Şimdi Ara

kABLO NET yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Selam
    Benim Bir kac sorum olacak yardımcı olursanız cok iyi olur
    1-kABLO İNTERNET Mİ ADSL Mİ
    2-Kablo internetim 512 limitsizini baglatmatı dusunuyorum kullananlar memnunlarmı bu tarifeden ve bilenler anlatabilirler mi iyi mi kötü mü diye?????
    3-512 ile adslnin 1024 dünü karşılastırdıgımızda hangisi daha iyidir
    4-Kablo neti baglatacam diyelim arastırdım genellikle 3 tane modem var
    a-motorola surfboard 5100
    b-motorola surfboard 5101
    c-Netmaster modemleri
    BUNLARDAN EN İYİ HANGİSİSDİR.a ile b nin arasında ne fark var
    5-Bne kablo neti bursa da altıparmakta baglatacam orda kullananlar varsa biraz bilgi verebilirler mi sorun yasıyorlar mı hızı nasıl........gb
    6-Ayrıca bu modemlerin özellikle bursa da nerede bulacagımı bilenler varsa söylerlerse iyi olur fiyatlarınıda biliyorlarsa ve yazarlarsa cok cok iyi olur
    BASKA ÖNEREBİLECEGİNİZ BİR ŞEY VARSA YAZARSANIZ COK İYİ OLUR
    TEŞEKKÜRLER







  • Eğer bulunduğun bölgede kablo şebeke durumu iyiyse kesinlikle kablo,zaten üç büyük şehir dışındaki şehirlerde pek öyle sorunlar yok,üç büyük şehirde de bazı bölgelerde sorunlu oluyor,özellikle Ankara'da deniyor,ama geneli yine iyi.Ben kablo 1024 kullanıyorum,Rapid'den her zaman sabit 120 ile indirebiliyorum,adsl'de bu 106-107 civarıdır,o da olursa.Ping süreleri de adsl'de daha yüksektir ama bazı arkadaşlar paket kayıplarından söz ediyor,yani oyun oynarken yaptığın bazı hareketler bu sebeple yarım kalabiliyor,problem olabiliyormuş bazı kişilerde.Ama adsl şebekesinde de yer çok önemli,ben adsl kullanırken çok fazla kopma olmazken şehrin bazı bölgelerinde insanı delirtecek kopmalar oluyor.

    Bende şu anda ise ne kopma,ne internetten düşme,ne de şebekeye bağlı hız düşmesi oluyor,çatır çatır bağlanıyorum.Bu söylediğim problemler bende adsl varken arada bir de olsa oluyordu,ama çevremde bu sorunları sürekli yaşayan insanlar var,yani iş aslında adsl'de şansa daha çok kalıyor.İkisi arasında tercih yapacak olsam 1024 adsl yerine kablo 512 alırım.

    Modem olarak,Motorola genelde tavsiye edilir ama bu 5100'lü modellerde kronik bir problem olduğu söyleniyor,ne olduğunu bilmiyorum.Netmaster CXC 150 ise gayet iyidir,bende bundan var,1.5 senedir en ufak sorun yaşamadım.

    Kısaca,o bölgede kronik bir sorun yoksa,ki Bursa'da olacağını sanmıyorum,teorik hıza yakın bir hızla,sorun yaşamadan bağlanabilirsin.Sinyal seviyelerinden,apartman kutusundan kaynaklı bir sorun olursa da ekipler düzeltiyor zaten.Kabloda tek sıkıntı,faturayı ödemediğine 15 gün sonra kesiyorlar,ve ödeyip açtırınca bir dahaki ay 5 lira ücret alınıyor.




  • 2 kişi mi biliyor yazdıklarımı hadi millet nerdesiniz
  • 1-Kablonet
    2-512 sınırsız güzel bir tarifedir ama ben olsam 10 lira daha ekleyip üstüne 1024 sınırsız bağlatırım..
    3-Kablonet 512 ile ADSL 1024 kadar download hızlarına ulaşamazsınız ama daha stabil bir internet bağlantınız ve düşük pinginiz olur..
    4-Motorola modem kullanmadım ama iyi olduğunu duymuştum,ben netmasterın wireless modemini kullanıyorum oldukça memnunum..
    5,6-Bursada yaşamadığım için bu soruları bursalı arkadaşlara sorarsan daha iyi olur..

    Kablonetin şimdiden hayırlı olsun şimdiden,kesinlikle ADSL'den daha memnun kalacaksın




  • arkadaşlara katılıyorum
    1-kablonet
    2-kablonetin bağlantısı stabil bir bağlantı.
    3-kesinlikle kablonet katlar
    4-bendede COM21 var çok memnunum çatır çatır indiriyo maaşallah.öneri yapamam ama docsis 2.0destekli bişi almanı öneriyo bu kablonet
    5-bursa hakkında bilgim yok izmir bornovadayım 4mbit 479-483kbps arası iniyor.
    6-yine bursayı bilmiyorum ben bile açıkarttırmayla aldım.yani internetten al.
    umarım faydalı olur bilgiler.şimdiden hayırlı olsun kablonetin gülü gülü eskit :))
  • Modem konusunda netmaster sorunsuz ve stabil çalışacaktır
  • netmaster dandik modemdir voltaj dalgalanmalarina karsi korumasizdir kablohatlarindada surekli dalgalanma guc yukselmesi oluyor benim netmaster bu duruma 1,5 sene dayandi sonra motorola aldim istedigi kadar dalgalansin artim viz gelir. motorola modemler usbden bir bilgisayara eternetten bir bilgisayara ayri ayri 2 bilgisayari nete sokabiliyor ustelik ayri ip aliyorlar netmasterde ole bir ozellik yoktu motorolalar dhcp server ozelligine sahip
  • Eyvallah beyler cok yardımcı oldunuz(ayrıca stabil internet diyorsunuz tam acılımı be bunun ben bu termlere biraz yabancıyım)
  • Ayrıca ben Bahcelievlerde bir yerde buldum motorola surfboard 5100 buldum
    int sitesi buhttp://www.kablo-tv.net/
    sirkette EKER Ltd Sti.
    Bilgisi olan varsa söylerse cok yardımcı olur fiyatı 75 ytl olur
  • ................
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.