Şimdi Ara

Hangi halı markasını tercih edelim.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
5
Favori
261.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kesinlikle royal yada pierre cardin halı almalısın 1 yıl sigorta yapıyorlar halılara çocuk halının üzerine vişne suyu döktü yıkattım çıkmadı sigortaya başvurdum bir ay içinde değiştirdiler bak burda tüm modelleri mevcut bakabilirsin bu siteye http://www.halicim.com/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Egozotik

    Merhabalar hali almati dusunun forumdaslarim bizim magazamiz var magazamizda en populer markalar ve eve servisiyle hizmetlerimiz var eski halinizi alir yeni alicaginiz hali uzerinden duseriz onda aciklayim 4m2 hali getirip o metrakarede hali almak isterseniz halinizin degerine bakilir ve alacaginizdan dusurulur daha bircok kampanya ve hizmetlerimiz icin Istanbul Kartal marka Hali magazamizi ziyaret etmeyi unutmayin iyi gunler. ☺☺

    Hocam bende kartaldayım mağazanız tam olarak nerede kalıyor gelip ziyaret etmek isterim.
  • Cami halısı arıyorsanız İstanbulda Işık halı diye çok güvenilir bir firma tanıyorum
    özellikle cami halıları sektöründe bayağı bilinen bir firma
    cami halı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eloisevera -- 30 Eylül 2015; 16:18:26 >
  • Arkadaşlar eve yeni halı lazım, bir tane 6 bir tane 4 m2.

    Ama ne alsak şaştım kaldım, bu akrilik halı dedikleri bildiğin plastik benzeri değil mi ? Yün desen hem fiyatları el yakıyor hem de piyasada yok, her taraf plastik halı dolmuş.

    Dilek halı diye bir markada beğendim bir halı ama tamamen akrilik o da.

    Ne yapsam şaşırdım valla, ne önerirsiniz ?
  • arkadaşlar yurt odam için halı almak istiyorum çok büyük olmayacak klasik temalı çokda pahalı olmayan bir şey bakıyorum mesela üzerinde dalgalı denizde giden büyük bir yelkenli olabilir o tarz halıları nereden alabilim bilgisi olan ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DMustaine

    Headset orden hali nasil oluyor?
    Bu malze,eden hali alan var mi?



    ben de merak ediyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrahsnr

    yaklaşık 1 ay boyunca halı inceledim. kürkçü dükkanına geri döndüm. ne varsa eskilerde var. ben el dokuma milas ya da sındırgı halısı alıcam sanırım....ama maddi açıdan şu almaya imkanım yok. evi yeniliyorum çünkü. ya 1 yıl falan kullanmaya royal falan gibi hiç hazzetmediğim halılardan alıcam, ya da 1 yıl falan elimdeki eski yün yalıları kullanıp bu halı yenileme işini sonraya bırakıcam. ama şunu belirteyim ki kök boyası ile boyanmış yünle dokunmuş bir milas halısı ya da sındırgı halısının yanına burada bahsedilen diğer halılar yaklaşamaz bile...tabi imkanı olan için afgan halıları daha da güzel :)

    İmkanı olanlara el dokuması yün halı tavsiye ederim. 2011 yılında yazdığım gibi el dokuması, yün ve bazıları da yün-ipek karışımı Sındırgı yağcıbedir halı ve yolluklarından aldım evime. Ben kaynağından aldım. Hatta kendim gidip gördüm dokunan halıları, halı dokuyan teyzeleri :)

    İlk başlarda çok fazla hav bıraktı doğal olarak. Ancak çok memnunum. Deseni, yumuşaklığı, kalitesi her yönüyle çok iyi. Bununla birlikte iyatı, piyasa halılarının (akrilik, polyester, shaggy vs) çok üzerinde.

    Bazı arkadaşlar alerjilerden, astım rahatsızlığından bahsetmiş. Bu tür sorunları olanların yapması gereken en iyi şey, halı kullanmamak olmalı. Ayrıca evde hayvan da beslemeseler daha iyi.




  • Saray halıyı tavsiye edebilirm.Fiyatlarıda biraz fazla.4 m 2 si 550 tl falan
  • Bana da halı lazım, Saray halı oldukça övgü almış 1 senedir değişen bir şey olmadı herhalde:)
  • exTRaCity E kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Mesajınız yılla önceye ait ama şansımı denemek istedim. Haliname adlı firmadan markası olmayan ipek görünümlü Nepal halı aldım iki adet ve 3800 tl ödedim. Ada'm elde yıkanır dedi ama şimdi de kuru temizleme diyor. Ağrı'da yaşadığım için kuru temizlemeye gönderemiyorum. Ama halıya su değince bile keçeleşiyor, normal mi sizce? Resmen kazıklandım. Şimdilerde yeni bir halı alırsam markası ne olmalı sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tavsiyede bulunayım; empera halı. Rekor kırarak metrekareye 2 milyon ilmek sığdırmayı başarmışlar. Iplik kalitesi süper. 3boyutlu desenlerin katmanlarındaki iplik türlerini bile farklı kullanmışlar. Tabi biraz tuzlu. Ben salon için belmond modelini aldım 290x200 halıya 1300 tl verdim ama halı aldım naylon değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atlas halı almayı düşünüyorum. Ne dersiniz? Aslında ben kullanıyorum ve memnunum ama şimdi kayyuma devredildiği için tavsiye etmiyorlar. kafam karıştı.
  • Halı, toz tutmayan, koku yapmayan, alerji yapmayan birşey olsun diyorsanız, Akrilik en optimum çözüm. Özellikle son yıllarda popüler olan, kaymaz halı alacaksınız, iki gün sonra çöpe atmak istemiyorum diyorsanız akrilik alın. Polyester ipler genelde tekstüre, ve tozlanma yapıyor ardından keçeleşme. Biraz araştırma yaparsanız, ne dediğimi daha iyi anlarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karmen gamze serisi halı almayı düşünüyoruz fikri olan var mı iyimidir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanat Hali nasildir arkadaslar? 2064 ve 2065 modellerine dibim dustu. Fiyati ortalamanin biraz uzerinde. Inceligi nasildir? Soyle hem kaliteli hem de kalin yogun dokumali bir sey ariyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçen dekoratif halı aldım çok güzel. Öyle fazla para harcamayın derim
    https://www.bizdekoratif.com/
  • bu işten anlayan var mı acaba ? Konu biraz durgun . Angora halının yüzde 50 bambu yüzde 50 akrilik halıları var . Tavsiye eder misiniz ? 160 a 230 ölçülerinde geçen senenin ürünü ama dokusu çok yumuşak ve 1,5 milyon sıklıkta 700 liraya gelecek . Leke çıkmıyor falan yazmışlar şikayet var a .
  • Hocam ne yaptın Bambu halı işini ? Bende aynen 160 x 230 Bambu halılara bakıyorum. 800 TL civarında indirim var şu aralar. Sen aldın mı ? Bana da temizliği zor ve leke çıkması zor dediler.
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Angora halidan aldım . Fazla tüy sokmuyor lekelik bir sorun olmadı şimdiye kadar ben de 700 liradan iki tane aldım . Dokusu da hoşuma gitti ,iş görüyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde çocuk yoksa leke olayına çok takılmamak gerek bence. En yaygın görülen rahatsızlık alerjik rinit olduğu için alınacak halının toz tutma olayına dikkat etmek sağlık açısından gereklidir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.