat bunun bmwye yakismadigini soyluylar ama Turkiye byuk bir pazar borusan istedigi icin , istemyerek de olsa koymuslar ve simdi daha once de bahsettigim gibi motoru chipleyerek satmayi dusunuyorlar. Hangi forum ya da marka olursa olsun eger 100,200bin premium bir araca verip yakit mevzusuna cok takiyorlarsa yanlis tercih yapmislar demektir, baskalarinin bir konuyu cok konusmasi o konuyu hakli kilmaz. 4.18iyi de alan bunu diyor ,3.18ide ya da 1.16dyi de, ben performans istemiyorum ,araci yavas kullanirim vs bence kesinlikle yine soyluyorum zugurt tesellisidir; soyle bir bilimc altina in bakalim bmw sana neyi cagristiriyor? Konforlu rahat surusu mu yoksa icini tirmalayan guclu motoru ve sesiyle , yapilan driftleri ,heyecani mi?

    Bir mala para verildi diye bu kadar yuceltmeye gerek yok biz bmwnin b'sine biniyoruz sadece bu motorlarla hele sen b'sine bile binmiyorsun bunu kabullen. 3.20nin reklaminda ne diyordu bmw ruhunu anlatirken ,cok az yakiyor mu bu arac yoksa bir kere gorursun onu sadece bastin mi uzar gider vari birseyler mi diyordu?
    Sacma olan senin bilmem kacbin tl kredi cekerek aldigin aracin bmwye gore yetersiz motora sahip oldugunu kabullenememen ve agzindan yakittan baska bir laf cikmamasi. Senin cektigin krediyi cekseydim ,zugurt vs diye yukarida konusan vatandas, 4.20d alirdim, zar zor bir araba almissiniz gelip burada yakit diye kafa utuluyorsunuz gidin megane binin siz de raht edin bizde edelim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream of ice -- 23 Ağustos 2016; 21:05:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dream of ice D kullanıcısına yanıt
    10.000 fazla verip m alsaydim beklemem lazimdi hazirda araba yoktu 20.000 0 faiz kampnyasi zararim olacakti totelde 30.000 yani
    M arabanin standart gelen jantlari asiri kotu onun icinde almadim
    Gelelim isin gercek kismina arabanin gucu ayni m olsa ne olur olmasa ne olur dedim hepsi bu
    Bmw'nin b sine biniyoruz nasil bir sacmaliktir allah askina ya sen ne yiyip iciyorsun da bu mesajlari yaziyorsun bize soylede biz yemeyelim icmeyelim
    Bmw de sadece surus zevki standarttir hemde her serisinde
    Bende isterim m3'e binmek ama sartlar uygun olmuyor
    Senin neslin ben tukendi saniyordum yanilmisim neyse bunuda ogrenmis olduk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dream of ice

    Bu araclar 100kmde 20litre yakmiyor zaten makul degerlerde bir yakit tuketimi var o yuzden yakiti bi kadar onemsemek yanlis ,tabiki yakit arac alirken kistaslardan biridir ama sanki tek kistas oymus gibi davranilirsa bu aracin ruhuna aykiri olur. Evet ben de oyle diyorum 115hp m paket olsa ne olur olmasa ne olur 115hpnin bmw ile ne alakasi var? Ne degerli malin varmis gercekler ne ise onu konusalim ,sirf bir seye sahibiz diye onu olumune savunmayacagiz herhalde, kendi aracim icin de diyorum Trdeki benzinli modellerde bmwden zevk almak icin yetersiz. Bmw yakit verisini on plana cikarmiyor bu distrubutorun Turkye sartlarina gore araci pazarlama taktigi ,senin bmw borusanin 4 serisine zorla koydurdugu 136hp motordan bile rahatsiz ,adamlarin kendileri bunun bmwye yakismadigini soyluylar ama Turkiye byuk bir pazar borusan istedigi icin , istemyerek de olsa koymuslar ve simdi daha once de bahsettigim gibi motoru chipleyerek satmayi dusunuyorlar. Hangi forum ya da marka olursa olsun eger 100,200bin premium bir araca verip yakit mevzusuna cok takiyorlarsa yanlis tercih yapmislar demektir, baskalarinin bir konuyu cok konusmasi o konuyu hakli kilmaz. 4.18iyi de alan bunu diyor ,3.18ide ya da 1.16dyi de, ben performans istemiyorum ,araci yavas kullanirim vs bence kesinlikle yine soyluyorum zugurt tesellisidir; soyle bir bilimc altina in bakalim bmw sana neyi cagristiriyor? Konforlu rahat surusu mu yoksa icini tirmalayan guclu motoru ve sesiyle , yapilan driftleri ,heyecani mi? Bir mala para verildi diye bu kadar yuceltmeye gerek yok biz bmwnin b'sine biniyoruz sadece bu motorlarla hele sen b'sine bile binmiyorsun bunu kabullen. 3.2nin reklaminda ne diyordu bmw ruhunu anlatirken ,cok az yakiyor mu bu arac yoksa bir kere gorursun onu sadece bastin mi uzar gider vari birseyler mi diyordu?
    Sacma olan senin bilmem kacbin tl kredi cekerek aldigin aracin bmwye gore yetersiz motora sahip oldugunu kabullenememen ve agzindan yakittan baska bir laf cikmamasi.

    hocam bu lüks tüketim objesi. spor aleti veya aksesuarı değil. o yüzden herkes aynı pencereden bakmıyor.

    herkes mantığı ile yaklaşamayabilir olaya, heves faktörü de sözkonusu.

    heves ediyordur, fakat fazla bütçe ayırmak istemiyordur. bari yakıttan tasarruf edeyim der.

    her kasada her motor olması güzel de, her motora M paket olması tüketim çılgınlığının son noktası.

    Mesela 3 serilerinin hepsi M paket satılıyor galiba. 1 serisi fazla olmadığı için bilemeyeceğim. 116d aldın diyelim. M paket alsan ne olur, almasan ne olur.

    Yine heves yatıyor temelinde.

    Ben olsam yapmam demek lazım. Fazlasını söyleyince insanlar rencide oluyor




  • O zaman surus zevkinden bahset,yok yakit soyle ,yok su kadar kredi indirimi var diye kafa utuleme forumda, 115hpden ne surus zevki aliyorsun hele bir anlatta biz de ogrenelim. Burada surus zevkinden bahsedecek arkadaslar varsa 1.18i 170hp sahipleridir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream of ice -- 23 Ağustos 2016; 21:14:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eng. kullanıcısına yanıt
    Biraz sert yazdim farkindayim, katiliyorum size ama bazen anlayana anladigi dilden yazmak gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dream of ice

    O zaman surus zevkinden bahset,yok yakit soyle ,yok su kadar kredi indirimi var diye kafa utuleme forumda, 115hpden ne surus zevki aliyorsun hele bir anlatta biz de ogrenelim. Burada surus zevkinden bahsedecek arkadaslar varsa 1.18i 170hp sahipleridir.

    Surus zevkini motor hacmine gore degerlendirirsek yandik sana cok seyi ogretmemiz gerekecek

    En yakin zamanda 1.5 motor mazda mx5 kullan anlarsin ne demek istediğimi
    Bmw nin surus dinamikleri her zaman en ust seviyededir bunu sakin aklindan cikarma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala Renault Clio modelinde ısrar ediyorum, dCi motor gerçekten de çok az yakıyor, performansı da müthiş!
  • dream of ice D kullanıcısına yanıt
    Konuyu dağıtmayalim ama forumda araç hakkında hersey konuşulur, sürüş özellikleri,teknik özellikler, fiyat, servis, sorunlar-çözümü gibi yakıt tüketimide konuşulur, premium araçlarda bir cok modellerde konuşulur,premium markalar araçlarında 2.0cc altında, 1.6cc vs. motorlar kullanıldı, Türkiyede de satilan premium araçların %77si bu motor hacimlerinde, yani zengin diye düşündüğünuz kesimde yüksek vergi ve yakıttan tasarrufu amaçlamış, zaten kalan %23 lük kesimden bu forumlarda adam yok, ayni mantıkla biride bmw audi mercedes gibi araçların 2.0cc altı motorlusuda alınmamalı derse sizin saçma bir konuşma yapmış olur, yakıt tüketimi zaten genelde dizel (zaten belli) üzerine değilde, yeni nesil benzinli motorların tüketimi için oluyor, bu arada megane ve clioyu bize uygun gördün lütfettin, yinede sağol lpg li broadway dememişsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu senin daha yeni bindigin araca ben 2 yildir biniyorum ve tekrar soyluyorum senin cektigin kredi bilmem ne ile sadece hayalinde gorebilecegin araclara binebilirdim o yuzden havaniz kime anlamis degilim ,siz para verip bir arac aldiniz diye o arac dunyanin en mukemmel makinesi olmuyor ,iste daha onceki mesajlarimda da demek istedigim buydu ıkınıp zar zor maddiyatini asan bir arac alirsan boyle ilahlastirirsin onu , hele biri daha once benim malim cok degerli aracima icim yanar demis neredeyse tapacak altindaki arabaya.
    Evet senin icin renault ideal cunku bence araclara bakis acin ve yaklasimla binmen gereken arac bu , yukaridaki arkadasin da dedigi gibi hem az yakiyorlar hem de iyi kaciyorlar ,gozunu tuketim degerinden alamayan birinin bmw neyine? Zaten profilinde hyundai, peugeot sayfalarinda takiliyorsun iste alacagin araclar onlar.

    Mesajlariniza bakiyorum tek konustugunuz sey kredi oranlari ve yakit hic surus keyfinden falan bahsettiginize denk gelmedim, ustelik benzinli araclara da sanki benzini iciyormus muamelesi yapip tam bir zugurt tesellisiyle iyiki dizel almisim diye kendiniz calip kendiniz oynayarak avutuyorsunuz birbirinizi , emin olunki bmwnin araci satmak istedigi kullanici profilinin yanindan bile gecmiyorsunuz. Bak senin gibi kendi malimi ovmuyorum hatta elestiriyorum , senin 0-100u 10 saniye uzeri olan aracinin yaninda 8.5 olan aracimda bile aslinda bmw binmedigimizi soyledim, segmentinde en guzel araci biniyorum dersin anlarim ama 115 hplik aracina yok surus keyfi bilmem ne diye porsche muamelesi yapman komik ,senin kullandigin motorun elin gavuru varliginin bile farkinda degil o yuzden tekrar diyorum maddiyatinizi zorlayacak araclar alip sonra yakitla kafayi bozup altinizdaki araci da ilahlastirmayin sonra uzulen siz olursunuz, al cebindeki parayla bir clio bin keyfine iste ne gelip kasiyorsun burada yok 100kmde 4 litre yaktim yok 0 bilmem kac oranla kredi cektim diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream of ice -- 24 Ağustos 2016; 1:12:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dream of ice D kullanıcısına yanıt
    Şampiyon sakin ol, parası çok olan adamın konuşmaları değil ama bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam dubai de bizim gordugumuz 1.4-1.6 lt motorlu araclarin 3 veya 5 litreliklerine biniyor benzin gostergesine baktigini bile sanmiyorum. 80 tl lik bir ucretle yaklasik 1600km yol yapmistim ben de opel corsa ile. Ve orada gercekten benzin gostergesine bakmiyorsun. Hatta benzin cok ucuz ve hava sicak diye klimayi acip 3000 devirde motoru calistirarak arabada beklemisligimiz var.

    Mesela avrupada da su pahali. Avrupaya gittiginde tanesi 3 eurodan gunluk kac kere su ictigini ve kac kez 3 euro0 verdigini hesaplarsin ama ulkemizde gunde kac kez suya para 0verdigini dusunmezsin.

    Bu durumda bu algi arabadan bagimsiz aldigin seyin pahali hissettirmesi ile alakali. Pahali bir sey aldigini dusunuyor isen onu harcarken de eekonomi yapmak istersin.


    Bu arada maddi anlamda zenginlik kelimesi de 100.000 lik araca binen kisiler icin degildir bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dream of ice D kullanıcısına yanıt
    Ya sen iyimisin ?
    Kiminle konustugunun farkina var sen beni nereden taniyorsun ki bu sekilde konusuyorsun ?
    Ben sana bu arabanin bir dunya eksigini sayarim neyi ilahlastirdim zorla kufur ettircen kendine

    Kendine gel bir silkelen git elini yuzu falan yika acil asam gibi yaz daha fazla sacmalama bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar kisisel olarak sorun yasadigimiz kisilerle olan mevzulardan dolayi forumun diger takipcilerinide ister istemez etkiliyorsunuz,deildigim gibi kisiselde olsa bu paylasimlar;

    116d kullananlari fakir 118i kullananlari zengin gormek,

    Dizel kullananlarinda benzinli kullaniciyi enayi gibi gormesi,

    Bu araci basmadan ekonomik kullananlarin kiyas yapmaksizin yaptigi paylasimlarin bile kucuk hesapci gorulmesi,

    Gibi bircok etkide bulunuyor bizlere,

    Tartismaya girmeye niyetim yok, aracim 116ed 116hp 0-100 10.5sn tuketim odakli surdugum zamanlarda paylasimlarda bulunuyorum, performansli surmeyide seven biriyim dizel 115hp diye performansli surulmez demeyin hor gormeyin clio megane gibi araclari layik gormeyin alt tarafi 2sn daha yavas ve yaklasik %50dizelden daha maliyetli 118i ortami yumusatalim kirmayalim birbirimizi hepimizin aski 3 harf degilmi? :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dream of ice D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bırak isteyen dilediği gibi yazsın, yazarda, sen şunu yazma bunu yazma diyemezsin, senin yazdiklarinda herkesin hoşuna gitmeyebilir, yani sen sınır koyamazsin, herkese sataşma, paranı çok sanıp boşuna hava atma, kredi sormayin siz anca şu markaya binersiniz benzin hesabi yapma, yok şu forumlarda gezip yaziyorsun, en ucuz b segmenti aracin 60bin tl ye satıldığı piyasada, 80-100bin tl lik arabaya binip boşuna hava yapma yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben burada @dream of ice kullanıcısını haklı buluyorum, çünkü gayet makul argümanlarla belirli bir durumu ortaya koymuş. Yani onun bakış açısı bana daha yakın geldi. BMW ruhunu ön plana çıkartacak şekilde bir konuşma yapmış.
  • 
Sayfa: önceki 14091410141114121413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.