Şimdi Ara

Türk Guildi (RP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
0
Favori
3.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ana kadar hiç bir türk RPguildi görmedim bildiğiniz bir tane varmı ? yada herhangi bi RP serverinde başlamak isteyen varsa konuşa biliriz ben 5-6 paladinle birlikte tüm azerothu dolaşıp macera yaşamak istiyorum silverhand gibi hergün farklı yerlere seyahet görev fln yok :)

1)Lord Sıth
    2)icphedia
    3)Deli_Warrior
    4)Anteos
    4)LITHIUM
    6)Indigo
    7)ULYSES
    8)Psikotrex
    9)Kirpisan
    10)Indigo
    11)Uther L.
    12)Celede
    Eklenmek isteyen söylesin yarın akşam ufak bir denemeyle başlayabiiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 24 Ocak 2009; 13:13:42 >

• bizim vardı sporeggarda.. 3-5 arkadaş eğleniyorduk öyle.. sonra raid yapmak için başka bir guild e geçtik mecburen. Gerçi eşimle birlikte oynadığımız için sürekli RP tadında herşey bizim için.

Şimdilerde realmdeki turk populasyonu bir hayli arttı. Yeni arkadaşlar edindik. Tekrar toplanmayı düşünüyoruz. Tabiki en azından bir 10man raid çıkarabilecek düzeyde olmamız gerekiyor.
  • Eğer RP server de iyi bir 10 man ve üzeri toplarsak hiç düşünmeden bende "sıfır" dan kasmaya başlarım. RP server lerinde yeterince ingilizce bilmediğim için oynayamıyordum çok zevkli olur.
  • Güzel fikir...
    Eğer öyle bir ekip oluşursa iki kişide biz geliriz sıfırdan kasmak pahasına
  • ben de varım :)
  • O zaman bir organizasyon yapsak ?
  • Valla ben de katılırım main karakterimin raidlerinden fırsat buldukça eğlenmek için güzel olur derim ben.

Belirleyelim bir RP realm'i oynayalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu akşam başlasak mı acep ?
    Güzel bir RP server bilen var mı ?
  • Karakterlerinizin backroundları hazırmı ki başlıyorsunuz? Önce bir hikaye hazırlayın bakalım, kimsiniz nerden geldiniz, nereye gidiyorsunuz. Madem rp olacak tam olsun. Ben de gelirim öyle olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 21 Ocak 2009; 19:31:16 >
  • Geçmişinden koparılan ve sakalları artık kızıl olmayan paladin yerinden kalktı,Eski düşüncelerinden zihnini kurtarmaya çalışıyodu, dışarıya çıktı..Stormwind halkının deli zannettiği aslında deli olmayan paladin son birkez senato odasına girdi....
    İçeri girdiğinde tozlanmış sandalyeler ve masaların arasında irice bir kitabı almak için uzandı, kitabı aldı
    tozlarını sildi "sonunda" dedi buradasın ... Kitabı elinden bırakmayan paladin eğildi "Artık hazırım!" diye seslendi, eskimiş şömineden çıkan parlak ışık yaşlı senatörü sardı,şimdi paladinin cansız bendeni yerde yatıyordu
    Paladinin ruhu bedenine bakarken gözünden süzülen son damla, yaşlı ruhla birlikte Nozdormunun arşivine eklenmek üzere yola çıktı

Bu şekilde paladinim ölmüştü ben death Knight olarak kalkıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 21 Ocak 2009; 20:37:23 >
  • evinde güzellik uykusuna yatan elf kız,silah sesleriyle uyandı.Anladı ki scourge şehire baskın yapmıştı.Başucunda yatan erkek arkadaşı yoktu.hemen üstüne zırhını giyip asasını alıp kediye dönüşerek hızla erkek arkadasını aramaya basladı, sezgileri bu formdayken daha kuvvetli olduğunu biliyordu.Çatıya çıkıp kalabalığı taradı,İşte oradaydı,sevgilisi savaşın içindeydi.çatıdan atlayıp hızla ona doğru koştu,destek olması gerekiyordu.Tam yetişecekken sevgilisinin üstüne ghoul ordusu saldırdı.daha hızlı koşmaya başladı kahramanımız, ama yetişemedi. savaşan topluluğun içinde koyboldu ulaşamıyordu ona artık..Kendini kaybederek ordunun içine daldı ve savaşmaya başladı.İşler ters gitmeye başladı,içindeki acı savaşma isteğini arttırsa da konsantre olamıyordu,göz yaşları içinde savaşmaya devam etti.Kulağında yankılanan sese hakim olmaya çalışıyordu,savaşırken çoğu zaman bu sesi duyuyordu,ses onu çağırıyordu,güç vaadediyordu.Ama o güç değil sevgilisini geri istiyordu..duraksadı.sevgilisini bulmak için daha güçlü olması gerektiği aklına geliyordu,bu teklifi kabul etmelimiydi ? yolun nereye çıktığını bilmeden bi yola sapmak gibi bir şeydi bu,çok riskliydi.ama sevgilisi için her şeyi göze alırdı.kabul ediyorum diye bağırdı içindeki sese.Kalbine büyük bir acı saplandı,yere yatıp kıvranmaya başladı.gökyüzüne baktı..öleceğini düşündü..son kez sevgilisinin adını soyledi,seni bulacağım dedi ve gökyüzünde parlayan iki mavi göz gördü..kıyamete giden yolculuk başladı..

ben de death knightım.eğlenceli olacak

• Biz 3 Arkadaş Earthen Ring Serverda Oynuyoruz Hordeyiz Şuan Serverda Paşa Paşa Yaşıyoruz Serverda Birlikte Olan Bir Türk Grubu Bulunmamakta Ama Türk Oyuncular Bulunmaktadır =)
  • Eee deathknightlarla nasıl olacak bu işler. Ben human paladin açsam, dethknight la yan yana gelemem ki. Classlardan taviz vermek durumundayız arkadaşlar, lore'a uymazsa birşeye benzemez. Ama şöyle birşey olabilir. Birikte yola çıkılır. 55 de Deathknight'a dönüşenler ayrı bir gurup haline gelir. Bir nevi dark side'a geçerler ama amaçlar aynıdır. Diğerleri onları tövbe etmeye çağırırlar, savaş alanında birbirlerinin hayatını kurtarırlar ama yine de eski dostluklar kalmamıştır, duygusal anlar yaşanır vs vs...Birde hangi kurallara göre oynayacağımızı belirlememiz lazım. Advanced D&D mi olacak, başka birşey mi. Wow D&D ye yakın kurulmuş oyun dinamikleri açısından ama her koşulda game master şart.
  • Ulyses Hikayemi okuduysan eskiden paladin olduğumu anlarsın istersen Holy light ile bana insanlığımı hatırlat (eski birlikte silah arkadaşıydık vs.)
  • benim kafamda tasarladğım buydu.bunun dışında birkaç karakter projesi daha var yanımda ama Hordea yonelik.. :/
  • Horde RP çok zor olur Troll olsan Selam mon diyemessin :) Bence Alliance olalım
  • Eh peki madem servera karar verilsin de bir deneme yapalım. Genelde böyle girişimler kısa sürede heves kaybı ve herkesin main charlarına dönüşleri ile sonlanıyor ama, sınırlı bir süreyle bile olsa eğlenceli bir deneyim olacaktır tahminim. Belki beklemediğimiz kadar iyi birşey de çıkabilir, iddialı bir rp guildi kurulabilir, kim bilir.
  • Aslına bakarsan main karakterimle çok güzel HC,Raid yapabiliyorum ama ben bu oyundan RP olmadan zerre kadar zevk alamıyorum NPC lere bow yapmaktan sıkıldım artık :)
  • server darkmoon faire olabilir bence.gerçi farketmez hiç. argent dawn olmasında
  • Güzel bir rp serverşnda basladım bende PvP den sonra daha yeniyim.Hep hordeyimdir ama allylerin lorelerine daha cok güvendiğim için RP serverinde ALLY im.Size MOONGLADE RP serverini öneriyorum.Arget Dawn ı denemeyin bile.İsmim Psikotrex Paladin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.