Bildirim
Samsung S5233 Star Wifi Gelen Arama ve Mesaj Engelleme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
engellemeyi bilmiyorum ancak arayan bir kişinin otomatik meşgule aldırabilirsin. Ekranda cevapsız arama olarak gözükür. Karşı taraf aradığı anda sanki no ya basmışın gibi...
Nasıl yapılıyor dersen anlatıyım
Ayarlar >> Uygulama Ayarları >> Arama >> Tüm Aramalar >> Otomatik reddet
umarım işini görür. Direk engellemeyi görürsen bende öğrenmek isterim ;)_____________________________ -
arkadaşlar star2 kullanıyorum ve buldum engellemeyi.sırf yardımcı olmak için hemen üye oldum :)
engellemek istediğiniz numarayı ekrana yazın arama tuşuna basın daha calmadan kapatın.kayıtlara girip onu numaranın üstünde seceneklere gelin.temizle-kişi ayrıntılarını görüntüle-kişiyi engelle-arama ekranına kopyala çıkıyor star2de.kişiyi engelle dediğiniz zaman ekrana arama ve mesaj diye iki secenek çıkıyor:)umarım yardımcı olur_____________________________ -
Sırf sana teşekkür edebilmek için üye oldum çok çok saol başımı beladan kurtardın :D eyw hocam :D _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: xxshe
arkadaşlar star2 kullanıyorum ve buldum engellemeyi.sırf yardımcı olmak için hemen üye oldum :)
engellemek istediğiniz numarayı ekrana yazın arama tuşuna basın daha calmadan kapatın.kayıtlara girip onu numaranın üstünde seceneklere gelin.temizle-kişi ayrıntılarını görüntüle-kişiyi engelle-arama ekranına kopyala çıkıyor star2de.kişiyi engelle dediğiniz zaman ekrana arama ve mesaj diye iki secenek çıkıyor:)umarım yardımcı olur
bu bende işe yaramadı başka bir önerisi olan var mı?_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler