Şimdi Ara

Kazzak-Eu Realm'ında Türk Guildı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba biz bir kaç arkadaş birleşip guild'a girdik bu yıl şimdilik sadece dungeon ve pvp falan yapabiliyoruz ve lys gibi birşey olduğu için önümüzde çok oynayamıyoruz. Ama Kazzak'ta oynuyorsanız yine de gelirseniz bizi çok mutlu edersiniz.

Realm:Kazzak - Eu
    Popülasyon:16 kişi
    Horde guild'ı
    ve son olarak guild'ın adı Ad Astra

eklenmek için buraya cevap yazabilirsiniz ya da Othinus'a oyundan ulaşabilirsiniz.

• başarılar ubuk
  • neden sizi görmedim yahu ben hiç? kolay gelsin
  • ana karakterim bu değil normalde Völundr olarak oynuyorum belki öyle görmüş olabilirsiniz. Ya da Frejiihera / Katjina (ya da katjiina) / Freyalana (gibi uzuyor :P) karakterlerinden birisine de rastladıysanız o da ablam onunla birlikte oynuyoruz
  • 6-7 ay boyunca her gün oynadım kazzakta,hiç dikkatimi çekmedi demekki.Hala oradayım ama MoP'a kadar ara verdim sayılır.
  • Ad Astra guildi yeni ,nisan başından beri oyunda zaten amatör yani çok ortalıklarda yokuz :) . Ama işte uğur(ubuk)'un diğer karakterleri bayadır orda
  • Horde-ally durumu nasıl? Yani hangisi ağırlıkta ve aktif bir realm mi acaba? Açıkçası gelmeyi düşünüyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Horde-ally durumu nasıl? Yani hangisi ağırlıkta ve aktif bir realm mi acaba? Açıkçası gelmeyi düşünüyoruz.

Aktif olmasına aktifte %80-90 Horde %10-20 Ally gibi birşey yaklaşık.. Bende Ally oynuyordum kazzak'ta kimse olmadığı için server değiştirdim.. Ama horde için gidilebilr tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wildgang

quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Horde-ally durumu nasıl? Yani hangisi ağırlıkta ve aktif bir realm mi acaba? Açıkçası gelmeyi düşünüyoruz.

Aktif olmasına aktifte %80-90 Horde %10-20 Ally gibi birşey yaklaşık.. Bende Ally oynuyordum kazzak'ta kimse olmadığı için server değiştirdim.. Ama horde için gidilebilr tabi.

Teşekkürler hocam. Öyle dengesiz bir durum varsa biz de pek gitmeyi düşünmüyoruz açıkçası.
  • Hala aktifseniz ve RBG düşünürseniz bir konuşabiliriz. Biz de 'Be Ready' adında bir guildde 10 Türk'üz Kazzak'ta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubuk

Merhaba biz bir kaç arkadaş birleşip guild'a girdik bu yıl şimdilik sadece dungeon ve pvp falan yapabiliyoruz ve lys gibi birşey olduğu için önümüzde çok oynayamıyoruz. Ama Kazzak'ta oynuyorsanız yine de gelirseniz bizi çok mutlu edersiniz.

Realm:Kazzak - Eu
    Popülasyon:16 kişi
    Horde guild'ı
    ve son olarak guild'ın adı Ad Astra

eklenmek için buraya cevap yazabilirsiniz ya da Othinus'a oyundan ulaşabilirsiniz.

Adım Juvania. 70 lvl blood elf arcane mageyim. Katılabilir miyim?
  • serverda horde ally oranı dengesiz ama zevli bir server bende hem ally hem horde karater var kazzak'ta
  • Selam arkadaşlar Horde da 85 lvl Priest im var adı : Mindspark . Türk guildi arıyorum whisp yada mesaj atarsanız sevinirim
  • Kazzakta Horde Türk guildi var mı beyler up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.