Şimdi Ara

NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
17
Favori
63.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

    quote:

    Orijinalden alıntı: sipru81

    Bu çalışmalar doğrudur ve hala esrarını sürdürmektedir,bunun sebebide amerikan donanmasının 1946 da Antarctika'ya yaptığı operasyonda saklı,o filodan 1 gemi eksik döndü ve dosyalar belgeler yok,rapor yok,olay ört bas edildi! Antarctica'da ne oldu?

    Şimdi buradan ilham alan İskandinav'lar beyazperdeye uyarlıyorlar;




    Bu filmi çekmeye 2008'de başladılar 2010'dayız hala bi ip ucu yok, yıllardır fragmanıyla kaldırk, galiba film gelmicek 1 sene var diyorlar ama film için çalışan bir yer, zaman, kişiler yok. Tamam 2 tane ünlü aktör oynuyor ama çok sıkıntılı. Galiba film animasyon olucak.

    Bu arada Mars, ay gibi saçmalıklara inanmayın...

    Nazilerin 2. evi olsa olsa Antartika olur.

    11 yaşımdan beri Nazilerle ilgileniyorum. Kafamdakileri yazsam yemin ederimki 400 500 satır olur. Kısa kesicem

    Hitler'in Lutfwaffe ilgili tek amacı, olduğu yerden havaya kalkan uçaklara sahip olması.

     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI

    V1 Buzz Rocket

    1942 yılında Hans Kammler V1 rocket'ini icat etmişti. Burdaki olay şu. ilk defa jet motorun kullanıldığı bir uçak demiyelimde roket.
    bu arada V1 deki "V" Vrill'i temsil eder, Vrill Nazilerdeki gizli bi örgüttü, bunuda öle kolay koaly tarihçiler bilmez, ben size kısaca anlatim.
    Vrill örgütü, dünyadaki mega enerjiyi arıyan bi geniş kollara sahip bi örgüttü. Bunlar Naziler savaştayken Tibet, Arjantin, Antartika dememiş Hitler için, Ülkerlerinin geleceği için it gibi çalşmışlardır. Bunlar için enerjnin tek kaynağı sex'tir. Anatartika'da testler faln uyguladılar, donmuş adamı o kadar çabaya rağmen canlandıramadılar ama çıplak bir kız gördüğü zaman adam fişek gibi diriliyorlardı. Alman kızlarının da kendi aralarında rütbeleri vardı. Sexy ve güzel yüzlü olan alman kızların uzun saçı olur, rısadan yani yetenği olmayan, aile annesi alman kadınlarında kısa saçı olurdu.

     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI

    Hans Kammler

    Vrill'in diğer amacıda ölümsüzlüktü. Bundada nerden baksanız başarılı olmşlardır. Danimarka savaşında ilk kez bunu uygulamşlardır. Savaşa Vrill grupuda katıldı, ama savaşmadılar yaralanan askerleri topladılar. Sağ kolu kopuk olan bi askere uyuşturucunun çeşitlerini uyguladılar, 1 saatlik tedavi sonrası yaralanan Wehrmacht askeri ayağa kalktı ve tek koluyla tüfeğini aldı savaşa devam etti.
    (İlaçlarla askerin vücudu donuyor, o adamn kolu, ayağı, parmakları kopsa küçk bi acı bile hissetmiyor. Savaşa kaldığı yerden devam ediyor. Buda Ölümsüzlüğe giden bir çalışmadır)

    Vrill Naziler arasında fazla popüler değildir. Zaten adınıda duyan doğru düzgün almanlarda yoktu. hitler için gizli çalışırlardı.
    Vrill, Hans Kammler'in bir diğerde koluydu...

    Konumuza dönelim Hans Kammler ve alanında çalışan örgütler, subaylar, mühendisler Nazi Almanyasına inanılmaz katkılar sağlamıştır.
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI

    Reimar ve Walter, Hans Kammler için canını dişine takan, süper zeka mühendisler


    Örn: Radarı ilk defa uçaklarda kullanmışlardır. Messerschmitt Bf 109
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


    Şimdi gelelim bu uçakların ilk savaşına... Canada'nın o devasal ormanlarını biliriz, zaten o sağlam ağaçlarıyla ünlüdürler. Ağaçlarla uçak yaptılar.
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI

    mosquito

    Resimdeki gibi bu uçak hafif tahtadan yapılmş, menevraları süper, geniş kanatlı bombardırman uçaklağı. Ucuz olduğu için müttefikler bunlardan çok yapmşlardır. Tıpkı bir zamanlar Naziler geceleri nasıl ingiltere'yi bombaladıysa müttefiklerde geceleri fabrikaları bombalıyorlardı.

    Yine bombardırman zamanında sahneye yeni radar donanımlı Messerschmitt Bf 109'lar çıktı. Ve alayına isyan mosquito'ları ingiltereye kadar takip ettiler ve çoğunu düşürdüler. Gece olduğu için mosquitolar savunma ateşi bile yapamıyorlardı...

    Şimdi gelelim Hitler'in en büyük isteği, olduğu yerden kalkan uçaklar. Hans Kammler V1 Buzz Rocket'i geliştirmiş ortaya V2 Rocket çıkmştır.
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


    Bunlar, müttefikler fabrikaları bombalarken yer altında yapılıyorlardı. Hollanda'da resmdeki gibi kamyonlara yüklenip Londra'yı bombalıyorlardı.
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI

    Bi ingiliz pilot anlatmıştı. 2 kişiler keşif yapıyorlar, bunları nerden fırlatıyorlar diye... Sabah 05:00 civarı birden yerden yukarı kalkan bir ışık görmüşler

    Röpörtajı veren pilot diyorki: Onu gördüğün ilk an arkadaşı(yani diğer pilot, silah arki vsvs) hemen uyarmaya çalışmış. Roket tam diğer uçağın 4 5m yanından geçmiş ve uçak kül olmş. Yanni öyle bi roket

    TAbi bunların bitmesi Hollandalı direnişçilerin gambazlamarıyla sona ermiştir.


    Şimdi Hitler'in uçağı direk kaldıran teknolojisi var. peki uçağın biçimi nasıl olmalıydı?

    1. dünya savaşında 3 kanatlı uçaklar vardı. izlediler gördüler, uçaklar 3 kanatlı olmaz.. Hans Kammler: Uçak sadece kanat olmalıdır" dedi ve çalışmalara başladılar.

     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI

    Horten 229B adlı uçağı yaptılar. İnanılmaz bir uçaktı. Müttefikler bu uçağı düşüremeyi bırak, göremiyorlardı bile.
    Bu uçağa en çok emek harcıyan Reimar Horten olduğu için onun adını almıştır.
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI

    Belki kalkan uçağı yapamadılar ama o zamankü dünyanın en hızlı uçağını yaptılar.


    Hitler Nein nein dedi Kalkan uçaklar öenmli dedi.

    Hans Kammler topladı yine elemanları it gibi çalıştılar.

     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


    Şu çizimleri hazırladılar. Uçak madem olduğu yerden dik kalkıcak, ve sağa sola gidicek? eee bu uçak yuvarlak olmalıdır. eski uçaklar neden düz? çünkü onlar düz gider. Bu mantıkla resimler içizilir. Gördüğünüz gibi alttaki çizmlerde Vrill adı geçmektedir. Vrill'inde çok büyük katkısı vardır yani..

    Konuyu açan arkadaş zeplin üstünde ufo resimleri vermiş. Bunlar kesinlikle doğrudur. Ama o resimdeki photo shop

    Şimdi Ufo yapıldı. Yalnız bu ufo ilk uçuşnda yerden kalkmadı. Zeplin'ler dünya arasında uçan gemiler olarak bilinmektedir. Amerikanlarında tek hayali yaptıkları gökdelenlerin çatısına uçan gemilerin konması vsvs

    işte açılışı bu mantıkla yaptılar. Asıl uçan gemi budur mantığı... Ufoyu zeplinden bıraktılar. Ufo yukarı doğru roket gibi fırladı. Yer yüzündekiler göremdi bile. O ufo'ya ne olundu 2010 yılındayız hala kimse bilmiyor Sonra söylentiler çııktı. Ufo aya gitti marsa gitti vsvs.
    (bunuda açıklıyım ufo çan şeklindeydi ve bu 1947 de Meksika, Roswell'e düştü

     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI

    Ne garip değilmi? 1945'de uçtu ve 2 yıl sonra düşyor? Bu işn içnde bişey var işte kmse çözemiyor.

    Uçak düştü ABD'de büyük yankılar Roswell e uçan disk düştü... 1 hafta geçti ABD dedi düşen balonmuş vsvs halk tabi bu örtbası tınlamadı, belgeselciler fln araştırdılar.

    şu sonuca vardılar. Düştüğü gün ABD 51. bölge dedikleri yer. Yasak bölge.. oraya tuğla istemişler. tuğlayı götüren kamyon..
    Kamyoncu: Kamyonu o bögeye götürdüm. Orada çan şeklnnde birşey vardı ve hemen üstünü kapattılar ve bana kızdılar... tuğlaları bıraktım oradan ayrıldım...

    ABD'de TV'lerde hemen uzaylılar vsvs konuları açıldı. Uzaylışmş onlarrrrr vsvs o mantığı artık herkesin beynine soktular. Uzaylılar artık orda başladı, O günden sonra herkes ben ufo gördüm, uzaylı grdüm vsvs tabi bunlarda ABD'nin işine geliyordu. Nazi UFO'larını öğrenmemeleri lazımdı. ABD Ufo hakkında çalıştılar, nasıl bir teklonojikullanmşlar die öğrenmeye çalıştılar. Hatta aynısında yptılar küçük bir tane, içine 3 asker bindi bu ofu max 1m havaya kaltı



    1947'de tamm o uçan disk düştü herkes biliyor. Ve olaylar başlıyor, tabi o olaylar milletin uydurması, saçmalaması.

    yine 1937 yılı sıradan bir pilot, binmiş uçağına havada uçuyor, yani hobi amaçlı doğa resimlri fln çeker zart zurt... Ve nemi görüyor? 2 tane tek natlı uçak, bunlar deli gibi uçuyor, sanki bunlar bişeymi arıyor ne ? Hemen makinasına asılıyor, 10 20 kez resmini çekmeye çalışıyor, uçaklar o kadar hızlıki 1 tane yakalayabilyor ama.

     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


    Bu tek kunatlı uçak naziler zmnnda vardı. Naziler bitti gitti uçaklğı kullanan ve bulunduran yoktu. Peki ne olduda o gün bundan 2 tane vardı? Bu uçakları hala kullanan devlet varmı? yokkkk !!!

    Naziler kaybolan ufo'yu arıyorlardı. Peki bu naziler nerden çıktı? bunlar yenilmedimi?



    1945 Nazi Almanya'sı teslim oluyor. Ama Hans Kammler aralarında yok? ve onun öel uçağı 6 jet motorlu uçağıda yok? + Hitler denilen adamda yok?
    Bunlar nerdeler?

    Fransa'da bi telgraf bulunur. Telgra Hans Kammler'dendir. Aynen şöyle yazar:

    Bana acil kamyon getirin, erzak ve yakıt dolu olsun...


    Burdaki kamyon ne? savaş bitiyor adam kamyonmu istiyor? hahahah ordaki kamyon Hans Kammler'in özel uçağı ve bundan Almanya'da 2 tane var. 1i bulundu. Müttefikler el koydu ama 2.si yok?

    Bu uçak öyle bi uçakki hiç mola vermeden ABD'den Çin'e gitcek kadar menzili var.

    Hans Kammler halk arasında popüler değildi. Onu unuttup geçtiler, ama Hitler? bunu unutabilirlermi? Hitler'in yanında çalışan asistani 2m boyundaki o
    Hugo Günsche
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI

    Dediki: Hitler ve metresi Eva kafasına sıktılar...

    Ama sekreteri Traudl Junge
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI

    Dediki: Hitler ve metresi Eva kendilerini yaktılar..


    Haydaaa mahkemede birnin ifadesi diğeri tutmuyor. Noldu lan bu adama? uçtumu nerde? hani ceseti nerde külleri nerde? ateş ettiği silah nerde?



    Hitler ve Hans Kammler'den ses yok, ip ucu yok bunlar yok oldu gitti. Hiç kmse bu adamlara ne oldu bilmiyor. Tabi o 6 jet motorlu uçakta


    Savaş sonu nedense Arjantinde nazi kıvılcımları başlamışyır. Vrill'le beraber çalışan Adolf Eichmann kamptan kçtı. ve durduk yere Arjantine kaçtı?
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


    Allah Allahaa ? bu adam neden o kadar ülke varken Arjantin'e kaçıyor? NEDEN?

    Acaba Arjantinde bi pilanmı vardı? acaba orda ne vardı?


    Bu adam Arjantine kaçıyor nedense o kaçmadan sonra o yıl Hitler için çalışan, Vrill için çalışan tüm mühendisler, doktorlar, profosörler, subaylar, er askerler bile tek tek ölüyor. Bunların biri rusya'da biri ABD'de biri Canada'da bunlar ölyüor. Ve intihar süs var sanki? sanki bunlar anlaşmışta kafalarına sıkıyorlar? sizce bunlar kendilerimi intihar etti yoksa hala etrafta dolaşan gizli Vrill örgütümü var?.. Kesinlikle bunları Vrill örgütü temizledi... ABD ve Sovyetlere ötmesinler diye...


    Elimden geldiğince yazdım sorusu olan varsa açıklarım

    EDIT: imla


    kardeş bu yazdıklarından sonra HEİL HİTLER ! diyesi geliyor insanın nitekim diyorum da
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vuque


    quote:

    Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

    Buda Nazilerin en geniş topraklarının haritası



    Harita'nın Tamamı Nazi Almanya'sı Toprağı Değil...
    Mesela En Basitinden Almanya İle Müttefik Olmayan İspanya Bile Haritaya Dahil Edilmiş...
    İspanya İle Sağlam Ticaret Yaptılar,İdeolojileride Yakındı Ama Franco'nun Bi Tarafı İç Savaş'tan Sonra Birde Dünya Savaşına Girmeyi Yemedi...
    Aslında İsteklerini Hitler Kabul Etse Girerdi Ama İstekleri Çok Fazlaydı...



    ispanya siyasi olarak Nazilerden değil tamm bişey diyemem ama, askrleri Naziler için savaşmııştır..

    Barbarrosa Harekatında, yani Rusya savaşında ispanyol askerlerde savaşmıştır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 7 Şubat 2010; 8:42:13 >

  • quote:

    Orijinalden alıntı: synaX:Lecter


    quote:

    Orijinalden alıntı: vuque


    quote:

    Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

    Buda Nazilerin en geniş topraklarının haritası



    Harita'nın Tamamı Nazi Almanya'sı Toprağı Değil...
    Mesela En Basitinden Almanya İle Müttefik Olmayan İspanya Bile Haritaya Dahil Edilmiş...
    İspanya İle Sağlam Ticaret Yaptılar,İdeolojileride Yakındı Ama Franco'nun Bi Tarafı İç Savaş'tan Sonra Birde Dünya Savaşına Girmeyi Yemedi...
    Aslında İsteklerini Hitler Kabul Etse Girerdi Ama İstekleri Çok Fazlaydı...



    ispanya siyasi olarak Nazilerden değil tamm bişey diyemem ama, askrleri Naziler için savaşmııştır..

    Barbarrosa Harekatında, yani Rusya savaşında ispanyol askerlerde savaşmıştır

    İspanyol Askerler Değil İspanya'daki Faşizan Akım Sempatizanı Gönüllüler Savaşmıştır...
    İspanya Resmi Olarak Savaşmadı Ve Asker Göndermedi...
    Haa Diyeceksin Gönüllüler Arasında İspanyol Askerleride Vardı Gönüllü Lafı İspanya'yı Korumak İçin Ortaya Atılan Birşey El Altından Destek Verdi,Mümkündür Olabilir Zaten Aynı Görüşteler Sempatileri Var Birbirine...
    Bu Arada Sadece İspanya Değil Aklıma Gelenlerden Bir Liste Çıkarayım Harita İle İlgili O Zaman
    Arjantin (Alman Toprağı Değildi.Düşünceleri Almanya'ya Yakındı Hatta Alman Desteğiyle Brezilya İle Savaştı Ama Almanya İle Müttefik Olmadı)
    İspanya(Yukarıda Bahsettim)
    Portekiz(Onlarda Faşist Yapıdaydı Ama Almanya İle Müttefik Olmadılar)
    Finlandiya(Almanya İle Müttefik Olup Ruslara Karşı Savaştı Ama Topraklarını Almanya'ya Teslim Etmedi.O Sebeple Harita'da Alman Toprağı Olarak Gösterilmesi Yanlış.)
    İsveç(Alman Ordusuna Topraklarından Geçiş İzni Verdi.Ancak Ne Savaşta Yer Aldı Ne Almanya'nın Müttefikiydi.Ancak Almanya İle Büyük Çaplı Ticaret Yaptılar.Ama Almanlara Topraklarını Teslim Etmediler.O Sebeple Harita'da Alman Toprağı Olarak Gösterilmesi Yanlış.)
    İsviçre(Savaşta Tarafsızdı.Almanlar Tarafından İşgal'de Edilmedi.O Sebeple Harita'da Alman Toprağı Olarak Gösterilmesi Yanlış.)
    Romanya&Macaristan&Bulgaristan(Almanya İle Müttefiklerdi Ama Topraklarını Almanya'ya Teslim Etmediler.Ülke Olarak Benliklerini Korudular.O Sebeple Harita'da Alman Toprağı Olarak Gösterilmeleri Yanlış.)
    Slovakya&Hırvatistan(Almanya Tarafından İşgale Uğradıktan Sonra Almanya'nın Yönetiminde Kurulan Kukla Hükümetler Ve Devletlerdi.Ancak Yinede Ayrı Devletler Olduklarından O Sebeple Harita'da Alman Toprağı Olarak Gösterilmeleri Yanlış.)
    Vichy Fransası(Fransa İşgal Edildikten Sonra Alman İdeolojisiyle Kurulan Fransız Devletidir.Ancak Ne Savaşa Katılmıştır Nede Almanya'ya Bağlıdır.Ancak Alman Sempatizanıdır.O Sebeple Harita'da Alman Toprağı Olarak Gösterilmesi Yanlış.
    Gerçi Sonradan Almanya Vichy Fransa'sını da İlhak Etti O Sebeple Bu Biraz Doğru Olabilir )
    Şu Anda Haritadaki Yanlışlardan Aklıma Gelenler Bunlar...
    Not:Yanlış Diyorum Çünkü Sen Nazi'lerin Haritası Dedin...
    Nazi'ler Ve Müttefikleri Desen Belki Bi Parça Daha Doğru Olurdu Ama Nazi'ler Almanya İdi...
    O Sebeple Yanlış Diyorum Haritaya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuque -- 12 Şubat 2010; 2:36:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vuque


    quote:

    Orijinalden alıntı: synaX:Lecter


    quote:

    Orijinalden alıntı: vuque


    quote:

    Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

    Buda Nazilerin en geniş topraklarının haritası



    Harita'nın Tamamı Nazi Almanya'sı Toprağı Değil...
    Mesela En Basitinden Almanya İle Müttefik Olmayan İspanya Bile Haritaya Dahil Edilmiş...
    İspanya İle Sağlam Ticaret Yaptılar,İdeolojileride Yakındı Ama Franco'nun Bi Tarafı İç Savaş'tan Sonra Birde Dünya Savaşına Girmeyi Yemedi...
    Aslında İsteklerini Hitler Kabul Etse Girerdi Ama İstekleri Çok Fazlaydı...



    ispanya siyasi olarak Nazilerden değil tamm bişey diyemem ama, askrleri Naziler için savaşmııştır..

    Barbarrosa Harekatında, yani Rusya savaşında ispanyol askerlerde savaşmıştır

    İspanyol Askerler Değil İspanya'daki Faşizan Akım Sempazitanı Gönüllüler Savaşmıştır...
    İspanya Resmi Olarak Savaşmadı Ve Asker Göndermedi...
    Haa Diyeceksin Gönüllüler Arasında İspanyol Askerleride Vardı Gönüllü Lafı İspanya'yı Korumak İçin Ortaya Atılan Birşey El Altından Destek Verdi,Mümkündür Olabilir Zaten Aynı Görüşteler Sempatileri Var Birbirine...
    Bu Arada Sadece İspanya Değil Aklıma Gelenlerden Bir Liste Çıkarayım Harita İle İlgili O Zaman
    Arjantin (Alman Toprağı Değildi.Düşünceleri Almanya'ya Yakındı Hatta Alman Desteğiyle Brezilya İle Savaştı Ama Almanya İle Müttefik Olmadı)
    İspanya(Yukarıda Bahsettim)
    Portekiz(Onlarda Faşist Yapıdaydı Ama Almanya İle Müttefik Olmadılar)
    Finlandiya(Almanya İle Müttefik Olup Ruslara Karşı Savaştı Ama Topraklarını Almanya'ya Teslim Etmedi.O Sebeple Harita'da Alman Toprağı Olarak Gösterilmesi Yanlış.)
    İsveç(Alman Ordusuna Topraklarından Geçiş İzni Verdi.Ancak Ne Savaşta Yer Aldı Ne Almanya'nın Müttefikiydi.Ancak Almanya İle Büyük Çaplı Ticaret Yaptılar.Ama Almanlara Topraklarını Teslim Etmediler.O Sebeple Harita'da Alman Toprağı Olarak Gösterilmesi Yanlış.)
    İsviçre(Savaşta Tarafsızdı.Almanlar Tarafından İşgal'de Edilmedi.O Sebeple Harita'da Alman Toprağı Olarak Gösterilmesi Yanlış.)
    Romanya&Macaristan&Bulgaristan(Almanya İle Müttefiklerdi Ama Topraklarını Almanya'ya Teslim Etmediler.Ülke Olarak Benliklerini Korudular.O Sebeple Harita'da Alman Toprağı Olarak Gösterilmeleri Yanlış.)
    Slovakya&Hırvatistan(Almanya Tarafından İşgale Uğradıktan Sonra Almanya'nın Yönetiminde Kurulan Kukla Hükümetler Ve Devletlerdi.Ancak Yinede Ayrı Devletler Olduklarından O Sebeple Harita'da Alman Toprağı Olarak Gösterilmeleri Yanlış.)
    Vichy Fransası(Fransa İşgal Edildikten Sonra Alman İdeolojisiyle Kurulan Fransız Devletidir.Ancak Ne Savaşa Katılmıştır Nede Almanya'ya Bağlıdır.Ancak Alman Sempatizanıdır.O Sebeple Harita'da Alman Toprağı Olarak Gösterilmesi Yanlış.)
    Şu Anda Haritadaki Yanlışlardan Aklıma Gelenler Bunlar...
    Not:Yanlış Diyorum Çünkü Sen Nazi'lerin Haritası Dedin...
    Nazi'ler Ve Müttefikleri Desen Belki Bi Parça Daha Doğru Olurdu Ama Nazi'ler Almanya İdi...
    O Sebeple Yanlış Diyorum Haritaya



    Evet arjantin tam anlamıyla Nazi toprağı değildi ama, Savaş stratejileri + kullandığı silahlar? bunlar nazilerindi ve savaş esnasında nazi subaylarıda vardı

    İspanya konusuna gelince, 1. dünya savaşında nasıl Yunanistan gizlice silah alıyordu, ispanya muhabbetide öyle, resmi olarak savaşa girmediler. tamm burda hemfikirim ama gizlice asker verdiler. yoksa hangi saf derki biz ispanyoluz, ülkemiz için savaşıyoruz... tabi diyemezler

    Portekiz konusu nedir bilrmisin? Hani Norveç işgalinde ticaret gemilerinin içi asker doluydu, Truva taktiğini yaptılar? işte Portekiz gemileriyde o amaçlı kullanıldı. bu fazla bilnmiyor ama Portekiz adaları ve gemileryle Nazi yandaşı olmştur.

    Findalndiya zaten işgal edildi

    İsveç e gelince isveçte hala o günden kalma silah fabrikaları var ve bunların başında da naziler vardı, ülkeyi istedikleri gibi kullanıyorlardı tabi yine resmi oalrak nazilerin toğrağı değildi.

    İsviçre tabi burda haklısın Savaşla hiç bir ilgisi yok, Ama naziler istese burayı 1 günde alamazmıydı? ulusal kardeşlik sadece... resmi toprağı değil

    Romanya&Macaristan&Bulgaristan Hitlerin istediği kadar esker veriyorlardı ve ülkeri hep açıktı, naziler istediği herşeyi yaparlardı. Halkı korumak amaçlı ittifak olmşlardı

    Slovakya&Hırvatistan bu ülkeler zate nyoktuki bunları Hitler kurdu.

    Vich Fransa Toprakları korumak için uydurulmuş devlet adı

    Evet bn şmdi bu uykusuzlk lafasıyla bişeyler karaladım ordakiler resmi olarak nazi toprağı değildi ama Naziler işine geldikçe o ülkeleri resmi toprak gösterirdi yani öyle çok önmli dğeil, asker versin, kendisi için çalşsın yeterli

    zatten ittifaklarıda sayarsak Japonyada girmesi lazm, Nazi haritası diye genel olarak yazdım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 7 Şubat 2010; 9:20:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

    quote:

    Orijinalden alıntı: vuque


    quote:

    Orijinalden alıntı: synaX:Lecter


    quote:

    Orijinalden alıntı: vuque


    quote:

    Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

    Buda Nazilerin en geniş topraklarının haritası



    Harita'nın Tamamı Nazi Almanya'sı Toprağı Değil...
    Mesela En Basitinden Almanya İle Müttefik Olmayan İspanya Bile Haritaya Dahil Edilmiş...
    İspanya İle Sağlam Ticaret Yaptılar,İdeolojileride Yakındı Ama Franco'nun Bi Tarafı İç Savaş'tan Sonra Birde Dünya Savaşına Girmeyi Yemedi...
    Aslında İsteklerini Hitler Kabul Etse Girerdi Ama İstekleri Çok Fazlaydı...



    ispanya siyasi olarak Nazilerden değil tamm bişey diyemem ama, askrleri Naziler için savaşmııştır..

    Barbarrosa Harekatında, yani Rusya savaşında ispanyol askerlerde savaşmıştır

    İspanyol Askerler Değil İspanya'daki Faşizan Akım Sempazitanı Gönüllüler Savaşmıştır...
    İspanya Resmi Olarak Savaşmadı Ve Asker Göndermedi...
    Haa Diyeceksin Gönüllüler Arasında İspanyol Askerleride Vardı Gönüllü Lafı İspanya'yı Korumak İçin Ortaya Atılan Birşey El Altından Destek Verdi,Mümkündür Olabilir Zaten Aynı Görüşteler Sempatileri Var Birbirine...
    Bu Arada Sadece İspanya Değil Aklıma Gelenlerden Bir Liste Çıkarayım Harita İle İlgili O Zaman
    Arjantin (Alman Toprağı Değildi.Düşünceleri Almanya'ya Yakındı Hatta Alman Desteğiyle Brezilya İle Savaştı Ama Almanya İle Müttefik Olmadı)
    İspanya(Yukarıda Bahsettim)
    Portekiz(Onlarda Faşist Yapıdaydı Ama Almanya İle Müttefik Olmadılar)
    Finlandiya(Almanya İle Müttefik Olup Ruslara Karşı Savaştı Ama Topraklarını Almanya'ya Teslim Etmedi.O Sebeple Harita'da Alman Toprağı Olarak Gösterilmesi Yanlış.)
    İsveç(Alman Ordusuna Topraklarından Geçiş İzni Verdi.Ancak Ne Savaşta Yer Aldı Ne Almanya'nın Müttefikiydi.Ancak Almanya İle Büyük Çaplı Ticaret Yaptılar.Ama Almanlara Topraklarını Teslim Etmediler.O Sebeple Harita'da Alman Toprağı Olarak Gösterilmesi Yanlış.)
    İsviçre(Savaşta Tarafsızdı.Almanlar Tarafından İşgal'de Edilmedi.O Sebeple Harita'da Alman Toprağı Olarak Gösterilmesi Yanlış.)
    Romanya&Macaristan&Bulgaristan(Almanya İle Müttefiklerdi Ama Topraklarını Almanya'ya Teslim Etmediler.Ülke Olarak Benliklerini Korudular.O Sebeple Harita'da Alman Toprağı Olarak Gösterilmeleri Yanlış.)
    Slovakya&Hırvatistan(Almanya Tarafından İşgale Uğradıktan Sonra Almanya'nın Yönetiminde Kurulan Kukla Hükümetler Ve Devletlerdi.Ancak Yinede Ayrı Devletler Olduklarından O Sebeple Harita'da Alman Toprağı Olarak Gösterilmeleri Yanlış.)
    Vichy Fransası(Fransa İşgal Edildikten Sonra Alman İdeolojisiyle Kurulan Fransız Devletidir.Ancak Ne Savaşa Katılmıştır Nede Almanya'ya Bağlıdır.Ancak Alman Sempatizanıdır.O Sebeple Harita'da Alman Toprağı Olarak Gösterilmesi Yanlış.)
    Şu Anda Haritadaki Yanlışlardan Aklıma Gelenler Bunlar...
    Not:Yanlış Diyorum Çünkü Sen Nazi'lerin Haritası Dedin...
    Nazi'ler Ve Müttefikleri Desen Belki Bi Parça Daha Doğru Olurdu Ama Nazi'ler Almanya İdi...
    O Sebeple Yanlış Diyorum Haritaya



    Evet arjantin tam anlamıyla Nazi toprağı değildi ama, Savaş stratejileri + kullandığı silahlar? bunlar nazilerindi ve savaş esnasında nazi subaylarıda vardı

    İspanya konusuna gelince, 1. dünya savaşında nasıl Yunanistan gizlice silah alıyordu, ispanya muhabbetide öyle, resmi olarak savaşa girmediler. tamm burda hemfikirim ama gizlice asker verdiler. yoksa hangi saf derki biz ispanyoluz, ülkemiz için savaşıyoruz... tabi diyemezler

    Portekiz konusu nedir bilrmisin? Hani Norveç işgalinde ticaret gemilerinin içi asker doluydu, Truva taktiğini yaptılar? işte Portekiz gemileriyde o amaçlı kullanıldı. bu fazla bilnmiyor ama Portekiz adaları ve gemileryle Nazi yandaşı olmştur.

    Findalndiya zaten işgal edildi

    İsveç e gelince isveçte hala o günden kalma silah fabrikaları var ve bunların başında da naziler vardı, ülkeyi istedikleri gibi kullanıyorlardı tabi yine resmi oalrak nazilerin toğrağı değildi.

    İsviçre tabi burda haklısın Savaşla hiç bir ilgisi yok, Ama naziler istese burayı 1 günde alamazmıydı? ulusal kardeşlik sadece... resmi toprağı değil

    Romanya&Macaristan&Bulgaristan Hitlerin istediği kadar esker veriyorlardı ve ülkeri hep açıktı, naziler istediği herşeyi yaparlardı. Halkı korumak amaçlı ittifak olmşlardı

    Slovakya&Hırvatistan bu ülkeler zate nyoktuki bunları Hitler kurdu.

    Vich Fransa Toprakları korumak için uydurulmuş devlet adı

    Evet bn şmdi bu uykusuzlk lafasıyla bişeyler karaladım ordakiler resmi olarak nazi toprağı değildi ama Naziler işine geldikçe o ülkeleri resmi toprak gösterirdi yani öyle çok önmli dğeil, asker versin, kendisi için çalşsın yeterli

    zatten ittifaklarıda sayarsak Japonyada girmesi lazm, Nazi haritası diye genel olarak yazdım

    Alıntıları Göster
    Beni Biraz Yanlış Anlamışsın Ben Bu Ülkelerin Almanya'ya Desteği Yoktu Demiyorum Zaten
    Resmi Olarak Nazi Almanya'sı Toprağı Değildi Buralar Diyorum
    Sen Nazi'lerin En Geniş Sınırları Demişsin,Onun Yanlış Olduğunu Söyledim Sadece...
    Almanların Ne Kadar Güçlü Olduğunu Biliyorum Ama Savaştaki Bazı Ufak Detaylar Yıkımınıza Yol Açabiliyor...
    Biraz Daha Akıllı Savaşsalar Belki'de Şu Anda Dünya'da Nazi'lerin Borusu Ötüyor Olacaktı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuque -- 7 Şubat 2010; 9:23:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vuque

    Beni Biraz Yanlış Anlamışsın Ben Bu Ülkelerin Almanya'ya Desteği Yoktu Demiyorum Zaten
    Resmi Olarak Nazi Almanya'sı Toprağı Değildi Buralar Diyorum
    Sen Nazi'lerin En Geniş Sınırları Demişsin,Onun Yanlış Olduğunu Söyledim Sadece...
    Almanların Ne Kadar Güçlü Olduğunu Biliyorum Ama Savaştaki Bazı Ufak Detaylar Yıkımınıza Yol Açabiliyor...
    Biraz Daha Akıllı Savaşsalar Belki'de Şu Anda Dünya'da Nazi'lerin Borusu Ötüyor Olacaktı...



    Yanlış savaş olarak, Sovyet savaşınımı belrtmek istiyorsun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: synaX:Lecter


    quote:

    Orijinalden alıntı: vuque

    Beni Biraz Yanlış Anlamışsın Ben Bu Ülkelerin Almanya'ya Desteği Yoktu Demiyorum Zaten
    Resmi Olarak Nazi Almanya'sı Toprağı Değildi Buralar Diyorum
    Sen Nazi'lerin En Geniş Sınırları Demişsin,Onun Yanlış Olduğunu Söyledim Sadece...
    Almanların Ne Kadar Güçlü Olduğunu Biliyorum Ama Savaştaki Bazı Ufak Detaylar Yıkımınıza Yol Açabiliyor...
    Biraz Daha Akıllı Savaşsalar Belki'de Şu Anda Dünya'da Nazi'lerin Borusu Ötüyor Olacaktı...



    Yanlış savaş olarak, Sovyet savaşınımı belrtmek istiyorsun?

    İngiltere'nin İşgal Edilmeyişi(Bana Göre Büyük Hatadır)
    Rusya'ya Savaş Çok Mantıksız Değildi Aslında(Savaşın Başlarında Almanların Rus'ları Nasıl Öttürdüğü Ortada.1 Yıl'da Stalingrad'a Kadar Gittiler.) Ancak Rusya'da Kışın Bile İlerlemeye Çalışmak Hataydı...
    Kışın Durup Yazın İlerleyecektin Veya Askerlerine Çok Sağlam Kış Teçhizatı Vericektin(Rusların Öldürdüğünden Daha Fazla Alman Askeri Donarak Öldü)
    Duygusallığı Bir Kenara Bırakmak Lazım Açık Konuşmak Gerekirse Almanya'nın Bence Türkiye'yi O Dönemde Ya Müttefik Olarak Yanına Çekmesi Gerekiyordu Yada İşgal Etmesi Gerekiyordu.Çünkü Bakü-Irak-İran Petrollerine Ulaşılsa Savaşın Seyri Çok Farklı Olabilirdi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vuque


    quote:

    Orijinalden alıntı: synaX:Lecter


    quote:

    Orijinalden alıntı: vuque

    Beni Biraz Yanlış Anlamışsın Ben Bu Ülkelerin Almanya'ya Desteği Yoktu Demiyorum Zaten
    Resmi Olarak Nazi Almanya'sı Toprağı Değildi Buralar Diyorum
    Sen Nazi'lerin En Geniş Sınırları Demişsin,Onun Yanlış Olduğunu Söyledim Sadece...
    Almanların Ne Kadar Güçlü Olduğunu Biliyorum Ama Savaştaki Bazı Ufak Detaylar Yıkımınıza Yol Açabiliyor...
    Biraz Daha Akıllı Savaşsalar Belki'de Şu Anda Dünya'da Nazi'lerin Borusu Ötüyor Olacaktı...



    Yanlış savaş olarak, Sovyet savaşınımı belrtmek istiyorsun?

    İngiltere'nin İşgal Edilmeyişi(Bana Göre Büyük Hatadır)
    Rusya'ya Savaş Çok Mantıksız Değildi Aslında(Savaşın Başlarında Almanların Rus'ları Nasıl Öttürdüğü Ortada.1 Yıl'da Stalingrad'a Kadar Gittiler.) Ancak Rusya'da Kışın Bile İlerlemeye Çalışmak Hataydı...
    Kışın Durup Yazın İlerleyecektin Veya Askerlerine Çok Sağlam Kış Teçhizatı Vericektin(Rusların Öldürdüğünden Daha Fazla Alman Askeri Donarak Öldü)
    Duygusallığı Bir Kenara Bırakmak Lazım Açık Konuşmak Gerekirse Almanya'nın Bence Türkiye'yi O Dönemde Ya Müttefik Olarak Yanına Çekmesi Gerekiyordu Yada İşgal Etmesi Gerekiyordu.Çünkü Bakü-Irak-İran Petrollerine Ulaşılsa Savaşın Seyri Çok Farklı Olabilirdi...




    İngiltere savaşnda havada büyük kayıplar verdi. ABD'nin savaşa girmesini bekliyordu, bunun için bir an önce ham made lazımdı. bunun kaynağıda Rusya'ydı. İngiltere'ye barış teklifi yolladı ama İngiltere reddetti..

    Şimdi Hacı Rusya savaşı diyorsunda bu çok uzun bi mesela kısaca ayrntısz geçim: Tamm Rusya'ya girdiler. Baya bi ilerlediler, Moskova'ya kadar yaklaştılar, hatta moskovaya giden otobüs hattını bile gördüler. hala yürümeye devam ettiler, tabi kış başlamış, yerler çamurlu asker yere bastığı gibi batıyor.

    Rusya o kadar ezik bi ülkeki, heryer toprak çamr, asfalt diye bir şey yok+ kasabaları yakıp kaçmışlar, petrol yok araçlar sıkıntı çekiyor. Hitler yahudileri polonyada çalştırmış. Rusya ya doğru geniş uzun bi otoban yaptırmış. Tanklar böylece rahat ulaşıyordu ama yine zordu.

    Neyse tam kış başlar, çamurlar donar yer sertleşir araçlar devam eder. Ama bu seferde araçlarn yakıtı donuyordu. Asklerin çoğu yazlık üniforma.



    şimdi burda amaç hitler'in 3 koldan saldırması,

    1. Leningrad
    2. Moskova
    3. Kiev


    1. kol başarılı olmştur, onurlarını kırmştır (amaca ulaşlmıştır)
    2. Yakınına kadar gelinmiş. Guderian izin ver girim alim demiş ama Hitler onu:
    3. Kiev'e sürmüş bize önce buğday lazm demiştr, açlık en büyük düşmanımz demiştir.


    Rommelde K.Afrika'dan ilerliyip kafkaslara kadar gidip orda bulşmaktı amacı.
    Rommel'e italanlar yardı medememiş + Berlin'den de takviye gelememiş yenilmiştir.

    Rusyada ise naziler püskürtülmüştür. Kışın Sibiryalı türkler sayesnde yenilmişti.


    Bence Naziler Rusya'ya değil iklime yenilmişti.

    Ve neden kışa kaldılar?

    Mussolini denilen işe yaramaz, hatta zarar weren adamın yüzünden. Savaş sonu Hitler Mussoliniye mektup yolluyor ve şu yazıyor

    "Senin Yunanistan aşkın yüzünden 2. dünya savaşını kaybediyorum"


    Eğer yunanistan alınmasaydı, Barborassa harekatı ertelenmeseydi, kışa kalmadan Naziler Sovyetleri haritadan silerlerdi. Yada Türkiye ittifak olsaydı ordan rahatça petrol kaynaklarına giderlerdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

    quote:

    Orijinalden alıntı: vuque


    quote:

    Orijinalden alıntı: synaX:Lecter


    quote:

    Orijinalden alıntı: vuque

    Beni Biraz Yanlış Anlamışsın Ben Bu Ülkelerin Almanya'ya Desteği Yoktu Demiyorum Zaten
    Resmi Olarak Nazi Almanya'sı Toprağı Değildi Buralar Diyorum
    Sen Nazi'lerin En Geniş Sınırları Demişsin,Onun Yanlış Olduğunu Söyledim Sadece...
    Almanların Ne Kadar Güçlü Olduğunu Biliyorum Ama Savaştaki Bazı Ufak Detaylar Yıkımınıza Yol Açabiliyor...
    Biraz Daha Akıllı Savaşsalar Belki'de Şu Anda Dünya'da Nazi'lerin Borusu Ötüyor Olacaktı...



    Yanlış savaş olarak, Sovyet savaşınımı belrtmek istiyorsun?

    İngiltere'nin İşgal Edilmeyişi(Bana Göre Büyük Hatadır)
    Rusya'ya Savaş Çok Mantıksız Değildi Aslında(Savaşın Başlarında Almanların Rus'ları Nasıl Öttürdüğü Ortada.1 Yıl'da Stalingrad'a Kadar Gittiler.) Ancak Rusya'da Kışın Bile İlerlemeye Çalışmak Hataydı...
    Kışın Durup Yazın İlerleyecektin Veya Askerlerine Çok Sağlam Kış Teçhizatı Vericektin(Rusların Öldürdüğünden Daha Fazla Alman Askeri Donarak Öldü)
    Duygusallığı Bir Kenara Bırakmak Lazım Açık Konuşmak Gerekirse Almanya'nın Bence Türkiye'yi O Dönemde Ya Müttefik Olarak Yanına Çekmesi Gerekiyordu Yada İşgal Etmesi Gerekiyordu.Çünkü Bakü-Irak-İran Petrollerine Ulaşılsa Savaşın Seyri Çok Farklı Olabilirdi...




    İngiltere savaşnda havada büyük kayıplar verdi. ABD'nin savaşa girmesini bekliyordu, bunun için bir an önce ham made lazımdı. bunun kaynağıda Rusya'ydı. İngiltere'ye barış teklifi yolladı ama İngiltere reddetti..

    Şimdi Hacı Rusya savaşı diyorsunda bu çok uzun bi mesela kısaca ayrntısz geçim: Tamm Rusya'ya girdiler. Baya bi ilerlediler, Moskova'ya kadar yaklaştılar, hatta moskovaya giden otobüs hattını bile gördüler. hala yürümeye devam ettiler, tabi kış başlamış, yerler çamurlu asker yere bastığı gibi batıyor.

    Rusya o kadar ezik bi ülkeki, heryer toprak çamr, asfalt diye bir şey yok+ kasabaları yakıp kaçmışlar, petrol yok araçlar sıkıntı çekiyor. Hitler yahudileri polonyada çalştırmış. Rusya ya doğru geniş uzun bi otoban yaptırmış. Tanklar böylece rahat ulaşıyordu ama yine zordu.

    Neyse tam kış başlar, çamurlar donar yer sertleşir araçlar devam eder. Ama bu seferde araçlarn yakıtı donuyordu. Asklerin çoğu yazlık üniforma.



    şimdi burda amaç hitler'in 3 koldan saldırması,

    1. Leningrad
    2. Moskova
    3. Kiev


    1. kol başarılı olmştur, onurlarını kırmştır (amaca ulaşlmıştır)
    2. Yakınına kadar gelinmiş. Guderian izin ver girim alim demiş ama Hitler onu:
    3. Kiev'e sürmüş bize önce buğday lazm demiştr, açlık en büyük düşmanımz demiştir.


    Rommelde K.Afrika'dan ilerliyip kafkaslara kadar gidip orda bulşmaktı amacı.
    Rommel'e italanlar yardı medememiş + Berlin'den de takviye gelememiş yenilmiştir.

    Rusyada ise naziler püskürtülmüştür. Kışın Sibiryalı türkler sayesnde yenilmişti.


    Bence Naziler Rusya'ya değil iklime yenilmişti.

    Ve neden kışa kaldılar?

    Mussolini denilen işe yaramaz, hatta zarar weren adamın yüzünden. Savaş sonu Hitler Mussoliniye mektup yolluyor ve şu yazıyor

    "Senin Yunanistan aşkın yüzünden 2. dünya savaşını kaybediyorum"


    Eğer yunanistan alınmasaydı, Barborassa harekatı ertelenmeseydi, kışa kalmadan Naziler Sovyetleri haritadan silerlerdi. Yada Türkiye ittifak olsaydı ordan rahatça petrol kaynaklarına giderlerdi.

    Alıntıları Göster
    Cevap Yazıcam da Klavye Başında Uyuyup Kalmaktan Korkuyorum
    İyisimi Yarın Senin Mesaj Hakkındaki Düşüncelerimi Söyleyeyim
    Genel Olarak Farklı Şeyleri Söylemiyoruz Zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vuque

    Cevap Yazıcam da Klavye Başında Uyuyup Kalmaktan Korkuyorum
    İyisimi Yarın Senin Mesaj Hakkındaki Düşüncelerimi Söyleyeyim
    Genel Olarak Farklı Şeyleri Söylemiyoruz Zaten


    Alıntıları Göster
    Bu arada gizli projelri masaya çıkarim

    Hani şu oyunlarda sırtına takıp uçtuğun et motor var ya, onu Werner Heisenberg 1939 yılında yapmıştı
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


    Elimde tam kaynak yok ama, Discovery World'de izlemiştim. Adamlar sırtına takıyor havada uçuyor
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


    Savaş sonunda ABD bunu yasaklamıştı, Tehlikeli diye. İşin komik tarafı, geçen sene bi fransız aynısını ypmış hatta bi makene bağlıyor çalıştırıyor, havada taklalar atıp yere düşüyor. (makine başarısız) ve bu adam kalkıp diyor NASA'nın bile düşünemediği makiney ben icat ettim diyor

    70 sene önce zatn naziler yapmış bunu..

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Denizde giden ilk arabayıda Naziler yapmıştır. Schwimmwagen, zaten türkçesi yüzen araba

     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


    Bi ara hberlerde izlemiştim, 5 6 sene önce yanbıcının teki denizde giden araba yapmış diye flash flash geçiyordu. Yav naziler bunu 70 sene önce ypmşlar bunlar neyine seviniyor

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    K.Afrika'da Rommel'e erzak yanında küçük tüpler geliyor. tam bilgim yok ama h2o dediğimz maddelerimi ne ayırmışlardı.
    şişe içi hidrojenmş. Bunu kova içinde kapağını açıyorsun, dışarısu fışkırıyormuş. Çok güç istiyen bir çalışma,

    Bunuda Discovery World'de izlemiştim, Röpötajda, hem alman hemde ingiliz askeri anlatıyordu.
    Alman: İlk başta dalga geçiyorlar zannettik ama su olduğunu görünce inanamadık ve çok temiz suymuş
    İngiliz: Evet K.Afrika'da Alman kamplarında küçk tüler fln gördük ama ilgilenmedik, keşke ilgilenseydik...

    Belgeselde bu madde ayırımını ypmaya çalştılar yapamadılar. Eğer bu olay gerçekse ohah lan derim

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Bide bunlar Doberman ve alman çoban köpekleri üzerinde DNA'larla oynamışlar, şahinin dna sını dobermanda uygulamışlar 3 kat daha uzağı görüyormuş.
    Sonra insanlar üzerinde uygulıcaklardı zmn yetmedi, savaş bitti.

    daha çok şeyn dna sıyla oynamışlardı, Doberman normaline göre tam bi robottu. İleriyi görüyor, kulakları normale göre 3 kat daha iyi işitiyor.
    3 kat daha ii koku alıyor vsvs

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    İlk diesel motoruda Rudolf Diesel yapıyor ve nazilr geliştiriyor, hedef olarak ilk tarımda kullanıyorlar.
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 7 Şubat 2010; 10:58:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

    Bu arada gizli projelri masaya çıkarim

    Hani şu oyunlarda sırtına takıp uçtuğun et motor var ya, onu Werner Heisenberg 1939 yılında yapmıştı
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


    Elimde tam kaynak yok ama, Discovery World'de izlemiştim. Adamlar sırtına takıyor havada uçuyor
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


    Savaş sonunda ABD bunu yasaklamıştı, Tehlikeli diye. İşin komik tarafı, geçen sene bi fransız aynısını ypmış hatta bi makene bağlıyor çalıştırıyor, havada taklalar atıp yere düşüyor. (makine başarısız) ve bu adam kalkıp diyor NASA'nın bile düşünemediği makiney ben icat ettim diyor

    70 sene önce zatn naziler yapmış bunu..

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Denizde giden ilk arabayıda Naziler yapmıştır. Schwimmwagen, zaten türkçesi yüzen araba

     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


    Bi ara hberlerde izlemiştim, 5 6 sene önce yanbıcının teki denizde giden araba yapmış diye flash flash geçiyordu. Yav naziler bunu 70 sene önce ypmşlar bunlar neyine seviniyor

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    K.Afrika'da Rommel'e erzak yanında küçük tüpler geliyor. tam bilgim yok ama h2o dediğimz maddelerimi ne ayırmışlardı.
    şişe içi hidrojenmş. Bunu kova içinde kapağını açıyorsun, dışarısu fışkırıyormuş. Çok güç istiyen bir çalışma,

    Bunuda Discovery World'de izlemiştim, Röpötajda, hem alman hemde ingiliz askeri anlatıyordu.
    Alman: İlk başta dalga geçiyorlar zannettik ama su olduğunu görünce inanamadık ve çok temiz suymuş
    İngiliz: Evet K.Afrika'da Alman kamplarında küçk tüler fln gördük ama ilgilenmedik, keşke ilgilenseydik...

    Belgeselde bu madde ayırımını ypmaya çalştılar yapamadılar. Eğer bu olay gerçekse ohah lan derim

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Bide bunlar Doberman ve alman çoban köpekleri üzerinde DNA'larla oynamışlar, şahinin dna sını dobermanda uygulamışlar 3 kat daha uzağı görüyormuş.
    Sonra insanlar üzerinde uygulıcaklardı zmn yetmedi, savaş bitti.

    daha çok şeyn dna sıyla oynamışlardı, Doberman normaline göre tam bi robottu. İleriyi görüyor, kulakları normale göre 3 kat daha iyi işitiyor.
    3 kat daha ii koku alıyor vsvs

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    İlk diesel motoruda Rudolf Diesel yapıyor ve nazilr geliştiriyor, hedef olarak ilk tarımda kullanıyorlar.
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


    Alıntıları Göster
    Tanklara gelirsek

    2. dünya savaşın en popüler tankı Tiger'dır. ilk olarak Hitler'e doğum günü hediyesi gelmiştir. Sonra Hitler bunu gelştirtmiştir ve en babası
    King Tiger ortaya çıkmıştır

     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI

     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI

    Tam adı Königs Tiger

    18 cm kalınlıktaki zırhı vardı
    1943: 3
    1944: 377
    1945: 107
    Her tanka ayrı ayrı numara verilmiştir.

    İngilizler bu tanka Royal Tiger diyorlardı. Tanktan öyle bi ses çıkıyorduki uçak gibi bişey. 2 3 km ilerden sesi çok net duyuluyordu.
    Tank nerden baksanız 70 ton civarındaydı ve çok ağırdı. Porsch motoruna sahipti.



    Landkreuzer P. 1000 Ratte

     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


    1000ton ağırlığında, Son Hızı :40 km/s

    Genel kurmay Keitel'bu projeyi iptal ettirmiştir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 7 Şubat 2010; 11:01:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

    Bu arada gizli projelri masaya çıkarim

    Hani şu oyunlarda sırtına takıp uçtuğun et motor var ya, onu Werner Heisenberg 1939 yılında yapmıştı
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


    Elimde tam kaynak yok ama, Discovery World'de izlemiştim. Adamlar sırtına takıyor havada uçuyor
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


    Savaş sonunda ABD bunu yasaklamıştı, Tehlikeli diye. İşin komik tarafı, geçen sene bi fransız aynısını ypmış hatta bi makene bağlıyor çalıştırıyor, havada taklalar atıp yere düşüyor. (makine başarısız) ve bu adam kalkıp diyor NASA'nın bile düşünemediği makiney ben icat ettim diyor

    70 sene önce zatn naziler yapmış bunu..

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Denizde giden ilk arabayıda Naziler yapmıştır. Schwimmwagen, zaten türkçesi yüzen araba

     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


    Bi ara hberlerde izlemiştim, 5 6 sene önce yanbıcının teki denizde giden araba yapmış diye flash flash geçiyordu. Yav naziler bunu 70 sene önce ypmşlar bunlar neyine seviniyor

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    K.Afrika'da Rommel'e erzak yanında küçük tüpler geliyor. tam bilgim yok ama h2o dediğimz maddelerimi ne ayırmışlardı.
    şişe içi hidrojenmş. Bunu kova içinde kapağını açıyorsun, dışarısu fışkırıyormuş. Çok güç istiyen bir çalışma,

    Bunuda Discovery World'de izlemiştim, Röpötajda, hem alman hemde ingiliz askeri anlatıyordu.
    Alman: İlk başta dalga geçiyorlar zannettik ama su olduğunu görünce inanamadık ve çok temiz suymuş
    İngiliz: Evet K.Afrika'da Alman kamplarında küçk tüler fln gördük ama ilgilenmedik, keşke ilgilenseydik...

    Belgeselde bu madde ayırımını ypmaya çalştılar yapamadılar. Eğer bu olay gerçekse ohah lan derim

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Bide bunlar Doberman ve alman çoban köpekleri üzerinde DNA'larla oynamışlar, şahinin dna sını dobermanda uygulamışlar 3 kat daha uzağı görüyormuş.
    Sonra insanlar üzerinde uygulıcaklardı zmn yetmedi, savaş bitti.

    daha çok şeyn dna sıyla oynamışlardı, Doberman normaline göre tam bi robottu. İleriyi görüyor, kulakları normale göre 3 kat daha iyi işitiyor.
    3 kat daha ii koku alıyor vsvs

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    İlk diesel motoruda Rudolf Diesel yapıyor ve nazilr geliştiriyor, hedef olarak ilk tarımda kullanıyorlar.
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


    Alıntıları Göster
    Süper bir konu ya
    Tarih'e Bayılıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trimaxsahinabi

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Çok ilgimi çekti tek satır bile kaçırmadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: disstortion-EP

    Çok ilgimi çekti tek satır bile kaçırmadım

    Alıntıları Göster
    Naziler yapmış olabilir inanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: disstortion-EP

    Çok ilgimi çekti tek satır bile kaçırmadım

    Alıntıları Göster
    bir arkadaş yukarıda bahsetmiş, hitlerin akibeti halen meçhul, cesedi bulunamadı tabi cesedi varsa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sebaidü

    Naziler yapmış olabilir inanırım.

    Alıntıları Göster
    Discovery World'de Weaponology belgeselinde Nazilerin üretmiş oldukları silahları gösteriyorlardı.Bir gece görüş sistemi yapmışlar ki sormayın,termaller falan hikaye.Şu anki silah teknolojisinin temelinde Nazilerin üretmiş oldukları silahların yattığı belirtiliyordu.Ayrıntılı bilgi,belge vs. elinde olan varsa buraya koyabilir mi?Gerçekten çok güzel bir programdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ornitolog

    bir arkadaş yukarıda bahsetmiş, hitlerin akibeti halen meçhul, cesedi bulunamadı tabi cesedi varsa

    Alıntıları Göster
    tarihi bilgileri paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum elinize sağlık..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

    quote:

    Orijinalden alıntı: sipru81

    Bu çalışmalar doğrudur ve hala esrarını sürdürmektedir,bunun sebebide amerikan donanmasının 1946 da Antarctika'ya yaptığı operasyonda saklı,o filodan 1 gemi eksik döndü ve dosyalar belgeler yok,rapor yok,olay ört bas edildi! Antarctica'da ne oldu?

    Şimdi buradan ilham alan İskandinav'lar beyazperdeye uyarlıyorlar;




    Bu filmi çekmeye 2008'de başladılar 2010'dayız hala bi ip ucu yok, yıllardır fragmanıyla kaldırk, galiba film gelmicek 1 sene var diyorlar ama film için çalışan bir yer, zaman, kişiler yok. Tamam 2 tane ünlü aktör oynuyor ama çok sıkıntılı. Galiba film animasyon olucak.

    Bu arada Mars, ay gibi saçmalıklara inanmayın...

    Nazilerin 2. evi olsa olsa Antartika olur.

    11 yaşımdan beri Nazilerle ilgileniyorum. Kafamdakileri yazsam yemin ederimki 400 500 satır olur. Kısa kesicem

    Hitler'in Lutfwaffe ilgili tek amacı, olduğu yerden havaya kalkan uçaklara sahip olması.

     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI

    V1 Buzz Rocket

    1942 yılında Hans Kammler V1 rocket'ini icat etmişti. Burdaki olay şu. ilk defa jet motorun kullanıldığı bir uçak demiyelimde roket.
    bu arada V1 deki "V" Vrill'i temsil eder, Vrill Nazilerdeki gizli bi örgüttü, bunuda öle kolay koaly tarihçiler bilmez, ben size kısaca anlatim.
    Vrill örgütü, dünyadaki mega enerjiyi arıyan bi geniş kollara sahip bi örgüttü. Bunlar Naziler savaştayken Tibet, Arjantin, Antartika dememiş Hitler için, Ülkerlerinin geleceği için it gibi çalşmışlardır. Bunlar için enerjnin tek kaynağı sex'tir. Anatartika'da testler faln uyguladılar, donmuş adamı o kadar çabaya rağmen canlandıramadılar ama çıplak bir kız gördüğü zaman adam fişek gibi diriliyorlardı. Alman kızlarının da kendi aralarında rütbeleri vardı. Sexy ve güzel yüzlü olan alman kızların uzun saçı olur, rısadan yani yetenği olmayan, aile annesi alman kadınlarında kısa saçı olurdu.

     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI

    Hans Kammler

    Vrill'in diğer amacıda ölümsüzlüktü. Bundada nerden baksanız başarılı olmşlardır. Danimarka savaşında ilk kez bunu uygulamşlardır. Savaşa Vrill grupuda katıldı, ama savaşmadılar yaralanan askerleri topladılar. Sağ kolu kopuk olan bi askere uyuşturucunun çeşitlerini uyguladılar, 1 saatlik tedavi sonrası yaralanan Wehrmacht askeri ayağa kalktı ve tek koluyla tüfeğini aldı savaşa devam etti.
    (İlaçlarla askerin vücudu donuyor, o adamn kolu, ayağı, parmakları kopsa küçk bi acı bile hissetmiyor. Savaşa kaldığı yerden devam ediyor. Buda Ölümsüzlüğe giden bir çalışmadır)

    Vrill Naziler arasında fazla popüler değildir. Zaten adınıda duyan doğru düzgün almanlarda yoktu. hitler için gizli çalışırlardı.
    Vrill, Hans Kammler'in bir diğerde koluydu...

    Konumuza dönelim Hans Kammler ve alanında çalışan örgütler, subaylar, mühendisler Nazi Almanyasına inanılmaz katkılar sağlamıştır.
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI

    Reimar ve Walter, Hans Kammler için canını dişine takan, süper zeka mühendisler


    Örn: Radarı ilk defa uçaklarda kullanmışlardır. Messerschmitt Bf 109
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


    Şimdi gelelim bu uçakların ilk savaşına... Canada'nın o devasal ormanlarını biliriz, zaten o sağlam ağaçlarıyla ünlüdürler. Ağaçlarla uçak yaptılar.
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI

    mosquito

    Resimdeki gibi bu uçak hafif tahtadan yapılmş, menevraları süper, geniş kanatlı bombardırman uçaklağı. Ucuz olduğu için müttefikler bunlardan çok yapmşlardır. Tıpkı bir zamanlar Naziler geceleri nasıl ingiltere'yi bombaladıysa müttefiklerde geceleri fabrikaları bombalıyorlardı.

    Yine bombardırman zamanında sahneye yeni radar donanımlı Messerschmitt Bf 109'lar çıktı. Ve alayına isyan mosquito'ları ingiltereye kadar takip ettiler ve çoğunu düşürdüler. Gece olduğu için mosquitolar savunma ateşi bile yapamıyorlardı...

    Şimdi gelelim Hitler'in en büyük isteği, olduğu yerden kalkan uçaklar. Hans Kammler V1 Buzz Rocket'i geliştirmiş ortaya V2 Rocket çıkmştır.
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


    Bunlar, müttefikler fabrikaları bombalarken yer altında yapılıyorlardı. Hollanda'da resmdeki gibi kamyonlara yüklenip Londra'yı bombalıyorlardı.
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI

    Bi ingiliz pilot anlatmıştı. 2 kişiler keşif yapıyorlar, bunları nerden fırlatıyorlar diye... Sabah 05:00 civarı birden yerden yukarı kalkan bir ışık görmüşler

    Röpörtajı veren pilot diyorki: Onu gördüğün ilk an arkadaşı(yani diğer pilot, silah arki vsvs) hemen uyarmaya çalışmış. Roket tam diğer uçağın 4 5m yanından geçmiş ve uçak kül olmş. Yanni öyle bi roket

    TAbi bunların bitmesi Hollandalı direnişçilerin gambazlamarıyla sona ermiştir.


    Şimdi Hitler'in uçağı direk kaldıran teknolojisi var. peki uçağın biçimi nasıl olmalıydı?

    1. dünya savaşında 3 kanatlı uçaklar vardı. izlediler gördüler, uçaklar 3 kanatlı olmaz.. Hans Kammler: Uçak sadece kanat olmalıdır" dedi ve çalışmalara başladılar.

     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI

    Horten 229B adlı uçağı yaptılar. İnanılmaz bir uçaktı. Müttefikler bu uçağı düşüremeyi bırak, göremiyorlardı bile.
    Bu uçağa en çok emek harcıyan Reimar Horten olduğu için onun adını almıştır.
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI

    Belki kalkan uçağı yapamadılar ama o zamankü dünyanın en hızlı uçağını yaptılar.


    Hitler Nein nein dedi Kalkan uçaklar öenmli dedi.

    Hans Kammler topladı yine elemanları it gibi çalıştılar.

     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


    Şu çizimleri hazırladılar. Uçak madem olduğu yerden dik kalkıcak, ve sağa sola gidicek? eee bu uçak yuvarlak olmalıdır. eski uçaklar neden düz? çünkü onlar düz gider. Bu mantıkla resimler içizilir. Gördüğünüz gibi alttaki çizmlerde Vrill adı geçmektedir. Vrill'inde çok büyük katkısı vardır yani..

    Konuyu açan arkadaş zeplin üstünde ufo resimleri vermiş. Bunlar kesinlikle doğrudur. Ama o resimdeki photo shop

    Şimdi Ufo yapıldı. Yalnız bu ufo ilk uçuşnda yerden kalkmadı. Zeplin'ler dünya arasında uçan gemiler olarak bilinmektedir. Amerikanlarında tek hayali yaptıkları gökdelenlerin çatısına uçan gemilerin konması vsvs

    işte açılışı bu mantıkla yaptılar. Asıl uçan gemi budur mantığı... Ufoyu zeplinden bıraktılar. Ufo yukarı doğru roket gibi fırladı. Yer yüzündekiler göremdi bile. O ufo'ya ne olundu 2010 yılındayız hala kimse bilmiyor Sonra söylentiler çııktı. Ufo aya gitti marsa gitti vsvs.
    (bunuda açıklıyım ufo çan şeklindeydi ve bu 1947 de Meksika, Roswell'e düştü

     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI

    Ne garip değilmi? 1945'de uçtu ve 2 yıl sonra düşyor? Bu işn içnde bişey var işte kmse çözemiyor.

    Uçak düştü ABD'de büyük yankılar Roswell e uçan disk düştü... 1 hafta geçti ABD dedi düşen balonmuş vsvs halk tabi bu örtbası tınlamadı, belgeselciler fln araştırdılar.

    şu sonuca vardılar. Düştüğü gün ABD 51. bölge dedikleri yer. Yasak bölge.. oraya tuğla istemişler. tuğlayı götüren kamyon..
    Kamyoncu: Kamyonu o bögeye götürdüm. Orada çan şeklnnde birşey vardı ve hemen üstünü kapattılar ve bana kızdılar... tuğlaları bıraktım oradan ayrıldım...

    ABD'de TV'lerde hemen uzaylılar vsvs konuları açıldı. Uzaylışmş onlarrrrr vsvs o mantığı artık herkesin beynine soktular. Uzaylılar artık orda başladı, O günden sonra herkes ben ufo gördüm, uzaylı grdüm vsvs tabi bunlarda ABD'nin işine geliyordu. Nazi UFO'larını öğrenmemeleri lazımdı. ABD Ufo hakkında çalıştılar, nasıl bir teklonojikullanmşlar die öğrenmeye çalıştılar. Hatta aynısında yptılar küçük bir tane, içine 3 asker bindi bu ofu max 1m havaya kaltı



    1947'de tamm o uçan disk düştü herkes biliyor. Ve olaylar başlıyor, tabi o olaylar milletin uydurması, saçmalaması.

    yine 1937 yılı sıradan bir pilot, binmiş uçağına havada uçuyor, yani hobi amaçlı doğa resimlri fln çeker zart zurt... Ve nemi görüyor? 2 tane tek natlı uçak, bunlar deli gibi uçuyor, sanki bunlar bişeymi arıyor ne ? Hemen makinasına asılıyor, 10 20 kez resmini çekmeye çalışıyor, uçaklar o kadar hızlıki 1 tane yakalayabilyor ama.

     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


    Bu tek kunatlı uçak naziler zmnnda vardı. Naziler bitti gitti uçaklğı kullanan ve bulunduran yoktu. Peki ne olduda o gün bundan 2 tane vardı? Bu uçakları hala kullanan devlet varmı? yokkkk !!!

    Naziler kaybolan ufo'yu arıyorlardı. Peki bu naziler nerden çıktı? bunlar yenilmedimi?



    1945 Nazi Almanya'sı teslim oluyor. Ama Hans Kammler aralarında yok? ve onun öel uçağı 6 jet motorlu uçağıda yok? + Hitler denilen adamda yok?
    Bunlar nerdeler?

    Fransa'da bi telgraf bulunur. Telgra Hans Kammler'dendir. Aynen şöyle yazar:

    Bana acil kamyon getirin, erzak ve yakıt dolu olsun...


    Burdaki kamyon ne? savaş bitiyor adam kamyonmu istiyor? hahahah ordaki kamyon Hans Kammler'in özel uçağı ve bundan Almanya'da 2 tane var. 1i bulundu. Müttefikler el koydu ama 2.si yok?

    Bu uçak öyle bi uçakki hiç mola vermeden ABD'den Çin'e gitcek kadar menzili var.

    Hans Kammler halk arasında popüler değildi. Onu unuttup geçtiler, ama Hitler? bunu unutabilirlermi? Hitler'in yanında çalışan asistani 2m boyundaki o
    Hugo Günsche
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI

    Dediki: Hitler ve metresi Eva kafasına sıktılar...

    Ama sekreteri Traudl Junge
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI

    Dediki: Hitler ve metresi Eva kendilerini yaktılar..


    Haydaaa mahkemede birnin ifadesi diğeri tutmuyor. Noldu lan bu adama? uçtumu nerde? hani ceseti nerde külleri nerde? ateş ettiği silah nerde?



    Hitler ve Hans Kammler'den ses yok, ip ucu yok bunlar yok oldu gitti. Hiç kmse bu adamlara ne oldu bilmiyor. Tabi o 6 jet motorlu uçakta


    Savaş sonu nedense Arjantinde nazi kıvılcımları başlamışyır. Vrill'le beraber çalışan Adolf Eichmann kamptan kçtı. ve durduk yere Arjantine kaçtı?
     NAZİLER,UFOLARI ,MARS PROJELERİ,SÜPER SİLAHLARI


    Allah Allahaa ? bu adam neden o kadar ülke varken Arjantin'e kaçıyor? NEDEN?

    Acaba Arjantinde bi pilanmı vardı? acaba orda ne vardı?


    Bu adam Arjantine kaçıyor nedense o kaçmadan sonra o yıl Hitler için çalışan, Vrill için çalışan tüm mühendisler, doktorlar, profosörler, subaylar, er askerler bile tek tek ölüyor. Bunların biri rusya'da biri ABD'de biri Canada'da bunlar ölyüor. Ve intihar süs var sanki? sanki bunlar anlaşmışta kafalarına sıkıyorlar? sizce bunlar kendilerimi intihar etti yoksa hala etrafta dolaşan gizli Vrill örgütümü var?.. Kesinlikle bunları Vrill örgütü temizledi... ABD ve Sovyetlere ötmesinler diye...


    Elimden geldiğince yazdım sorusu olan varsa açıklarım

    EDIT: imla

    Arkadaşım öncelikle seni araştırman,sabrın ve düşüncelerini bizimle paylaştığın için tebrik ediyorum,anlattıklarının %70 inden haberim vardı geri kalanı %30 uda senden öğrendim eline,emeğine sağlık ve dediklerinede aynen katılıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TIMERIDER

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    arastırmaya deger
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BEETHOVEN

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    2.Dünya Savaşı benim de ilgimi çeken karmaşık bir konu.Güzel ama bazı insanlar Naziler e ve Hitler e karşı garip bir sempati duyuyorlar nedense.Güce ve yıkım neden bu kadar etkiliyo insanı bunuda tartışmak lazım bence.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.