Şimdi Ara

Cnc operatörlüğü eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
21.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uludağ uni ücretsiz 28 euro cep harçlıklı eğitim veriyo katılsam mı iş imkanları nasıl eşi dostu akrabası bu işi yapan varmı kazançları iyi mi ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferhat5734

    2 yillik universite okuyorum okul bitmesine 3 ay kaldi solid-mastercam-autocad programlarinda cizim yapabiliyorum . Solid de cizip mastercam de isleyip kodlarini cikarta biliyorum . Sizce daha yolum varmi calistiğim is yerinde isi ogretirlermi Hizli uretim yapan bi iş yerinde ???

    Merhaba,

    Daha yolunuz var tabii, ancak herkes bir şekilde bir yerden başlıyor. O nedenle siz ne kadar çabalarsanız o kadar sonuç alırsınız. Ayrıca henüz gençsiniz ve kaybedecek bir şeyiniz yok, yani mümkün olduğunca öğrenmeye çalışın. Ayrıca internette soru cevap yöntemi ile yardım alabilirsiniz. Site olarakwww.cncforum.net sitesini öneririm.




  • Merhaba,

    Öncelikle iyi haftalar dilerim.
    CNC operatörlerin iş bulabilmesi için tezmaksanakademiye gelen cnc operatör taleplerini ÜCRETSİZ olarak bize talepte bulunan firmalarla paylaşıyoruz. İş arayan operatörlere iletebilir veya özgeçmişinizi bizlerle paylaşabilirsiniz . Akademi de özgeçmişinizi doldurmanız yeterli.

    Özgeçmişinizi doldurmak için ;www.tezmaksanakademi.com'a üye olmanız yeterli.




  • 3 Eksen Cnc Makinelerini Kullanmak İçin Gerekli Eğitim Derslerini Kanalımda Ücretsiz Olarak Bulabilirsiniz , Örnek Bi Video:https://www.youtube.com/watch?v=hufJIIzi7kk&feature=youtu.be

    Gerekli Çizimleri Vectric Aspire İle Çizip Mach3 Kurulu Cnc Makinemizde İşleme Videoları :https://www.youtube.com/watch?v=NXwAkfqqoZQ&list=PLm8J6_dmDOD7tCLFQpDgvkATtnQZRfbvo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expectium1907 -- 28 Eylül 2019; 23:30:2 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.