Şimdi Ara

!!!!!!!!!!!!HEYT BE VİSTAYA BAKIN-VARMI MASAÜSTÜNE GÜVENEN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 4.4.2008)
Giriş
  • EVET VİSTAYI MODİFİYE ETTİM SON HALİ BU, NASIL OLMUŞ.....AYRIYETTEN DREAMSCENE ÖZELLİĞİ KURULU OLUP ARKA PLANA SESLİ VİDEOLAR EKLENEBİLMEKTEDİR RESİMLERDE GÖZÜKEN ARKAPLAN HAREKETLİ OLUP ÇİMLER VE RESİM DEVAMLI HAREKET HALİNDEDİR VE ZAMANA GÖRE SABAH ÖĞLEDEN SONRA VE AKŞAM ARKAPLAN VİDEOSU OTOMATİK OLARAK DEĞİŞİYOR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaraot -- 26 Haziran 2007; 14:28:08 >

• eğer sen yapmışsan çok güzel olmuş..

NASIL YAPTIĞINI BİZEDE ANLATABİLRİSİN..
  • Xp gibisi yok.Vistanın hataları ve sorularıyla uğrşılmıyor.
  • ordaki hicbirsey modifiye degil bir kac programla hal oluyo zaten.sag kösedeki kısayollar object dock diye bi program sagdaki suan aklımda degil ama hepsi programla yapılabilecek seyler.
  • aferin sana
  • napalım yani alkışlıycaz mı poh poh lıycaz mı ne güzel olmuş diye
    Kullan işte bize ne
  • arkadaş objectdock yüklemiş, XP'de de kullanılabiliyor buyrun linkhttp://www.stardock.com/products/objectdock/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trol_Sote -- 26 Haziran 2007; 13:25:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: baro55

eğer sen yapmışsan çok güzel olmuş..

NASIL YAPTIĞINI BİZEDE ANLATABİLRİSİN..

ben yaptım önce bir vista ultimate dvd si bul legal yada illegal sana kalmış,sonra vistayı kur xp gibi kurulumu farklı bişey yok cd den boot et bios tan ve istediğin gibi kur kurulum bittikten sonra aktivasyon işlemini yap orjinalse vistan değilsede aktivasyon yapapilirsin (kaynak:google) sonra zaten sana fazla bi iş kalmıyor vista tüm driverları otomatik tanıyıp kuruyor webcamde genelde sorun oluyor webcamın vista destekli ise yada driveri varsa ondada sorun yok.sonra objeckt dock yada ücretli olan objecktdock plus yüklüyosun ikonları masaüstündeki gibi gösternek için...yalnız ufak bi sorun var masaüstü arkaplann hareketli olması için windows uptade ten dreamscene özelliğini yüklemen gerekir ama türkçe dil desteğinde yok onun için 250 mb boyutunda ki ingilizce dil paketini indir ve bözle ve dil seçeneklerinden dili ingilizce yap sonra uptade kısmında o özellik görülür 20 mb civarı onuda indirip kurarsın arkaplana hareketli video koyabilirsin...vista kurmadan önce bilinmesi gerekenler ram en az 1,5 gb olacak.sistem biraz güçlü olacak..v.s v.s v.s

• Umarım bu kadar tema ve program ile o vista cökmez.Benim eski toshiba da mac'e banzetiyorum diye xp goctuydu
  • şu hdd gadgeti ile donatılar gadgetinin linkini alabilir miyim benim hdd gadgeti kullanım oranlarını yazmıyor da
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

Umarım bu kadar tema ve program ile o vista cökmez.Benim eski toshiba da mac'e banzetiyorum diye xp goctuydu

yok bu tema değil arkadaşların dediği gibi objecktdock plus yüklü sadece harici olarak diğerleri vistanın kendi özelliği ama arkaplan videosunu herkes bulamaz biraz zahmetli onu bulmak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Business

şu hdd gadgeti ile donatılar gadgetinin linkini alabilir miyim benim hdd gadgeti kullanım oranlarını yazmıyor da

http://gallery.live.com/results.aspx?c=39&bt=1

ikiside burda var HDD 6.sayfa 4.satırda donatılarda 1.sayfa 4.satırda

• Yemişim vistayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 26 Haziran 2007; 13:48:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Yemişim vistayı

alt tarafta mozilladaki linke bakın yabancı ünlü videoları ne ayak

• Gayet düzeyli bi forumda mod olduğum bölüm,düşündüğün gibi bi yer değil reklam olmasın şimdi söyletme ismini
  • ben bunları vista yuklemedende yapıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

ben bunları vista yuklemedende yapıyorum

vtp vista transformation paketleri ile bunları yapamazsın bendede xp kuruluyken çok modiffiye ettim ama arada dağlar kadar fark var bu bir doğanı modifiye ederek bmw ye benzetmeye çalışmak gibi inan arada dağlar kadar fark var vista tamamen bir görsel şölen benim gibi şekilciliğe önem verenler için çok hoş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: okaraot

quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

ben bunları vista yuklemedende yapıyorum

vtp vista transformation paketleri ile bunları yapamazsın bendede xp kuruluyken çok modiffiye ettim ama arada dağlar kadar fark var bu bir doğanı modifiye ederek bmw ye benzetmeye çalışmak gibi inan arada dağlar kadar fark var vista tamamen bir görsel şölen benim gibi şekilciliğe önem verenler için çok hoş...

yo ben vtp kurmuyorum ayrı ayrı programlar var onlarla yapıyorum ;)
  •  !!!!!!!!!!!!HEYT BE VİSTAYA BAKIN-VARMI MASAÜSTÜNE GÜVENEN!!!

buda benim masa ustu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _kemalist_

buda benim masa ustu :)

çok sade dostum......Ama oyunlar güzel...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.