Şimdi Ara

PTT KOLİ HİZMETİ..KARGOCULARI ZENGIN ETMEYELIM...BENCE SICAK (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.043
Cevap
2
Favori
237.403
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @dministrator - ne oldu ? Pek suskun gordum sizi Var mi bir ispatiniz PTT nin satildigina dair ? Var mi bir ispatiniz PTT'nin sikayetleri dinledigine ve kendini buna gore yenileyebildigine dair ispatiniz ? Oyle oralara Ataturk resmi koyarak Ataturk'cu olunmaz efendim. Ataturk'u anlayan insan lafini etmeden once bir dusunup tartar... Diyecegine saglam, gercek ispat bulur. Foruma gelip kafadan sallayip yorum yapana kadar onunuzde Google gibi bir derya var, 2 haydi olsun 5 dakikanizi alsin... PTT satildi demeden once bir bakip dogrusunu bulmaniz. Onun da oncesinde Ataturk'un devrimlerinden biri olan Turk alfabesini ve Turkce'yi de bir goz atip ufak hatalarimizi gidermemiz cok basit internet sayesind. "NE" demek istedigini "NEY" diyerek anlatmaya kalkinca cok eski bir cevabi vardir onun "NEY degil ZURNA" derlerdi... Sakin yanlis anlamayin, ben sadece mumkun olanin sizden alacagi vakit karsiliginda size kazandiracaklarini gostermek istedim. Amacim sizi yermek falan degil. Niceleri var bu hatalari yapip yapmakta da israr eden. DEYiL diyenler de cok mesela.




  • Foruma mesajlarıma bakmak için girip çıkmıştım burada yazılanları şimdi görüyorum , cevap vermekte aciz olduğumu zannetmeyiniz , şimdi yazacağım.
    Türkçe'yi bana öğretmeye kalkışıyorsunuz da gördüğüm mesajlarınız tam bir imla katliamı , benim bir harf yazmama mı takıldınız imlaya dikkat etmekten aciz bir insan olarak ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @dministrator -- 8 Nisan 2010; 0:06:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jiddi

    Ben de PTT n'n telekomunikasyon kisminin satildigini biliyordum P'si de mi satildi ? E haberim yok idi bundan. Surada henuz satilmadigina dair onlarca sayfa yazi var.
    http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=95218&start=170
    Sen neyden bahsediyorsun diyen arkadas NEYDEN bahsettigini kanitlarsa biz de NEYDEN bahsettigini anlariz belki !!!
    -
    Fakat yine de dedigimin asli PTT ye degil ki... Bahsettigim sey yani PTT den dolayli devlet idaresindeki isletmelere idi. Biz NEYDEN bahsettigimizi biliyoruz da siz NEYDEN bahsettigimizi anlayamamissiniz efendim. PTT devletin degildirse ben devletin olanlar icin sozumu ettim. Yani burada PTT'sini yanlis demissem bir o ismi degistirin diger tum devlet isletmelerinin ismini onun yerine koyun ne demek istedigimi anlayin. NEY oluyor bakin !!! Ney'in sesi de guzeldir... Aciklidir...


    Neden satmak yerine kurtarmaya çalışmayalım ?
    Neden illa ki satılmak zorunda devlet kurumları , bunları idare edenler geri kalmış düşüncelere sahipse veya tembelse bunun sonucunda tüm devlet kurumlarını biran önce satmalıyız , dağıtmalıyız!'' mı çıkıyor ?

    Ayrıca bu kurumların özellikle zarar ettirildiği çok açık , biraz araştırma yaparsanız kendiniz de görebilirsiniz , İzmir limanı satıldı burada , zarar ediyormuş , İzmir limanının yanındaki restaurant'lar bile iş yaparken , para kazanırken İzmir limanının zarar etmesini sizin mantığınız alıyor mu ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jiddi

    @dministrator - ne oldu ? Pek suskun gordum sizi Var mi bir ispatiniz PTT nin satildigina dair ? Var mi bir ispatiniz PTT'nin sikayetleri dinledigine ve kendini buna gore yenileyebildigine dair ispatiniz ? Oyle oralara Ataturk resmi koyarak Ataturk'cu olunmaz efendim. Ataturk'u anlayan insan lafini etmeden once bir dusunup tartar... Diyecegine saglam, gercek ispat bulur. Foruma gelip kafadan sallayip yorum yapana kadar onunuzde Google gibi bir derya var, 2 haydi olsun 5 dakikanizi alsin... PTT satildi demeden once bir bakip dogrusunu bulmaniz. Onun da oncesinde Ataturk'un devrimlerinden biri olan Turk alfabesini ve Turkce'yi de bir goz atip ufak hatalarimizi gidermemiz cok basit internet sayesind. "NE" demek istedigini "NEY" diyerek anlatmaya kalkinca cok eski bir cevabi vardir onun "NEY degil ZURNA" derlerdi... Sakin yanlis anlamayin, ben sadece mumkun olanin sizden alacagi vakit karsiliginda size kazandiracaklarini gostermek istedim. Amacim sizi yermek falan degil. Niceleri var bu hatalari yapip yapmakta da israr eden. DEYiL diyenler de cok mesela.


    Beni yermeyi amaçlasanız bile başarılı olabileceğinizi zannetmiyorum , sadece kendi kendinize ''gelin-güvey'' olmuşsunuz , pek suskun gördüm sizi gibisinden şeyler yazarak. Maalesef ki benim tek işim sizin ki gibi sürekli olarak internette gezmek değil ve yazdığınız mesajları doğru takip edemeyebiliyorum , mazur görünüz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jiddi

    Bu konunun basligi cok traji komik bence.
    PTT KOLİ HİZMETİ..KARGOCULARI ZENGIN ETMEYELIM... - Yani milletin parasini yillardir vergiydi, bagisti v.s. her devlet kurumunda ekstradan yolunmalarla beraber besleyip doyuramadigimiz devlete daha cok akitalim. Devlet buyuklerimiz, o cok sayin politikacilarimiz da bu paralarimizi yakinlarina yedirsin, gitsin Arap'a satsin, yabanciya satsin memleketin kaynaklarini 3 kurusa diye !!! Aman sakin ha ozel sektorde Turkiye'den bir sirket yukselmesin ! Hasedimizden oluruz cunku biz millet olarak :) Oyle ya Cehennem'de bir tek bizim milletin kazaninin basinda zebani yokmus hani, niye diye sorulunca, Turkler kazandan cikacak olanin bacagindan tutup geri cekiyorlar zaten demis !!! Aynen oyle yani. Birakin PTT'yi ve dolayisi ile devleti ve dolayisi ile zengin ettikce gozlerini doyuramayacaginiz politikaci ve onlarin yakinlarini beslemeyi. Ben kendimi bildim bileli onlardan hicbirinin gozu doymamistir !!! Nice bankalarin iclerini bosalttilar, nice devlet kurumlarinin iclerini bosalttilar da hala ayni hirsla milletin kalan 3-5 tuyunu de yolma cabasindalar. Siz de millet olarak yolun bizi diye onlerine yatmayin !!! Sen de ac kargo sirketi, rekabet + kalite + daha uygun fiyat gelsin memlekete. Yoksa PTT gibi devlet kurumlari zaten bizim verdigimiz vergiler ile calisiyor. Adamlar isini iyi de yapsa kotu de yapsa maasini aliyor. Desteklenecek sey midir bu yani !


    Devletin zengin ve güçlü olması tüm ulusun menfaatine olacaktır , buna itirazı olan bir kişinin amaçlarının farklılığından şüphe ederim.




  • Kendini çok bilmiş zanneden vatandaşlar , buyrunuz bakalım PTT dağıtımı devletin mi değil mi görün , online oyun forumlarından değilde haber sitelerinden takip etmeniz daha hayırlı olacaktır , benden tavsiye.

    http://www.haberler.com/ptt-nin-posta-ayrim-ve-dagitimi-da-ozellestirildi-haberi/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @dministrator -- 8 Nisan 2010; 16:15:03 >
  • Benim PTT Kargo'nun hizmetini savunduğum mu var , öyle bir mesajımı gördünüz mü , hizmeti kötü olabilir , kargoları kaybedebilir , kaybetmeyebilir , ben bunun tartışmasına hiç girmedim dikkat ederseniz.
    Benim gönderdiğim kargoları zamanında ve zarar vermeden ulaştırdı.

    Az önce dağıtımının devletin olmadığını da kanıtladım , artık devletin onunu satalım , bununu satalım , devleti zengin etmeyelim diyenler görebilir , satılsa da birşey değişmiyor , hizmet gene berbat , değişen bu kez de arapları , amerikalıları , ingilizleri , fransızları zengin ediyorsunuz. Bence devletimizi zengin etmek arapları , amerikalıları , fransızları , ingilizleri zengin etmekten iyidir , bu konuya itirazı olan var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @dministrator -- 8 Nisan 2010; 16:14:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metro03

    quote:

    Orijinalden alıntı: @dministrator


    PTT kargo devletin değil , siz neyden bahsediyorsunuz ???



    devletin değilmi ? orada çalışanlar devlet memuru değilmi yani ?

    ciddi olarak soruyorum inanın, gerçekten ben devletin olarak biliyorum..

    not : herşeyin satılması konusunda yazdıklarınız çok doğru..

    Kargonun içindeki mesela kayıt işlemini yapanlar devlet memuru. Dışarıda kargo dağıtımına çıkan calısanlar ise, şirket çalışanları.

    Bu da pazartesi yaptıgım gönderinin ne zaman ulaştıgının belgesidir.

     PTT KOLİ HİZMETİ..KARGOCULARI ZENGIN ETMEYELIM...BENCE SICAK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mp3DeLiSi -- 8 Nisan 2010; 1:42:08 >




  • PTT devletindir şu an,o haberde söylenmek istenen posta dağıtım ve ayrım işlerinin taşeron firmalar yoluyla yaptırıldığıdır o kadar.PTT'nin özelleştirilmesi diye bir şey söz konusu değil ama ileride özelleştirilecektir şu an devlete bağlı bir kurumdur.Eğer özelleştirilmiş olsa bir yakınım devlet memuru sıfatıyla hala PTT'de çalışmazdı değil mi administratr bey?
    Ayrıca devlet kurumlarının bilerek zarar ettirildiği düşüncenize katılıyorum neler neler gördüm duydum,açıklayamıyorum fakat evet herşey bilerek yapılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thanatosus -- 8 Nisan 2010; 9:11:14 >
  • Tartışmaya dahi gerek yok. PTT bir kamu kuruluşudur, süreçlerinin bir kısmıni taşerona vermesi bunun devlet kurumu olmadığı göstermez.

    Bu şu demek oluyor, belediyeler çöplerini ve çevre temizliğini taşeron firmalara yaptırıyor diye belediyeler özel kuruluştur demek oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERPmühendisi -- 8 Nisan 2010; 9:22:15 >
  • şimdiye kadar ptt kargo ile onlarca gönderi yolladım veya bana geldi, sadece bir keresinde samsuna 1 günd eulaşamsına rağmen bana ulaşması +3 günü buldu. başka hiçbir sıkıntı yaşamadım....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowan

    PTT devletindir şu an,o haberde söylenmek istenen posta dağıtım ve ayrım işlerinin taşeron firmalar yoluyla yaptırıldığıdır o kadar.PTT'nin özelleştirilmesi diye bir şey söz konusu değil ama ileride özelleştirilecektir şu an devlete bağlı bir kurumdur.Eğer özelleştirilmiş olsa bir yakınım devlet memuru sıfatıyla hala PTT'de çalışmazdı değil mi administratr bey?
    Ayrıca devlet kurumlarının bilerek zarar ettirildiği düşüncenize katılıyorum neler neler gördüm duydum,açıklayamıyorum fakat evet herşey bilerek yapılıyor.


    Dağıtım işlerini özel firmalar gerçekleştiriyor , yani sizin kargolarınızı kaybeden özel firmalar bunu belirtmeye çalıştım. Konunun gelişinden belli zaten.
  • Sizin kargolarınızı devlet kaybetmiyor , taşımayı yapan firmalar kaybediyor , yani özel olsa da değişen birşey yok.
    O özel olsun bu özel olsun diyorlar , modern ve innovasyona açık devlet kurumlarımız olsa çok da güzel olur , neden yabancılar para kazansın ki , devletin kazanması tabii ki çok daha iyi olur.
    Yani gelen-giden , gelmiş-geçmiş hükümetlerin yaptığı yolsuzluklara karşı en iyisi tüm devlet kurumlarını satalım sonucu çıkmamalı bence.
  • Haberde yaptirilabilir diyor. Olabilirlik ile olmusluk arasinda cok fark var Turkce'de anlam bakimindan. Kaldi ki sizin ilk cevabiniz sebebi ile tarziniza uygun cevap verdim ben. Asagilar sekilde cevap vermedim yine de ! Neden bir seyleri ogrenebilmeniz mumkun demek asagilamak olsun ki insanlari ? Ben kisa bir arastirmam neticesinde verdigim linkte buldugum bilgiyi paylastim ve sizden de ispatiniz var ise gosterin dedim. Bu yaptigimda herhangi bir asagilayici tavir yoktur. O cevabinizda yazdiginiz Turkce kelimede de hataniz var. Benim imla hatalarimi da buyrun siz gosterin efendim. Fakat yine de arada buyuk bir fark olacaktir. Cunku saga-sola Ataturk resimleri koyup da Ataturk'u resimden sevmek gibi bir yapim yok benim. O resimleri oraya koyma sebebin dusundugum gibi ise dedigim gibi daha saglam sozler etmen gerekirdi bence. Ofkeden kudurup pespese 5-6 mesaj atarak, sesini daha cok cikararak hakli olacagini saniyorsun belki. Ol tabi ki de, hakli ol sen. Yanlisina ufak deyip kabullenme, baskasina seninki benimkinden cok diyerek kendini dogru goster ! E bu hareket tarzin SUPER !..

    Ustelik !!!
    quote:

    Az önce dağıtımının devletin olmadığını da kanıtladım , artık devletin onunu satalım , bununu satalım , devleti zengin etmeyelim diyenler görebilir , satılsa da birşey değişmiyor , hizmet gene berbat , değişen bu kez de arapları , amerikalıları , ingilizleri , fransızları zengin ediyorsunuz. Bence devletimizi zengin etmek arapları , amerikalıları , fransızları , ingilizleri zengin etmekten iyidir , bu konuya itirazı olan var mı ?

    Burada dedigin aslinda benim dedigimle de bir anlamda ortusuyor. O bakimdan kabul ama kac devlet memuru tanidin, hangisi devleti icin ne sekilde calisiyordu ? Ben birkac tane tanidim. Mesela birisi sosyal guvenlik kanunlari degismeden evvel (Sanirim 8 yil oncesine kadar -ki o zaman emekli oldu) hastahanede belirledigi ucret karsiliginda baskalarinin saglik karneleri ile sigortasiz insanlari sigortali gibi her isini gordururdu. Daha sonralari ogrendim ki aslinda bu adamin yaptigini hemen herkes yapiyordu hastahanede calisan. Sonra sonra baska hastahanelerde de gordum ki her hastahanede bu olay mevcut ! Ne mi oluyordu ? Mesela 100 kisi sigortali, sigorta 100 kisiden aylik prim odemeleri ile gelir elde ediyor ama bu hastahane calisanlarinin yaptiklari yuzunden sigortaya kurus odemeyen binlerce kisi sigortalarini odeyenlerin paralarini kullanarak tedavi oluyorlardi !!! Simdi birileri buna "Rusvet" diyebilir. Fakat bu rusvet degil, dupeduz vatandasin hakkini calmak. Bu bir devlete ait isletmede gordugum, yasadigim gercek idi. Diger bazi devlet kurumlarindakileri yazmak istemiyorum. iste bu ve bu gibi sebeplerle ben bu konu basliginin "Traji Komik" oldugunu soylemistim. Devlet'in fabrikalarini, arazilerini v.s. satmazdan evvel olan seyleri de donup arayip bulabilirsiniz. Yurt disindan bakan transfer edildigi kriz doneminde DEVLET dediginizin bile devlet bankalarinda milletin paralarini ic edip, bosaltip, yandaslarina yedirdigi ortaya cikmadi mi ? "Devlet mali deniz yemeyen keriz" seklinde bir nevi atasozu icat olunmus ulkenin insanlarindaniz . Sonunda devlet de anlati milletin bu karakterini ve bari bunlar yiyip batirmadan evvel satayim da ne kadarini kurtarirsam kardir dedi ! Oyle saplantili milliyetciligin devri gecti artik hem. Senin benim elimi kolumu baglayan mi var ? Sen de git o saydigin ulkelerde satin al sirketleri, fabrikalari ! Almadi mi Turk is adamlari Avrupa'da nice fabrika ? Acmadi mi Turk is adamlari Avrupa'da fabrikalar ? Avrupa'li bizim gibi "Eyvah memleketi sattilar, bizi fakir edip kendilerini zengin etti bu Turk'ler" mi dedi ? Komik bahaneler bunlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jiddi

    Haberde yaptirilabilir diyor. Olabilirlik ile olmusluk arasinda cok fark var Turkce'de anlam bakimindan. Kaldi ki sizin ilk cevabiniz sebebi ile tarziniza uygun cevap verdim ben. Asagilar sekilde cevap vermedim yine de ! Neden bir seyleri ogrenebilmeniz mumkun demek asagilamak olsun ki insanlari ? Ben kisa bir arastirmam neticesinde verdigim linkte buldugum bilgiyi paylastim ve sizden de ispatiniz var ise gosterin dedim. Bu yaptigimda herhangi bir asagilayici tavir yoktur. O cevabinizda yazdiginiz Turkce kelimede de hataniz var. Benim imla hatalarimi da buyrun siz gosterin efendim. Fakat yine de arada buyuk bir fark olacaktir. Cunku saga-sola Ataturk resimleri koyup da Ataturk'u resimden sevmek gibi bir yapim yok benim. O resimleri oraya koyma sebebin dusundugum gibi ise dedigim gibi daha saglam sozler etmen gerekirdi bence. Ofkeden kudurup pespese 5-6 mesaj atarak, sesini daha cok cikararak hakli olacagini saniyorsun belki. Ol tabi ki de, hakli ol sen. Yanlisina ufak deyip kabullenme, baskasina seninki benimkinden cok diyerek kendini dogru goster ! E bu hareket tarzin SUPER !..

    Ustelik !!!
    quote:

    Az önce dağıtımının devletin olmadığını da kanıtladım , artık devletin onunu satalım , bununu satalım , devleti zengin etmeyelim diyenler görebilir , satılsa da birşey değişmiyor , hizmet gene berbat , değişen bu kez de arapları , amerikalıları , ingilizleri , fransızları zengin ediyorsunuz. Bence devletimizi zengin etmek arapları , amerikalıları , fransızları , ingilizleri zengin etmekten iyidir , bu konuya itirazı olan var mı ?

    Burada dedigin aslinda benim dedigimle de bir anlamda ortusuyor. O bakimdan kabul ama kac devlet memuru tanidin, hangisi devleti icin ne sekilde calisiyordu ? Ben birkac tane tanidim. Mesela birisi sosyal guvenlik kanunlari degismeden evvel (Sanirim 8 yil oncesine kadar -ki o zaman emekli oldu) hastahanede belirledigi ucret karsiliginda baskalarinin saglik karneleri ile sigortasiz insanlari sigortali gibi her isini gordururdu. Daha sonralari ogrendim ki aslinda bu adamin yaptigini hemen herkes yapiyordu hastahanede calisan. Sonra sonra baska hastahanelerde de gordum ki her hastahanede bu olay mevcut ! Ne mi oluyordu ? Mesela 100 kisi sigortali, sigorta 100 kisiden aylik prim odemeleri ile gelir elde ediyor ama bu hastahane calisanlarinin yaptiklari yuzunden sigortaya kurus odemeyen binlerce kisi sigortalarini odeyenlerin paralarini kullanarak tedavi oluyorlardi !!! Simdi birileri buna "Rusvet" diyebilir. Fakat bu rusvet degil, dupeduz vatandasin hakkini calmak. Bu bir devlete ait isletmede gordugum, yasadigim gercek idi. Diger bazi devlet kurumlarindakileri yazmak istemiyorum. iste bu ve bu gibi sebeplerle ben bu konu basliginin "Traji Komik" oldugunu soylemistim. Devlet'in fabrikalarini, arazilerini v.s. satmazdan evvel olan seyleri de donup arayip bulabilirsiniz. Yurt disindan bakan transfer edildigi kriz doneminde DEVLET dediginizin bile devlet bankalarinda milletin paralarini ic edip, bosaltip, yandaslarina yedirdigi ortaya cikmadi mi ? "Devlet mali deniz yemeyen keriz" seklinde bir nevi atasozu icat olunmus ulkenin insanlarindaniz . Sonunda devlet de anlati milletin bu karakterini ve bari bunlar yiyip batirmadan evvel satayim da ne kadarini kurtarirsam kardir dedi ! Oyle saplantili milliyetciligin devri gecti artik hem. Senin benim elimi kolumu baglayan mi var ? Sen de git o saydigin ulkelerde satin al sirketleri, fabrikalari ! Almadi mi Turk is adamlari Avrupa'da nice fabrika ? Acmadi mi Turk is adamlari Avrupa'da fabrikalar ? Avrupa'li bizim gibi "Eyvah memleketi sattilar, bizi fakir edip kendilerini zengin etti bu Turk'ler" mi dedi ? Komik bahaneler bunlar.


    Evet memur tanıdım , babam yargıçtı ve emekli oldu.
    Bir iki tane şerefsiz insanın devleti dolandırmasının sonucunda özelleştirilmeli çıkmamalı , bunun yerine denetim arttırılmalı.
    Yarın şuandaki üstümüzdekilerin kaç tane skandalı ortaya çıkacak tahmin bile edemiyorum ''DEVLET'' dediğiniz adamın taraftarı değilim ancak bir insanın devletin tüm kurumlarındaki usülsüzlükleri önleyebileceğini hiç sanmıyorum.
    Elbette her şirkette , her kurumda , her ülkede bu tür sorunlar ortaya çıkabilir ancak diğer ülkelerde denetim çok sıkı olduğu için bu çok zor bir durum.
    Atatürk resmi koymam neden zorunuza gitti , yoksa bölücü veya irtica-i faaliyetlere katılan insanlardan biri misiniz , Atatürk resminin rahatsızlık verdiği kişiler bunlardır çünkü , istersem Atatürk resmi koyarım , istersem Fethullah Gülen , istersem de Marx resmi koyarım kimseye de hesap verecek değilim !
    Bana anlamsız mesajlar atarak ne yapmayı amaçladığınızı bilmiyorum , Atatürk resminin sizi rahatsız etmesi sebebi ile amacınızın provokasyon olduğu kanaatindeyim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jiddi

    Haberde yaptirilabilir diyor. Olabilirlik ile olmusluk arasinda cok fark var Turkce'de anlam bakimindan. Kaldi ki sizin ilk cevabiniz sebebi ile tarziniza uygun cevap verdim ben. Asagilar sekilde cevap vermedim yine de ! Neden bir seyleri ogrenebilmeniz mumkun demek asagilamak olsun ki insanlari ? Ben kisa bir arastirmam neticesinde verdigim linkte buldugum bilgiyi paylastim ve sizden de ispatiniz var ise gosterin dedim. Bu yaptigimda herhangi bir asagilayici tavir yoktur. O cevabinizda yazdiginiz Turkce kelimede de hataniz var. Benim imla hatalarimi da buyrun siz gosterin efendim. Fakat yine de arada buyuk bir fark olacaktir. Cunku saga-sola Ataturk resimleri koyup da Ataturk'u resimden sevmek gibi bir yapim yok benim. O resimleri oraya koyma sebebin dusundugum gibi ise dedigim gibi daha saglam sozler etmen gerekirdi bence. Ofkeden kudurup pespese 5-6 mesaj atarak, sesini daha cok cikararak hakli olacagini saniyorsun belki. Ol tabi ki de, hakli ol sen. Yanlisina ufak deyip kabullenme, baskasina seninki benimkinden cok diyerek kendini dogru goster ! E bu hareket tarzin SUPER !..

    Ustelik !!!
    quote:

    Az önce dağıtımının devletin olmadığını da kanıtladım , artık devletin onunu satalım , bununu satalım , devleti zengin etmeyelim diyenler görebilir , satılsa da birşey değişmiyor , hizmet gene berbat , değişen bu kez de arapları , amerikalıları , ingilizleri , fransızları zengin ediyorsunuz. Bence devletimizi zengin etmek arapları , amerikalıları , fransızları , ingilizleri zengin etmekten iyidir , bu konuya itirazı olan var mı ?

    Burada dedigin aslinda benim dedigimle de bir anlamda ortusuyor. O bakimdan kabul ama kac devlet memuru tanidin, hangisi devleti icin ne sekilde calisiyordu ? Ben birkac tane tanidim. Mesela birisi sosyal guvenlik kanunlari degismeden evvel (Sanirim 8 yil oncesine kadar -ki o zaman emekli oldu) hastahanede belirledigi ucret karsiliginda baskalarinin saglik karneleri ile sigortasiz insanlari sigortali gibi her isini gordururdu. Daha sonralari ogrendim ki aslinda bu adamin yaptigini hemen herkes yapiyordu hastahanede calisan. Sonra sonra baska hastahanelerde de gordum ki her hastahanede bu olay mevcut ! Ne mi oluyordu ? Mesela 100 kisi sigortali, sigorta 100 kisiden aylik prim odemeleri ile gelir elde ediyor ama bu hastahane calisanlarinin yaptiklari yuzunden sigortaya kurus odemeyen binlerce kisi sigortalarini odeyenlerin paralarini kullanarak tedavi oluyorlardi !!! Simdi birileri buna "Rusvet" diyebilir. Fakat bu rusvet degil, dupeduz vatandasin hakkini calmak. Bu bir devlete ait isletmede gordugum, yasadigim gercek idi. Diger bazi devlet kurumlarindakileri yazmak istemiyorum. iste bu ve bu gibi sebeplerle ben bu konu basliginin "Traji Komik" oldugunu soylemistim. Devlet'in fabrikalarini, arazilerini v.s. satmazdan evvel olan seyleri de donup arayip bulabilirsiniz. Yurt disindan bakan transfer edildigi kriz doneminde DEVLET dediginizin bile devlet bankalarinda milletin paralarini ic edip, bosaltip, yandaslarina yedirdigi ortaya cikmadi mi ? "Devlet mali deniz yemeyen keriz" seklinde bir nevi atasozu icat olunmus ulkenin insanlarindaniz . Sonunda devlet de anlati milletin bu karakterini ve bari bunlar yiyip batirmadan evvel satayim da ne kadarini kurtarirsam kardir dedi ! Oyle saplantili milliyetciligin devri gecti artik hem. Senin benim elimi kolumu baglayan mi var ? Sen de git o saydigin ulkelerde satin al sirketleri, fabrikalari ! Almadi mi Turk is adamlari Avrupa'da nice fabrika ? Acmadi mi Turk is adamlari Avrupa'da fabrikalar ? Avrupa'li bizim gibi "Eyvah memleketi sattilar, bizi fakir edip kendilerini zengin etti bu Turk'ler" mi dedi ? Komik bahaneler bunlar.


    Bu arada kafadan uydurarak ''gidin oradan şirket satın alın tutan yok'' dediğiniz belli , Amerika'dan şirket satın almak ne kadar zor bir Türk olarak araştırabilirsiniz , hele ki Amerika'dan veya Avrupa'dan veya Çin'den veya Rusya'dan stratejik öneme sahip kurum , kuruluş veya taşınmaz mülkleri birkaç yıllık geliri bedeline satın alabileceğinizi aklınızdan geçirmeyin bile.
    Şuanda Türkiye pazar haline gelmiştir , ekonominin çoğunluğu yabancı sermayenin elindedir , diğer ülkelerde böyle tehlikeli bir durum olsa anında devletleştirmeye başlarlar.




  • Siz kendi imla hatalarınızı diğer mesajlarınızı kontrol ederek görebilirsiniz , ben burada sizinle kendimi yarıştırmaya hiç lüzum görmüyorum , bu çok anlamsız bir şey olur , buna ihtiyaç duyuyora benziyorsunuz ancak ben böyle bir şey yapmayacağım.
    Klavye'de çok hızlı yazı yazarken elbette hatalar oluşabilir insanlık hali , yoksa sizin şu harfiniz yanlış olmuş , şu virgül yanlış yerde , şurada dolaylı tümleç eksikliği var burada zamir yanlış kullanılmış demesini pekala bilebilirim bende , amaç değil benim için bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @dministrator -- 8 Nisan 2010; 19:24:30 >
  • Bu hafta ben de ptt kargoyu denedim ilk defa.diğer kargoların abartısız 1/5 ine gönderiyi gerçekleştirdim.yetmiyormuş gibi diğer kargolarla 1 haftada ulaşan yere 2 günde ulaştı.süper hızlı yani.paketin içerisinde hassas malzeme olduğu için ve belirttiğim için de bir o kadar özenle taşımışlar.Bravoo diyorum.ekonomi+sürat +itina .bizim için de bunlar yeter herhalde. umarım bundan sonraki gönderilerde de aynı memnuniyet olur.aynı yorumu ptt kargoya da göndereceğim şimdi.iyi akşamlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhat2

    Bu hafta ben de ptt kargoyu denedim ilk defa.diğer kargoların abartısız 1/5 ine gönderiyi gerçekleştirdim.yetmiyormuş gibi diğer kargolarla 1 haftada ulaşan yere 2 günde ulaştı.süper hızlı yani.paketin içerisinde hassas malzeme olduğu için ve belirttiğim için de bir o kadar özenle taşımışlar.Bravoo diyorum.ekonomi+sürat +itina .bizim için de bunlar yeter herhalde. umarım bundan sonraki gönderilerde de aynı memnuniyet olur.aynı yorumu ptt kargoya da göndereceğim şimdi.iyi akşamlar...


    Özel kargoların 1 haftada göndereceği bir mesafe yok henüz türkiyede abartmayalım.
  • Peki efendi... sen oyle algiladigin icin zaten ilk mesajin "PTT kargo devletin değil , siz neyden bahsediyorsunuz ???" seklinde olmus. Sen yine de hala camur atmaya calisa dur. Yine bagirir sekilde 3 mesajla cevap vererek sesini yukselterek yada cok konusarak hakli olmaya calismissin. Tamam tamam, haklisin. Karakterim budur zerre otesi berisi degil diyorsan bize de ibrete bakmak duser. Laf var netice yok yani. Benim hatalarimi gosteremeyip VAR demek :) Kendi hatasi ayan beyan ortada olup da kabullenmeyip baskalarina tu kaka demek karakterinizi ispatinizdir. Tesekkur ederim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 8 Nisan 2010; 21:21:25 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.