Lastiği kaldırıma sürttüm (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Motorlu Araçlar Dünyası >> Otomobil Genel >> Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel
muhammetgun => Lastiği kaldırıma sürttüm (30.12.2021 00:41:41)
arkadaşlar bugün lastiği kaldırıma sürttüm lastikte fotoğraflarda göründüğü kadar deforme oldu bi sıkıntı olur mu acaba bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >

HemşireZED => Lastiği kaldırıma sürttüm (30.12.2021 01:36:45)
Lastikte hiçbirşey yok bisiklet lastiği değil sonuçta

devamke

Dura-Ace => Lastiği kaldırıma sürttüm (30.12.2021 02:01:30)
Bundan bir şey olmaz deforme bile yok. Ben sıfır yanaşırken otopark demirinin köşesine sürtmüşüm böyle kullanıyorum şimdilik. Bu bile yüzeysel çizik olarak gözüküyor gözüme pek takılmıyor.

Bu arada bu lastiği de iki farklı lastikçiye gösterdim, ikisi de hasarın jant koruma kısmına geldiğini, tellerin gözükmediğini söyledi. Eğer bu tarz hasarlarda tel gözüküyorsa, en kısa sürede değiştirmek lazımmış.

Téquila => Lastiği kaldırıma sürttüm (30.12.2021 02:15:14)
Bir sorun göremedim.Böyle ufak tefek sürtmeler hiç problem değil hocam.

kartalus => Lastiği kaldırıma sürttüm (30.12.2021 02:42:51)
Konudan bağımsız ama S1 Evo3'lerden memnun musunuz?

Dura-Ace => Lastiği kaldırıma sürttüm (30.12.2021 03:21:17)
Çok memnunum hocam, iki arkadaş farklı araçlara aldık. Konforu, yol tutuşu, sessizliği çok iyi özellikle ıslakta çok güzel bir lastik. Tercih edeni üzmez kesinlikle.

hard_hacker => Lastiği kaldırıma sürttüm (30.12.2021 09:54:46)
Bendede geçen gün aynı sorun oldu yanak koruma yırtılmış bişey olmaz dedi lastikçi bende o kısmı güçlü yapıştırıcıyla yapıştırdım kullanıyorum lastiği. Teki 1400 lira kardeşim nasıl değişelim daha 1000 km yapmadan böyle bi olay olması çok kötü

fractal design => Lastiği kaldırıma sürttüm (30.12.2021 12:55:08)
Bi an benim eski konu mu hortladı diye düşündüm.
https://forum.donanimhaber.com/lastigi-kaldirima-surttum--144044146

Benzer hasar başıma gelmişti ama sizinkinde bir şey yok.

Benimkisi parça kopması şeklinde oldu. 3 farklı lastikçiye gösterdim. Bir şey yok bunda dediler. 1 sene böyle kullandım. 1 yıl bu şekilde kullandıktan sonra 2. el olarak sattım.

Sayfa: [1]