Şimdi Ara

Sunbeam Core-Contact Freezer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün geldi soğutucum.Öncelikle çok kolay montajı ilgimi çekti.Klavuza bakaram daha önce bu işleri hiç yapmamış biri bile monte edebilir.Gerçi benim oturtman zor oldu bi hayli parmak sokacak boşluk kalmamıştı.İşlemcim E2180 ve 2700 mhz de çalıştırıyorum.Soğutmasına diyecek bişey yok gerçekten ama fan bana biraz sesli gibi geldi.Kutu içeriğindeki fan kontol parçasını kullandım.Aşağıda test resimlerindede göreceğiniz gibi tam bir f/p ürünü.Herkese tavsiye ederim.Resimlere geçelim.

Stok fan idle

Stok fan load

Sunbeam Low rpm idle

Sunbeam Max rpm idle

Sunbeam Low rpm load

Sunbeam Max rpm load

Stok fanı test ederken karşılaştığım yanlışlık olduğunu ümit ettiğim bir durum.(Daha önce 7000di)

• O soğutucuyla 2.7Ghzde kullanırsan taş olursun. Hiç birşey olmaz ver voltajı RAMlerin sorun çıkarmıyorsa 3.6-3.8Ghz arası günlük kullanabilmen lazım. Hiç olmazsa 3.4Ghz olur
  • yavaşşş naptın. ne 3.8 i yahu 2180 den bahsediyoruz e8200 felan değil ki bu stok frekansı kaç ghz sanki. ama bu soğutuyu ben de düşnüyorum cidden fiyat-performans yanlısı gibi görünüyor
  • 3.6ghz ye cıkabilirsin
  • stok hali 2.0 benim şuanki hedefim 3.2.ramlarim kingston cl6 800 mhz.soğutucu yok maalesef.bu anakart ile fazla voltaj verebileceğimi sanmıyorum.Anakartım Gigabyte GA P31 S3G.3,4 günlük kullanabilirsem bakşa birşey istemem.
  • bu aksam monte ettim evdeki pc ye stok fan ile 13-14 C fark etti oda sıcaklıgıda 30C oldugu için yine biraz sıcak ama 50C iyi cir değer Q8200 74-73 dereceden aşağı inmiyordu 1300 rpm de şu an tavsiye ederim kasa ufak oldugu için 10 dklık bir uğraşla taktım bitraz büyük olursa cok daha kolay.
  • güle güle kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arctic Cooling Freezer 64 Pro
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler kardeşim. bu zincirleme masrafları sevmiyorum ya azcık işlemcinin gazına basayım diyorum bu sefer anakart kıllık çıkartıyor
  • valla ben modding sevdiğim için çokta şikayetçi değilim.titan twin turbo almıştık akran kartına.kuzey köprüsünede thermalright hr 05 aldım.cpu yada sunbeam alınca kasada parmak sokacak yer kalmadı
  • amd 5000 ile kullanıorum 55 60 arası sıcaklıkları goruorum sızce nası bu degerler bana hıc yeterlı gelmedı stok fan dan 10 derece fark ettı
  • ne kadar voltaj veriyosun işlemciye. ve anakartın ne?
  • bende alcam arkadaşım
    boyutları büyükmü soğutucunun ?
  • işlemci voltajı 1.3 ana kart msi k9n neo v2 anakart ıslemcı sıcaklıgını cok etkılermı
  • quote:

Orjinalden alıntı: huxi20

yavaşşş naptın. ne 3.8 i yahu 2180 den bahsediyoruz e8200 felan değil ki bu stok frekansı kaç ghz sanki. ama bu soğutuyu ben de düşnüyorum cidden fiyat-performans yanlısı gibi görünüyor

e2160 ı günlük stok fanla 3400 mhz de kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.