Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.379
Cevap
18
Favori
713.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • neden olmasın bu zevk meselesi çok kolay sökülebilir.bana sorarsan çok fonksiyonel yolda giderken mola haldesin tam aile işi
    quote:

    Orjinalden alıntı: [ Chery ]

    Arkadaşlar araba harika süper hoş fakat
    O arkasındaki otobüste hissi veren bardaklık tabaklık sehbası olmasa
    İnanın tadından yenmeyecek bir araç
    Onu cıkartabilme şansınız var mi?

  • Kucuk Bey Aramıza hoşgeldiniz.aracınızda hayırlı olsun.sana katılıyorum arac grand serilerinin far kısmını çok andırmakta.kendini lütfen yabancı hissetme burası çok samimi ve sıcak bir topic.sonuçta aynı bandın iki aracı piyasa da birçok markanın olduğu gibi.Biraz Rasim abi agrasiftir(Rayen) idare edersin artık şaka şaka Rasim abi bu köşenin en duayen ve en saygın abisidir saygılarımla..
  • Adaş evet tavan barını sonradan taktırdım bende.bendeki de orjinal olmayanlardan çok ta kötü gözükmüyor hani üstelik ortasındada destek olduğu için daha sağlam mesela.bizim araçta varmış aldığım adam söktürüp atmış nasıl bir durumsa.park sensörü sonradan takılırsa sadece ses veriyor görüntü orjinallare mahsus..
  • eypskry manzara bütünlüğü çok zangin olmuş başsolist tepee ve diğer objeler maşallah diyorum kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • (kadir deli kadir ulen.evinin kadını çocuklarının anası olacaksın.çalışma malışma yok bundan sonra).türk filmlerine ve bu tiplemelere bayılıyorum arkadaş.Rasim abi 1992 senesinde ben devlet memuru olmak için hak kazandım gitmedim arkadaş 687 ye tabi olacaktım parasını beğenmedim.bilmem yanlış mı yaptım
  • Rasim abi bu boya koruma olayını okudum ve inceledim de çok kafama yattı sen bu ürüne ne kadar vermiştin.keza zibeart ta çok pahalı rakamlar söz konusu malum devir ekonomi devri..
  • Bu sabah ilk günaydın benden olsun
  • Serdar bu saatte ne işin var senin burda unutmaki ben gece vardiyasındayım.tüm gece ayaktayım anlıyacağın.vallahi bravo ne diyeyim ama sen genç adamsın seni yormaz ne de olsa bizim gibi ihtiyar değilsin.
  • teşekkür ederim. Bende burayı çok seviyorum. Gezip dolaşmaya ve burdaki insanların içten sevgilerine tanık olmanızı çok isterim. Bu aralar tam yayla zamanları şenlikler başlıyacak. köftemizle beraber yeni şimdide kolbastımız meşhur oldu.
    quote:

    Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

    aracın şimdiden hayırlı olsun aramıza hoşgeldin.Trabzona sevgiler yolluyorum.Akçaabat köftenin tadı hala damağımda kısmetse bu sene yine geleceğim Trabzona.
  • Gerçekten forum çok harika sabah akşam saat gibi çalışıyor.
  • gökhan ben haftaya istanbula geliyorum, görüşebilirmiyiz ne dersin? gezmeye gelicem istanbulu severim.. ama arabasız gelicem:( babamdan bana kalmıycak araba..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

    Serdar bu saatte ne işin var senin burda unutmaki ben gece vardiyasındayım.tüm gece ayaktayım anlıyacağın.vallahi bravo ne diyeyim ama sen genç adamsın seni yormaz ne de olsa bizim gibi ihtiyar değilsin.


    orlando-cleveland basketbol maçı vardı onu izlemiştim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

    Rasim abi bu boya koruma olayını okudum ve inceledim de çok kafama yattı sen bu ürüne ne kadar vermiştin.keza zibeart ta çok pahalı rakamlar söz konusu malum devir ekonomi devri..

    Ben 93 liraya almıştım yanılmıyorsam.
    http://www.hepsiburada.com/bekbars-oto-boya-korumasi-k1k2-universal-on-temizleyici-kutu-set-100.ml/productDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otaribek021

    Kendi sitesinde daha ucuz.
    http://www.bekbars.com/?Page=Otomobilboya2k

    Ben cam koruma ürününü de almıştım ama fırsat bulup bir türlü uygulayamadım öylece duruyor.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: arutan
    tepee nini 110 hp olan modellerde direksiyon hıza duyarlı hidrolik direksiyonmuş bu doğrumu farkettiniz mi?

    arutan, bu arada senin sorunu atlamışız.
    Evet direksiyon hıza duyarlı, hızlandıkça sertleşiyor. Ani hareketler yapıp aracı çizgisinden çıkarman biraz zor.
    Geçen hafta 407 test sürüşüne katıldım. Test sürüşü de denmez ya, 3. vitese bile geçemedim. Ankara'da AnkaMall'ın etrafında bir tur attık işte. Adı test sürüşü oldu.
    Direksiyonu odun gibiydi. Yanımdaki peugeot satış temsilcisine dedim ki, bu ne böyle odun gibi insan bunda kas yapar. Abi bu hızlı bir araç olduğu için direksiyonu böye sert gibisinden laflar etti.
    Valla bizim tepee de hız düşükken fır fır dönüyor, hızlandıkca sertleşiyor aynı motora sahipler bu nasıl oluyor diye sordum. Hemen sen tepee ile ne karşılaştırıyorsun abi senin araç harika faslına başladı ve biz 407 testinde diğer iki müşteri adayıyla birlikte tepee muhabbeti yaptık.
    Tabi benim derdim bizim aracın vitesi ile 407'nin vitesini karşılaştırmaktı. Hiç bir fark yokmuş onu anladım. İkisi de sert geçiş yapıyor.




  • RASİM ABİ BİZİM ARABALAR GİBİ YOK BENCE ??SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BİLMİYORUM ARKADAŞLAR AMA BENİM FİKRİM BU BEN HAFTASONU GELSE DİYE DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM HELEDE Bİ ANKARA 'YA GİTSEM DİYE BAKIYORUM MALUM ÇALIŞTIĞIM İÇİN ARABAYA FAZLA KULLANAMIYORUM SABAH İŞ AKŞAM EV AKŞAMA KADAR ŞİRKETİN HURDASIYLA GEZİYORUM AMA HİÇ ZEVK ALAMIYORUM HAFTA SONU OLSADA KENDİ ARABAMLA Bİ ANKARAYA GİTSEM GEZSEM DİYE GÖZLÜYORUM BEN İLÇE OTURDUĞUM İÇİN İLÇEDE FAZLA GEZECEK YER YOK BAZEN KÖYE GİDİYORUM ODA KISA OLUYOR ARABAYI KULLANMAYA CAN ATIYORUM VESSELAM ARAKADAŞLAR
  • RASİM ABİ BU ARADA NEREDEN ALIYORSUN MAZOTU ANKARADA BEN BATIKENT KAVŞANA GELMEDEN PETROLDEN ALIYORDUM ORADAN ALMAYACAM ARTIK ARABA AZ KİLOMETRE YAPMAYA BAŞLADI SON 2 DEPODA DAHA ÖNCE 150-İLE 170 KRŞ YAKALAMIŞTIM YAKITTA
  • Eryaman'a giderken şeker fabrikasını geçince sağda Doğancan Akaryakıt (OPET) var ordan alıyorum.
  • ii akşamlar arkadaşlar direksiyon sertleşmesi olayını bende farkettim hatta 60 km hızla gidince bile farkedilebiliyo bu bide geçen akşam piknikten gelirken kasise düştüm cankkkk die bi ses geldi ilk kez böle bi ses bir araçta duydum nie acaba bunların suspansiyonları caddy e rekabet amacıyla çok özel yapılmış die duydum yani babam arka teker süspansiyonlarında yay üstüne yay var dedi çok dehşet bi sistem kurmuşlar galba bilgisi olan var mı bu konuda hepinize iyi tatiller
  • iyi geceler beyler bende fiorino emotionlara bakıyordum fakat motoru beni çok düşündürdü ibre partner a doğru kaydı tabiki ben niğde deyim premium+görüş paketi+modüler paket ile 29500 Tl fiyat aldım adana dan kayseri ile de görüştüm indirim yapamayız 30400 dediler sanırım yüzyüze konuşulduğunda bu fiyat 29000 i bulur sizce fiyat nasıl ve araç hakkında genel bir yorum yaparsanız sevinirim + ları ve - leri?
  • Şu görüş paketi nedir bilgisi olan var mi?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.