Şimdi Ara

Blood+ (tanıtım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Blood+

Tür: Doğaüstü Güçler, Vampir, Korku, Askeri
    Bölüm Sayısı: 50
    Yayın Tarihi: 2005-2006

Zaman değişmiştir, mekan değişmiştir; ama savaş, hiç yavaşlamamış, hep devam etmiş ve modern dünyaya kadar gelmiştir. Yıllar boyu süre gelmekte olan savaş, iki grup arasında yaşanmaktadır: "Chiropteranlar"; ölümsüz, yarasa biçimli ama şekil değiştirip insan gibi olabilen, kan içerek yaşamlarını sürdüren yaratıklar ve "Red Shield"; bu yaratıkların izini sürüp onları yok eden örgüt.
    Saya Otonashi, Japonya'da ailesi ile huzurlu bir şekilde yaşayan liseli bir kızdır. Ama Saya, bir sene öncesine kadar olanları hatırlamaktadır. Bir gün genç ve yakışıklı çello sanatçısı Hagi'nin ona bir kılıç vermesiyle, bütün hayatı değişir.

Bölüm Listesi:
    01. First Kiss
    02. Magic Words
    03. Where It Began
    04. Dangerous Boy
    05. Beyond the Dark Forest
    06. Father's Hand
    07. If I Don't Do It
    08. Phantom of the School
    09. Every Rainbow
    10. I Want To See You
    11. After the Dance
    12. Drawn by the White Fog
    13. Jungle Paradise
    14. The Last Sunday
    15. I Want to Follow!
    16. Siberian Express
    17. Do You Remember The Promise?
    18. The Moon In Yekaterinburg
    19. Broken Heart
    20. Chevalier
    21. Sour Grapes
    22. Zoo
    23. The Two Chevalier
    24. Lightly Singing
    25. Red Shield
    26. Those Who Follow Saya
    27. Paris, Je t'aime
    28. The Limited Ones
    29. The Cursed Blood
    30. Joe's Diary
    31. The Broken Shield
    32. Boy Meets Girl
    33. Faith in the Heart
    34. The World We Are Living
    35. A Tomorrow Without Hope
    36. Passing Thoughts
    37. Maddening Force
    38. Showdown Island
    39. Magic Words Once More
    40. Dreams of the Chevalier
    41. The Place Where I Belong
    42. Echoes, Singing Voices
    43. Confused Mind
    44. Into the Light
    45. When The Sun Shines Through Our Palms
    46. May the Weather be Fine Tomorrow
    47. Beyond All Blood
    48. Skyscraper Opera
    49. The Two Queens
    50. Nankurunaisa

kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 19 Şubat 2009; 15:58:35 >

• Bence fazla uzatılmış bir yerden sonra sıkıcı gelen bir seri.Zaten sonuda çok iyimser bitiyor ölmesi gerekenler yaşıyorElinde kılıç canavar kesen kızlı seriler çok zaten piyasada.
  • Seveni çok biliyorum ama nedense benim sevemediğim ve izledikten sonra sildiğim bir seri seri ile ilgili aklımda kalan iki şey var biri çizimleri diğeri Nankurunaisa
  • İzlemek için indirmiştim ama ilk bölümü izledikten sonra bilgisayarda yer açmak için silmiştim heralde çok pişmam olmam gereken bir şey yapmamışım.
  • İyi yanları:

-Saya ve Diva çok güzel çizilmişler
    -İnsanda serinin nasıl gelişiceği merak uyandırıyor,nerdeyse hiç bir bölüm sıkmıyor sadece başları belki biraz sıkıcı gelebilir
    -Hagi gibi bir karakter var ki her yönüyle sevdiğim: uzun boylu bir çello satanatçısı,Saya'ya karşı olan hareketleri davranışları mükkemmel,sol eli büyük bir pençe şeklinde ve asıl en önemli özelliği o hayran olduğum çello kutusu: bu kutu yeri geldiğinde Hagi'nin elinde öyle bir kalkana dönüşüyorki anime boyunca bir kere bile kırılmıyor veya çizilmiyor,Hagi bunu oyuncakmış gibi sallayıp yeri geldiğinde aynı anda 3-4 kişiyi ezmeye bile kalkıyor en olmadı alıp bu koca kutuyu fırlatıp milletin kafası parçalıyor(evet oha o koca çello kutusunu kim bilir kaç kilo...)
    -Saya'da öyle abartılcak garip garip isimleri olan bin bir türlü güç yada teknik yok:sadece Saya çok güçlü sonuç olarakta eline keskin ve dayanıklı bir kılıç aldığında nerdeyse herşeyi kağıt gibi kesebilir.Kısacası Saya gayet gerçekçi
    -Anime ne çok kısa ne insanı bıktıracak kadar uzun insanı tamamen doyuruyor
    -Dövüş sahneleri mükkemmel özellikle Sif'ler ve Corpse Corps'larınkine bayıldım

Kötü Yanları:

-Normal yaratıkların çizimleri sıradan
    -Başlar sıkıcı gelebilir
    -Sonunun Saya ile ilgili olan kısmını sevdim ama Saya'nın Diva'nın ....... sağ bırakması hoşuma gitmedi.
    -Muhtemelen en kötü yanı ise filmi: kesinlikle laf olsun diye yapılmış birşey onun yerine 30 yıl sonrasını(izleyen ne dediğimi anlamıştır) konu alan 1 yada 1,5 saatlik bir film olsa mükkemmel olurmuş.

Bana göre Blood+ kesinlikle hoş zamanızda bir şey bulamazsanız izleyin denecek bir anime değildir ve benim ilk 10 animem arasındadır

• Bölümler kac dk'dan olusuyor acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: W7K2D

Bölümler kac dk'dan olusuyor acaba?

24 dk falandır klasiktir zaten süre her anime tv serisinde
  • op ve endingleri en iyiler arasında

Ending
  • Bu tarz kılıçlı kız olayları falan şu aralar pek revaçta diye biliyorum.Bunun diğerlerinden farkı ne?Yani bu tarz konulu animelerden daha mı iyi işlenmiş kurgu falan?
  • yorumları okuduğum iyi oldu indiriyordum az kalsın ^^
  • Nedense bu aralar kilic temali her animeyi indirmeye basladim. En son Samurai Champloo (26 bolumluk seri) indirdim. Su an ilk 8 bolumu izledim cok hosuma gitti... Bakalim olmassa bunuda denerim, ama once sirada Kenshin var, cok merak ediyorum onu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Agnotiq_Death

yorumları okuduğum iyi oldu indiriyordum az kalsın ^^

Ooo sen daha çok şey kaçırırsın bu gidişle...
    bilende bilmeyende sallıyor, hala öğrenememişsin.
  • tr altyazı yok galiba bilginiz olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaplanmete

Nedense bu aralar kilic temali her animeyi indirmeye basladim. En son Samurai Champloo (26 bolumluk seri) indirdim. Su an ilk 8 bolumu izledim cok hosuma gitti... Bakalim olmassa bunuda denerim, ama once sirada Kenshin var, cok merak ediyorum onu...

Kenshin'i bir ara (bu ara bayağı açık yalnız ben diyim 4 yıl sen de 5 yıl)kanal d "samurai x" olarak veriyordu.Sabahın köründe verdikleri için ancak uyku sersemi izliyorduk, o zamanlar yayın akışının içine bu kadar edilmemişti.

Oldukça güzeldi.Kısmetse ben de yeniden indirip adamakıllı izlemeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

Nedense bu aralar kilic temali her animeyi indirmeye basladim. En son Samurai Champloo (26 bolumluk seri) indirdim. Su an ilk 8 bolumu izledim cok hosuma gitti... Bakalim olmassa bunuda denerim, ama once sirada Kenshin var, cok merak ediyorum onu...

Kenshin'i bir ara (bu ara bayağı açık yalnız ben diyim 4 yıl sen de 5 yıl)kanal d "samurai x" olarak veriyordu.Sabahın köründe verdikleri için ancak uyku sersemi izliyorduk, o zamanlar yayın akışının içine bu kadar edilmemişti.

Oldukça güzeldi.Kısmetse ben de yeniden indirip adamakıllı izlemeyi düşünüyorum.

Samurai Champloo ve Samurai X ikisi farklı animeler

• quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

Samurai Champloo ve Samurai X ikisi farklı animeler

Ben de aynı demedim ki.Zaten samurai x'ten bahsettim.

• Benim Hoşuma gitmeyen animlerden biri ama zevk renk meselesi siz beyenmiyeceksiniz diye bir şey yok
  • animeci galiba arkadaş
  • dostum o altyazıyı ne kadar aramıstım ya..
    cok saol valla.
    demekki aradıgım tarihlerde yoktu sanırsam. k tarihe bakınca eklenme, benim aradıgım donemden bi kac ay sonra eklenmiş gibi.
    yanlış bilgilendirme için ozur dilerim ya.
    hemen indiriyim bari:)))
    filşm ini sevmiştim.
    ayrıca herkesin zevki farklı yani o guzel diyebilir ama san akotu gelebilir.
    cogu totoro ya bayılır ama ben sevmemiştim.goreceli.izlemeden kara vermeyinyani.
    bide ilk bi kac bolume bakıp karar vermeyin. ornegim
    hellsingtir.
    ilk 3 bolum gayet sıkıcı ve kotu.fakt sonraki 10 bolum cavanar gibiydi valla.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.