Şimdi Ara

FİAT SİENA TEAM (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.561
Cevap
52
Favori
648.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • olcay kardeşim aramıza hoş geldin yeni araban hayırlı olsun kazasız günlerde kullanman dileğiyle.tavsiyelerin için teşekkürler.
    arabanı kaça aldın.km si ne kadar lpg li mi resimlerini göndermeni bekliyoruz..
  • Temennilerin için çok teşekkür ediyorum inegöllü kardeş.. Arabam 90 bin de. Bir arkadaştan aldım. Hiç binmemiş. Garaj arabası. 10,500 YTL ye aldım. Rakamı biraz yüksek bulanlar oldu ama araba çok temiz. Lpg taktırdım. Zavoli marka. Daha tam randıman alamadım ama şimdilik biraz fazla yakıyor gibi. Daha doğrusu sağlıklı bir şekilde deneme fırsatım, yani uzun yolum olmadı. Benim aklımdan geçen renk de beyaz veya bordo renkli olanlarıydı. Gerçekten siena ya beyaz ve bordo çok yakışıyor.
    Lastik konusunda sana bir tecrübemi anlatayım. Bu arabayı ilk aldığımda üzerinde toyo marka lastikler vardı. Bu lastikler sert lastiklerdi ve düz asfalltta giderken uğultu yapıyordu. Şimdi goodyear aldım ve çok memnunum. Yani bence bizim arabalara yumuşak lastik şart. Yüksek araba, virajı var bilmem neyi var... Anlatabildim mi bilmiyorum ama yumuşak lastik her zaman iyidir diye duymyştum zaten. Lassa en sert olanıymış, sonra prelli , sonra goodyear ve en yumuşak lastik de michelin lastikleriymiş. Ben şu an memnunum. Uygun ebat ve yumuşak lastik en iyisi bence... Saygılarımla... Bu arada tanıştığımıza gerçekten memnun oldum. Umarım birbirimize çok faydamız olur:)




  • Bu da benim arabamın resimleri. :)

     FİAT SİENA TEAM
  • Resim 2

     FİAT SİENA TEAM
  • Resim 3

     FİAT SİENA TEAM
  • smart323 aramısa hosgeldın ben de 2 ay önce aldım siena 1.4 el bordo:) araba gayet temiz 2 hafta sora ehlietimi alcam kısmetse yollar beni beklesin ama tabiki çokk dikkat! ;) bu arada aksesuar tavsiyelerini bekliyorum mesela şu fiatın yeni amblemini nerden alabilirim? bagajda kıyak durmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wuly -- 29 Ağustos 2008; 10:14:21 >
  • Sevgili Wuly kardeşim. Ben aksesuar olarak Fiat amblemi, sis lambası ve rüzgarlık taktım. Elimden iş gelir, hepsini ben yaptım:) Fiat amblemini her oto yedek parçacısında veya aksesuarcıda bulabilirsin. 4 YTL... Linea arması diye geçiyor. Sis lambaları modakar marka. Aksesuarcılarda var ama montajı biraz zor ve detaylı. Alırsan tarif ederim. Koltuk kılıfı düşünürsen koyu gri ( füme ) güzel duruyor. Ben yeni aldım. Soracağın başka birşeyler varsa ben buradayım. Sağlıcakla...
    Bu arada araban hayırlı olsun. Kazasız belasız günler diliyorum.
  • olcay kardeş araban gayet güzel tekrar hayırlı olsun lpg yi kaça taktırdın
    bende aracıma sis lambası taktırmayı düşünüyorum seninkiler gayet şık duruyor.
    sis lambalarının markasını ve fiyatını yazarsan sevinirim..
  • Öncelikle iyi günler diliyorum. Sevgili inegöllü kardeşim. Sis lambalarımı beğendiğin için teşekkür ediyorum. Sis lambalarını aksesuarcıdan 20 YTL ye aldım. Modacar marka. Sanal internet mağazalarında da var. Bu modeller kibar ve tampon boşluklarına çok uygun olduğu için seçtim. Beğendiığine sevindim.
    Lpg Zavoli marka. 1000 ytl ye taktırdım. aynı markayı 750 ve 800 YTL ye takanlar da var. Ben servis hizmetlerinden dolayı güvendiğim bir yere taktırdım. Ötekilerde sorun yaşayabileceğimi düşünerek böyle yahtım. İlk çalıştırma benzinle oluyor, sonra 3000 devirde gaza geçiyor. Şimdilik memnunum. Yakıt sarfiyatım düştü, ama tam olarak hesaplamadım.
    Kazasız günler, hayırlı Ramazanlar diliyorum.
  • arkadaşlar merhaba

    yeni üye oldum.ismim sedat .konya dan.sıfırından beri geçmişini bildiğim devamlı gözümüzün önünde olan 99 1,4 EL aldım.97 binde kilometresi.beyaz.lpg li .9 milyara.kazası belasıda yok.kısacası tamamen içime sinen bir alışveriş oldu.
    benim sizlerden öğrenmek istediğim birşey var. uzun yol ve şehir içi yakıt tüketiminde lpg ile kaç lira demeyeceğim.çünki şehirler arasında lpg fiyatları farklı.uzun yol ise şehir içindeki miktarlardaki aradaki makas ne kadar?şehir içi uzun yolun yüzde kaçı kadar fazla?bendeki makas sanki fazla gibi geldi bana.170 lira uzunyol 280 lira şehir içi.bu kadar aralık olması normal mi?
    aynı araçtan kullan arkadaşların verecekleri cevaplar ile paylaşacakları tecrübeleri için şimdiden teşekkürler.
  • 2001 1.4 EL fabrika çıkışı LPG li aracım karışık 193 civarı yakıyor
  • ortalama çok nadir değişiyor ama 50-55 litrede gaz tam depo doluyor ve 520-530 km arası değişiyor tahmini hesabıma göre karışık 100 km de 9.5 litre yakıyor çok çok iyi üstelik 200000 km yi devirmiş bir arç için
  • arkadaşlar 1,4 2002 89bin km de aracım......... 100km de şehirlerarası 175krş 180krş arası yakıyor.
    şehir içi biraz artıyor.
    şu anki aracımın yakıtı bana normal geliyor çünkü ilk aldığımda daha fazla yakıyordu.
    baya uğraştıktan sonra bu duruma getirdi.
  • fiat siena 1,6 16 v 99 HL var benim bir proplemim var. Genelde şehir içi dolaşırken, setlerde vites değiştirirken, kırmızı ışıkta veya yol kenarına yanaşırken durmak için debrıyaja batığımda arabam istop ediyo. Tüpün beyninden kaynaklandığını söylediler. tüpün beynini 15 gün önce değiştirdim. Sorun düzeldi. Ancak bugün sorun tekrar başladı. sinirden uyuyamıyorum. Tüpüm VOLTRAN (olmaz olsaydı). Ustamda diyo ki bir kaç kez ayar yaptık mı düzelir diyo. Ancak hiç inanasım gelmiyo. Bu sepepten dolayı bir gün kaza yapıcamdan korkuyorum. Bu proplem çıktığın da yada çıkacağını hissettimğide göstergede resimde daire içine aldığım ışık yanıyor. Bunun nedeni ne olabilir. Bu sorun için kilometrelerce uzaktaki sanayiye gidiyorum. Sanayide yapmıyo. eve geliyorum başlıyo. Küçük bir ilçede oturduğum için başka bir ilçe sanayisine gidiyorum. Bakıyolar, ayarlıyolar, geliyorum 1 gün sonra yine aynı. sırf bu yüzden çok sevdiğim arabamı satıcam galiba. Lütfen yardım edin

     FİAT SİENA TEAM




  • slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.99 model 1.4 el. tüplü araç var. 2 kapısı değişmiş.8.500 fiyat istiyor sahibi.90 bin km.de. sizce fiya tnasıl.Ayrıca sienayı alır isem klima taktırsam kaça mal olur bilgisi olan var mı.
  • mucu_hl tüple falan alakalı değil problemin aynı sıkıntıyı bende yasadım ışık yanıp sönüyo kafasına göre arabanın performansı baya bir düşüyo çözüm basit enjeksiyon pompasında sıkıntı var gazcıya gitme adam gibi ustaya git göster halldersin bi parça var adını unuttum onu değiştirince sorun falan kalmıyo arabada
  • merhaba arkadaşlar bende artık siena team üyesiyim.
    aracımı 4 gün önce aldım. 2000 model 1.6 HL, orjinal fabrika çıkışlı lpg, 108000'de. 10.000 ytl ye aldım
    accent, solenza ve siena arasında kararsız kaldım, üçünüde uzun yolda denedim. sürüş keyfi, konfor ve görünüş/tip olarak sienada karar kıldım. bu paraya alınabilicek en iyi 2. el otomobil bence. doğru karar verdiğime inanıyorum. 4 gündür arabadan inmiyorum. herşeyinden çok memnunum. yakıt olayını ilerleyen zamanlarda yazıcam. önce biraz sienanın keyfini çıkarıyım :)) herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • merhaba bende 99 model hl klimalı siena var arabadan çok memnunum ama iki gün önce yolda giderken devir 3500 de takılı kaldı hemen ustaya gittim adım motorunu söktü temizledi ve pc ye bağladı bütün sayarların yaptı ve tamam dediği halde araba b, deişme yoktu sonra baktı termostat arızalı dedi beyin hata halgılıyo ve devri ayarlıyamıyo dedi termostat değiştiğinde işlem tamam dedi bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok memnun olurum termostat ile bir bağlantısı olabilirmi termostat 90 ytl gerçi mecbur değişecek arıza var diğer konu için yorum yapacak arkadaşlar varmı

    şimdiden ilgili arkadaşlara teşekkürler
  • arkadaşlar bende 99 model tüplü 85000 km de 1.4 siena var.İlk zamnlar lpg de çok sıkıntı çektim ama şimdi rahatım .Aracım uzun yolda şu anda 15 kuruş şehir iç ise 18-19 kuruş civarı yakıyor.yaklaşık 80 ytl ile tamamı uzun yol 540 km gittim.Şu anda memnunum.
  • Bulancaklı arkadaşım. Benim arabam tek noktadan çıkışlı enjeksiyonlu LPG, sıralı LPG değil. Bazı ustalar sıralı takdır düzelecek (bu sistem bu arabayı uygun değil)diyolar, bazılarıda gerek yok diyolar. Ama bildiğim bir şey var tüpün kafasında proplem var dediler 100 YTL ye beyni değiştirdim 15 gün hiç proplem çıkarmadı, şimdi tekrar başladı. Yani anladım ki tüpün beyninden değil. Aklıma takılan bir kaç husus var. Birincisi araba bir senedir bende ve uzun yıllardır tanıdığımdaydı tüp sisteminde bir proplem olsaydı (yani bu sistem bu arabayı uygun olmasaydı ) bizde de proplem çıkarırdı diyolar. Sıralı LPG olmayışının tek sakıncası nadiren patlatma yapar o kadar diyorlar. İkincisi ben arabanın triger kayışını değiştirdim. Ne olduysa ondan sonra o dükkandan çıktıktan sonra oldu. Bu arıza ondan sonra başladı. Arabayı götürüyorum o ustayı. Evire - çevire iyice bakıyo beni ilgilendiren bir şey yok diyo. Valla kaldım iki derede bir arada. Sen şu enjeksiyon pompasından kaynaklanan veya değiştirilen parçanın ismini bana bir öğrensen birde onu söyleyeyim ustaya. İnşallah düzelir. Yoksa arabadan soğudum valla.




  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.