Şimdi Ara

### AION REHBERI ### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
100.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • asdadsasd
  • Şu an aion oynıyan bir arkadaşım benimle irtibata gecebilirmi ?
  • arkadaşımla birlikte başladık ama görevlerden sıkıldık az exp veriyorlar, normal kasmak daha avantajlı duruyor. görevleri yapmasak olur mu arkadaşlar? bana bu konuda cevap yazarsanız çok sevinirim.
  • arkadaşlar ben de oyuna yeni başladım ama . oyun içinden yardımcı olabilecek birilerini arıyorum.
    mmo bilgim biraz zayıftır da.
    scout açtım.
    ranger olmak istiyorum da. nası yapacağuz hiç bilmiyorum.
    asmodian ım. 7 lv ım daha. nickim leylateyze. oyundan yardım edecek biri olursa çok sevinirim.
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Bende Bu Oyuna Başlayalı 1 ay kadar oldu. Scout Ranger Seçtim bende. Öncelikle çarı açanlar için öğrendiğim kadarıyla bilgi vereyim.Herşeyden önce oyun free to-play dönmüştür.sadece premium gold patch vs. gibi şeyler için para gerekebiliyor.Görevlerinizi azar azarda olsa yapın.Faydasını göreceksiniz.27 lvl im şuan 1 hafta 10 güne 40 ı geçerim. Bu tarz oyunlardan çok anlayan biri değilim fakat leather giysiler öncelikli olmalı.clout 2. sırada takip ediyor.dc girmenizi tavsiye ederim.Açılan skilllerinizi kontrol edin sürekli. Yeni her zaman iyidir malum.Artı bir not aklıma gelen ranger ve bazı çar çeşitleri '' MP '' kullanır.Sürekli mp potu kullanmanız gerebilir.Ranger Sabır işidir digerlerine göre.. Ama daha eğlenceli bir çardır.Herkez kasmak istemez.. Ranger sayısı azdır o yüzden digerlerine göre daha kıymete binersiniz..İşinize en çok yarayan taşlar crit strike ve hp dir.Aklıma geldikçe veya değer taşıyan birşey olursa paylaşırım.Site işlerindende pek anlamam pm vs. burdan cevap yazarak yasak değilse msn adresimdende yardımcı olurum. erhan.inan@hotmail.com.tr (yasaksa msn paylaşım düzeltirim sayın admin ve admineler)

    İyi Günle
    r..




  • Evt ana konuyu canlandıralım biraz.Biraz soru sorucam.

    1.Gladiator olmak istiorum oyunda cok fazla gladiator varmı ?

    2.Gladiator olursam item bulma konusunda cok sıkıntı cekerimiyim ?

    3. "" "" solo dungeon yapabilirmiyim ve solo boss kesebilirmiyim ?

    4."" "" pvpde iyi bir yer edinirmiyim parti bulabilirmiyim ?

    5.Gladiator yerine sorcerer koyun bide onlarada cevap verirseniz cok mutlu olurum simdiden tsk ediorum ?

    Sondaki soruyada "?" koymusum o orda olmicak silmek yerine neden bunu yazıorum bilmiorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healheal -- 6 Temmuz 2012; 16:24:43 >
  • beyler ayran gönüllülüğüm bu oyunda da tuttu.
    kısa bi ara vermiş gibiyim şuan oyuna. en yakın zamanda tekrar girmeyi umuyorum.
    oysaki çok sevmiştim oyunu ya. inşallah devam ederim. ben sıkıldım bu ayran gönüllülükten yani.
  • Başlamak istiyorum bende. Ama download linkleri ölmüş.Birde bir arkadaş oyunu bana bir "gerizekalıya" anlatır gibi anlatırsa çok makbule geçer şu ramazan ayında.Malum zaman geçmiyor.
  • (hortlattım gibi oldu) Rehber çok güzel diğer arkadaşlara da teşekkür ederim. Şuanda oyunu indiriyorum 12 GB da %45 diyor herhalde 20 GB indireceğim sorun değil 1.6 MB/S de indiriyor link ölmüş falan diyenler dehttp://www.aionfreetoplay.com/ kendi sitesinden rahatlıkla indirebilir yalnız internetiniz sınırsız ve hızlı olması lazım öteki türlü 1 hafta sürebilir :) Yeni versiyona geçilmiş oyunda yeni yeni özellikler falan gelmiş bi bitsin download girip bakacağım :)
  • Görevler zor ama güzel bir oyun bide müzikleri çok hoşuma gidiyo teşekkürler hocam
  • AION'u ne umutlarla ilk çıktığında almıştım. O zamanlar F2P değildi. Fakat ne yazık ki skill delay denen olay var oyunda. Bir oyunu mahvedebilecek yegane özelliktir bu.
  • iki eski wow oyunusu olarak arkadasımla birlikte alternatif biseyler denemek istiyoruz.Aion genel olarak iyi bir oyun olarak gözüküyor ama hic deneyemedik indirip ugrasma zahmetine deger mi en azından wowdaki kadar iyi bir pvpye sahip midir cünkü genel olarak pvp mount ve trolluk kovalıyorduk wowda pveyle pek isimiz yok.Wow 8 yıllık oyun olmasınında vermis oldugu tecrubeyle son oyuna kadar gayet dengeleri en azından oyun dinamikleri oturmus bir oyundu aynı seyleri bu oyundanda bekleyebilir miyiz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: viciouss

    iki eski wow oyunusu olarak arkadasımla birlikte alternatif biseyler denemek istiyoruz.Aion genel olarak iyi bir oyun olarak gözüküyor ama hic deneyemedik indirip ugrasma zahmetine deger mi en azından wowdaki kadar iyi bir pvpye sahip midir cünkü genel olarak pvp mount ve trolluk kovalıyorduk wowda pveyle pek isimiz yok.Wow 8 yıllık oyun olmasınında vermis oldugu tecrubeyle son oyuna kadar gayet dengeleri en azından oyun dinamikleri oturmus bir oyundu aynı seyleri bu oyundanda bekleyebilir miyiz?

    yok mu bir öneri
  • Sorcerer'dan bahseden olmamış, direk mevzuya gireyim; çok karışık oldğunu belirtmek isterim oynun öncelikle. Özellikle pvp'de kalabalık içinde bırakın skilleri kullanmayı karakterlere tıklayıp atak vermek bile çoğu zaman işkence. oyun f2p ama parasız oynanmaya kalkılırsa eliniz kolunuz bağlı kalıyorsunuz birçok görevde. Hele koca haritada zamanınızın çoğunu görevi yapmak için bir köşeden birköşeye sürünürken buluyorsunuz. yaklaşık 2 haftadır oynuyorum ve 13 gündüm yollarda koşarak geçmiştir. Olmamış hocam Aion...
  • Emeğine Sağlık.
  • teşekkürler
  • konudaki bilgiler başlamak için oldukça güzel
    bu da benden 36lvl Gladyatör :D

     ### AION REHBERI ###
  • http://www.aionfreetoplay.com/ orjinal site değil mi
  • Ya bu skill olayı çok aklımı karıştırdı videolarda izliyorum 10 dan fazla skill var sayfada nasıl kullanacağz o kadar skili anlamadım ki ??
  • Oyuna başlamayı düşünüyorum.Başlamalı mıyım?Mevcut oynayan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.