Şimdi Ara

hoover markası hakkında bilgi.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
209.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende 1 yıl önce çamaşır makinası ultra sessiz dediklerinden aldım 1 yıldır uğraşıyorum. İster İtalyan malı olsun ne olursa olsun beş para etmez bir marka. Öncelikle müşteri memnuniyeti sıfır.
    bir daha evime Hoover marka hiç bir şey giremez . Fabrikalarındaki ilgililer ile dahi görüştüm. tek yaptıkları eve servis yönlendirip parçasını değiştirmeye çalışmaları. Ben niye aldığımdan beri
    memnun olmadığım bir makineyi tamir ettirmekle uğraşayım. Ayrıca hiç de ucuz bir marka değil. Beyaz eşyamın üçü de Hoover üçünden de memnun değilim. Hatırı sayılır da bir para ödedim bunlar için.
    Kimseye tavsiye etmem
  • :) hoover için alman malı bile demeye başladı satıcılar teknolojiyi geriden takip ediyor arçeliği kopyalasa yine iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen mediada alman markasi diyordu görevli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazpanyol

    Aynen mediada alman markasi diyordu görevli

    Aynen sen hangisine gittin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -OD-


    quote:

    Orijinalden alıntı: lazpanyol

    Aynen mediada alman markasi diyordu görevli

    Aynen sen hangisine gittin

    forum istanbul media markette bosch standına bakarken yaslı teyzeye kaklıyoru serseri alman markası cok saglam makıne dıye




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazpanyol

    quote:

    Orijinalden alıntı: -OD-


    quote:

    Orijinalden alıntı: lazpanyol

    Aynen mediada alman markasi diyordu görevli

    Aynen sen hangisine gittin

    forum istanbul media markette bosch standına bakarken yaslı teyzeye kaklıyoru serseri alman markası cok saglam makıne dıye

    Hahahaha aynen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni duydum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 lerde ya da 80 lerde babam sıkmalı çamaşır makinesi almıştı bu ho ho ho hooverden. Tamirciyle kanka olmuştuk. Sürekli kayış kopartırdı. O zamanlardan bir olumsuz izlenim bıraktı Türkiye'de. Fakat şimdilerde kurutmalı çamaşır makinalarını beğeniyorlar.
  • 1945 yılında İtalya'da kurulan Candy Group, Avrupa'nın beyaz eşya konusunda en büyük şirketlerinden biri olarak 7 ülkede toplam 9 fabrikada üretim yapmaktadır.
    Fumagalli Ailesi tarafından yönetilen şirket; dayanıklı tüketim malları endüstrisinde, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutucu, buzdolabı, dondurucu, pişirici, tam boy ve ankastre fırın ürünleri alanında üretim, satış, pazarlama, ihracat ve satış sonrası hizmetler faaliyetlerini yürütmektedir.
    Candy Group, Candy ve Hoover olmak üzere 2 uluslararası markanın yanısıra, Rosieres (Fransa), Iberna (İtalya), Jinling (Çin), Otsein (İspanya), Süsler (Türkiye), Vyatka (Rusya), Zerowatt (İtalya) olmak üzere 7 ulusal markaya sahiptir.
    Candy Group, Türkiye’deki faaliyetlerini Candy Hoover Euroasia şirketi ile yürütmektedir. 2007 yılı başında Candy Group; Süsler markasının sahibi olan Doruk Ev Gereçleri’ni satın alarak Türkiye’deki üretim tesisi grubun Avrupa'daki yeni fırın ve ocak grubu üretim üssü haline dönüştürülmüştür.

    http://www.hoover.com.tr/azienda/storia.asp




  • Bizde hoover in buzdolabini aldik...2013 ocak ayinda yediyilda garantiyi uzattilar... Dolap cok cok iyi....deli gibi sogutuyor...ici cok genis....muadilleri 1600 tl seviyesinde satilirken 1099 tl ye almistim..540 litre hacmi var......
    Heryonu ile mukemmel..tek eksisi var oda ses seviyesi ( rahatsiz etmesede ) diger kaliteli markalardan biraz yuksek...(46db)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylor1956 -- 1 Kasım 2014; 8:53:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hoover marka çamaşır makinası almak istiyorsanız birkez daha düşünün derim geçen zamanlar kullanmakta oldugum garantili hoover 9 kg çamaşır makinem çalışma esnasında kendiliginden stop etti servis yetkilileri geldiginde kartı yanmış deyip garanti kapsamı dışında oldugunu yaptırırsak 450 tl istenecegi söylendi şimdi başkasına yaptıracagım 200 tl vericem düşüne biliyormusun garantili ürün garanti dışı deniyor.. servisi bol yedek parçası üründen vazgeçme tüketici mahkemesine baş vurmayı düşünüyorum fatura bulabilirsek




  • Merhaba arkadaşlar, hala takip eden varsa burayı birşey sormak istiyorum.

    HOOVER HVOUS 5142 WH A+ 6 ÇEKMECELİ DERİN DONDURUCU 195 litre brüt hacimli kliksada 850 liradan satılıyor. Vestfrost VF 1210 A+ 6 Çekmeceli Derin Dondurucu da 210 litre brüt hacmi var ve fiyatı daha ucuz hepsiburadada 800 TL. Mantıken vestel almak gerekiyor fakat, şikayetvarda vestelin buzdolaplarında motor sorununa çok vurgu yapıldığını gördüm ayrıca bu konuya birkaç mesaj gönderen bir arkadaşın hoover buzdolabı aldığını ve motorunun tekumseh olduğunu yazdığını gördüm. Bu motoru incelediğimdeyse amerikan imalatı kaliteli bir motor olduğunu anladım.

    Sizlere sorum, bir firma buzdolabını derin dondurucusunu aynı fabrikada mı üretir (hoover candy grubunun 9 ayrı fabrikası varmış) Eğer aynı fabrikada üretiyorsa motorları kesin aynımıdır. Diğer sorum vestel kendi motorunumu kullanır buzdolaplarında dondurucularında.

    (Müşteri hizmetlerini aradığımda yedek parçalarla ilgili bilgilerinin olmadığını söylediler)


    Teşekkürler.




  • Hoower hp 510 w Buzdolabı alt tarafında soğutma sorunu var, servis çözmüyor, çözemiyor.Bunlar böyle diyor.Dondurucu bölümden soğutucu bölüme hava akışı zayıf ve yetersiz.Dolayısı ile alt tarafı kışın bile soğutmuyor.Kullanma klavuzu farklı bir modelin.Yeterli değil.Diğer dolaplarını bilmiyorum.Ama bu model bana sıkıntı yaşattı.Sorun giderilmedi.Giderilmez de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jobar -- 29 Ocak 2016; 22:39:32 >




  • Tarih 25.06.2018 ben yandım siz yanmayın ankastre 3lü set 3 üründe sorun çıktı daha kullanmadım be insafsız marka kullanıpta arıza verseydin.
  • Bende kurutma makinası almak için araştırma yapıyordum. Bu konuyu gördüm ve vazgeçtim. Hem ürünler hem de servis ile ilgili ciddi sıkıntılar yazılıyor. Şikayetvar.com sitesinde de buraya benzer yorumlar gördüm ve vazgeçtim.


    Almak isteyenler ve araştırma yapanlar hem forumumuza hem de şikayetvar.com sitesine bakmadan karar vermesin derim. Ucuzluğuna aldanmayın.

  • 2011 ekimde aldığım hoover 9+6 çamaşır makinesi hala ilk günkü gibi sessiz ve çok iyi yıkıyor.Calgon vs bile kullanmadım.

  • Hoover artık eskisi gibi İngiltere ya da İtalya üretimi değil. Üretimi artık Türkiye'de Eskişehir'de yapılıyor.


    Tam anlamıyla Türkiyelileşti. Kalitesi gerek Türkiyelileşmesi gerekse planlı eskitme kaynaklı ciddi derece düşük.


    En büyük sorun da servis kalitesizliği. 2023 yılı itibariyle gerek servis sayısının ciddi derecede yetersizliği gerekse servislerin bilgi seviyesi Hoover markasından artık uzak durmak için fazlasıyla yeterli.


    Bu nedenlerden dolayı çocukluğumun markası hayranı olduğum HOOVER'den artık UZAK DURUYORUM.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.