Şimdi Ara

Tenya (Bağırsak solucanı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
269
Cevap
7
Favori
284.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sysgeek

    El yıkamada sorun yokta küçükken çiğ sosis ve sucuk yerdim. Dolaptan pişmemiş köfteleri aşırdığımıda hatırlıyorum. Sanırım ondan. Ne kadar sürede geçer bi tahmininiz var mı?


    NE? Ben bunları hâlâ yapıyorum ama bundan sonra elimi bile sürmem çiğ şeylere!
  • Kıçından çıkarken ailene sakın gösterme korkarlar.Kıçından çıkarken sende sakın korkma, bil ki o yaratık yediklerinin en az yarısını yiyip büyüdü.O yüzden yaratık çıktığı için minnet duy.


    1960'lı yıllarda tenya yumurtası yutup zayıflama çabasına giren Hollywood'lu yıldızlar mevcuttu.Kişi tabi kendisi bilir ama bence çok iğrenç bir durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 28 Nisan 2010; 3:31:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ConCon Klasör

    peki ilacı içtin tuvaleti yaparken bu hayvan canlımı ölümü çıkyıor

    Canlıda çıkıyor ölüde çıkıyor Çok fena birşey ilk gördüğümde belden aşağımı kesip atasım geldi ama sonra alışıyor insan.
  • arkadaşlar bide anüse çıkan kurtlar için anüse bir tane sarımsak sokuyormuşsunuz. Kurtlar patır patır dökülüyormuş. Bunu bikaç doktorda söylemişti. Özellikle insanlar böyle durumlarda çok korkuyorlar, yapmak istemiyorlar. Ama şuan bende bile olabilir farkında olmayabilirim. Bende yarın bi kontrole çıkıcam. İnanın büyüyünce daha da iğrençleşiyor kurtulması. Ağıza kadar çekmek, anüsten çekmek. Düşünsenize yolda kız arkadaşınızla geziyorsunuz ve anüsünüzden kafasını çıkartıp hareket ediyor. Naparsınız kızın yanında. Onun için kontrole elden bırakmamak lazım.
    Ben şişmanım gerek yokta demeyin bizim işteki bir abi ameliyat oldu ve kilosu 120 küsür idi afedersin

    Düşünsenize umursamıyorsun ve yolda yürürken birden arkadan çıkartıyor kafasını 2 metrelik yılan naparsın
  • Gencler sırf bu konuya mesaj yazmak için üye oldum.
    Bende belki 5 senedir tenya vardı (bir saat öncesine kadar).. ağrı sızı salya kaşıntı vs şeyler yoktu. Sadece diskilamada şeritleri goruyordum.
    Neyse bi kaç kere ilaç aldım kullandim. Dusuremedim. Ve bende onemsememeye başladım senelerce baktım buyuttum hayvani. Gecen hafta doktora gittim bunun için andazol verdi kullandım bi ise yaramadı. Bu hafta tekrar gittim doktora düzgün ilaç ver diye kontil verdi. Haliyle bi ise yaramadı. Senin vereceğim ilacı kurtul...dedim. internetten araştırdım
    Bunun ilacı YOMESAN 500mg çiğneme tableti. 4 tablet çigne dedi eczacı. Bu sabah dört tableti aç karna çiğnedim ve 1 kaç saat sonra kahvaltı yaptım. Kahvaltıdan sonrada 1 tablet müshil ilacı aldım. Bir saat kadar önce WC de tam uç metre boyunda tenya düşürdum ve artık kurtuldum. Bunu burada başka ilaçlar kullanmayın boşu boşuna diye yazıyorum. Eğer tenya denen yaratıksa icinizdeki şerit düşürüyorsunuz oradan anlarsınız. Bu ilacı kullanın ve kurtulun. Yok ameliyatmış yok ağza sut alma palavralarıymış inanmayın. Zaten bana kalırsa bu sığır tenyası denen şey diğer parazitlere gore en masumu. Besledim oradan biliyorum.. Korkulacak birşey yok. Sadece ilacı kullan ve birde hayatinin sonuna kadar kurtul. Herkese geçmiş olsun...
  • Bu videoyu izledikten sonra ben bile kendimden suphelenmeye basladim. Kasinti tuttu ya
  • öğğğğ kolonoskopimi o son görüntü
  • yau hacı benimde içime kurt düşürdün

    bende olup olmaması değilde bu bitkisel şimanlatan şeyler demişiniz kurt fln düşürüyo die bende kilo alamıom bunlardan tavsiye edermisiniz hemn kurt düşüren hem kilo aldıran bitkisel ilaç doktorla uraşmadan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sysgeek


    quote:

    Orijinalden alıntı: AurorAbeam


    quote:

    Orijinalden alıntı: sysgeek

    El yıkamada sorun yokta küçükken çiğ sosis ve sucuk yerdim. Dolaptan pişmemiş köfteleri aşırdığımıda hatırlıyorum. Sanırım ondan. Ne kadar sürede geçer bi tahmininiz var mı?


    NE? Ben bunları hâlâ yapıyorum ama bundan sonra elimi bile sürmem çiğ şeylere!


    Bence yapmayın. Gece ağız suyunda akıntı, burunda kaşıntı, ve zayıflığınızda varsa bence bir doktora görünün. Yıllardır kilo almak için uğraşıyorum çok yediğim halde neden kilo alamadığımda anlaşıldı. Şunlardan biran önce kurtulmak istiyorum.



    Deme! Bende var bunlardan yau

    Ayrıca gaz yapıyor mu merak ettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 28 Nisan 2010; 10:36:37 >
  • Şimdi tırsmadım desem yalan olur akşamları ağız suyu akıntısı var ,birazda zayıflıkta var hatta gaz bile var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mogolo


    quote:

    Orijinalden alıntı: arbuzik

    beyler bende 186 boy var 56 kiloyum. ayrıca burnumda kaşıntı ve gece ağzımdan su geliyor. doktora gitmek istemiyorum ama bende şüpheleniyorum. temizlik konusunda da geyet temizimdir. ellerim her daim temizdir sık sık banyo yaparım. şimdi bu kurtları dökünce tekrar ortaya çıkarlar mı?


    makat bölgesinde kaşinti var mi ? S.ç ken p.k unu inçele kücük beyaz veya sarimtırak renkte kurtlar gorürsen eczaneye git Kontil al. kurtcuklar biz gece uyurken makat bolgesinden veya Burundan dışarı çıkarlar için.kaşıntıya sepep olur. kurtlar kurtulmak icin aile nın tmamı tedavi olmasi gerek. Yatıgın yorgan giyisiler yüksek ısıda yıkanmalı..

    kardeş bu ilacı kullandıktan sonra kurtçuklar sadece tuvalette dışkı yaparken çıkmayacak mı? durduk yere burnumuzdan ağzımızdan mı çıkacak? öyleyse ben almıyım. tedavi filan olmuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokmavı

    Olup olmadığı belli değil dışkı temiz ama durum şüpheli bunun için ilaç kullanılır mı?Bağırsak solucanı dökücü ilacın ismi nedir?Ne Kadar?


    Arkadaş yukarıda yazmış. Kullanılmasında da bir sakınca yok. Eczacıya sorarsanız yol gösterir zaten.
  • olm 1 metre tenya mı olur kenzap içsen cıkmaz o


    hani abartmasak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FeysteBirVidyo

    Konuyu okudum k*çım kaşındı anasını satayım ya




    quote:

    Orijinalden alıntı: egemem

    arkadaşlar bide anüse çıkan kurtlar için anüse bir tane sarımsak sokuyormuşsunuz. Kurtlar patır patır dökülüyormuş. Bunu bikaç doktorda söylemişti. Özellikle insanlar böyle durumlarda çok korkuyorlar, yapmak istemiyorlar. Ama şuan bende bile olabilir farkında olmayabilirim. Bende yarın bi kontrole çıkıcam. İnanın büyüyünce daha da iğrençleşiyor kurtulması. Ağıza kadar çekmek, anüsten çekmek. Düşünsenize yolda kız arkadaşınızla geziyorsunuz ve anüsünüzden kafasını çıkartıp hareket ediyor. Naparsınız kızın yanında. Onun için kontrole elden bırakmamak lazım.
    Ben şişmanım gerek yokta demeyin bizim işteki bir abi ameliyat oldu ve kilosu 120 küsür idi afedersin

    Düşünsenize umursamıyorsun ve yolda yürürken birden arkadan çıkartıyor kafasını 2 metrelik yılan naparsın


  • ben de kıçımda bir kıpraşma hissetmeye başladım
  • geceleri burnum kaşınırsa uyumuş gibi bekliyorum dudağımın üstüne gelince yakalayıp balıklarıma veriyorum geçen geldi bitanesi tuttum kafasından çıkardım baya uzundu yaklaşık 60 cm felandi şerefsizi bıçakla parçalıyıp verdim balıklara yoksa yerdi balıkları
  • Birde öğrenmek istediğim rakının parazitler üzerindeki etkisini doktorlara soran varmı? anason bildiğim kadarı ile öldürüyo üstüne birde alkol almış oluyoruz rakı içince. eğer döküyorsa her cumartesi periyodik bi 35lik deviricem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sysgeek

    Bende tenya var. Doktor kontrolünde bir ilaca başladım. Dökülmeye başlıyorlar. Fakat ilaçla birlikte resmen kudurdular. Uyku uyuyamıyorum. Bunun ameliyatı var mı acaba kökten kurtulunsa? Yaşayanlar tecrübelerini yazarsa sevinirim. Nasıl kurtuldunuz bundan? Ne kadar sürdü?

    En iyi çözüm sabah ac karnına kabak çekirdeği ye cok kısa surede cikartirsin hepsini geçmiş olsun
  • içime tenya düşürdünüz şimdi :)
    Bende de arada sıra sabahlari kalktigimda agız suyu olusuyor ve ağzimdan dışarı dogru yani yastığa akıyor .
    Yediklerimi çok çabuk çıkarırım yani oğlen yediğim yemek - güzel bi yemekse eğer - akşama doğru bi sancı tutar hemen çıkarırım.
    Bir de bundan tahmini 1 yıl önce felan dışkımın çıktığı yerden yaklaşik 10 cm ip'e çok benzeyen birsey çıktı bu konuyu okuyunca aklıma geldi de acaba tenyamıydı o?
    Bu arada kilom gayet yerinde fazlam bile var iri yari biriyim.

    doktora gitmek istemiyorum hem korku hemde öğrenci olduğum için memleketimde değilim gidemem.

    Hemen hemem her günde tavuk doner yerim .

    Tenya varmıdır bende de ?
  • Arkadaşlar korkmayın tenyalar bağırsakta çoğalırlar bağırmasakta
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.