Evet arkadaşlar bugün geldi soğutucum.Öncelikle çok kolay montajı ilgimi çekti.Klavuza bakaram daha önce bu işleri hiç yapmamış biri bile monte edebilir.Gerçi benim oturtman zor oldu bi hayli parmak sokacak boşluk kalmamıştı.İşlemcim E2180 ve 2700 mhz de çalıştırıyorum.Soğutmasına diyecek bişey yok gerçekten ama fan bana biraz sesli gibi geldi.Kutu içeriğindeki fan kontol parçasını kullandım.Aşağıda test resimlerindede göreceğiniz gibi tam bir f/p ürünü.Herkese tavsiye ederim.Resimlere geçelim.
Stok fanı test ederken karşılaştığım yanlışlık olduğunu ümit ettiğim bir durum.(Daha önce 7000di)
O soğutucuyla 2.7Ghzde kullanırsan taş olursun. Hiç birşey olmaz ver voltajı RAMlerin sorun çıkarmıyorsa 3.6-3.8Ghz arası günlük kullanabilmen lazım. Hiç olmazsa 3.4Ghz olur
yavaşşş naptın. ne 3.8 i yahu 2180 den bahsediyoruz e8200 felan değil ki bu stok frekansı kaç ghz sanki. ama bu soğutuyu ben de düşnüyorum cidden fiyat-performans yanlısı gibi görünüyor
3.6ghz ye cıkabilirsin
stok hali 2.0 benim şuanki hedefim 3.2.ramlarim kingston cl6 800 mhz.soğutucu yok maalesef.bu anakart ile fazla voltaj verebileceğimi sanmıyorum.Anakartım Gigabyte GA P31 S3G.3,4 günlük kullanabilirsem bakşa birşey istemem.
bu aksam monte ettim evdeki pc ye stok fan ile 13-14 C fark etti oda sıcaklıgıda 30C oldugu için yine biraz sıcak ama 50C iyi cir değer Q8200 74-73 dereceden aşağı inmiyordu 1300 rpm de şu an tavsiye ederim kasa ufak oldugu için 10 dklık bir uğraşla taktım bitraz büyük olursa cok daha kolay.
işlemci voltajı 1.3 ana kart msi k9n neo v2 anakart ıslemcı sıcaklıgını cok etkılermı
quote:
Orjinalden alıntı: huxi20
yavaşşş naptın. ne 3.8 i yahu 2180 den bahsediyoruz e8200 felan değil ki bu stok frekansı kaç ghz sanki. ama bu soğutuyu ben de düşnüyorum cidden fiyat-performans yanlısı gibi görünüyor
e2160 ı günlük stok fanla 3400 mhz de kullanıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme