Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ak_al , ak_al Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.985
Cevap
432
Favori
2.246.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
74. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • teknoman007 T kullanıcısına yanıt

    Yaa gerçekten çok ilginç. Bu forumda sürekli gezinip 8/256 bulsak da alabilsek diye yakınan bir sürü kişi vardı. Hatta ikinci el bile olsa razıydı çoğu kişi. Tam da umutlar bitmişken N11 de 5999 TL üzerine de 250 TL kupon indirimi gibi bu piyasa şartlarında inanılmaz bir rakamla alma şansı çıktı. Ama burada okuyorum hala kararsız olan, biraz düşüneyim, alsam mı acaba, daha da düşer mi gibi gereksiz oyalanmalar ile bu fırsatı da kaçırmış oldu bir çok kişi. Kupon da kalkmış fiyatta 6179 olmuş. Hadi yine size iyi düşünmeler Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) 

  • Yurt dışı note 20 düz olan modelden geçtim teknosadan snapdragonlu modelden aldım inanın bu kadar çok şikayet edeceğiniz bir cihaz değil note 20 buna göre plus işlemci kullanmasına ve segment olarak üstün olmasına rağmen s20 fe daha keyifli bir cihaz parmak izi bariz daha hızlı note 20 ye göre ekranda bence note 20 modelinden daha iyi tek üzüldüğüm nokta portre modunda telefoto kamerayı kullanmıyor olması bu özelliği koymamaları gerçekten ilginç harika fotoğraflar çekiyor çünkü telefoto kamera portre olarak, kısacası cihaz sandığınız kadar ekranı vs gömülecek bir cihaz değil note 20 inanın kullanımı bundan daha keyifsizdi kalemi ve birçok özelliği üst görünmesine rağmen yurtiçi cihaza dönmek için s20 fe tercih ettim ama daha doğru bir karar verdiğimi kullandıktan sonra anladım yıllarca sorunsuz kullanılabilecek bir telefon olmuş bence
  • 1 aydır telefonun indirime girmesini bekliyorum ama Samsung türkiye'nin şark kurnazı fiyat politikası, ön kamera vasatlıgı, 4 sene önceki güzellik filtresini hala daha diretmesi, bu devirde 15w şarj cihazı sunması, plastik kasa, 4-5 saat ekran süresi sunması, ekranın saçma sapan sarımtırak olması gibi nedenler yüzünden telefonu almaktan vazgeçtim. 1 ay önce 5600 lira olan telefon bugün 6200 lira oldu. Amerika'dan 7000 tl ye iphone 13 alacağım. İmkanı olana da aynı şeyi tavsiye ederim. IMEI kayıt gibi dertler de yok 1-2 sene. Size de tavsiye ederim.

  • gofrettincik kullanıcısına yanıt

    O arkadaş baya cahilmiş anlaşılan. İşletim sisteminin hafızada yer kapladığından bir haber sanırım. Ayrıca ramin ufak bir kısmı grafik işlemci için ayrıldığı için direkt 6 veya 8 çıkmaz doğal olarak. Tamamen boş bir yorum.

  • voldemort1923 kullanıcısına yanıt

    Allah başka dert vermesin

  • DT28 kullanıcısına yanıt

    Ses kaydının içeriği suç teşkil ediyorsa (tehdit/hakaret vb) ve başkaca delil elde edilmesi mümkün olmayıp bu kaydı, yargı mercilerinde iddianızı ispat etmek amacıyla kullanırsanız suç olmaz,

    Aksine ses kaydı alıp, santaj/sosyal medyada paylaşmak suçtur.

    Muvekillerin telefondaki talimatlarını da ispat vasıtası olarak kaydedilebilir...

    Ozetle hangi amacı güttüğünüz önemlidir.


    Performans değerlendirme toplantısında kendisine hakaret içerikli sözler söylenmesi nedeniyle sanığın üzerindeki cep telefonu ile gizlice kayıt yaptığı, eylemi başka türlü ispat etmesinin mümkün olmadığı yönündeki savunması ile bu savunmayı doğrulayan bilirkişi raporuna göre, sanığın başkaca şekilde ispatlanması mümkün olmayan bir hal içerisinde iken toplantıda kendisine yönelik hakaret içerikli konuşmayı kayda aldığı, sanığın eyleminin hukuka aykırı olmadığı, bu nedenle sanığın kişiler arasındaki konuşmaların dinlenmesi ve kayda alınması suçunun oluşmadığı kabul edilmelidir (Yargıtay 12. Ceza Dairesi – 2014/10205 karar).


    Katılanların daha önce kendilerine hakaret ve tehdit içerir sözler söylediklerini işiten sanıkların, sabit ev telefonundan katılanlarla yaptıkları görüşmeyi, hakaret ve tehdit vari sözlerin sarfı üzerine teyp cihazı yardımıyla katılanların rızası dışında kasete kaydedip, elde ettikleri teyp kasetini, katılanlar aleyhine tehdit ve hakaret suçlarından açılan ve kendilerinin şikayetçi olarak yer aldıkları davada, vekilleri marifetiyle, mahkemeye delil olarak sunmaları şeklinde gelişen eylemlerinde haberleşmenin gizliliğini ihlal suçu işleme kastları yoktur (Yargıtay 12. Ceza Dairesi -2012/18217 karar).

    Katılana ait ses kayıtlarını, üçüncü kişi ya da kişilerle paylaştığı ve/veya çoğaltarak dağıttığına ilişkin hakkında bir iddia ileri sürülmeyen sanığın, haksız bir saldırı altında ve başkaca şekilde ispatlanması mümkün olmayan bir hal içerisinde iken, kaybolma olasılığı bulunan delillerin muhafazasını sağlayıp, daha sonra açtığı boşanma davasına sunarak, aile içi geçimsizliğin kaynağının katılanın olumsuz tutum ve davranışları olduğunu ispatlama amacını taşıyan eyleminde, hukuka aykırı hareket ettiği bilinciyle davrandığı kabul edilemez (Yargıtay 12. Ceza Dairesi - Karar : 2017/3990).


    Katılana ait ses kayıtlarını içeren CD’yi, üçüncü kişi ya da kişilerle paylaştığı ve/veya çoğaltarak dağıttığına ilişkin hakkında bir iddia ileri sürülmeyen sanığın, haksız bir saldırı altında ve başkaca şekilde ispatlanması mümkün olmayan bir hal içerisinde iken, kaybolma olasılığı bulunan delillerin muhafazasını sağlayıp, daha sonra açtığı boşanma davasına sunarak, aile içi geçimsizliğin kaynağının katılanın olumsuz tutum ve davranışları olduğunu ispatlama amacını taşıyan eyleminde, hukuka aykırı hareket ettiği bilinciyle davrandığı kabul edilemeyeceğinden, sanığa yüklenen fiilin kanunda suç olarak tanımlanmaması nedeniyle sanık hakkında beraat kararı verilmesine dair yerel mahkemenin kabulünde bir isabetsizlik görülmemiştir (Yargıtay 12. Ceza Dairesi - Karar : 2016/13132).





  • crashris kullanıcısına yanıt

    bence durumunuz varsa hemen alın, indirim ayağına bindirim yapılacak gibi duruyor.

  • Bu resim s20 fe ile çekildi
    Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)
  • 1 aydır kullanıyorum. Ses ve foto kalitesinden memnunum.
    Taksim'de çektiğim fotolar.
    Geniş açı, normal ve 3x yaklaştırma ile çekimler.

    Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)
    Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)
    Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)




  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Bu formu Haziran başından beri neredeyse her gün aktif olarak takip ettim. Bu süre zarfında cihazında arıza yaşayan açılmıyor veya şusu bunu çalışmıyor bozuldu servise götürdüm diyen dün hariç gördüğümü hatırlamıyorum. Dünkü konunun da darbe kaynaklı olduğu anlaşılmış. Bir ara kasaya kağıt soktular servise götürdüler, yazın ortasında hava 45° de ısınıyor bu telefon dediler servise götürdüler. Yine yazin öğlen güneşinde plajda şantiyede sokakta vs.de ekran ışık kisiyor görünmüyor dediler servise götürdüler ama bunların hiçbiri arıza değildi. Cihazın kapasitesi bu. Aşırı sıcaklar bitti, bu sorunlar da bitti.

    Telefonu satanlara gelince, (bu konuda sadece yorum yapabilirim) insanlar elindeki mal kıymetlenince hemen satmak istiyorlar. Ayrica Sd versiyonun exynos ile aynı isimle çıkması bence büyük bir pazarlama hatası oldu. Her iki işlemci de uçlarda. Biri telefonu yeriyorken diğeri geriyor. Ortası yok. Dolayısı ile exynos sahibi olanlar elindeki malın değeri daha fazla düşmeden bir an önce cihazlarını satmak derdindeyken Sd'li kesim ise zamanında uygun fiyata aldığı malı( belki 2. 3. Malı) hazır degerlenmisken satmak niyetinde. Bu arada değerleme sadece döviz ile değil yeni telefon gelmemesinden de kaynaklı. Ayrıca genel pazara da bakmak lazım. Tr'de son 6 ayda kaç adet s20fe satıldı. Pazardaki payı nasıl bilmiyoruz. Yazın çok yoğun satıldı.




  • Sirkeci'den Galata
    Normal,,
    3x optik,,
    10x dijital zoom çekimler

    Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)
    Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)
    Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)




  • Effy_s kullanıcısına yanıt

    MP olayını şöyle özetleyelim. Şimdi 12 mp samsung diyor ama algılayıcı sensör yani büyük. Xiaomi de daha ufak sensörü daha fazla bölmüş 48 mp demiş olay bu. Bunu da nasıl açıklayım. Şimdi birtane pizza düşünelim. Markette 4 lü donuk satılıyor ya o ölçülerde olsun 20 cm işte, ve sen bunu da 48 parçaya bölüyorsun ama parça çok az oldu değil mi ? kağıt üstünde evet 48 parça pizza ama 48 kişiye yeter mi ? yetmez. Anca kanepe gibi ufacık parçalarda olacak e ne anladık ? samsungta ki sensörde o pizzacılarda olan 40 50 küsür cmlik pizzanın 12'e bölünmüş hali oluyor. Sensör olayı ve mp ilişkisini umarım anlatabilmişimdir. Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) 

    Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)www.gsmarena.com
    Photo compare Xiaomi Redmi Note 10 Pro vs. Samsung Galaxy S20 FE 5G - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=10662&idPhone2=10377

    Mesela bak redmi note 10 pro 108 mp algılayıcısı var ancak bu algılayıcı 12 mp'de çektiğinde fe ile aynı sahne low light yani düşük ışıkta bakın mesela sünger bob'un üstündeki dikiş nakış detayına bakın. Hangisi daha iyi ?

    Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)



    Samsungta ki detay daha fazla çünkü algılayıcı büyük daha fazla ışık alabilmiş haliyle daha çok detay alabiliyor.

    Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)



    Keza gene redmi note 9'a bakalım ve fark muazzam.


    O yüzden yani yüksek mp = kalite demek doğru değil. Tabi ki etkisi var ancak sensör ufacık olduktan sonra aynı yukarda verdiğim pizza örneği gibi oluyor ışığı alan sensör ne kadar büyük ise o kadar daha detaylı fotoğraf çeker.

    Mesela burada ki selfie örneklerine de bakabilirsin evet 32 mp karşılığı değil ancak kötü değil. Ben 2 aya yakındır galiba kullanıyorum. Bendeki exynos değil snapdragon sürümü ve ekranla ilgili hiçbir şikayetim yok. Ne bir takılma atlama dokunmada sapıtma vs hiç karşılaşmadım. Telefonun zaten donanım çok iyi olduğu için animasyonlardaki gecikmesi hiçbirşeyi yok yağ gibi akıyor.





  • metciii M kullanıcısına yanıt

    Tabiki girebilir ancak bana yılda bir kez olan samsung day adı altında 6900 TL'yi çizip 6200 TL'den telefon satıyorsan ben aldıktan 3-4 gün sonra 1 kasıma özel 6000 TL dersen ben kendimi enayi konumunda hissederim. Amerikada olsa adam 600 doları çizer 580 dolar yazar. Aynı dumu burda olsa 20 TL benimde gözüme gelmez hatta 50 Tl uyguna alsın oda neyse. Para kolay kazanılmıyor 200 TL az para değil.

  • Hepsiburada virali gibi geliyor bana. Bu fiyattan kimse almamıştır eminim ki. Kasım indirimleri reklamı işte.

  • tucsonFL kullanıcısına yanıt

    Pili bu sıralar çok çok hor kullanıyorum. Eğer bu kadar parça değişimine 1000 TL istedilerse gider parasını verir güle oynaya pili değiştiririm. Pil etse etse 200 - 300 eder.


    Garantili cihazlar şöyle pahalı böyle pahalı diyoruz ancak onepluslara takacak pil bulamıyorum. Kesinlikle düzgün pil yok. En kalitelisi bile hızlı şarj edecek mi meçhul. Üstüne üstlük en kalitelisi bile o kadar da kaliteli değil gibi yorumlara bakılırsa

  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

    Android bu hocam. Ne azı ne fazlası. Valla bu cihazı 4900e de alan oldu 6500e de alan oldu. O yüzden çok takarsan kafayı yersin. :D Bakın ben bu konuyu bile çok nadiren okuyorum.


    500-700 dolarlık cihazlara mücevherat gibi bakıyoruz aman pili ölmesin, şu olmasın bu olmasın kafasında yaşamaktan cihazı adam gibi kullanamıyoruz.


    Bakın ben bu telefoun şuan günde en az 7-8 saat kablo bağlı hotspot ile kullanıyorum acaba pile birşey oluyor mu diye tırsıyorum. Normal şartlarda zerre takmamak lazım ama malum ekonomi :D :D

  • Return to Monke kullanıcısına yanıt

    Hangi çoğu uygulama uyumlu değil? Kim benchmark oynuyor? Atıp tutarsın da bu kadarı biraz absürt. Çık açık açık yaz desteklemeyen uygulamayı.

    İntel macosda bile olmayan uygulamayı yazma.Adamlar zaten oraya dün de hitap etmiyordu..Bugün de hitap etmiyor. Değişenbir durum yok dün neyse bugün de o.


    İntel Macosda olan uygulamalar ya native ya emülasyon bir şekilde çalışıyor. Performanslı bir şekilde çalışıyor.

    Hitap ettiği sektörlerde çok başarılıydı şimdi çok çok daha başarılı. 3D dünyasına da giriyorlar ufaktan daha ne?

    Her ürünün hitap ettiği kitle ayrıdır. ARM Macbooklar kadar tam paket olup da pili düzgün giden bir windows laptop yok.

    Oyun oynayan adam zaten bu cihazlara burulup da bakmıyor o fiyata RTX 3080 laptopu alıp fişe bağlı yaşıyor.



    200 dolarlık Xioamiyi geç 1000 dolarlık Xioaminin bile kalitesi ortada. Xioami diyor gülüyorum sadece.

    Ne multitaskingmiş arkadaş mutlitaskingden anladığı tarayıcıda gezinirken kenardan küçücükk ekranda youtube videosu izlemek. Gören de sanacak excel ile wordü aynı anda açmış iş yapıyor.

    Müthiş Xioaminin Mi 11'i ilk çıktığı vakit wifi problemleri ile boşuyordu. Sebep? SD888in aşırı ısınması. OnePlus 9 Pro da boğuştu. Mi 11 Ultra da boğuştu,, boğuşuyor değişen birşey yok. Bu sene android amiral gemileri ölü vaziyette.



    Süper güçlü işlemci olsa diye aklı sıra laf konduruyor. Arkadaş birinci şey ekrandaki işi adam gibi yapabilmektir. İki tane işi yarım yamalak yaparsa bir anlamı yok. Yarım yamalak yapacağına hiç yapmasın daha iyi.


    Şuraya multitasking namına ne yapıyorsun diye sorsam birşey yazamazsın sabahtan akşama kadar multitasking doldurdun buraları.

    Kİmsenin 500 - 600 dolarlık cihazları 1000 dolarlık iPhonelar ile kıyasladığı da yok. İş 1000 dolara gelince satış olarak android amiral gemilerinin esamesi okunmuyor. Sorsalar herkes multitaskingci dersiniz. Topluluk tarafından bu kadar önem verilen bir konu olsaydı iPhone'lar değil android amiral gemileri satılırdı. Ne dedik? Esamesi bile okunmuyor. S serisinin bile satışları S7'den beri tepetaklak düşüyor. Note 5 -S7 zamanı hype nerde şimdiki S serileri nerde.


    Amiral gemisi diyorsun 2021 yılı android amiral gemileri işlemcileri yüzünden toptan çökmüş hala sidik yarışı. Çık bak bakalım androidin en fanboy kitlesi onepluscılar bile SD888'li OP9 Pro'yu savunabiliyor mu?


    800 - 1000 dolar veren adam dandik yazılımlı, plastik kasalı, kamera fakiri 200 dolarlık Xioamiden kaçmak için veriyor. Androidde 800 dolara çıkınca da bir halt olmuyor. S21 diye bir cihaz var plastik kasa :D

    Siz herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz. Ezici çoğunluğun telefonda aynı anda birden fazla işle uğraşmaya zerre ilgisi yok. Oyunu düzgün oynatsın, pili tutarlı gitsin, kamerası iyi olsun. Güncelleme alsın bitti gitti.


    700 dolarlık S20 FE'de bile hala tutarsızlıklar devam ediyor. Hadi plastik kasayı salla bir kenara. Arkaya böyle başarılı bir kamera paketi koyup ön tarafı çöp ediyorsun daha ne?

    Ben Apple çok makbul bir firma demiyorum ama şuan 13 Pro Max olarak adamlar baya baya rekabetin zirvesinde.

    Burda androidi canhıraş savunanlara sorsak 15 bine S21 Ultra alır mısın diye kaçının alırım diyeceği meçhul yemeyin bizi.


    Burası 600 - 700 dolarlık cihaz konusu android cihazların da maksiumum ederi şuan için bu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Burç -- 11 Kasım 2021; 10:53:52 >




  • Murat Burç M kullanıcısına yanıt

    Ha zengin adamsındır hobi olarak gidersin flip alırsın veya fold 3 alırsın. Geçen fold 3'ü denedim mesela çok hoş bir cihaz. Ha daha tabi beta telefon o belli yani ama adamlar yapmış, hobi gibi alırsın kullanırsın. Biraz daha katlandığında incelse o iç ekranı daha dayanıklı yapılsa mesela o cihaz çok iyi. Ha ama fiyatı düşününce tabi insanın içi ürperiyor. 7 pro'u çok kısa bir süre denemiştim çok güzel bir cihazdı ama bu saf android olayı artık bana gelmiyor. Eskiden evet şu olay vardı '' YA KASIYOR KARDEŞİM BU TELEFON NE YA BU ARAYÜZ MARAYÜZ BIKTIK YA SAF ANDROİD OLSUN KASMASIN '' diye rom işleri root işleri yapıyorduk, e ama 18 20 li yaşlardayken evet güzeldi, hergün farklı rom at deneyim et vs ama 31 yaşından sonra artık vakit kaybı gibi geliyor. One ui bence güzel yani çok bir eksiği falan olmuyor. Şeyi mesela çok beğendim bt kulaklıkla takılıyorsun çıkarttın vs sesi oraya vermiyor diyor ki telefondan vereyim ki bildirimde seçeneği var seviyorsun oradan veriyor. Dedim ne güzel özellikmiş ya ?


    Bu s20fe içinde işte parmak izi sensörü optik deniliyor kötü ultrasonic değil vs. vs. e ama çok hızlı ve de düzgün çalışıyor. A32 ve a50 hatta benzer mi 9t de kullandım çok uzun süre bunlarda güya optikti ama s20fe'nin parmak izi sensörü hem hızlı hem de okuyamadım tekrar göster gibi şeyler pek demiyor. Hele a32 yani düşmanına vermem ya neyse o kadar berbattı bu sensör. E ultrasonic olmasın gerek yok. Mesela işte arka kapak plastik diye millet eleştiriyor haklı bir eleştiri ama kötü bir hissiyatı yok. Bana tamir ne xiaomiler oppolar bilmemneler geliyor onların plastiği ile s20fe plastiği arası uçurum var. Bundaki yani verdiği o mat hissiyatı tırnakla gezinirken içeri göçmeme olayı çok iyi, hani kaliteli bir plastik var. Şuan elimde birtane oppo var mesela hem mat değil parlak hem de tırnakla geziyorsun içeri esniyor. Kötü bir his var.


    Ben açıkçası 5700 liraya 256lık sürümü almasaydım az daha kasıp 12 mini alacaktım ki o dönem 7900 8000 liralardaydı. Çünkü bu kadar çıkmışken gidipte android telefon almazdım. İyi denk geldi yani maddi olarak zorlandı ama en azından şimdi 2 belki 3 sene kafam rahat.





  • Enginesin_55 E kullanıcısına yanıt

    Hocam konusu açılmış size de söyleyeyim. Ben cihazlara kötü demiyorum. Sihirli değnek alıyormuş gibi algı var ortalıkta. 5000 üstü alacağınız çoğu cihaz zaten ortalama kullanıcıyı tatmin edecektir. Apple olunca telefon baştan keşfedilmiş olmuyor. Bakın S20 FE konusundayız, 2000 daha verip iPhone 11 almanın anlamı nedir mesela?


    Sözde kullanıcı ve çevre dostu olup yıllardır type c takmayan bir firmadan bahsediyoruz.

  • devulations kullanıcısına yanıt

    Gelen çek üstünden de kazık yiycez. Gözümle bir iki ürün kestim başka sitelerde çok daha ucuz üstelik satıcısı shop Samsung oldugu halde. Zaten kazık yedik, kazigin da kazigin yiycez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllnn -- 11 Kasım 2021; 18:57:7 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.