Şimdi Ara

KATI MEYVE SIKACAĞI TAVSİYE (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
17
Favori
596.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Makro Markette Braun 99tl kampanyada, ama modeli yazmıyor bu ürünü kullanan arkadaş varmı ve aradaki fiyat farkı ile philps almaya değermi. Değmez ise philps bakacağım tekrar.

    http://www.makromarket.net/Web/PromosyonTur.aspx?PromosyonTuru=GF



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g_boz -- 8 Aralık 2009; 10:30:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saintlaure
    cok merak ediyorum breville gibi bir markanin urunlerinden hic bahsedilmemesinin sebebi fiyatinin yuksekligi mi? yoksa hic kimse bu ingiliz ureticinin kucuk ev aletlerindeki harika urunlerini tanimiyor mu? evet turkiyede fiyati yuksek ama ben ithalatcisi enkay gurubu arayip sikayetlerimi ve tum dunyaya istinaden fahis olan turkiye fiyatlarindan duydugum rahatsizligi bildirdim. bununla birlikte kati meyve sikacagi arayanlarin hic yoktan sitesine girip birlesik devletlerdeki fiyatlarini gormelerini ve cesret edip ebayden bir kati meyve presi siparisi vermelerini oneririm xl820je kesinilikle isinin uzmani bir alettir


    Fiyatı olduğundan hiç kuşkunuz olmasın. Katı meyva sıkacağı için 1000 TL üzeri fiyatı görünce gülmüştüm. Yalnız ben sadece Media Markt'da görmüştüm.
    Benim asıl merak ettiğim ben bu ve benzeri bir ürünü , diyelim ki 250$ civarında, Ebay Amerika veya Hong Kong gibi bir yerden sipariş versem, Türk gümrüğünde takılma veya ekstra vergi gibi bir durumla karşılaşır mıyım?




  • Katı meyva sıkacağında NAR sıkan var mı?? (Özellikle philipste)

    Ne şekilde sıktınız ve nasıl performans aldınız??

    Teşekkürler...
  • bazı arkadaşlar nar taneleri sıkılmadan posaya gidiyor diye şikayet etmiş önceki sayfada belirtmiştim moulinex 1000w ile narı ikiye bölüp sıktık posada sadece nar çekirdekleri vardı artık tamamını mı attı arada parçaladığı çekirdekler varmıydı bilmiyorum ama suyunu çıkarması bakımından şikayet edilenlere göre diyorum gayet iyi sonuç verdi
  • temizligi sorun olmasa yada ben gözümde büyütmesem alacagım phılps yada bosch ama işte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marcoxx

    Katı meyva sıkacağında NAR sıkan var mı?? (Özellikle philipste)

    Ne şekilde sıktınız ve nasıl performans aldınız??

    Teşekkürler...



    Narın çekirdekleri bıçağın etrafına dengesiz birikiyor ve o şekilde dönerken makineyi inanılmaz sarsıyor. 1 nar sıktıktan sonra bıçağı temizleyip 2. nara geçin.
  • arkadaşlar essense diye bir marka var.arkadaşımda 700 watt olanı var memnunum diyor.dükkanda baktım birde aynı markanın 1000 watt olanı var.kullananınız varmı? tavsiye edermisiniz?bu arada 1000 watt olanı 199 tl idi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkan38 -- 11 Aralık 2009; 8:48:37 >
  • arkadaşlar Molinex Ju650 smith 1000watt mı ? yoksa philips alu1861 700 watt mı??

    sizce marka mı yoksa güçmü? kafam karıştı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deuh256

    arkadaşlar Molinex Ju650 smith 1000watt mı ? yoksa philips alu1861 700 watt mı??

    sizce marka mı yoksa güçmü? kafam karıştı..


    Kim ne kadar önem verir bilemem fakat Philips HR-1861'in işçiliği ve malzeme kalitesi (özellikle dış kaplaması) Moulinex JU650'ye göre çok daha kaliteli. Moulinex'in emayesi biraz ucuz işi, işçiliğini de beğenmedim. Ama bu durum pratikte ne kadar önemlidir bilmiyorum. Belki de hiç önemli değil. İki gün sonra at çöpe gitsin derecesinde de değil elbette ama nispi olarak Philips'in kaplaması daha iyi.

    Fakat motor gücü olarak Moulinex JU650'nin Philips'ten aşağı kalır yanı yok. Kesinlikle görevini çok iyi yapıyor. Kupkuru bir posa çıkarıyor. Biraz, narenciyeyi sulu bırakıyor ama bu Philips'te de böyle. Her ikisini de kullanan yakınlarım var. Görevini yapma olarak aynılar.

    Ben de yakın zaman içinde almayı düşünüyorum fakat ikisini de değil. Bosch MES3000 almayı düşünüyorum ben. Philips ile aynı motora sahip, sadece biraz daha tipsizi. Dış kaplaması da Moulinex'le Philips arası kalitede. Hatta Philips'in XXL modeli olan HR-1865'ten 110-120 TL (belki de daha fazla) daha ucuz olmasına rağmen onunla aynı motora ve ağız genişliğine sahip. Sadece biraz tipsiz ama tipi ne yapacaksın ki.

    Eğer banane kaplamasından, görevini yapsın yeter deyip Moulinex JU650 almaya karar verirsen, Arzum AR-164 Mela Plus ile aynı ürün fakat Arzum çok daha ucuz bilgin olsun. Arzum'dan şikayetçi bir arkadaş vardı forumda. Onun aldığı model farklı, kafan karışmasın. O cidden zayıf bir modeldi.




  • Yıllardır küçük ev aletlerinde phılıps'den şaşmayız ve bunun mükememl sonucu hep aldık.
  • Arzum un 700w lık modeli 150 lira 1000w lık modeli 180 lira philips 250 lira kararsız kaldım hangisini tercih edeyim diye konuyu bastan beri okudum philipsten memnun herkes ama arzum un 1000w olanı meyveleri daha iyi sıkarmı acba motor güçlü diye ?
  • 49 TL ye Sinbo katı meyve sıkacağı bence çok iyi bir seçenek.
    Forumda bir arkadas incelemesini de yapmıştı ve sonuç gayet iyiydi.

    http://insertbak.com/pr13.html
  • katı meyve sıkacağı almayı düşünüyordum ama mutfak robotlarını inceleyince onların da aynı işi yaptığını gördüm.Tercihim arzum veya arnica olacak...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ruhsuz__

    Arzum un 700w lık modeli 150 lira 1000w lık modeli 180 lira philips 250 lira kararsız kaldım hangisini tercih edeyim diye konuyu bastan beri okudum philipsten memnun herkes ama arzum un 1000w olanı meyveleri daha iyi sıkarmı acba motor güçlü diye ?


    Arzum'dan memnun olmayanlar var ama, motor gücü 1000 watt... Karar sizin
  • Uzun araştırmalardan sonra Philips 1861 aldım. İzlenimlerim:
    -Malzemesi çok kaliteli. Sinbonun yerine oturmayacak kadar kötü kesilmiş başlıklarını gördükten sonra çok iyi geldi.
    -Sıkma performansı çok iyi. Meyvelerden geriye sadece bir kuru posa kalıyor.
    -Posa kabı yeterli büyüklükte olduğundan sık sık boşaltmaya gerek kalmıyor, aynı şekilde sürahisi de 1.5 lt den büyük ve kesintisiz sıkma yapabilmenizi sağlıyor.
    -Surahisinin içinde köpük ayırma aparatı var.
    -Altındaki vantuzlar sayesinde düz zemine iyi tutunuyor. Titreme yapmıyor.
    -Tüm parçaları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor, bu da bir kolaylık.

    Philips 1865 ile 1861 arasında 2 fark var. 1865in besleme haznesinin çapı 1 cm kadar daha geniş ve meyve suyunun çıktığı boru damlatma yapmaması için yukarı kalkabiliyor. Bunun dışında belirgin bir fark yok. Arasında 70-80 ytl oynuyor, değmez derim.

    Philips 1861 bence şu an için piyasadaki fiyat/performans oranı olarak ilk sıradaki makine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezilvezir -- 21 Aralık 2009; 9:28:42 >




  • Merhaba;
    Moulinex Vitae nasıl tavsiye eder misiniz? Özellikle küçük bir şey istiyorum.Kullanan ya da bilen varsa önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.....
  • Philips 1865 xxl Electro World'de 249.-TL
    almayı düşünenler acele edin
  • Selamlar

    Sinbo 3122 700Watt modelini aldım. forumda @kentacdis arkadaş fotoğraflı inceleme yapmış almamda etkili oldu ilk sinbo vb. markalı ürünü aldım

    kampanyalı 79 TL ye darty ye gitmedim kampanya bitti 99 TL ye aldım. ürün bence fiyat performan ürünü çok iyi sıkıyor tipi temizlenmesi kolay
    açıkcası tavsiye ederim.

    http://forum.donanimhaber.com/m_34707275/mpage_1/fromTicket_/key_sinbo//tm.htm#36198995
  • Bugun Philips 1861 aldim....

    Ilk denemem, nar elma, havuc karisimi oldu...

    Makina performans olarak cok iyi.. Kocaman havuclar aninda yok oluyor..

    Fakat aci bir tat oldu ... Nari ikiye bolup oyle attim, kabuklu sekilde.. Nar mi aci yapti tadini acaba?? .. Baska nasil sikabilirim nari ??
    Narlar biraz ufakti.. Tatlari mi kotu anliyamadim, yoksa sikma sekli mi yanlis ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ASUSX51

    Merhaba;
    Moulinex Vitae nasıl tavsiye eder misiniz? Özellikle küçük bir şey istiyorum.Kullanan ya da bilen varsa önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.....

    Moulinex JU-5008 özellikle tavsiye ediliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.