Şimdi Ara

16 Yaşında Bir Çocuğun Yapabileceği Bir İş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
47.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar İstanbul'da oturuyorum. Bir tek annem var, onunla yaşıyorum. Anneannem ve diğer aile üyeleri de var ama tabi maddi açıdan bir getirileri yok. Annem her ne kadar şikayet etmese de, evimiz olsa da, herhangi bir şeyimi eksik etmese de artık bazı ihtiyaçlarım pahalı ve oyuncak aldıran bir çocuk gibi bunları anneme aldıramam. Biriken paramla bazı şeyleri almaya çalışıyorum fakat tabi ki ona da harçlık dayanmıyor. Hafta sonları veya okuldan sonraki birkaç saatim var ekstradan harçlık çıkartmak için ne yapabilirim?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: KSK--CARSI

    quote:

    Orijinalden alıntı: CryptonR


    quote:

    Orijinalden alıntı: FeRSeRi

    Eğer acil para lazım değilse ve 4-5 ay bekleyebilirim diyorsan web site işine gir.Fakat ne yazıkki eskisi gibi çok güzel getirisi yok. Tabi bu iş için biraz sabır, azim ve beklemek gerekli. Ve tabi ki de özgün bir içerik ve kalite.

    İlk başlarda hosting ve ek masrafları karşılayacak parayı çıkartırsın. Sonradan ise ufak ufak harçlık çıkartırsın. Fakat dediğim gibi fazla bir getirisi olmaz. Beklemek gerekir.


    - Yada migrosta reyon elemanı olarak başvurabilirsin. Aylık 400 tl ve part time olarak çalışırsınız. Gelen malları depoya taşırsınız. Ve depodan reyona bir nevi taşıyıcı işi görürsünüz. (Kabaca hamallıkta denilebilir.)


    - Eğer elinizde çok büyük bir arşiv var ise harddisk dolum işine girebilirsin. (Sadece fikir veriyorum.)

    - Eğer pc başında çok zaman geçiriyorum diyorsanız hotfile ve türevlerinin işine giriniz. (Uyanık olursanız getirisi çok)

    - Veya excel ve photoshop'tan anlıyorsanız ufak çaplı firmalara, site logosu veya grafik çizebilirsiniz. (Bunu yapan çok eleman var. Önemli olan ise iyi çizim yapmanız ve kendi pazarınızı oluşturmanız. Ve şunu söylemek isterim ki çat pat iş çıkar ve haşlığınızı çıkartabilirsiniz belki. Fazla getiri beklemeyin.)

    - klasik bir şey fakat, cd veya dvd satışı yapabilirsiniz. Fakat artık bu iş demode oldu ve alıcısı yok. Millet nette indiriyor.

    - PTC Sitelerinden çok ufak miktarda gelir elde edebilirsiniz. Fakat sağlam kaynakla ile çalışmalısınız..

    - Hangi alanda okuyorsunuz bilmiyorum ama ticaret meslekte okuyorsanız, bir mali müşavir veya muhasebeciden hem işi öğrenip hemde ufak çaplı bir ücret kazanabilirsiniz. (Tabi ki ofisin temizliğini ve düzenlenmesi karşılığında para alırsınız. Fakat bu devirde böyle adamlar bulmak zor araştırma gerektirir.)

    Valla aklıma ilk gelenler bunlar, gelirse yazarım. Okuduysan teşekkürler. Okumadıysan canın sağolsun.

    kardes adam ne dıyo sen ne anlatmıssın

    - Eğer pc başında çok zaman geçiriyorum diyorsanız hotfile ve türevlerinin işine giriniz. (Uyanık olursanız getirisi çok)



    BU İŞİ BANA PM İLE ACIKLARMISINIZ NE YAPMAM LAZIM

    hotfile gibi sitelere üye olup oralara dosya yüklüyosun ama uzun bi işhttp://hotfile.com/affiliate.html

    quote:

    Orijinalden alıntı: MultiHunter

    Orjinal tasarımlı ve özgün içerikli bi web sitesi kurabilirsen iyi para kazanırsın ama ilk başta meyveyi ekmen gerekiyor yani sabretmek.

    ya artık bi marka olmadığınız sürece sitelerin tutacağını pek zannetmiyorum şahsen ki artık onlar bile facebooktan beğeni toplar oldu yani deneme bence riskli.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.