Şimdi Ara

FİAT SİENA TEAM (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.561
Cevap
52
Favori
648.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkeze iyi akşamlar 2004 marea sahibiyim brc sıralı sistem var. son bir aydır aracı boşa aldığımda Normalde 800 olması gerekirken devir yükseliyor. 1200-1300 lere çıkıyor bilgi verbileck varmı teşekkürler.
  • 2001 siena 1.4 EL alarak aranıza denizliden katılmış bulunuyorum. bazı arkadaşların mesajlarını okuyunca aklıma bir anım geldi. sayım çalışmasında bir galericiyle birlikte görev almıştım bana demişti ki. " araba alacaksan memurdan al. satacaksan da memura sat"
    neden? diye sordum. o da "arabadan çabuk bıktığı için ne dersen inandırırsın. alacak olduğunda da çok hevesli olduğundan
    gözü kapalı alır. bazı arkadaşlar bıkmış gibi herşey gözlerine batıyor. bu da siena alacak arkadaşları olumsuz etkiliyor. arkadaşlar siena gerçekten güzel bir araba ben şahsen çok sevdim. bir de küçük bir sorum var teybini değiştirmek istedim gögüslükte ki aparata 45 ytl istediler sizce normal mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzur -- 3 Kasım 2008; 20:19:34 >
  • Siena_HL 2001 model 16v 1.6 103hp

     FİAT SİENA TEAM
  • Selam arkadaşlar. Ben 2001 model fiat siena 1.4 EL sahibiyim. Bu motora bu kasa ağır geliyor gibi. Siz de böyle hissediyor musunuz? Araba fazla atik değil.

     FİAT SİENA TEAM
  • işte benim aracım km si gördüğünüz gibi aynen dir daha bugün çektim. ayrıca aracım 1.2 el metalik ege mavisi dir 30000 km.'de ve istemeye istemeye satılıktır ev almayı düşünüyorum da fiyatı son 12.000TL dir.
    bulunduğum şehir Bursa / Osmangazi / Küçük Balıklı


    Nevzat BIYIKLI Tel: 0533 938 29 09

     FİAT SİENA TEAM
  • tartarini lpg sistemi kullanan arkadaşlar
    mesajıma cevap yazmadınız bekliyorum....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: muzur

    2001 siena 1.4 EL alarak aranıza denizliden katılmış bulunuyorum. bazı arkadaşların mesajlarını okuyunca aklıma bir anım geldi. sayım çalışmasında bir galericiyle birlikte görev almıştım bana demişti ki. " araba alacaksan memurdan al. satacaksan da memura sat"
    neden? diye sordum. o da "arabadan çabuk bıktığı için ne dersen inandırırsın. alacak olduğunda da çok hevesli olduğundan
    gözü kapalı alır. bazı arkadaşlar bıkmış gibi herşey gözlerine batıyor. bu da siena alacak arkadaşları olumsuz etkiliyor. arkadaşlar siena gerçekten güzel bir araba ben şahsen çok sevdim. bir de küçük bir sorum var teybini değiştirmek istedim gögüslükte ki aparata 45 ytl istediler sizce normal mi?



    ağustos ayında 15 ytl ye aldım çıkma değildi ... sanayide parçacılara sorarsan daha ucuz olur serviste sordunuz galiba ??




  • Arkadaşlar, 2001 Siena 1.4 EL 170.000km'de klimalı, çelik gri renkte... Araç çok temiz. Bu aracın fiyatı ne kadar civarında? Bilen var mı?
  • arkadaşlar merabalar.1999 siena hl 1.6 16 v aracım.buralarda sordum triger değiştirme işine aşağı yukarı 200 250 gidiyo.sizin bildiğiniz parçacı varmı.bu triger setini daha ucuza alabileceğim. yardımcı olursanız sevinirim.
  • merhaba arkadaşlar
    bende aranıza katılmak istiyorum
  • 2000 siena el ac aldım
    aracın şehir dışı benzin tüketimi normal katolog değerlerine yakın
    ancak şehir içi tüketimde sanki içiyor benzini 14 lt (katalogdaki 8.5lt) anlam veremiyorum
    bujiler yeni hava filtresi yeni karbon temizleme yapıldı 1500 km oldu şehir içi tüketim azalmıyor sizin 1.4 ler ne kadar yakıyor şehir içi
    şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
  • Falcon rumuzlu arkadaşım. Benimde 2000 model 1.4EL Siena'm var. Ben şehirler arası 6,67Lt şehir içi 8 ile 9 Lt arasında yakıyorum.

    Sizin fazla yakmanızın nedeni ya arabadan yada sizden.

    5. vites 90km hız ile giderken aracınızın devir saati 3000dk / devir olmalıdır. Eğer değilse araçta problem vardır. Eğer 3000 deviri gösteriyorsa bu aralık normal vites değiştirme devir aralığındır. Buna uyarsan az yakarsın. Unutma ki yüksek devir çok yakıt yaktırır ama düşük devirde çok yakıt yaktırır. Üstelik düşük devirler mesle 1000 - 2000 devirde vites değiştirmek motorun ömrünü kısaltır. Yüksek devirler (redline bölgesine girmeden) araca zarar vermez. 1. vitesi 1500-2500 arasında değiştirsen problem değil ama diğerleri 3000 devirde değiştirmelisin.
  • iyi akşamlar arkdaşlar bikaç saat önce kaza yaptım ön çamurluk yamuldu bu nekadar tutar? Bilginiz varmı?
  • Arkadaşım, tampon değişecek mi? Değişecekse tamponun sis farlı mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: levyeli

    iyi akşamlar arkdaşlar bikaç saat önce kaza yaptım ön çamurluk yamuldu bu nekadar tutar? Bilginiz varmı?


    Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Allah daha beter kaza bela vermesin.

    Şimdi aracının çamurluğu yamuldu ama hasarın büyüklüğü önemli. Bir bozuk para kadar göçükte yamukluktur, çamurluğun başından sonuna kadar ezilerek göçmeside yamukluktur. Bu sebepten yorum yapmak ok güç, eğer fotoğraf eklersen daha detaylı bilgi verebilirim. Tekrar geçmiş olsun.
  • arkadaşlar Konya seydişehirden gazı güvenal gaz dan alıyorum ve litre fiyatı 1.64 ytl.Kilometrede yaklaşık 0,135 kuruş yakmakta gayet memnunum.Sizlerinki ne seviyede yakıyor.10 ytl gaz ile 74 km gittim yajkkaşık.İyi günler
  • ARABAMDAKİ ŞU UYDURUK LPG SİSTEMİNİ Bİ DEĞİŞTİREBİLSEM(TARTARİNİ TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM)
    YAKIT DEĞERLERİNİ O ZAMAN FORUMA YAZACAĞIM.ŞUAN NE YAKTIĞINI BENDE
    BİLMİYORUM..


    KAZASIZ GÜNLER..
  • Arkadaşlar, bu sabah siena ile broadway'in çarpıştığı bir kazaya şahit oldum. İki araba burun buruna... Ama şunu belirteyim: ya bizim sienalar çok sağlam ya da bu broadway'ler kaportada çok zayıf. Hem görünümde çökmüştü broadway hem de çalışmadığından çekiciyle götürülmek zorunda kaldı. Siena ise kaportadaki ezik ve farların kırılmasıyla kazayı sonuçladı ve kendini götürüyordu.
  • Arkadaşlar bende 1 hafta önce siena 1.4 el aldım.2001 model 66000 de.hiç darbesiz ve temiz.servis bakımlı.Araba fabrika çikişı lpg'li 70 lik tank var üzerinde.10600 ytl verdim.Öncelikle fiatı pahalımı onu sormak istiyorum.Birde lpg li kullanıyorum daha çok yeni iyi hesap yapamamış olabilirim ama 100 km de 13 lt gaz yakıyo bu tüketim çokmu acaba ayar yaptırsammı.Ne dersiniz yardımcı olursanız mamnun olurum.arabanın herşeyinden memnunum ama geri giderken arabanın bitimi görünmüyor o biraz sıkıntılı ama alışırız.Olsun rahat bir sürüşü var ve konforlu.
  • Hayırlı Olsun. İnşallah Kazasız Belasız binersiniz. Arabaya pek güvenmeyin dikkatli kullanın. Alınmış araba için bence pahalımı ucuz mu diye araştıma yapmayın. Keyfini çıkarmaya bakın.
    quote:

    Orjinalden alıntı: 35zeus35

    Arkadaşlar bende 1 hafta önce siena 1.4 el aldım.2001 model 66000 de.hiç darbesiz ve temiz.servis bakımlı.Araba fabrika çikişı lpg'li 70 lik tank var üzerinde.10600 ytl verdim.Öncelikle fiatı pahalımı onu sormak istiyorum.Birde lpg li kullanıyorum daha çok yeni iyi hesap yapamamış olabilirim ama 100 km de 13 lt gaz yakıyo bu tüketim çokmu acaba ayar yaptırsammı.Ne dersiniz yardımcı olursanız mamnun olurum.arabanın herşeyinden memnunum ama geri giderken arabanın bitimi görünmüyor o biraz sıkıntılı ama alışırız.Olsun rahat bir sürüşü var ve konforlu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yer_cekimi -- 18 Kasım 2008; 16:54:57 >




  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.