Sevgili Arkadaşım Ömer Özkan'ın (Mc_cEzA) Grand Theft Auto IV'e yapmış olduğu Şahini sizler için alıntı olarak paylaşıyorum. Modlardan alıntı olarak paylaştığım ilk konudur. Bunu da forumdonanım için özel olarak yapıyorum. Sağlam bir moddur İyi Eğlenceler dilerim.
Mc_cEzA'nın ağzından açıklama ve moddan resim ve onun uploadı yeni modumuz...
Merhaba arkadaşlar 3 ay önceden başlamış olduğum " Gta IV Şahin " projem nihayetinde bitti :) Araç Gta IV oyununa benden gelen ilk convert 'tir. Aynı zamanda İlk TÜRK convert 'idir :). Oyunda aracın ne yazıkki rengi değişmiyor. Ama araç bir kenara kazalı hali için indireceğinize eminim :). En alttaki resimlere bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Bu araçtan sonra Kartal , Doğan vs. araçlar gelecektir. Türk 'lerden gelen ilk araç olarak bu aracın hafızanıza kazınması dileği ile :) Beğenmenizi umuyorum. İyi eğlenceler , iyi oyunlar...
Not: Aracı oyuna " Spark IV " programı ile yükleyeceksiniz..
Oyuna atıp aracı deneyen ve resimleri çeken Crazydrift 'e teşekkürler...
Hadi arkadaşlar Tüm camları indirin ve radyodan ismail yeka bas gaza'yı açın
Kardeşim öncelikle konuyu yayınladığın için teşekkür ediyorum.
Tüm olumlu & olumsuz yorumlar için teşekkür ediyorum arkadaşlar sağolasınız. Gta IV 'e Türklerden gelen ilk convert 'tir. Yani Gta IV 'e ilk convert 'i Türklerden ben yaptım. İlk convert olduğu için ufak tefek hataları var ama diğer araçlarda bu durum olmayacaktır. Teşekkürler...
beyler sistemim 2 gb ram 3.00 işlemci ati hd 3850 ekran kartım bu oyunu hangi ayarda oynaya bilirim ?
Sakın Gta Vice Citye çevirmeyin olayı
Eline Sağlık diyelim. Yeni Çevirilerin önünü açmak için bunlar lazım. Arkadaşlar da bayağı bir moral kaynağı olmuşlar zaten..
Yanlız ilk convert değil benim bildiğim, bir iki dosya görmüştüm türklerden. Ama ele avuca gelen ilk convert diyebiliriz.
Teşekkürler. Hayır ilk convert bu. Daha sonra sadece 1 tane convert var başka yok
çok savruluyor ama
En yakın zamanda Handling kodu hazırlayacağım. Bu kod sayesinde oyuda devrilmeler önlenecek
İrenç olmuş. Biraz daha çalışmalısın...
Saçma sapan yorumlar yazıp adamın hevesini kapatma doğru dilden anlat kırıcı olmadan bence gayet iyi olmuş ufak tefek hataları illaki var..
quote:
Orijinalden alıntı: BerkoGame
sen biraz git g-mod oyna
quote:
Orijinalden alıntı: BerkoGame
Bence de iğrenç olmuş filan diyebilmek için bundan daha iyisini yapmak lazımdır , yaptınız mı peki? Yapmadınız , o zaman hevesini kırmayın kimsenin , bunu yapmak çok da kolay değil , giderek yeni sürümleri yayınlanır ve çok daha başarılı modeller üretilebilir.