Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.481
Cevap
199
Favori
1.208.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ubu alternatif tıpta oldukca pahalı olmaya başladı,alternatiflikten çıktı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adayci

    sorun bağırsaklardaki mantarlardır ve kesinlikle içten tedavi gerektirir.max. 6 ayda çözülürmüş bu sorun ama biraz tuzlu işte.

    http://www.bitkiseltedavi.com/SedefEgzema-Yardimci-Gida-Takviyesi-Seti,PR-221.html

    Ben onları da denedim. İşe yararmı yaramazmı bilemem ama tadları çok fena. kokuları şu an bile aklımdan çıkmıyor lanet birşey. Verdiğiniz para boşa gider söyleyeyim...




  • yazmayacağım diyorum ama bazı şeyleri gördükçe yazmadan edemiyorum.aktar paketindeki ücreti yüksek olan tek ürüne dikkat edin lütfen.
  • Sd için bluecap şampuan kullanan var mı? bluecap işe yarıyor mu? Birde gittiğim 2 doktorda sd saç dökmez dedi ama saçlar dökülüyor sd azdıkca ne iş ?
  • gümüş şampuan kullanan hiç yokmuuuuuu:((((
  • elımde basladı, kulak arkasında vs.
    Kortızonlu krem ılk baslarda fayda ettı ama sımdı banamısın demıyor.

    bırseyı farkedebıldım, antıbakterıyel sıvı sabunlar ve deterjanlar daha da beter yapıyor,
    Uzak durmaya calısıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: laider

    elımde basladı, kulak arkasında vs.
    Kortızonlu krem ılk baslarda fayda ettı ama sımdı banamısın demıyor.

    bırseyı farkedebıldım, antıbakterıyel sıvı sabunlar ve deterjanlar daha da beter yapıyor,
    Uzak durmaya calısıyorum.

    olayın kilit noktası orasi zaten.sıvı sabunlar ve deterjan&slikon içerikli sampuanlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: virtue051

    her entry de ticari kaygı.

    anlamadığım şey şu : bir işin dermanı varsa neden yazmayalım kardeşim, bunu bir açıklar mısınız lütfen? bel altı vurmadan.açıkla ama...tartısalım bunu...

    arkadaslar size bir şey söyliyim ...şampuanın adı : sedefix ! dermatite iyi gelir.cilde iyi gelir.ama içinde kortizon olabilme durumu var ! aması var işte ! ! ! ! kortizondan bana ne diyen daha sağa sola bakmasın sedefixi gitsin alsın 2 günde bir kullansın...ama kortizon iyi bir şey değil.yıllarca kullan dur nereye kadar....ama ona da şu onerilebilir ...kışın kullansın yazın kullanmasın gibi gibi...

    bence kortizondan uzak durun arkadaşlar....o ilacı bilmeyen bilmez.ögrenince iş işten geçer...onun etkisi söyle: dvm ettikçe oradaki deri hücre olusumunu engeller düzene sokar kestiğin an hemen dgl ama bir süre sonra geri gelir...ayrıca kortizon tuz ilişkisini arastırın netten...bundan sebep sac dökulmesi yasıyor olma durumunuz var.bu duruma tıp şey der mesela: yok dermatit saç dökmez:D kardeşim gözümüze mi inanalım.ben son 1 yıldır bambaska bir hastalık için prof prof geziyorum hepsi test drları ...her gidişim 300 kagıt bayılıyorum teshis koyamadılar.ben kendi teshisimi koydum ama naber ?
    biraz yabancı kaynak bir kac saglam forum bir kac facegrupla işlem tamam,,,neyse bu konu uzar gider...benim hastalık tamamen baska bir sey...bitkisel ürünlere henüz başlamadım.kan testi yapıyorlar bolca.onları etkilemesin temiz cıkarmasın diye..test trafiği bittiği a direk bitkisel ilaçlarıma başlayacağım.


    not :sedefix i eczanelerde bulamama durumu olabilir.buldugunuzda da skt sine iyice bakmadan almayın.eczacı dermatit e vermek istemeyebilir ama siz ısrar edin alın.zaten üstünü okudugunuzda işe yarayacagını anlarsınız.(kortizon riskine dikkat)

    herkese geçmişler olsun.




  • bizde steroid li ürünlere karşıyız ama cümlenin göbek bağını ticari makas ile kesmiyoruz
  • üstad, ticari kaygım yok şükür.işe yarayan bir şeyi anlatma kaygım var sadece.
    zeytinyagı sabunu iyi geldi mi size? direk zeytin yagını kullan daha iyi.sabunda kimyasal yok sanıyorsundur ama olabilir.sabun yapımını incele istersen..anlarsın ne demek istediğimi.
  • zeytin yağı sabununun antiseptik özelligi yok en fazla saçı besler.benim kullandigim defne sabunu.kimyasal yok sanmıyorum var oldugunuda biliyorum eşim kimyager o konuda bilgime güveniyorum.sodyum hidroksit bulabiliyoruz kül ile sabun yapan yok artık.kafamıza sürdügümüz onlarca kimyasalin yaninda NaOH melek kalır.
  • sodyum hidroksit kostiktir.kaplama banyolarında(siyanürlü çinko) kullanılır.eşin kimyagerse cok daha iyi bilir.sodyum hidroksit olmasın direk defne yapragının suyunu neden denemedin ki?
  • millet sedefix i bende duydum yandakı eczanedede var 29 tl mı ne ama denemedım ama baya kısıye ıyı geldıgını okumustum bayan forumunda.. kullanan yokmu ben gumus sampuan kullanmakta karar sız kaldım hıc mı kullanan yok yau:(
  • son kullanma tarihini kontrol et al pazarlık et 25 e alabilmen lazım!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

    sodyum hidroksit kostiktir.kaplama banyolarında(siyanürlü çinko) kullanılır.eşin kimyagerse cok daha iyi bilir.sodyum hidroksit olmasın direk defne yapragının suyunu neden denemedin ki?

    sadece suyunu bulmak çok zor,muhafaza etmek ayrı bir zor,yağın icinde bozulmadan durabiliyor enazindan.
  • peki kardeşim geçmişler olsun.
  • Arkadaşlar bunu saçında yaşayanlar kendini biraz daha şanslı görmeliler fakat birde bunu yüzünde yaşayanlar var halinize şükredin diyorum öncelikle.Benim yıllarca saçımdaydı daha sonra yüzüme indi ve birçok kısmını kapladı krem sürsen bir dert kızarıklığa sebep oluyo ve 3-5 gün sonra tekrarlıyordu kesin bir çözüm yolu olmuyordu aynalara küsüyosun psikolojin bozuluyo insanlardan kaçıyosun..Birgün "VICHY Dercos Shampooing Antı Pel Gras" ile tanıştım(alırken dikkat edin üzerinde kırmızı renkte problemes de chute yazısı olanından linktekinin aynısı)..Ben bunu nerdeyse 1 yıla yakındır kullanıyorum Allah' ıma bin şükür ne saçımda ne yüzümde tekrarlamadı o kadar çok şey kullandım (kremler,ilaç,bitkisel otlar) en son bunda karar kıldım artık çıkmıyor çok rahatım kafasına yatanada tavsiye ederim saçıma sadece bunu kullanıyorum yıkarken yüzümüde köpüklüyorum..Yardımcı olmak adına yazmak istedim çünkü bende 2 yıl çektim bu hastalığı(saçımdayken hariç)..Hiç bir çıkarım yoktur reklam amaçlıda değildir istediğiniz yerden alırsınız ben eczanelerden temin ediyorum..Yardımcı olmak adına örnek linkini veriyorum bakmak isterseniz..Bıçak gibi tesir beklemeyin 3 ay kadar deneyin bir şey kaybetmezsiniz 2-3 günde bir saçınızı yıkıcaksınız hepsi bu kadar.Allah dert verip derman aratmasın hepinize acil şifalar.

    http://www.dermobakim.com/Vichy-Dercos-Shampooing-Anti-Pel-Gras-200ml_443.html#0




  • SD için Elma sirkesi kullanan var mı? Bir su bardağına 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup günde iki kere içmek iyi geliyormuş.. denemiş olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damardangiren

    SD için Elma sirkesi kullanan var mı? Bir su bardağına 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup günde iki kere içmek iyi geliyormuş.. denemiş olan var mı?

    bunu bende duydum.yaşlılar söyledi,daha sonra tübitakda calişan bi arkadasim var bitki çeşitliliği kisminda görevli.sirkeler ile arastirma yapiyor,ayni şeyi oda söyledi ama üzüm degil elma sirkesi dedi özellikle.gliserinden mütevvellit olsa gerek.daha denemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: supermanyak34

    Arkadaşlar bunu saçında yaşayanlar kendini biraz daha şanslı görmeliler fakat birde bunu yüzünde yaşayanlar var halinize şükredin diyorum öncelikle.Benim yıllarca saçımdaydı daha sonra yüzüme indi ve birçok kısmını kapladı krem sürsen bir dert kızarıklığa sebep oluyo ve 3-5 gün sonra tekrarlıyordu kesin bir çözüm yolu olmuyordu aynalara küsüyosun psikolojin bozuluyo insanlardan kaçıyosun..Birgün "VICHY Dercos Shampooing Antı Pel Gras" ile tanıştım(alırken dikkat edin üzerinde kırmızı renkte problemes de chute yazısı olanından linktekinin aynısı)..Ben bunu nerdeyse 1 yıla yakındır kullanıyorum Allah' ıma bin şükür ne saçımda ne yüzümde tekrarlamadı o kadar çok şey kullandım (kremler,ilaç,bitkisel otlar) en son bunda karar kıldım artık çıkmıyor çok rahatım kafasına yatanada tavsiye ederim saçıma sadece bunu kullanıyorum yıkarken yüzümüde köpüklüyorum..Yardımcı olmak adına yazmak istedim çünkü bende 2 yıl çektim bu hastalığı(saçımdayken hariç)..Hiç bir çıkarım yoktur reklam amaçlıda değildir istediğiniz yerden alırsınız ben eczanelerden temin ediyorum..Yardımcı olmak adına örnek linkini veriyorum bakmak isterseniz..Bıçak gibi tesir beklemeyin 3 ay kadar deneyin bir şey kaybetmezsiniz 2-3 günde bir saçınızı yıkıcaksınız hepsi bu kadar.Allah dert verip derman aratmasın hepinize acil şifalar.

    http://www.dermobakim.com/Vichy-Dercos-Shampooing-Anti-Pel-Gras-200ml_443.html#0

    şuan ducray kelual ds şampuan kullanıyorum. o da fena değil. bitince bir de bunu deneyeyim.




  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.