Şimdi Ara

2008 Model Arabalar Ne Zaman Satışa Çıkıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet dostlar araba alacak gibiyim kampanyalar filan var araba alma zamanı ne zamandır sizce?

• aralık ayıdır.
  • ewet aralık ayında cıkar gerçi markaların model yenileme tarihleri degisiyordu galiba ama sanırım yeni cıkacak olan kasalarda model yenileme tarıhlerini beklemezler büyük ihtimal aralık sonuna dogru cıkar .
  • temmuzda volkswagen cikarticak ben 2007 aldim bi ay beklemek zor geldi :)
  • temmuzdan itibaren 2008 model sayılıyor..ancak ne zaman satışa sunulur firmadan firmaya degişiyor...2008 ford mondeo 1 temmuz da satışta....
  • ARALIK AYI GEÇ DEĞİLMİ .?BİRAZ DAHA ERKEN ZANNEDİYORDUM.
  • BENDE ÖYLE BİLİYORDUM MİLLET ARALIK DİYİNCE BOŞ VER YAZMAYAYIM DEDİM.7 AY BİR ÜST SENE SAYILIYOR.
    quote:

Orjinalden alıntı: evolution100

temmuzdan itibaren 2008 model sayılıyor..ancak ne zaman satışa sunulur firmadan firmaya degişiyor...2008 ford mondeo 1 temmuz da satışta....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Corolla mı Yeni 2008 mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bugün öğrendim temmuz sonu 2008 model olarak satışa sunuluyormuş.
  • Temmuzda değilde ağustosun 1 ninden sonraki arabalar 2008 sayılıyor...
  • 1 AY İÇİN SENİMİ KIRACAĞIZ
  • Bende bir şey sormak istiyorum,
    Şuan 2007deyiz mesela bir golf alacağım 2007de üretilmiş arabayı 2008 olarak veriliyormu?Yoksa direkt şasili üretim 2008den sonramı taze taze üretilipmi veriliyor.Örnek puntoda olabilir fabrikası burda yada yabancı ülkede farketmez.
    Şimdi temmuzda yada ağustosun 1de araba alalım desek 2007 arabasımı alacağız model olarak yoksa 2008 girilmiş modelmi?
  • ALIRKEN SORARSIN 7 VEYA 8. AYDAN SONRASI RUHSATA İŞLENİRKEN SIFIR ARAÇLAR BİR ÜST SENENİN TARİHİNİ ALIYORLAR.
    YOKSA BİDAKKA AĞBİ FIRINDAN ŞİMDİ ÇIKIYOR DİYE ÜRETİP GETİRMİYORLAR.

YA BİDAKKA BENDE ŞU AN İKİLEMDE KALDIM GÜZEL Bİ SORU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt-40 -- 24 Haziran 2007; 19:27:42 >
  • Aslında ben şöyle istiyorum;

Mesela Golf alıyorum ağustosta,ben bu arabanın yeni üretilmiş yani fabrika çıkış tarihini kastederek yakın bir tarihli araba alıp 2008 model olmasını istiyorum.Hem araba fabrikadan yeni çıkmış hemde yeni tarihli olmasını istiyorum.
    Yoksa şu fark yaratmaz,araba fabrika çıkışı şubat ama satış tarihi eylül bu araba 2008 olarak satılcak ama ben beklemiş araba istemiyorum!!!
    Ben yeni 2008 girişli üretimli araba almak istiyorum.Aradaki farkı anladınızmı?
    Yeni tarihe yeni üretilmiş araba.Sorumun cevabını bilen dostlar varmı?
  • ŞİMDİ OPELİ ARADIM ORADAKİ ÇOK İLGİLİ ARKADAŞ BANA AYNEN ŞÖYLE İZAH ETTİ.HER ARACIN ÜRETİLME ÇEYREĞİ VARDIR VE HER MARKADA ,HER MODELDE,ÜRETİLME VE MAKYAJ YEME TARİHİNDEDE BAŞKALAŞIM GÖSTERİR DEDİ..EN SON ÇEYREKTE ÜRETİLEN ARAÇLAR ,MAKYAJ YEMİŞ HALİ İLE BİR ÜST SENENİN TARİHİNİ ALIR .AMA ŞU AN OPEL KLASİK MODELLERİ 2007 DİYE GEÇİYORMUŞ 2008 DEĞİL.BİLGİNİZ OLSUN.ÖZELLİKLE OPELİ ARADIM.BU OLAY YÜZÜNE.
    SAĞOLSUN ARKADAŞ BİRDE BANA TÜM OPEL ARAÇLARININ KATALOĞUNU GÖNDERECEK.ADRESİMİ ALDI ÖZELLİKLE OPC(OPEL PERFORMANS CENTRE) MODELİNİN İSTEDİM.DİĞERLERİDE GELECEK.FİYAT LİSTESİDE OLACAK.GELİNCE İSTEDİĞİNİZ BİLGİLER OLURSA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.
  • YANİ ALACAĞINIZ ARAÇ EN SON ÇEYREKTE ÜRETİLMİŞSE VE MAKYAJ YEMİŞSE O ARAÇ BİR ÜST SENENİN TARİHİNİ YİYOR RUHSATA.BENİ BU ŞEKİLDE BİLGİLENDİRDİ,BENDE İKİLEMDE KALMIŞTIM,SORDUM,ÖĞRENDİM.
    quote:

Orjinalden alıntı: FUHRER

Aslında ben şöyle istiyorum;

Mesela Golf alıyorum ağustosta,ben bu arabanın yeni üretilmiş yani fabrika çıkış tarihini kastederek yakın bir tarihli araba alıp 2008 model olmasını istiyorum.Hem araba fabrikadan yeni çıkmış hemde yeni tarihli olmasını istiyorum.
    Yoksa şu fark yaratmaz,araba fabrika çıkışı şubat ama satış tarihi eylül bu araba 2008 olarak satılcak ama ben beklemiş araba istemiyorum!!!
    Ben yeni 2008 girişli üretimli araba almak istiyorum.Aradaki farkı anladınızmı?
    Yeni tarihe yeni üretilmiş araba.Sorumun cevabını bilen dostlar varmı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.