Şimdi Ara

oto yedek parça sitesi otostart.com incelediniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar reklam yapmak için değil ama bilgi vermek için söylüyorum internet üzerinden arabanızın yedek parçalarını online olarak görüp alabileceğiniz ve kredi kartına taksit yapılan verilen siparişin evinize gönderildiği bir site... bi araştırıp görün derim parçanızın ne kadar olduğu fiyatı markası hepsi var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slytech -- 29 Ocak 2008; 15:33:40 >

• Pek hoşuma gitmedi, yavan geldi ve herşeyden önemlisi benim arabanın hiç parçası yok...
  • hocam bende yollardaki afişlerden gördüm.. herhalde yeni başladılar bu işe...
  • quote:

Orjinalden alıntı: slytech

hocam bende yollardaki afişlerden gördüm.. herhalde yeni başladılar bu işe...

Evet ben de bilboardlarda reklamını görünce geçen hafta şöyle bir bakayım dedim ama, hayal kırıklığı oldu...
  • aslında bu site şu işe daha çok yarar, hani soruyoruz ya "şöyle bir araba almak istiyorum parça fiyatları nasıldır" diye, işte bu site bize fikir verebilir...
  • parcatreni diye bi site açılmıştı ondada var bikaç parça
  • kendi araclarimin parcalarina soyle bir goz gezdirdim. disariya gore biraz pahali geldi acikcasi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    7 yıl önce açıldı
    Bmw Yedek Parça Sitesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • buğün hürüiyet gazetseinde gördüm..... sitede kendi aracımın parçalarını göremedim.....
  • bayadır aracım için lazım olan parçaları araştırıyorum, bahsi geçen site tabi ki dikkatimi çekti billboardlardan. fakat oradaki fiyatlar çok uçuk ben pek güvenemedim. başka bi yerden aracım için olan parçaların bir kısmını buldum ve cok daha ucuza. olmayan parcaları da mail yoluyla sormustum baska yere de yonlendirebiliyorlar amacım reklam yapmak değil ama memnun kaldıgım bir siteyi onerebilirim kazıklanmamanız icinwww.yedekparcasiparis.com
  • Evet Bir Çok Online Oto yedek parça Siteleri açılmaya başladı bunlardan biridewww.japonistan.com şuan sadece kıa ve hyundai ağırlıklık gözüküyor fiyatlardan kendi aracım için bayagı uygundu
  • Toyota > Corolla > 2009 > Sedan > 0 parça. Yada site aptala bağladı listelemedi.
    Oto yedek parçasına parcatreni.com dan bakıyorum.
    Şu ana kadar aldım mı ? Hayır hiç almadım ama merak bakıyorum.
  • Tüm parçalar buradan da bulunabilir. :)

http://www.otoyedekparcastart.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.