Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
35.985
Cevap
432
Favori
2.246.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2khakan

    Bu mesaj silindi.
    Canım benim sen telefonu iade ettiğin için kendine bahane arıyorsun bence 120hz ile 60hz arasında telefon üzerinde fark yok diyerek. Görmemek için gözünde sorun olması gerekir. Ben senin iyiliğin için tavsiye ettim göz doktorunu. Zaten sayfalarca yorumları oku, diğer 120hz özelliği olan cihazların sayfalarını oku herkes memnun ve olumlu anlamda farktan bahsediyor. Ayrıca herkesi düşman belleyip hemen saldırmana gerek yok. Korkma kötü bir şey söylemedim )))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2khakan

    Bence siz çok düşük seviye telefon kullanmaya alışmışsınız size 120 hertz gibi geliyor. Menülerde gezerken anlaşılmıyor demiştim ben oyun vs açmadım. Oyunlarda faketmesi lazım. O karşılaştırmayı da mesela s10+ gibi telefonlarla yapmanız lazım. Yanyana. 120 hertz ekran da a50 nin ekranı kullanılmış bu telefonda dokunmatiği dahil A50 fakat işlemcisi ram i ekran kartı yüksek . Ekranı 120 hertz olan diğer s20 ve ultraların yanında titriyor ben 120 hertz olmadığını düşünüyorum yazılımla 120 hertz olarak itelenmiş olabilir sizin düşünceniz farklıdır . Benim gözlemlediğim budur. Bu telefonun kamerada vs senkronizasyon sorunu da belki bu yüzden.


    Tv lerde de 500 hertz var sahte den örneğin ben bu modelde tv lerdeki gibi yazılımla 120 hertz yapıldığını sadece 120 beyaz ışık bastığına eminim bu telefonun. Note 20 veya s20 ultra ile karşılaştırın aynı değil farkı görmek için.

    Bende S20 Ultra da vardı, hatta 2 gün oldu forumdan birine sattım. Son kullandığım cihazları sayayım isterseniz, S20 Ultra yı saymıyorum, Note 20 Ultra, S20 Plus, Xiaomi Mi 10, Iphone 11 Pro max. IPhone 11, S10 Plus, Note 9 vs arada ufak tefek değiştirdiklerimi saymıyorum. Hemen hepsini lansmanda aldım, Çin li firmaların cihazları hariç amiral gemide aklınıza gelen gelmeyen ne cihaz varsa, kullandım. Telefona hobim var çok sık telefon değiştiririm. Bana anlatmayın ondan. Öyle dediğiniz gibi birşey olsa titreme vs müsade ederseniz farkederim. Cihazınızda donanımsal arıza olabilir bununla birlikte cihaz ısındığında ve güç tasarrufuna girdiğinde 120hz seçili olsa bile 120hzdan çıkar eğer böyle bir durum yok ve normal kullanımda 120hz iken siz menülerde gezerken de anlaşılmadığını iddia ediyorsanız ozaman üzüldüm sizin adınıza daha teknoloji sizi tatmin edecek seviyeye gelmedi 240hz lık cihazlar lazım. Bu cihazın şanssızlığı dokunmatik ekranla ilgili sorunları oldu. Ben 3 kez FE aldım değişim kampanyası ile, birini kapalı kutu sattım, biri halen eşimde, diğeri annemde. Benim aldığım cihazlarda kronik dokunmatik sorunu çıkmadı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 10 Ocak 2021; 23:13:49 >




  • gfbmert kullanıcısına yanıt
    60hzda sosyal medya harita programlari birazda oyun ile 5.5saat aliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

    Telefonu verip s21 alırız diyorduk her model var bizim telefon yok...

    bundan s21e geçilirmi cidden ben s21 fiyatını gördükten sonra açıkcası fiyatı tek hak eden telefon s20 fe olarak düşünüyorum ve yakın zamanda alacam gibi duruyor neden geri veriyorsun ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: *GameOver*

    bundan s21e geçilirmi cidden ben s21 fiyatını gördükten sonra açıkcası fiyatı tek hak eden telefon s20 fe olarak düşünüyorum ve yakın zamanda alacam gibi duruyor neden geri veriyorsun ?



    Alıntıları Göster

    Ekran sorunu çok canımı sıktı. Şuan çok olmasa da ara ara hissettiriyor kendini. Bugün güncelleme yayınlanmış sorun kalmadı deniyor redditte onu bekliyorum umarım düzelir. Ayrıca ısınma problemi yaşıyorum. Bu 2 problem olmasa sıkıntısız bir cihaz da işte başta bunları yaşayınca soğudum ve s21 i bekliyordum. Ama bugünki fiyatları gördükten sonra onun da değmiceni anladım zaten bizim cihazı da almıyorlar. Artık gittiği yere kadar kullanacağım. Şuanki aklım olsa s20 alırdım ama edge ekrandan sıkılmıştım. Size tavsiyem s20den vazgeçmeyin gerçekten güzel cihaz.





  • Ekran 60 hz de iken instagram da videolarda bozulma titreme oluyor. Ekranı 120 hz yapınca bu problem düzeliyor.
  • chelisky_ C kullanıcısına yanıt

    Bence ekran süresine takılmanız yanlış, ekran süresi 5 saat veriyor da sizin yapamadığınız birşey var mı ? yada pil olması gerektiğinden daha mı az gidiyor ? Eski telefonunuzda kullanım alışkanlıklarınıza bağlı olarak bunu karşılaştırdığınızda (ekran süresi olarak değil ama..) yani şu kadar instagram'a giriyordum şu kadar video müzik vs. pil bana 2 gün yetiyordu ama bunda 1 günü zor çıkarıyorum mu diyorsunuz mesela? Kullanımınıza bağlı olarak bunu siz daha iyi anlayabilirsiniz. Nasıl bir fark yaşıyorsunuz eski telefonunuzla ?

  • Naçizane fikrim bir cohazin bataryası az gidiyorsa yazılımsal olarak ne yaparsanız yapın ister kalibrasyon ister güncelleme asla düzelmiyor. Bugüne kadar şarjı az giden çok cihaz kullandım hepsinin forumlarında aynı şeyler yazıyordu yok kalibre edin yok tam bitirip şarj edin yok amuda kalkın şarj edin.. sonuç hep aynı. İlk gün plasebo etkisi oluyor sadece o kadar. Daha alindiginda bataryası az gidip yazılımla düzelen cihaz görmedim.

    Zaten cihazın aynı anda ısınma sorunlarından da şikayet edilmesi bataryanın neden az gittiğini açıklıyor. Olay tamamen exynosun rezalet güç tüketimi. Aynı cihazın snapdragon versiyonları çok daha fazla batarya ömrü sunuyor.
  • scarlove S kullanıcısına yanıt

    Konudan bağımsız olarak konusmalarin dikkatimi cekti. Foruma ve insanliga sığmayacak cocukca konusmalar. Zaten mesaj sayina da bakinca ikinci bir kullanici ile yaziliyor gibi.


    Alinan mal ne olursa olsun, kusurluda olsa insanlari rencide edecek konusmalar ayip oluyor. Konusmanlarinda bahsettigin telefonun parasini kendin alin terinle kazanmis olsan böyle konusmaya belki cekinirdin.

    Buradaki forumdaslara yaptigin saygisiz konusmalarindan ötürü acikcasi özür dilemelisin.

  • bu şuna benziyor nacizane espri bakımından, otobanda sol şeritte kaptırmış gidiyorsunuz, arkadan bir 3 serisi yada 4 olabilir hatta 5 (sonuçta o hızlarda çok belli olmuyor) yakıyor şimşekleri hemen bir telaş kenara çekiliyorsunuz ve yanınızdan 1 serisi geçiyor....

    Arkadaş ta almış şimdiki fiyatı ile 12500₺ ye ULTRRRRRAAAAA modelini haliyle bizim kıçı kırık sağı solu hatalı (gerçi işlemcisi ve ram aynı) ekranı dandik FE ile aynı gözüküyor. "Cızzzzzz" eder tabi bir nebze.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: maviakdeniz

    Akın Bey, bence ciddiye almayın. Arkadaş muhtemelen ya Samsung çalışanı ya da bir baltaya sap olamamış, kullandığı telefonla kişilik- saygınlık kazanacağını zanneden, bir markanın fanatiği olabilecek kadar boş birisi. Tahminlerimde yanılıyorsam durumu daha da vahim. Allah yardımcısı olsun.

    Bak delikanlı konunun muhatabına insan gibi cevabımı verdim ama sen aynı uslupla cevap almayacaksın. Delikanlı diyorum çünkü muhtemelen benim çocuğum yaşındasın kendine gel. (Adamlık yaşta değil baştadır falan diye hemen demogoji yapmaya kalkma ne demek istediğimi anlayan anlıyor zaten) Gelelim esas konumuza.Birincisi konu seni ilgilendirmez kendine gel ikincisi sahip olunan mal yada mülkle adam olunsaydı emin ol senden daha çok adam çıkardı burada bunlardan birisi de ben olurdum. Sen cihazından memnun değilsin diye bende seninle aynı fikirde olmak zorunda değilim ilerde başkalarının fikrine saygı duymayı öğrenirsin belki. Seninle aynı fikirde olmayan birine hemen firma çalışanı bir baltaya sap olamamış biri gibi sıfatlar yakıştırıp klavye delikanlılığı yapma, gerçek dünyada yüzüme söyleyemeyeceğin cümleler kurma haddini bil. Konuyu uzatmamak adına söylüyorum cevap verme.





  • Şu telefonu değişim kampayasından almayan bir benim herhalde 5400 tl para bayıldım telefonu ve sonu hüsran neden mi hüsran bir kere benimkinde ne instagram ne ekran sorunu hiçbirşey yok telefonun bir özelliği dışında benim için herşeyi çok tatmin edici ama bir özelliği bütün bu iyi şeyleri yerle bir ediyor oda batarya bataryası tek kelimeyle rezalet bu telefonu ne kadar kullanırım bilmiyorum ama samsung benim için bitmiştir.
  • 2 aylık S20 Fe macerası yaşadım. Oneplus 8t ye geçtim 10 gün önce. Ne kadar eziyet çekiyormuşum anlatamam. Çöp demekten başka bir seçenek yok exynoslu s20 fe için. Deli gibi ısınır, durduk yere pili erir gider, oyunlarda sürekli donar, ekran dokunmatiği saçmalar, içinde bi dolu gereksiz yazılımlar ile gelir vs vs... Almayın aldırmayın.
  • virtue28 kullanıcısına yanıt

    parmak izinin daha hızlı açılabilmesi için bir ayar gördüm;


    Uygulamalar > sağ üstteki 3 nokta > özel erişim > pil kullanımını optimize et > sağ üstten arama > "biometric" yazın aşağıda com.samsung.android.biomet.... diye çıkan seçeneği pasif hale getirerek deneyin. İzlediğim youtube videolarında ilk yapılması gereken değişiklik olarak anlatıyorlar.

  • Forum desteğe konunun tucsonFL nickli arkadaşa devretmek için konu açtım desteklerseniz devredelim. İlk sayfanın derli toplu olma zamanı geldi de geçiyor


    https://forum.donanimhaber.com/konu-devri--148405598#148405598
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

    Ben bu cihazı almayı düşündüğüm için Samsunga 4G ve SD865li model gelirmi şeklinde mail attım ancak ülkenize gelmeyeceğini söylediler, Exynos modelinden çekiniyorum, kullanıcıları ne der son güncellemelerden Sonra?
    4800e aldım 256lık açıkçası 2k daha koyar ip11 alırdım eğer Android seviyorsanız güzel cihaz ufak tefek şeylerde ani Isınma yapıyor ama mesela amazon prime film izliyorum 2 saat oluyo telefon buz gibi kalıyo her uygulama cihaza farklı tepki veriyo twich izliyorum ısınıyo vs garip geldi unstable cihaz hissini sonuna kadar veriyor Apple candır. 1 ay oldu sanırım kullanmaya devam edecem iade etmekten vazgeçmemin en büyük sebebi dolar kuru oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b4ki

    "cihaz ile ilgili tarafımıza ulaşan genel bir sorun bulunmamaktadır."

    Hiç bir müşteri temsilcisi satışı devam eden bir ürünün satışını baltalayacak bir ifade kullanamaz. Ürün gelecek olsa bile gelmeyecek der.
  • Cihazı gecen hafta aldım 5 gundur aktif kullanıyorum.

    Kusura bakmayin ama yok işlemci yok ram cpu gpu os mos işi pratikte fazla kullanimi etkilemeyen şeyler sonucta piyasadaki en güçlü islemcilerden biri var cihazda bardağın dolu tarafını da hakkını vermek lazım. Dokunmatik sıkıntısı henüz yaşamadım.

    Saygı ile söylüyorum söz meclisten dışarı, buradaki yorumlara aldansaydim bu fiyata bu cihazi almayacak gidip içi reklam dolu Xiaomi alacaktim.

    Şarj ve abaetilmayacak ısınma sıkıntısı dışında tam anlamiyla amiral gemisi kullandığımı hissediyorum bu fiyata olan bir telefonda.

    Tabi zaman neyi gösterir bilemiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 14 Nisan 2021; 3:43:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: receep 32

    5500 e falan gelirse fena satar
    Umarım gelir Türkiye'ye

    Aşırı heyecanlandım ben. Samsung biraz akıllandıysa bu cihazı 5000'in 1 TL üzerine çıkarmaz ve piyasayı adeta felç eder.

    Bu cihaz varken hiç kimse telefon satamaz. 4000 TL'ye telefon bakan birisi bile yahu 1000 TL daha vereyim 120 HZ Amoled, OIS'li S20 FE kamerası, Samsung arayüzü alayım der. 7500e çıkan iPhone 11 alıcıları 6000'e Mi 10T Pro alan topluluk bile döner S20 FE alır. Samsung'un Türkiye'deki kurtuluşu bu cihaz

  • Teşekkürler hocam. Zaten telefon alıp her zaman güç tasarruf açık kullanmak bana bir garip geliyor. Ya da 120Hz varken açmamak. Tabi bazı günlerin daha uzun olacağı ya da daha yoğun kullanım gerektireceği durumlarda ayarları kısmak gerek ama her gün bunlar yapılacaksa bu özelliklere sahip telefon almanın önemi kalmıyor gibi geliyor bana. Baktım çok sorun oluyor bir powerbankle desteklerim en kötü diye düşünüyorum şu an. Aynı paraya A72 gibi düşük işlemcili, daha kötü ekranlı ve kameralı bir model almaktansa 100 gramlık powerbank taşırım çantamda keyfime bakarım.

  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.