Şimdi Ara

Kablosuz modem hakkında kafaya takılanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. eve yeni bi laptop almayı düşünüorum ama bağlantı paylaşımı konusunda kafama takılan bazı şeyler war. yardımcı olursanır sewnirim.
    1.si bi tane bluetooth adaptörüm war masaüstü bilgisayarımda we alıcaam laptopta da dahili bi tane war. bağlantıyı paylaştırabiliceemi de biliorum ama şöyle bi sorun war genelde kullanıcaam yer(odam) we salondaki masaüstü arasında 3 duvar war ve yaklaşık 6-7 metre. sizce laptopun sinyali doyurucu sewiyede olur mu ve bir de şu war ki büyük ihtimalle bilgisayarımın açık bulunması gerekiyor herhalde.
    2.si kablosuz modem alsam bu duvarlara takılır mı yine we ayrıca da x4 ve kablosuz modemi masaüstünün yanına koyarsam portlardan biriyle masaüstünden internete kablolu girip kablosuz özelliiyle de laptoptan girebilir miyim?yok olmaz diosanız bilgisayara almam gereken parçanın adı nedir yani kablosuz modeme bağlanabilmek için ve yaklaşık piyasa fiyatı tabi ki.
    3.sü de bunların çok tuzlu olması durumunda eve gelen telefon hattından yeni bi çıkış daha yaptırıp yeni bi klasik kablolu adsl modemi de laptopa bağlayıp iki ayrı bilgisayardan iki ayrı nodemle de nete girmek münkün müdür?(tabi bazen aynı anda da olabilir bu.
    4.sü de çok pahalı olmamak şartıyla(zira öğrenciyim bütçe meselesi:))kablosuz modem tavsiyelerinizi belirtirseniz çok yardımcı olursunuz. Teşekkürler:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugo -- 15 Eylül 2008; 14:35:41 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.