Şimdi Ara

SONY MHC-GZR5D Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar;
    SONY MHC-GZR5D Model Müzik setinin Divx filimlerin bazılarını görmüyor. Bunu update etme sansımız var mı? Varsa nasıl yapabilirim? Şimdiden Teşekkürler.
    Saygılarımla.



  • bu seti aldınızmı?

    dvd performansı nsl?
    dd ve dts performansı nsl?
    görüntü kalitesi nsl?


    mağzada müzikal olarak denedim sesi çok hoşuma gidiyo...zaten asıl amacıda o o yönden sorunu yokta size yöneltiğim soruları doğal olarak deneme şansım olmadı denediyseniz yada denerseniz bizle paylaşırsanız seviniriz
  • Çalışmayan filmlerinizin çözünürlükleri nelerdir? Bu sistemler belli bir çözünürlükten sonrasını desteklemiyor dolayısıyla görüntüyü de işleyemiyor.
  • Evet bu seti yeni aldım. Henüz bir hafta olmadı. Bir çok özelliği nedeniyle Teknosa'dan aldım. Interneten araştırdım bunu bulabildim. Bazı beğendiklerimi Türkiye'de maalesef yok. Performansı gayet güzel hatta USB ile Mp3 yükledim, gayet rahat baktı. Şimdilik iyi gidiyor. Yalnız DVD+R kopyaladığım Divx filimleri görmedi. Belki sitelerden update yapabilecek durum varsa programı bulup yüklemeyi düşünmüştüm. Belki burdaki arkadaşlar bilir diye buraya yazma gereği duydum. Olumlu veya olumsuz cevap bulmaya çalışıyorum. Bu konuda bilgisi olan aradaşlar var ise çok makbule geçer.
    Saygılarımla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.