Şimdi Ara

Hangi halı markasını tercih edelim.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
5
Favori
261.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exTRaCity

    Şimdi ilk olarak şunu söyleyeyim @süleymanbastürk adlı arkadaş halıcı olabilir lakin önerdiği modellere bakarak bu işte çok eski olmadığını söyleyebilirim ve onun önerilerini dinlememenizi siz potansiyel müşterilerimize tavsiye ederim.@süleymanbastürk adlı arkadaş alınmasın lütfen.

    Şimdi halı olayına gelirsek eğer makine halısı alınacaksa bu memlekette Saray,Koyunlu ve Gümüşsuyudan başkasına bakmamakta fayda vardır.Kalite sıralamasıda aynen yazdığım şekildedir yani 1.sıraya Sarayı 2.sıraya Koyunluyu 3.sıraya da Gümüşsuyunu (eski kalitesinden uzaklaşsada) koyabiliriz. Bu markalar arasında sizlere gözü kapalı alın diyebileceğim Saray'ın Vizyon serisi %100 akrilik iple m2 de 900.000 ilmek ucuyla sektörün en iyi kalitelerinden biridir.Ayrıca yine Saray'ın markaya adını veren Klasik serisinide gözü kapalı alabilirsiniz bu iki kalite hiç abartmadan söylüyorum size 20 yıl üst düzey kullanım şansı verir.Yılların halıcısıyım Vizyon ve Saray Klasik serisinden şikayet eden müşterim çok çok az oldu.Bunun dışında Saray Halıdan Simli Shaggy,Sahil Shaggy,Eccentrik ve Özgün modelleri hariç diğer tüm modelleri gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
    Gümüşsuyunda ise tavsiye edeceğim seriler Mofroz ve Milenyumdur.Morfoz Milenyuma oranla daha kısa ömürlü olmasına rağmen çok şık modellere sahip ve dekoratif bir üründür.Milenyum ise evladiyelik bir seridir :)
    Koyunludaysa Ekol ve Elit serilerini tavsiye ederim.

    Son olarak eğer alabiliyorsanız (ki diğer markalarla Saray arasında çok fazla fiyat farkı yok) hepinize Saray almanızı öneririm.Şunu unutmayın halı uzun süreli kullanılan bir üründür o yüzden alırken 100tl - 200tl den kaçıp keçeleşen,su damlasa leke yapan,saç toplayan ve leke çıkmayan halılar alacağınıza biraz dış sıkıp Saray alınmalı diye düşünüyorum.İnanın tavsiyelerimi dinleyenler bana teşekkür edeceklerdir :)))

    Saray serileri kalite sıralamam ; Vizyon,Saray,Gold,Sembol,Nepal,3B,Fulya,Irmak ve Anemon

    Bakın en sonlarda olan Irmak bile piyasada ki en iyi halılardandır gerisini siz düşünün.
    Geçen sene ev almıştım. kış maddi açıdan epey zorlu geçti. Şimdi elime az para geçince evdeki halı eksikliğini gidereyim dedim. Ankarada istanbul yolunda adı sanı bilinmeyen 150*230 halı 750 tl. Pahalı geldi, markalar daha pahalıdır diye pek cesaretim yoktu ama bir tanesine bakayım dedim. Farkında olmadan beğendiğim halıların hepsi saray çıktı. Halıdan anlamam ama görsel olarak ürün kendini belli ediyor. Birde dokununca kaliteli halının üzerinde el kayıyor. Ayrıca halıyı az büküp bakınca ve kenarından bakınca dokuma sıklığı ortaya çıkıyor.

    Halıları aldığım firma sahibi halıdan anlamadığıma inanmadı. Bu seçim işi bilmeyenin tercihi olamaz dedi. Yolluk ve 150x230 halı aldım. 150x230 600 tl ye geldi. Ama internette daha uygun fiyatlarda var. n11 ve hepsiburadayı takip etmek gerekiyor. Şu anda Saray halı fiyatları gerçekten çok uygun.

    Saray infiniti serisi de çok kaliteli geldi bana.




  • kesinlikle halı modelleri tercih etmek yerine öncelikle halının kalitesine bakılmalı ve öyle alınmalı diye düşünüyorum

  • Merhaba,


    5 yaşında engelli çocuğumuz var sürekli yerde yatıyor yatarak geziyor evde. Yerdeki halilara eli ile vuruyor o zamanda toz ve tüy çıkıyor uçuyor oda kendine ve etrafa zarar veriyor. Vurduğunda toz tüy çıkarmayacak halı arıyoruz böyle bir ürün varmı, tavsiyelerinizi bekleriz.

    Teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaymaz halı, çamaşır makinesinde yıkanabilir halı, toz tutmaz halı, kaşmir halı, çocuk odası, yatak odası, salon, yolluk, oturma odası halı modelleri, vintage, örgü, ince, lisanslı halı modelleri :>>

    ender avm
    Halı Modelleri, Fiyatları ve Kampanyaları
    https://enderavm.com/ev-tekstili/hali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halı, her türlü yaşam alanını iyileştirmenin ekonomik ve şık bir yoludur ve fabrikadanhali.com'daki yüksek kaliteli halı modellerinden oluşan geniş ürün yelpazesi ile ihtiyaçlarınıza uygun mükemmel malzemeyi bulabilirsiniz. Birinci sınıf müşteri hizmetleri, her ürün için faydalı açıklamalar, uygun sipariş seçenekleri ve mevcut çeşitli renk, stil ve dokularla fabrikadanhali.com, tüm halı alışveriş ihtiyaçlarınız için nihai hedeftir! İster duvardan duvara kaplama arıyor olun, ister alanınız boyunca ayrı vurgu parçaları tercih ediyor olun, bu sitede herkes için seçenekler var. 





  • Neredeyse 15 yıl olmuştur https://www.myhome.com.tr/tr halı satın almıştım, solma yıpranma gibi bir sıkıntı yaşamadım ve üstelik yıkanabilir, senede 4 5 defa makinaya atar yıkarım neredeyse ilk gün gibi.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.