Şimdi Ara

Turkcell telefon yedekleme servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Turkcell'in, ''Turkcell Telefon Yedekleme Servisi'' ile telefondaki tüm bilgileri ücretsiz yedekleyerek güvence altına aldığı bildirildi

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, şirketin, tüm Turkcell müşterilerinin telefon rehberi, SMS, fotoğraf, video, takvim ve benzeri bilgilerini ''Turkcell Telefon Yedekleme Servisi'' ile ücretsiz olarak güvence altına aldığı, böylece telefonunu kaybeden ya da değiştiren Turkcell'lilerin, bilgilerini ''kaybetmemenin konforunu'' yaşadığı belirtildi.

Türkiye'de ''ilk kez'' Turkcell tarafından sunulan servis ile Turkcell'lilerin, telefon rehberini, SMS'lerini, resimlerini, videolarını, takvim ve notlarını güvenle yedekleyebildiği, yeni aldıkları telefona bu bilgileri kolaylıkla yükleyebildiği, yedekledikleri kayıtlara telefonyedekleme.turkcell.com.tr'den ulaşabildiği kaydedildi.

Açıklamada, kişiye özel olan ve bir başkası tarafından erişilemeyen ''Turkcell Telefon Yedekleme Servisi''nin, 10 bin telefon numarası, 20 MB'lik fotoğraf ve video, SMS, takvim ve görevler için ise sınırsız saklama kapasitesine sahip olduğu belirtildi.

• Nasıl yapılıyor bu yedekleme işlemi
  • iphone'da olmuyor bildiğim kadarıyla...
  • güzel bir servis telefonrehberimden sonra çok iyi düşünülmüş bir servis.ücretsiz olmasıda güzel
  • acaip bişey ya, telefonda rehbere birisini eklediniz veya sildiniz mi anında kendi kendine turkcele bağlanıp güncelleme yapıyor.veya siteden mesajlarımı al deyince telefona bi msj geliyo ve otomatik telefondan msjları çekmeye başlıyor sonra gelen msj kayboluyor
    vay anasını diyorum
    siteden giriş yaptığımızda rehberinizden gruplar oluşturabiliyorsunuz ilginç olan bi tane grup ismi var adı "Kampanya" grubu galiba tamamen bizim bizim için yapılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brownness -- 20 Mart 2009; 23:55:30 >
  • ama nedense nerdeyse 2 aydır bu ücretsiz servisleri kullanmamda hep 2 kontörüm gidiyo tonlakazan,goller cepte, telefon rehberi yedekleme ve bundada gitti. bir türlü düzeltemediler şu sorunları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon
    4 yıl önce açıldı
    turknet telefon hizmeti
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben daha önce de rehber yedeklemeyi kullanmıstım, şimdi de kullandım deneme amaçlı resimleri bile yükledim hiç kontürüm gitmedi bu zamana kadar
  • teşekkürler dostum
  • Nokia'nın MyNokia Backup servisini kullanıyordum, ama sms, resim, video gibi bilgileri yedekleme yapmıyordu. Turkcell'i kutluyorum, süper bir servis yaratmış. Smsler, resimler hepsi yedeklendi. Web üzerinden erişimde arayüz kullanımı da basit ve kullanışlı.
  • Wap ile bağlandığı için, wap ücreti alıyorlar ama ayrıca yedekleme ücreti yok o bedava yani wap bedava değil, bu arada ben demedim ama sertifika hatası veriyor bir türlü olmuyor
    quote:

Orjinalden alıntı: veziroglu

ama nedense nerdeyse 2 aydır bu ücretsiz servisleri kullanmamda hep 2 kontörüm gidiyo tonlakazan,goller cepte, telefon rehberi yedekleme ve bundada gitti. bir türlü düzeltemediler şu sorunları
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

Wap ile bağlandığı için, wap ücreti alıyorlar ama ayrıca yedekleme ücreti yok o bedava yani wap bedava değil, bu arada ben demedim ama sertifika hatası veriyor bir türlü olmuyor
    quote:

ama nedense nerdeyse 2 aydır bu ücretsiz servisleri kullanmamda hep 2 kontörüm gidiyo tonlakazan,goller cepte, telefon rehberi yedekleme ve bundada gitti. bir türlü düzeltemediler şu sorunları

wap ile değil edge ile bağlanıyor ve tamamen ücretsiz.
  • Kullanmasam tamam diyeceğim, ama edge kullanıyorum hatta şu anda telefondan atıyorum bu mesajı neyse reklama gerek yok, ben kabul ettiğinde wap ayarlarını yükleyip oradan bağlanmaya çalışıyorum cep telefonuma mesaj geliyor wap ayarlarını kaydedin diye ben edge kullanarak bağlandığım halde
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_d

quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

Wap ile bağlandığı için, wap ücreti alıyorlar ama ayrıca yedekleme ücreti yok o bedava yani wap bedava değil, bu arada ben demedim ama sertifika hatası veriyor bir türlü olmuyor
    quote:

wap ile değil edge ile bağlanıyor ve tamamen ücretsiz.

• EDGE bağlantı tipidir. WAP bağlantı protokolüdür. Yedekleme programını çalıştırdığınızda hangi bağlantı tipi ile bağlanmak istediğini sorduğunda Turkcell Wap'ı seçmeniz gerekiyor. Ücretlendirme kesinlikle yok. Ücret kesiliyorsa yanlış bir işlem yapıyorsunuz demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirdenbirisi -- 22 Mart 2009; 16:34:57 >
  • Bilgi icin teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: izmirdenbirisi

EDGE bağlantı tipidir. WAP bağlantı protokolüdür. Yedekleme programını çalıştırdığınızda hangi bağlantı tipi ile bağlanmak istediğini sorduğunda Turkcell Wap'ı seçmeniz gerekiyor. Ücretlendirme kesinlikle yok. Ücret kesiliyorsa yanlış bir işlem yapıyorsunuz demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_d

acaip bişey ya, telefonda rehbere birisini eklediniz veya sildiniz mi anında kendi kendine turkcele bağlanıp güncelleme yapıyor.veya siteden mesajlarımı al deyince telefona bi msj geliyo ve otomatik telefondan msjları çekmeye başlıyor sonra gelen msj kayboluyor
    vay anasını diyorum
    siteden giriş yaptığımızda rehberinizden gruplar oluşturabiliyorsunuz ilginç olan bi tane grup ismi var adı "Kampanya" grubu galiba tamamen bizim bizim için yapılmış

Kampanyacıları da düşünmüşler demek

Bilgilendirme için teşekkürler

• se lerde oluyor mu?
  • arkadaşlar yedeklemeyi yapamadım. Nokia 5310 ile. mesaj gonderiyorum ayarlar geliyor , program yukleniyor ok tamam ama ayarlardan hem yeni gelen WAP ayarını seçiyorum hem eski turkcell wap ı seçiyorum, ne sync menusunden ne de turkcell yedek programında yapmıyor. turkcell yedek programı soyle diyor: bildirildiğinde uygulamanın açılmasına izin verilsin mi? evet diyorum 3-5 defa soruyor ama aynı gene. olmuyor.

Napmam lazım???
  • erencaner soruna cevap yazdım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prodowns -- 16 Mayıs 2009; 23:57:55 >
  • n73 yok ki bea abi. bi asus var bir de 5310 var , o da benim degil. 5310la nasıl yapabilirim. Sync menusunden mi gercekleştiriliyor yoksa turkcelyedek programından mı. benimki ikisinde de hata veriyor ama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.