Şimdi Ara

Peugeot 5008 (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.536
Cevap
147
Favori
1.647.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar
    ben de 5008 nasiblisiyim. Tüm arkadaşlara selam kaza belasız çoluk çocukla mutlu yolculuklar.
    Neredeyse 1 yıl takip edip GS ,Cmax, Tiguan ,QQ araştırması sonrası altın üçlü dediğim dizel otomatik ve 7 koltuk tercihim nedeniyle 5008 seçtiğim için 2 haftadır beklediğimden çok daha memnnunum. İnş böyle devam eder. Bu aracı düşünr ve araştıran arkadaşlarıma yol gösterebilmek bildiklerimi paylaşmak istedim.

    1 Araç çok geniş arkada 3 ayrı koltuk (normal c sınıfı araçlarda orta çok dar), ilk vitesleri hissettirse de toyota MM vitesten çok daha iyi honda civicden biraz fazla hissedilir tarzda
    2 Dizyn ve görüntü çok şık işcilik gayet iyi
    3 Cam tavan harika suspansiyon konforlu altı civicden yuksek yol tutuşu çok daha iyi ( ben de esp yoktu) içerde ses minimum
    4 Orjinal paspas kargo dahil 60 tl çok şık tam uyumlu
    5 Video işi can sıkıcı medya oynatıcı yok iPhone için aldığım compozit çıkış kabloyu kullanmadım
    şimdilik aklıma gelenler bunlar merak ettiklerinizi sorabilirsiniz




  • arkadaşlar 2010 da sınıfının satış lideri olan 5008 2011 de de ford c-max yenilenmesine rağmen ilk üç ay öndeydi fakat 5008 nisanda birinciliği geri aldı

    5008 yine konuşuluyor ve yollarda izlenmeye devam ediliyor
    işte kompakt mpv 2011 nisan satışları
    5008 169 adet



     Peugeot 5008
  • bluetooth sadece ses icindir. arkadaki ekranlarda seyretmek icin baglayacaginiz video kaynaginin sesini aracla verilen bluetooth kulakliklarla dinleyebilirsiniz ya da, orta gozde bulunan usb girisinin ustundeki line-in'e sesi vermeniz gerekiyor. onceki konularda bunu resimli olarak bulabilirsiniz.

    fiyat olarak 58k guzel rakamlar (alarm paketsiz full konfigurasyonlar icin). flyaudio garanti kapsaminda eger peugeot servisinde yaptirilirsa.

    "orijinal paspas kargo dahil 60 TL" olayini kacirmisim, halı olmayan paspas almayı dusunuyorum kaynagi soylerseniz sevinirim.
  • müzik sisteminde bence (müzik konusunda aşırı hassas biri olarak tabii ki, yoksa standart ses kalitesi açısından sorun yok) ana ünitenin yanında mevcut hoparlör setleri yetersiz. mid, tiz ve bas ayarlarıyla biraz oynayınca ve mevcut ana ünitede bile kaliteyi kaybetmeye başlıyor ses açıldıkça. standartta kaç santimlik hoparlör kullanıldığını bilen var mı?
  • Merhabalar,

    22 Nisan 2011'de beyaz 5008 imizi teslim aldık.

    CD çalarken repeat track tuşunu bulmuş kimse var mı diye merak etmiştim..

    Peşinen teşekkürler.

    Sevgiyle kalın
  • Arkadaşlar 5008'de siyah renk kaldırılmış.

    Haberi olan var mı??
  • bence beyaz renk kaldirilmali zira bazen park yerindekilerden hangisi benim sasiriyorum :)
  • görüş alayım o zaman siyah ile beyaz arasında kaldım.

    Siz kullanıcı olarak hangisini tavsiye edersiniz ??

    İyi çalışmalar....
  • ilk yazım acemilikten 3 kez oldu ozur dilerim
    paspas ankara abc den 60 tl
    iphone dan compozit (aractakı gırış) kablo ile göruntu alabilen var mı
    lastik basıncınız kac ps
    teşekkurler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omurozcan

    quote:

    Orijinalden alıntı: auzdil


    Birde radyoda RDS ile ilgili bir sorunum var benim. RDS devre dışı olarak ayarlıyorum fakat teybi kapatıp açtığımda veya bazen kanal değiştirdiğimde tekrar devreye girmiş oluyor. RDS'i sürekli olarak nasıl devre dışı yapabilirim. Bilen varmı?


    geç bir cevap olacak ama RDS sorunu yaşayanlar için çözüm şöyle
    kaydettiğiniz kanalda rds çıktığında menüden kapatın sonra kaç nolu kanal ise noya basılı tutun.yani rds kapalı iken kanalı yeniden kaydetmiş oluyorsunuz.böylece sorun kalmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futurereal -- 13 Mayıs 2011; 7:56:19 >
  • Siyah kaldırılmışmı?? İyi olmuş beyaz ile siyah kızılay dağıtmış gibiydi...Şimdi en azında beyazları kızılay dağıtmış gibi olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdal biber

    ilk yazım acemilikten 3 kez oldu ozur dilerim
    paspas ankara abc den 60 tl
    iphone dan compozit (aractakı gırış) kablo ile göruntu alabilen var mı
    lastik basıncınız kac ps
    teşekkurler



    Iphone üzerinden bağlantıyı yaptım.
    Apple storedan orjinal TV bağlantı (composite) kablosu aldım. Fakat sanırım video görüntüsünü dönüştürürken yanlışlık yapmışım, tam ekran bir görüntü alamadım. 16:9 ekranda 4:3 görüntü oldu.

    Lastikleri 2,5 bar (~36 psi) olarak ayarladım.
  • mrh öncelikle oasisngn arkadaşıma teşekkür ederim video yardımı için arkadaşlar video işini wd tv mini media player alarak bugün hallettim usb bellekten filmleri gayet net izleyebiliyorum çok uygun fiyata bu işi çözdüm tam 75 tl ile hallettim

    benim araçta alarm paketi yok açık kalan camlar aracı kilitledikten sonra kumandadan kilit düğmesine basarak kapanmıyor sizinkiler kapanıyor mu bir de lastik hava basınçlarını nereden görebiliriz?yardımcı olana herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

    tüm 5008 ailesine hayırlı yolculuklar
  • @omerka48
    onemli degil. aslinda wdtv cozumu bana ait degil konunun en baslarinda bir arkadas yazmisti. ona ve yurt disindan bile ucuza bu urunu satan mediamarkt'e tesekkurler etmek lazim. 100 TL altina bu isi hallettikten sonra (hele de cep telefonunda navigasyon varsa) flyaudio alasi kalmiyor degil mi insanin...

    kitleme olayina gelince, bende de alarm paketi yok.
    eger once kumandadan kapilari kilitler sonra kilitleme tusuna tekrar uzun sure basarsam camlar kapanmiyor (ilk denememde bende de olmuyor diye dusunmustum iki kere, kisa-uzun basarak)
    ama aractan ciktintan sonra araci kilitlemek icin her zaman yaptiginiz gibi kumandadaki kilitleme tusuna basarsam (2-3 saniye basmak lazim kisa degil) kapi kilitlenme sesi ile birlikte camlar kapanmaya basliyor bende. (alarmsiz full paket bendeki) umarim onu da halledersiniz.
  • Herkese Selam,
    Bugün video işini kendimce çözdüm artık bu şekilde kullanırım diye düşünüyorum.

    iphone TV kablosu ile görüntüyü, bluetooth üzerinden de sesi aldım. TV kablosunda bulunan USB soketi ile telefonu şarj edebiliyorum.
    Geçen gün yaşadığım ekranda görüntünün ufak kalması olayıda dönüştürürken yaptığım yanlış seçimden kaynaklandığını buldum.
    VCD-DVD vs videoları itunes üzerinden iphone atıyorum. Ayrıca internet üzerinden (youtube vs.) videolarda arabanın ekranı üzerinden izlenebiliyor bu sayede. Hem kablo fazlalığı giderilmiş oldu, hem de ektra cihaz alma olayından kurtulmuş oldum.
    Sanırım TV çıkışı olan tüm telefonları bu şekilde bağlamak mümkün olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omurozcan -- 14 Mayıs 2011; 23:01:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omerka48

    mrh öncelikle oasisngn arkadaşıma teşekkür ederim video yardımı için arkadaşlar video işini wd tv mini media player alarak bugün hallettim usb bellekten filmleri gayet net izleyebiliyorum çok uygun fiyata bu işi çözdüm tam 75 tl ile hallettim

    benim araçta alarm paketi yok açık kalan camlar aracı kilitledikten sonra kumandadan kilit düğmesine basarak kapanmıyor sizinkiler kapanıyor mu bir de lastik hava basınçlarını nereden görebiliriz?yardımcı olana herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

    tüm 5008 ailesine hayırlı yolculuklar



    Benim arabamda da alarm paketi yok ama anahtar üzerinde kapatma butonuna uzun süre basılı tuttuğumda camlar kapanıyor. Fakat ben önce kapıları kilitleyip tekrar uzun basmıyorum. Direkt olarak kilitlerken uzun basılı tutuyorum. Birde böyle deneyin isterseniz.

    Lastik basınlarını ön gösterge tablosunda bulunan anahtar simgeli tuşa bastığınızda (self check) araç bilgileri geliyor, bu bilgiler içinde "Lastik basınçları normal" diye bir bilgi geliyor. Onun haricinde mevcut basıncı gösteren bir bölüm yok biliyorum. Kitapçığında da "lastik basıncı normalin altına düştüğünde uyaracaktır" diye yazıyor.




  • Lastik basınçlarınız nprmalin altına veya üstüne çıkınca ekranda yazıyor merak etmeyin :-)
    şehir içi az kişi ve yükle 2.5 psi-36 basınc gayet normal ama ben 38 yapıyıorum
  • merhabalar 3008 kullanıcısıyım. lastiğime çivi batmış, arabya bindiğimde sağ ön lastik basınç uyarısı verdi. gerçekten lastiğim inmişti tamircide lastiği söktüklerinde cantın iç ortasında sensörleri gördüm.
  • merhaba
    wd tv live gücü nerden alıyor çakmak giriş kablosu mu var
    iphona çağrı gelince ne yapıyor yayını kesiyor mu arabadan siz inecek olsanız tlf almanız gerekse arabadakiler beklerken nasıl olacak
    arka koltukları nasıl tutuyorsunuz hep açık mı kapalı mı perdeyi nereye koyuyorsunuz ben koltukları açık tutup arkasındaki yuvaya yerleştirdim tamamen çıkarıp eve koymayı da çok düşündüm. arkadaşların yazdığı her ayrıntı bazen çok güzel bilgiler içeriyor lütfen üşenmeden yazmaya çalışalım
    bir de kauçuk paspaslar önde çok güzel sabit fakat arkada öne kayıyor nasıl bir çözüm yapabiliriz
  • Iphoneda telefon gelince yayini kesiyor. Buna yapacak birsey yok. Ipod ve ipadde bu sekilde baglanabiliyor.
    Arabadan inerken telefonu almak durumunda ayin kesilecek fakat zaten araba calismadigi durumda ekranlar calismiyor. Bende genelde (ozellikle istanbul trafiginde) arabayi terk ederken icinde kimse varsa kontaktan anahtaru cikarir arabadaki kisiye veririm. Kendimce guvenlik (hirsizlar araba icinde insan varken bile araba kacirdiklari icin).
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.