Şimdi Ara

İHLAS AURA CLEANMAX VE DİGER SAGLIK ROBOTLARI HAKINDA GÖRÜŞLERİNİZ ACİİİİLLL GEREKLİ!!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
5
Favori
462.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: işl

    kardeşimde ihlasınki var,sesli çalışıyor,pratikte değil.bende bu tarz bir makine alacğım,buaralar thomas ı ve pıhılpsı inceliyorum.pıhılpsı mağazada inceledim,güzel hepa13 filtreli ,pratik,ergonomik.
    Ben de bir ihlas temizlik robotu müşterisiyim. 2000 yılında almıştım ilk bu cihazı. O zamandan beri çok çok memnunum. Cihaz kendinden bekleneni ve vaad edileni hep yerine getirdi. Üstelik bazen bizim hatalarımız nedeniyle bazı parçaları kırılmıştı. Parçaları servisinden kolayca tedarik edebildiğim gibi bu kadar ucuza olabileceklerini hiç sanmıyordum. Örneğin filresi 5 YTL, halı yıkama haznesi 30 YTL, hortum kablosu 10 YTL v.s. Aynı zamanda servis bazen müşterinin hatası olduğu görünen hatalarda bile yardımcı olmaya çalışıyorlar. 8 yıldır kullanıyoruz bu makinayı çok memnunuz. Hala ilk günkü gibi çalışıyor ve bir evde bu veya buna benzer sistemle çalışan diğer markalardan bir ürünün olması gerektiğine inanıyorum.

    Bu yeni cleanmax'ı görünce tanıtım istedim ve gördüm ki o makinada bazı eksileri vardı o sorunların hepsini halletmişler. Motoru diğer sus sistemli makinalara göre daha güçlü. Su sistemli birçok makinede halı yıkama özelliği olmuyor 1-2 markada var sanırım. Bunda da halı yıkama özelliği var. Elektrik kablosu yaylı bir mekanizmayla içinde sarılacak şekilde değiştirilmiş. Halı dövücü mekanizmasının dizaynı ve fırçaların şekli değişmiş ki bu yeni şekliyle daha iyi bir temizlik mümkün olacak. Aynı zamanda düz zeminlerde de temizlik mümkün hale gelmiş. Devir düşürme özelliği, ayakta durma kilidi, çelik iplerle güçlendirilmiş emiş hortumu, separatör etrafında paslanmayı önleyici kaplama, su haznesindeki hazneyi temizlemeyi zorlaştıran kıvrımlar kaldırılmış, uzaktan kumanda, emiş hortumu bağlantı noktasındaki sorunlar giderilmiş, halı yıkama haznesi yan kulakların bağlantısı değiştirilmiş.

    Yeni cleanmax çok harika bence. içndeki motor kalitesi olsun diğer parça aksamı olsun bu kalitede bir ürün için 1600 YTL inanın çok bir fiyat değil. Ben almayı düşünüyorum. Eskisinide 2. el satmaya çalışacağım ya da bir tanıdığımıza hediye ederim artık. Eski modeli 2000 yılında 825 YTL ye almıştım. O günden bugüne bu kadar özellik eklendiği halde fiyatı bence çok yükselmemiş.

    Başta Rainbow'u taklit ettikleri doğrudur. Lakin şu an boynuz kulağı geçti ifadesi bu makina için daha doğru olacaktır. Kopyalamış olsalar bile benim için sorun değil. Her gün Çinliler tarafından kopyalanmış yüzlerce ürünü görüyoruz kullanıyoruz. Bırakında bir Türk firmasıda bir ürünü kopyalayıp üretsin. Bana ürünü ucuza sunsun yedek parçasını da ucuza bulayım ve 2 gün sonra kapanmayacak sağlam bir firma olduktan sonra gerisi benim sorunum değil.

    Bir süpürgeye bu kadar para verilir mi diyen arkadaşlar içinde bu bir süpürge değil diyorum. Halı yıkaması, derin temizleme cihazı, hava temizlemesi, vakumlama yapabilecek emiş gücünde olması gibi çok fonksiyonlu bir üründen bahsediyoruz. Örneğin aldığınız vakum poşetlerinde vakumlama makinaları için yazar. Zira siz torbalı sistem emiş gücü nispeten düşük makinalarla bu vakumlamayı yapamazsınız fakat cleanmax ile bunu yapabilirsiniz. bu yüzden bir süpürge diyerek basite indirgemeyelim bu cihazı. Zira ya makinayı tanımıyorsunuzdur ya da art niyet aranması gerekir.

    Ha eklemeyi unutmuşum gürültülü çalışması normal çünkü sessiz çalışabilen o makinalardan daha fazla emiş gücü sağlıyor. Aynı zamanda ses seviyesini düşünrme ihtiyacı olursa (gece çalıştırmak gerekirse) devir kontrolünden devri düşürülerek hem elektrik sarfiyatı hem de ses seviyesi oldukça düşürülebilir fakat emiş gücü normal toz torbalı makinaların seviyesine iner.

    Filtre meselesine de gelince bu makinada da bir hava filtresi mevcut fakat detaylarını bilemiyorum. ben 8 yılda 3 kez değiştirdim. 3-4 ayda bir de çıkarır temizlerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KorkutSA -- 26 Eylül 2008; 8:13:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: işl

    kardeşimde ihlasınki var,sesli çalışıyor,pratikte değil.bende bu tarz bir makine alacğım,buaralar thomas ı ve pıhılpsı inceliyorum.pıhılpsı mağazada inceledim,güzel hepa13 filtreli ,pratik,ergonomik.
    ihlas aura clean max ta derin dövücü var.. zaten can alıcı özelliği bana göre o. ben en çok onu kllanıyorum.halılarım pırıl pırıl duruyor.. robotu bizzat ben kullanıyorum. en son içine ihlasın robota özel parfümünden damlatıp 5-10 dakika odada çalıştırıyorum ve içerisi mis gibi oluyor.. hem havayı temizliyor hem yeri....

    ayrıca 850 watt olduğu için az elektrik harcıyor.

    ihlasın robotun devri dk 27000.. f16 motoru 14 000... varın siz hesap edin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozas

    ihlas aura clean max ta derin dövücü var.. zaten can alıcı özelliği bana göre o. ben en çok onu kllanıyorum.halılarım pırıl pırıl duruyor.. robotu bizzat ben kullanıyorum. en son içine ihlasın robota özel parfümünden damlatıp 5-10 dakika odada çalıştırıyorum ve içerisi mis gibi oluyor.. hem havayı temizliyor hem yeri....

    ayrıca 850 watt olduğu için az elektrik harcıyor.

    ihlasın robotun devri dk 27000.. f16 motoru 14 000... varın siz hesap edin...

    Alıntıları Göster
    Parçaları bu kadar ucuza geliyorsa parça parça alıp kendimiz toplasak daha ucuza gelmez mi?:)))Su filtreli, döner fırçalı vs diye bu tür cihazlar sanki uzaydan gelmiş gibi çok pahalı bir fiyata millete satılıyor.Ortalama insanımızın alım gücü malum.Bu aletler hiç bir şekilde bu parayı hak etmez.Aletin bir parçası 27.000 devirde dönüyor diye pahalıysa devrini biraz düşürsünler, tabii fiyatını da.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: trial

    Arkadaşlar sulu sistem süpürgelerden bir tanesini aldım. Arızalarından kurtulamadım. Halen daha iade sürecini yaşadığımdan markasını şimdi vermeyeceğim. Bu süreçte süpürgesiz kalmamak için Arnica marka sulu süpürgeyi 140 YTL'ye aldım. 1500 YTL'ye aldığım sulu spürge de 140 YTL'ye aldığım süpürge de aynı temizliği yapıyor. Su çamur gibi diye söyleniyor. Tozu suya çarptırdığınız zaman bütün sulu süpürgelerde çamur gibi oluyor zaten. Annemdeki ihlasıda kullandım. Temizlik olarak farkları yok. Tek farkı Arnica'da turbo brush yok. Parfümse arnica'nın da parfümü var. yerliyse arnica'da yerli. Bence o kadar paraya kesinlikle değmez. Sulu süpürgelerin temizliği de ayrı bir dert. İçinde suyu bir gün bırakınca felaket kokuyor. Temizleyeyim derken etraf batıyor sıçrayan sular yüzünden. Temizlenen kılı, tüyü tuvalete dökseniz tıkanma riski, lavaboya dökseniz elinizi içine sokup temizleme işkencesi. Temizlik süpürme işinden daha uzun sürüyor. 2 adet sulu sistem süpürge denemiş biri olarak iyi bir kuru sistem süpürgeyi her zaman tercih edin derim. İllaki sulu sistem derseniz , kazan genişliği, emiş gücü, parfüm, yerli her şey dahil Arnica 140-150 YTL.
    Not : Arnica ile hiçbir bağlantım yoktur. Başka markalar da denenebilir.

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: candogan62
    Bu da emiş gücü kalitesini gösteriyor.İhlas'ı asla almam. Tabi Rainbow'u da.


    Bu konuda ki ilk mesajım, candoğan arkadaşım, konuyu baştan sona okuyunca konu içindeki onlarca mesajınızla sanki kendinizi ihlas'ı kötülemeye adamışsınız gibi algılanıyor , dolayısıylada amacınızı gerçekleştirirken insanlarıda yanlış yönlendirebiliyor olabiirsiniz.. ( yanlışsam düzeltiniz, ama lütfen düzeltmeden önce tüm mesajlarınızı baştan sona okuyunuz)

    İhlas'ı ne gördüm nede kullandım ama yazılanlardan anladığım kadarıyla rainbow ile aynı mantıkla çalışıyor ve siz ihlasa yeşil sermaye diye çatayım derken amerikan malı rainbow uda arada harcamışsınız

    Dediğiniz gibi rainbow'un çıkış emiş gücü düşük, bu süpergeyi klasik hortum ile kullanacaksanız almayın ama cihazla birlikte gelen hortumun ön kısmında motor var ve bir fırçayı motor vasıtasıyla döndürüyor, bu da hem süpürmeyi kolaylaştırıyor hemde halıyı döve döve altta kalan tozlarıda topluyor, siz illa da çekiş gücü çekiş gücü demişsiniz, bende arzum sulu süpürge var, arzum rainbowdan çok daha güçlü ama öndeki o motorlu dövücü olmadığı için rainbowun yanından bile geçmiyor vede halı vs.de kullanırken sizi zorluyor, rainbow ise halıda kaymak gibi kayıyor ve derinlemesine temizliyor, sırf bu yüzden anneme arada bir bana rainbowu verde evi bir temizleyeyim diyorum

    Başta dediğim gibi eğer harici aparatları kullanıp kıyıda köşede kalan tozları almak için ( sadece düz hortum ile) kullanacaksanız diğer markalar çok daha iyi çekiyor ama süpürgeye ayrıca elektirik bağlantısı olan motorlu dövücüyü takıp kullanacaksanız diğerleri ile arasında çok fark var..


    Bu bilgileri 10 küsür senedir anne evinde rainbow kullanıldığını görüp kendi evinde o an itibariyle imkan bulmayıp arzum sulu süpürge alan biri olarak veriyorum, aradaki farkı gördükten sonra fırsat bulduğumda rainbow veya muadilini ( dedikleri gibi mi yoksa değilmi ) diye araştırıp almayı düşünüyorum

    Amacım polemik oluşturmak değil sadece insanların yanlış bilgilendirilmesini önlemektir, hekes imkanı dahilinde alışverişini yapacakdır, nitekim imkanım rainbow almaya elvermediği için o an arzum aldım ama gidipte 300 liralık süpürgeyi 5000 liralık süpürgeden daha iyidir demedim, ben derim diyorsanız söleyin ama bunun için onlarca mesaj atmayın çünkü insanları yanlış yönlendirebilirsiniz..

    Birde rainbow alacak arkadaşlar sözleşmeye beni hiçbir konuda hiç bir şekilde telefonla aramayacaksınız diye not düşürsünler yoksa sürekli telefonlarla ürün ve yeni müşteriler hakkında taciz ediliyorsunuz.

    Saygılarımla


    Not: Yukarıda dövücü diye bahsedip halının daha rahat ve derinlemesine temizlenmesini sağlayan powernozzle'ın fotoğrafına aşağıdaki linkden ulaşabilirsiniz

    http://www.rainbow.com.tr/powernozzleinfo.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdem -- 5 Ekim 2008; 14:00:05 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdem

    quote:

    Orjinalden alıntı: candogan62
    Bu da emiş gücü kalitesini gösteriyor.İhlas'ı asla almam. Tabi Rainbow'u da.


    Bu konuda ki ilk mesajım, candoğan arkadaşım, konuyu baştan sona okuyunca konu içindeki onlarca mesajınızla sanki kendinizi ihlas'ı kötülemeye adamışsınız gibi algılanıyor , dolayısıylada amacınızı gerçekleştirirken insanlarıda yanlış yönlendirebiliyor olabiirsiniz.. ( yanlışsam düzeltiniz, ama lütfen düzeltmeden önce tüm mesajlarınızı baştan sona okuyunuz)

    İhlas'ı ne gördüm nede kullandım ama yazılanlardan anladığım kadarıyla rainbow ile aynı mantıkla çalışıyor ve siz ihlasa yeşil sermaye diye çatayım derken amerikan malı rainbow uda arada harcamışsınız

    Dediğiniz gibi rainbow'un çıkış emiş gücü düşük, bu süpergeyi klasik hortum ile kullanacaksanız almayın ama cihazla birlikte gelen hortumun ön kısmında motor var ve bir fırçayı motor vasıtasıyla döndürüyor, bu da hem süpürmeyi kolaylaştırıyor hemde halıyı döve döve altta kalan tozlarıda topluyor, siz illa da çekiş gücü çekiş gücü demişsiniz, bende arzum sulu süpürge var, arzum rainbowdan çok daha güçlü ama öndeki o motorlu dövücü olmadığı için rainbowun yanından bile geçmiyor vede halı vs.de kullanırken sizi zorluyor, rainbow ise halıda kaymak gibi kayıyor ve derinlemesine temizliyor, sırf bu yüzden anneme arada bir bana rainbowu verde evi bir temizleyeyim diyorum

    Başta dediğim gibi eğer harici aparatları kullanıp kıyıda köşede kalan tozları almak için ( sadece düz hortum ile) kullanacaksanız diğer markalar çok daha iyi çekiyor ama süpürgeye ayrıca elektirik bağlantısı olan motorlu dövücüyü takıp kullanacaksanız diğerleri ile arasında çok fark var..


    Bu bilgileri 10 küsür senedir anne evinde rainbow kullanıldığını görüp kendi evinde o an itibariyle imkan bulmayıp arzum sulu süpürge alan biri olarak veriyorum, aradaki farkı gördükten sonra fırsat bulduğumda rainbow veya muadilini ( dedikleri gibi mi yoksa değilmi ) diye araştırıp almayı düşünüyorum

    Amacım polemik oluşturmak değil sadece insanların yanlış bilgilendirilmesini önlemektir, hekes imkanı dahilinde alışverişini yapacakdır, nitekim imkanım rainbow almaya elvermediği için o an arzum aldım ama gidipte 300 liralık süpürgeyi 5000 liralık süpürgeden daha iyidir demedim, ben derim diyorsanız söleyin ama bunun için onlarca mesaj atmayın çünkü insanları yanlış yönlendirebilirsiniz..

    Birde rainbow alacak arkadaşlar sözleşmeye beni hiçbir konuda hiç bir şekilde telefonla aramayacaksınız diye not düşürsünler yoksa sürekli telefonlarla ürün ve yeni müşteriler hakkında taciz ediliyorsunuz.

    Saygılarımla


    Not: Yukarıda dövücü diye bahsedip halının daha rahat ve derinlemesine temizlenmesini sağlayan powernozzle'ın fotoğrafına aşağıdaki linkden ulaşabilirsiniz

    http://www.rainbow.com.tr/powernozzleinfo.html

    Alıntıları Göster
    Serdem arkadaşımıza katılıyorum candoğan kardeşimiz sadece kendi ürününü satmak için piyasadaki en popüler ürün olan auracleanmaxı kötülüyor:) ve bunu profesyonelce yaptığını zannediyor.Ama ürünü bilen biliyor kullananlar memnun bir elektrik süpürgesinde separatör ve derin dövücü olmadığı zaman kaç w olursa olsun temizlik yapmadığını anlayan bu robotu alıyor ve karlı çıkıyor ama ürünü yeni almış birini candoğan gibi arkadaşlarımız caydırıyor kanına giriyor ve o ürünü satan elemanın hakkına giriyor nasibini kesiyor ve bununda günah olduğunuda kendiside biliyor:)yarın bir gün ihlas diyilde başka bir ürün çıksa çok satılsa yine kendi ürününü satmak için çıkan ürünü kötülücek candoğan arkadaşımız:)ben onu allaha havale ediyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cosica

    Güncel!!!
    quote:

    Orjinalden alıntı: cosica

    Bu ihlas temizlik robotunun su haznesindeki suyla kaç metrekare halı yıkanabilir bilgisi olan var mı?Yani mesela 150 M2 evde 90M2 halı olduğunu düşünürsek kaç kez suyu değiştirmemiz gerekir tüm halıları yıkayabilmek için?


    Güncel!!!

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: cagdass_

    Serdem arkadaşımıza katılıyorum candoğan kardeşimiz sadece kendi ürününü satmak için piyasadaki en popüler ürün olan auracleanmaxı kötülüyor



    Siz bana katılabilirsiniz ama ben size katılmıyorum, candoğan arkadaşımız herhangi bir ürünü satmamaktadır, ayrıca ben ürün sattığı için kötülüyor da demedim, diğer konulara da bakınca beyaz eşya konusunu kendisine hobi edinip forumda arkadaşlara yardımcı olmaya çalışan biri olduğunu görmüş bulunmaktayım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdem

    quote:

    Orjinalden alıntı: cagdass_

    Serdem arkadaşımıza katılıyorum candoğan kardeşimiz sadece kendi ürününü satmak için piyasadaki en popüler ürün olan auracleanmaxı kötülüyor



    Siz bana katılabilirsiniz ama ben size katılmıyorum, candoğan arkadaşımız herhangi bir ürünü satmamaktadır, ayrıca ben ürün sattığı için kötülüyor da demedim, diğer konulara da bakınca beyaz eşya konusunu kendisine hobi edinip forumda arkadaşlara yardımcı olmaya çalışan biri olduğunu görmüş bulunmaktayım

    Alıntıları Göster
    libelleyi halen kullanıyoruz ve sakınmadan kullanıyoruz ,, parçaları gayet sağlam.temizliği zaten çok iyi....Rowenta çok sessiz makina yapmış , sessizliğine hayran kaldım.Ama su filtreli bir makinanın yerini bence hiçbir susuz hepa filtreli vs. filtreli süpürge yerini tutamaz.Libellenin tipi düzgün ve havayı gerçekten temizleyebiliyor.Tavsiye edebelirim.Ama mükemmeli yok bence hiçbir cihazın.o yüzden alın birini,, bir an önce daha temiz ve sağlıklı yaşamaya başlayın derim.Fazla para vermek istemeyenler varsa sulu sistem olsun da birini alın derim.Daha iyi marka falan deyip susuz bir cihaza para vermeyin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetbilen

    libelleyi halen kullanıyoruz ve sakınmadan kullanıyoruz ,, parçaları gayet sağlam.temizliği zaten çok iyi....Rowenta çok sessiz makina yapmış , sessizliğine hayran kaldım.Ama su filtreli bir makinanın yerini bence hiçbir susuz hepa filtreli vs. filtreli süpürge yerini tutamaz.Libellenin tipi düzgün ve havayı gerçekten temizleyebiliyor.Tavsiye edebelirim.Ama mükemmeli yok bence hiçbir cihazın.o yüzden alın birini,, bir an önce daha temiz ve sağlıklı yaşamaya başlayın derim.Fazla para vermek istemeyenler varsa sulu sistem olsun da birini alın derim.Daha iyi marka falan deyip susuz bir cihaza para vermeyin.

    Alıntıları Göster
    serdem sen daha ne dediğini bilmiyorsun adamın burda yaptığı propaganda belli adam bütün hayatını auracleanmaxı kötülemeye adamış belliki çıkarı var ondan devamlı kötülüyor o istesede istemesede şu anda en popüler cihaz auracleanmax bu arada şu ana kadar rainbow almak isteyipte auraclenmax sattığım aile sayısı 50 yi aştı buda sana kapak olsun




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagdass_

    serdem sen daha ne dediğini bilmiyorsun adamın burda yaptığı propaganda belli adam bütün hayatını auracleanmaxı kötülemeye adamış belliki çıkarı var ondan devamlı kötülüyor o istesede istemesede şu anda en popüler cihaz auracleanmax bu arada şu ana kadar rainbow almak isteyipte auraclenmax sattığım aile sayısı 50 yi aştı buda sana kapak olsun

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: cagdass_

    serdem sen daha ne dediğini bilmiyorsun , buda sana kapak olsun


    nezaketiniz ve uslubunuzla seviyenizi gösterdiğiniz için teşekkür ederim,
    biz forumdaşlar olarak iyisi ile kötüsü ile konuşur tartışırız,
    ama burayı bir ticari araç olarak kullanıp, arkadaşlarımıza hakaret edenleri ise muhatap almayız




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdem

    quote:

    Orjinalden alıntı: cagdass_

    serdem sen daha ne dediğini bilmiyorsun , buda sana kapak olsun


    nezaketiniz ve uslubunuzla seviyenizi gösterdiğiniz için teşekkür ederim,
    biz forumdaşlar olarak iyisi ile kötüsü ile konuşur tartışırız,
    ama burayı bir ticari araç olarak kullanıp, arkadaşlarımıza hakaret edenleri ise muhatap almayız

    Alıntıları Göster
    Arkadaşlar evimizde ihlas aura cleanmax & aura cebilon su arıtma sistemi mevcut..Ürünler ile ilgili şimdilik bi şikayetimiz yok Lakiiiiin siz siz olun ihlastan aldıgınız ürünleri servis evinize getirdigi zaman gelen koliye cok dikkat edin sizin yanınızda açsınlar ve kutu sadece tek bantlı olsun yani kutu açılmış kapanmış birdaha bantlanmış olmasın.Amaan DİKKAT! İhlas dan en büyük şikayetim budur...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sıra_dışı

    Arkadaşlar evimizde ihlas aura cleanmax & aura cebilon su arıtma sistemi mevcut..Ürünler ile ilgili şimdilik bi şikayetimiz yok Lakiiiiin siz siz olun ihlastan aldıgınız ürünleri servis evinize getirdigi zaman gelen koliye cok dikkat edin sizin yanınızda açsınlar ve kutu sadece tek bantlı olsun yani kutu açılmış kapanmış birdaha bantlanmış olmasın.Amaan DİKKAT! İhlas dan en büyük şikayetim budur...

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: sıra_dışı

    Arkadaşlar evimizde ihlas aura cleanmax & aura cebilon su arıtma sistemi mevcut..Ürünler ile ilgili şimdilik bi şikayetimiz yok Lakiiiiin siz siz olun ihlastan aldıgınız ürünleri servis evinize getirdigi zaman gelen koliye cok dikkat edin sizin yanınızda açsınlar ve kutu sadece tek bantlı olsun yani kutu açılmış kapanmış birdaha bantlanmış olmasın.Amaan DİKKAT! İhlas dan en büyük şikayetim budur...


    robotu bılemem ama ro nun acılıp servıste baglantı kontrolu ve dıger kontrollerın yapılmaı gerekıyo bu ıslemde montaj suresının uzamasını ve olusabılecek engellerı en aza ındırmek ıcın yapılır konuyla ılgılı deıl kusura bakmayın sadece içiniz rahat olsun dıye yazdım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: squas

    quote:

    Orjinalden alıntı: sıra_dışı

    Arkadaşlar evimizde ihlas aura cleanmax & aura cebilon su arıtma sistemi mevcut..Ürünler ile ilgili şimdilik bi şikayetimiz yok Lakiiiiin siz siz olun ihlastan aldıgınız ürünleri servis evinize getirdigi zaman gelen koliye cok dikkat edin sizin yanınızda açsınlar ve kutu sadece tek bantlı olsun yani kutu açılmış kapanmış birdaha bantlanmış olmasın.Amaan DİKKAT! İhlas dan en büyük şikayetim budur...


    robotu bılemem ama ro nun acılıp servıste baglantı kontrolu ve dıger kontrollerın yapılmaı gerekıyo bu ıslemde montaj suresının uzamasını ve olusabılecek engellerı en aza ındırmek ıcın yapılır konuyla ılgılı deıl kusura bakmayın sadece içiniz rahat olsun dıye yazdım

    Alıntıları Göster
    Serdem adamların bir ürüne yaptığı propaganda aşağılama kötüleme çağdaşlığı temsil ediyor dimi saygısızlığı temsil etmiyor onlar ne kadar saygılı olurlarsa bende onlar kadar saygılı olcam bu robotu üreten çizen tasarlıyan mühendislere bazı arkadaşların saygısızlığı emeğe saygısızlık anlıyorsun dimi beni serdem.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagdass_

    Serdem adamların bir ürüne yaptığı propaganda aşağılama kötüleme çağdaşlığı temsil ediyor dimi saygısızlığı temsil etmiyor onlar ne kadar saygılı olurlarsa bende onlar kadar saygılı olcam bu robotu üreten çizen tasarlıyan mühendislere bazı arkadaşların saygısızlığı emeğe saygısızlık anlıyorsun dimi beni serdem.

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: cagdass_

    Serdem adamların bir ürüne yaptığı propaganda aşağılama kötüleme çağdaşlığı temsil ediyor dimi saygısızlığı temsil etmiyor onlar ne kadar saygılı olurlarsa bende onlar kadar saygılı olcam bu robotu üreten çizen tasarlıyan mühendislere bazı arkadaşların saygısızlığı emeğe saygısızlık anlıyorsun dimi beni serdem.


    cagdass_

    Size tamamen katiliyorum.

    Bu bahsettiginiz muhendisler rainbowun tasarimcilari degilmi, orijinal tasarim rainbow digeri kopya olduguna gore ?

    Saygilar.

    Edit :

    "Size tamamen katiliyorum" demem biraz fazla genis olmus. Bunu sadece "orijinal tasarimi yapanin emegine saygi" konusunda anlasiyoruz diye degistirmek isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizumur -- 21 Ekim 2008; 20:10:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KorkutSA

    Ben de bir ihlas temizlik robotu müşterisiyim. 2000 yılında almıştım ilk bu cihazı. O zamandan beri çok çok memnunum. Cihaz kendinden bekleneni ve vaad edileni hep yerine getirdi. Üstelik bazen bizim hatalarımız nedeniyle bazı parçaları kırılmıştı. Parçaları servisinden kolayca tedarik edebildiğim gibi bu kadar ucuza olabileceklerini hiç sanmıyordum. Örneğin filresi 5 YTL, halı yıkama haznesi 30 YTL, hortum kablosu 10 YTL v.s. Aynı zamanda servis bazen müşterinin hatası olduğu görünen hatalarda bile yardımcı olmaya çalışıyorlar. 8 yıldır kullanıyoruz bu makinayı çok memnunuz. Hala ilk günkü gibi çalışıyor ve bir evde bu veya buna benzer sistemle çalışan diğer markalardan bir ürünün olması gerektiğine inanıyorum.

    Bu yeni cleanmax'ı görünce tanıtım istedim ve gördüm ki o makinada bazı eksileri vardı o sorunların hepsini halletmişler. Motoru diğer sus sistemli makinalara göre daha güçlü. Su sistemli birçok makinede halı yıkama özelliği olmuyor 1-2 markada var sanırım. Bunda da halı yıkama özelliği var. Elektrik kablosu yaylı bir mekanizmayla içinde sarılacak şekilde değiştirilmiş. Halı dövücü mekanizmasının dizaynı ve fırçaların şekli değişmiş ki bu yeni şekliyle daha iyi bir temizlik mümkün olacak. Aynı zamanda düz zeminlerde de temizlik mümkün hale gelmiş. Devir düşürme özelliği, ayakta durma kilidi, çelik iplerle güçlendirilmiş emiş hortumu, separatör etrafında paslanmayı önleyici kaplama, su haznesindeki hazneyi temizlemeyi zorlaştıran kıvrımlar kaldırılmış, uzaktan kumanda, emiş hortumu bağlantı noktasındaki sorunlar giderilmiş, halı yıkama haznesi yan kulakların bağlantısı değiştirilmiş.

    Yeni cleanmax çok harika bence. içndeki motor kalitesi olsun diğer parça aksamı olsun bu kalitede bir ürün için 1600 YTL inanın çok bir fiyat değil. Ben almayı düşünüyorum. Eskisinide 2. el satmaya çalışacağım ya da bir tanıdığımıza hediye ederim artık. Eski modeli 2000 yılında 825 YTL ye almıştım. O günden bugüne bu kadar özellik eklendiği halde fiyatı bence çok yükselmemiş.

    Başta Rainbow'u taklit ettikleri doğrudur. Lakin şu an boynuz kulağı geçti ifadesi bu makina için daha doğru olacaktır. Kopyalamış olsalar bile benim için sorun değil. Her gün Çinliler tarafından kopyalanmış yüzlerce ürünü görüyoruz kullanıyoruz. Bırakında bir Türk firmasıda bir ürünü kopyalayıp üretsin. Bana ürünü ucuza sunsun yedek parçasını da ucuza bulayım ve 2 gün sonra kapanmayacak sağlam bir firma olduktan sonra gerisi benim sorunum değil.

    Bir süpürgeye bu kadar para verilir mi diyen arkadaşlar içinde bu bir süpürge değil diyorum. Halı yıkaması, derin temizleme cihazı, hava temizlemesi, vakumlama yapabilecek emiş gücünde olması gibi çok fonksiyonlu bir üründen bahsediyoruz. Örneğin aldığınız vakum poşetlerinde vakumlama makinaları için yazar. Zira siz torbalı sistem emiş gücü nispeten düşük makinalarla bu vakumlamayı yapamazsınız fakat cleanmax ile bunu yapabilirsiniz. bu yüzden bir süpürge diyerek basite indirgemeyelim bu cihazı. Zira ya makinayı tanımıyorsunuzdur ya da art niyet aranması gerekir.

    Ha eklemeyi unutmuşum gürültülü çalışması normal çünkü sessiz çalışabilen o makinalardan daha fazla emiş gücü sağlıyor. Aynı zamanda ses seviyesini düşünrme ihtiyacı olursa (gece çalıştırmak gerekirse) devir kontrolünden devri düşürülerek hem elektrik sarfiyatı hem de ses seviyesi oldukça düşürülebilir fakat emiş gücü normal toz torbalı makinaların seviyesine iner.

    Filtre meselesine de gelince bu makinada da bir hava filtresi mevcut fakat detaylarını bilemiyorum. ben 8 yılda 3 kez değiştirdim. 3-4 ayda bir de çıkarır temizlerim.

    Alıntıları Göster
    BU AŞAGIDAKİ YAZIYI OKUYUP FORUMA YAZI YAZMAKTAN VAZGEÇTİM...BENİM YAZACAKLARIMIN AYNISI BURADA YAZILMIŞ...BENDE TAM 5,5 YIL OLDU KULLANIYORUM....ÇOK ÇOK MEMNUNUM..KÖTÜLEYENLERİN KİM OLDUKLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM...SAYGILARIMLA..
    quote:

    Orjinalden alıntı: KorkutSA

    Ben de bir ihlas temizlik robotu müşterisiyim. 2000 yılında almıştım ilk bu cihazı. O zamandan beri çok çok memnunum. Cihaz kendinden bekleneni ve vaad edileni hep yerine getirdi. Üstelik bazen bizim hatalarımız nedeniyle bazı parçaları kırılmıştı. Parçaları servisinden kolayca tedarik edebildiğim gibi bu kadar ucuza olabileceklerini hiç sanmıyordum. Örneğin filresi 5 YTL, halı yıkama haznesi 30 YTL, hortum kablosu 10 YTL v.s. Aynı zamanda servis bazen müşterinin hatası olduğu görünen hatalarda bile yardımcı olmaya çalışıyorlar. 8 yıldır kullanıyoruz bu makinayı çok memnunuz. Hala ilk günkü gibi çalışıyor ve bir evde bu veya buna benzer sistemle çalışan diğer markalardan bir ürünün olması gerektiğine inanıyorum.

    Bu yeni cleanmax'ı görünce tanıtım istedim ve gördüm ki o makinada bazı eksileri vardı o sorunların hepsini halletmişler. Motoru diğer sus sistemli makinalara göre daha güçlü. Su sistemli birçok makinede halı yıkama özelliği olmuyor 1-2 markada var sanırım. Bunda da halı yıkama özelliği var. Elektrik kablosu yaylı bir mekanizmayla içinde sarılacak şekilde değiştirilmiş. Halı dövücü mekanizmasının dizaynı ve fırçaların şekli değişmiş ki bu yeni şekliyle daha iyi bir temizlik mümkün olacak. Aynı zamanda düz zeminlerde de temizlik mümkün hale gelmiş. Devir düşürme özelliği, ayakta durma kilidi, çelik iplerle güçlendirilmiş emiş hortumu, separatör etrafında paslanmayı önleyici kaplama, su haznesindeki hazneyi temizlemeyi zorlaştıran kıvrımlar kaldırılmış, uzaktan kumanda, emiş hortumu bağlantı noktasındaki sorunlar giderilmiş, halı yıkama haznesi yan kulakların bağlantısı değiştirilmiş.

    Yeni cleanmax çok harika bence. içndeki motor kalitesi olsun diğer parça aksamı olsun bu kalitede bir ürün için 1600 YTL inanın çok bir fiyat değil. Ben almayı düşünüyorum. Eskisinide 2. el satmaya çalışacağım ya da bir tanıdığımıza hediye ederim artık. Eski modeli 2000 yılında 825 YTL ye almıştım. O günden bugüne bu kadar özellik eklendiği halde fiyatı bence çok yükselmemiş.

    Başta Rainbow'u taklit ettikleri doğrudur. Lakin şu an boynuz kulağı geçti ifadesi bu makina için daha doğru olacaktır. Kopyalamış olsalar bile benim için sorun değil. Her gün Çinliler tarafından kopyalanmış yüzlerce ürünü görüyoruz kullanıyoruz. Bırakında bir Türk firmasıda bir ürünü kopyalayıp üretsin. Bana ürünü ucuza sunsun yedek parçasını da ucuza bulayım ve 2 gün sonra kapanmayacak sağlam bir firma olduktan sonra gerisi benim sorunum değil.

    Bir süpürgeye bu kadar para verilir mi diyen arkadaşlar içinde bu bir süpürge değil diyorum. Halı yıkaması, derin temizleme cihazı, hava temizlemesi, vakumlama yapabilecek emiş gücünde olması gibi çok fonksiyonlu bir üründen bahsediyoruz. Örneğin aldığınız vakum poşetlerinde vakumlama makinaları için yazar. Zira siz torbalı sistem emiş gücü nispeten düşük makinalarla bu vakumlamayı yapamazsınız fakat cleanmax ile bunu yapabilirsiniz. bu yüzden bir süpürge diyerek basite indirgemeyelim bu cihazı. Zira ya makinayı tanımıyorsunuzdur ya da art niyet aranması gerekir.

    Ha eklemeyi unutmuşum gürültülü çalışması normal çünkü sessiz çalışabilen o makinalardan daha fazla emiş gücü sağlıyor. Aynı zamanda ses seviyesini düşünrme ihtiyacı olursa (gece çalıştırmak gerekirse) devir kontrolünden devri düşürülerek hem elektrik sarfiyatı hem de ses seviyesi oldukça düşürülebilir fakat emiş gücü normal toz torbalı makinaların seviyesine iner.

    Filtre meselesine de gelince bu makinada da bir hava filtresi mevcut fakat detaylarını bilemiyorum. ben 8 yılda 3 kez değiştirdim. 3-4 ayda bir de çıkarır temizlerim.






  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagdass_

    Serdem arkadaşımıza katılıyorum candoğan kardeşimiz sadece kendi ürününü satmak için piyasadaki en popüler ürün olan auracleanmaxı kötülüyor:) ve bunu profesyonelce yaptığını zannediyor.Ama ürünü bilen biliyor kullananlar memnun bir elektrik süpürgesinde separatör ve derin dövücü olmadığı zaman kaç w olursa olsun temizlik yapmadığını anlayan bu robotu alıyor ve karlı çıkıyor ama ürünü yeni almış birini candoğan gibi arkadaşlarımız caydırıyor kanına giriyor ve o ürünü satan elemanın hakkına giriyor nasibini kesiyor ve bununda günah olduğunuda kendiside biliyor:)yarın bir gün ihlas diyilde başka bir ürün çıksa çok satılsa yine kendi ürününü satmak için çıkan ürünü kötülücek candoğan arkadaşımız:)ben onu allaha havale ediyorum

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: cagdass_

    Serdem arkadaşımıza katılıyorum candoğan kardeşimiz sadece kendi ürününü satmak için piyasadaki en popüler ürün olan auracleanmaxı kötülüyor:) ve bunu profesyonelce yaptığını zannediyor.Ama ürünü bilen biliyor kullananlar memnun bir elektrik süpürgesinde separatör ve derin dövücü olmadığı zaman kaç w olursa olsun temizlik yapmadığını anlayan bu robotu alıyor ve karlı çıkıyor ama ürünü yeni almış birini candoğan gibi arkadaşlarımız caydırıyor kanına giriyor ve o ürünü satan elemanın hakkına giriyor nasibini kesiyor ve bununda günah olduğunuda kendiside biliyor:)yarın bir gün ihlas diyilde başka bir ürün çıksa çok satılsa yine kendi ürününü satmak için çıkan ürünü kötülücek candoğan arkadaşımız:)ben onu allaha havale ediyorum

    Sizin insanları kazıklamanızı engelleyerek nasibinizi kesmişim aman çok pardon:) Bilinçli tüketici zaten yapacağını yapıyor, piyasadaki tüm ürünleri araştırıyor ve kararını ona göre veriyor. İhlas alıyor veya almıyor bu önemli değil, önemli olan ihtiyaçlarını gözeterek kendisine uygun ürünü alıyor, böylece piyasada sadece bir ürün görerek aldanmamış oluyor.

    Bir de benim malım neymiş çok merak ettim doğrusu:) Bir de "diyilde" değil, "değil de" olacak. Size ürün satma semineri vermeden önce Türkçe de öğretmeleri gerek kanımca.

    Daha burada bir tane İhlas satıcısı ürünün kaç w hava emiş gücüne sahip olduğunu söyleyemedi. Daha kendi sattığınız maldan haberiniz yok ne diyeyim. Ben de sizi Allah'a havale etmeden evvel akıl fikir vermesini temenni ediyorum.

    Herkese bilinçli alışverişler.

    quote:

    Bu konuda ki ilk mesajım, candoğan arkadaşım, konuyu baştan sona okuyunca konu içindeki onlarca mesajınızla sanki kendinizi ihlas'ı kötülemeye adamışsınız gibi algılanıyor , dolayısıylada amacınızı gerçekleştirirken insanlarıda yanlış yönlendirebiliyor olabiirsiniz.. ( yanlışsam düzeltiniz, ama lütfen düzeltmeden önce tüm mesajlarınızı baştan sona okuyunuz)

    İhlas'ı ne gördüm nede kullandım ama yazılanlardan anladığım kadarıyla rainbow ile aynı mantıkla çalışıyor ve siz ihlasa yeşil sermaye diye çatayım derken amerikan malı rainbow uda arada harcamışsınız

    Dediğiniz gibi rainbow'un çıkış emiş gücü düşük, bu süpergeyi klasik hortum ile kullanacaksanız almayın ama cihazla birlikte gelen hortumun ön kısmında motor var ve bir fırçayı motor vasıtasıyla döndürüyor, bu da hem süpürmeyi kolaylaştırıyor hemde halıyı döve döve altta kalan tozlarıda topluyor, siz illa da çekiş gücü çekiş gücü demişsiniz, bende arzum sulu süpürge var, arzum rainbowdan çok daha güçlü ama öndeki o motorlu dövücü olmadığı için rainbowun yanından bile geçmiyor vede halı vs.de kullanırken sizi zorluyor, rainbow ise halıda kaymak gibi kayıyor ve derinlemesine temizliyor, sırf bu yüzden anneme arada bir bana rainbowu verde evi bir temizleyeyim diyorum

    Başta dediğim gibi eğer harici aparatları kullanıp kıyıda köşede kalan tozları almak için ( sadece düz hortum ile) kullanacaksanız diğer markalar çok daha iyi çekiyor ama süpürgeye ayrıca elektirik bağlantısı olan motorlu dövücüyü takıp kullanacaksanız diğerleri ile arasında çok fark var..


    Bu bilgileri 10 küsür senedir anne evinde rainbow kullanıldığını görüp kendi evinde o an itibariyle imkan bulmayıp arzum sulu süpürge alan biri olarak veriyorum, aradaki farkı gördükten sonra fırsat bulduğumda rainbow veya muadilini ( dedikleri gibi mi yoksa değilmi ) diye araştırıp almayı düşünüyorum

    Amacım polemik oluşturmak değil sadece insanların yanlış bilgilendirilmesini önlemektir, hekes imkanı dahilinde alışverişini yapacakdır, nitekim imkanım rainbow almaya elvermediği için o an arzum aldım ama gidipte 300 liralık süpürgeyi 5000 liralık süpürgeden daha iyidir demedim, ben derim diyorsanız söleyin ama bunun için onlarca mesaj atmayın çünkü insanları yanlış yönlendirebilirsiniz..

    Birde rainbow alacak arkadaşlar sözleşmeye beni hiçbir konuda hiç bir şekilde telefonla aramayacaksınız diye not düşürsünler yoksa sürekli telefonlarla ürün ve yeni müşteriler hakkında taciz ediliyorsunuz.

    Saygılarımla


    Not: Yukarıda dövücü diye bahsedip halının daha rahat ve derinlemesine temizlenmesini sağlayan powernozzle'ın fotoğrafına aşağıdaki linkden ulaşabilirsiniz
    Forumda daha önce İhlas ve Rainbow almayı mantıklı bulmadığımı belirtmiştim, sebeplerini de yazmıştım. Ben İhlas'ı test ettiğimde emiş gücü hiç tatminkar gelmedi. Halıyı dövse de yeterli ölçüde emiş yapamadığından yapılan temizliğin sınırlı kaldığını düşünüyorum. Daha beğenmediğim diğer yönleri de var ama tekrar tekrar yazmaya gerek yok, eski mesajlarımdan okunabilir.

    Bugün piyasada hem turbo başlıklı (elektrikle değil de hava akımı ile çalışan)hem de sulu sistemli süpürge almanız mümkün. Bu İhlas ve Rainbow olmak zorunda değil ve çok daha ucuz.

    Forumda İhlas almayacaksınız diye kimseye emir vermedim sonuçta(haddime düşmez), alıp memnun kalan varsa bu insanın piyasadaki ürünleri tanıma ölçüsüne veya üründeki beklentilerine göre değişir.

    Geriye dönüp okumadım ama onlarca kötüleme mesajı attığımı hatırlamıyorum. Ama ürünün kaç w emiş gücüne sahip olduğunu defalarca sordum ve yanıt alamadım, bunu çok sormuş olabilirim.

    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 16 Kasım 2008; 18:35:44 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    quote:

    Orjinalden alıntı: cagdass_

    Serdem arkadaşımıza katılıyorum candoğan kardeşimiz sadece kendi ürününü satmak için piyasadaki en popüler ürün olan auracleanmaxı kötülüyor:) ve bunu profesyonelce yaptığını zannediyor.Ama ürünü bilen biliyor kullananlar memnun bir elektrik süpürgesinde separatör ve derin dövücü olmadığı zaman kaç w olursa olsun temizlik yapmadığını anlayan bu robotu alıyor ve karlı çıkıyor ama ürünü yeni almış birini candoğan gibi arkadaşlarımız caydırıyor kanına giriyor ve o ürünü satan elemanın hakkına giriyor nasibini kesiyor ve bununda günah olduğunuda kendiside biliyor:)yarın bir gün ihlas diyilde başka bir ürün çıksa çok satılsa yine kendi ürününü satmak için çıkan ürünü kötülücek candoğan arkadaşımız:)ben onu allaha havale ediyorum

    Sizin insanları kazıklamanızı engelleyerek nasibinizi kesmişim aman çok pardon:) Bilinçli tüketici zaten yapacağını yapıyor, piyasadaki tüm ürünleri araştırıyor ve kararını ona göre veriyor. İhlas alıyor veya almıyor bu önemli değil, önemli olan ihtiyaçlarını gözeterek kendisine uygun ürünü alıyor, böylece piyasada sadece bir ürün görerek aldanmamış oluyor.

    Bir de benim malım neymiş çok merak ettim doğrusu:) Bir de "diyilde" değil, "değil de" olacak. Size ürün satma semineri vermeden önce Türkçe de öğretmeleri gerek kanımca.

    Daha burada bir tane İhlas satıcısı ürünün kaç w hava emiş gücüne sahip olduğunu söyleyemedi. Daha kendi sattığınız maldan haberiniz yok ne diyeyim. Ben de sizi Allah'a havale etmeden evvel akıl fikir vermesini temenni ediyorum.

    Herkese bilinçli alışverişler.

    quote:

    Bu konuda ki ilk mesajım, candoğan arkadaşım, konuyu baştan sona okuyunca konu içindeki onlarca mesajınızla sanki kendinizi ihlas'ı kötülemeye adamışsınız gibi algılanıyor , dolayısıylada amacınızı gerçekleştirirken insanlarıda yanlış yönlendirebiliyor olabiirsiniz.. ( yanlışsam düzeltiniz, ama lütfen düzeltmeden önce tüm mesajlarınızı baştan sona okuyunuz)

    İhlas'ı ne gördüm nede kullandım ama yazılanlardan anladığım kadarıyla rainbow ile aynı mantıkla çalışıyor ve siz ihlasa yeşil sermaye diye çatayım derken amerikan malı rainbow uda arada harcamışsınız

    Dediğiniz gibi rainbow'un çıkış emiş gücü düşük, bu süpergeyi klasik hortum ile kullanacaksanız almayın ama cihazla birlikte gelen hortumun ön kısmında motor var ve bir fırçayı motor vasıtasıyla döndürüyor, bu da hem süpürmeyi kolaylaştırıyor hemde halıyı döve döve altta kalan tozlarıda topluyor, siz illa da çekiş gücü çekiş gücü demişsiniz, bende arzum sulu süpürge var, arzum rainbowdan çok daha güçlü ama öndeki o motorlu dövücü olmadığı için rainbowun yanından bile geçmiyor vede halı vs.de kullanırken sizi zorluyor, rainbow ise halıda kaymak gibi kayıyor ve derinlemesine temizliyor, sırf bu yüzden anneme arada bir bana rainbowu verde evi bir temizleyeyim diyorum

    Başta dediğim gibi eğer harici aparatları kullanıp kıyıda köşede kalan tozları almak için ( sadece düz hortum ile) kullanacaksanız diğer markalar çok daha iyi çekiyor ama süpürgeye ayrıca elektirik bağlantısı olan motorlu dövücüyü takıp kullanacaksanız diğerleri ile arasında çok fark var..


    Bu bilgileri 10 küsür senedir anne evinde rainbow kullanıldığını görüp kendi evinde o an itibariyle imkan bulmayıp arzum sulu süpürge alan biri olarak veriyorum, aradaki farkı gördükten sonra fırsat bulduğumda rainbow veya muadilini ( dedikleri gibi mi yoksa değilmi ) diye araştırıp almayı düşünüyorum

    Amacım polemik oluşturmak değil sadece insanların yanlış bilgilendirilmesini önlemektir, hekes imkanı dahilinde alışverişini yapacakdır, nitekim imkanım rainbow almaya elvermediği için o an arzum aldım ama gidipte 300 liralık süpürgeyi 5000 liralık süpürgeden daha iyidir demedim, ben derim diyorsanız söleyin ama bunun için onlarca mesaj atmayın çünkü insanları yanlış yönlendirebilirsiniz..

    Birde rainbow alacak arkadaşlar sözleşmeye beni hiçbir konuda hiç bir şekilde telefonla aramayacaksınız diye not düşürsünler yoksa sürekli telefonlarla ürün ve yeni müşteriler hakkında taciz ediliyorsunuz.

    Saygılarımla


    Not: Yukarıda dövücü diye bahsedip halının daha rahat ve derinlemesine temizlenmesini sağlayan powernozzle'ın fotoğrafına aşağıdaki linkden ulaşabilirsiniz
    Forumda daha önce İhlas ve Rainbow almayı mantıklı bulmadığımı belirtmiştim, sebeplerini de yazmıştım. Ben İhlas'ı test ettiğimde emiş gücü hiç tatminkar gelmedi. Halıyı dövse de yeterli ölçüde emiş yapamadığından yapılan temizliğin sınırlı kaldığını düşünüyorum. Daha beğenmediğim diğer yönleri de var ama tekrar tekrar yazmaya gerek yok, eski mesajlarımdan okunabilir.

    Bugün piyasada hem turbo başlıklı (elektrikle değil de hava akımı ile çalışan)hem de sulu sistemli süpürge almanız mümkün. Bu İhlas ve Rainbow olmak zorunda değil ve çok daha ucuz.

    Forumda İhlas almayacaksınız diye kimseye emir vermedim sonuçta(haddime düşmez), alıp memnun kalan varsa bu insanın piyasadaki ürünleri tanıma ölçüsüne veya üründeki beklentilerine göre değişir.

    Geriye dönüp okumadım ama onlarca kötüleme mesajı attığımı hatırlamıyorum. Ama ürünün kaç w emiş gücüne sahip olduğunu defalarca sordum ve yanıt alamadım, bunu çok sormuş olabilirim.

    Saygılar.

    Alıntıları Göster
    ülkemiz elektrik süpürgelerin yeni icatlar diye 3-4 katı fiyata satıldığı bir çöplük olmaya devam etmektedir. bir makine 1-3 000 dolarlrdan bahsedilmektdir şaka gibi aslında.. hadi efendiler sizler sömürecek lütfen başka bir ülke bulun. yok ışık testi yok vs testi .. artık kandırmaza yok. madem bizde aşağı ekledim yabancılar bu makineleri test etmişler.. inşallah bi gün sizin de aşağıdaki seviyelerde bir makineniz olur ne diyeyim.
    Allah ım bana inşallah bizlerin gerçekten ürettiği ve dünyaya sattığı br makinenin icat edildiğini gösterecektir.
    bu ingilizlerin yetkili kurumlarının kararını gösteren sertifikalı süpürgeler. hadi sizinkileri de görelim....
    http://www.allergyuk.org/prod_vacuum_cylinder.aspx

    sadece makine adları ve geçtiği testleri renklendirmeye çalıştım.. fiyatları da oralarda bi yerde var.. ama o fiyatşar bile aslında pahalıdır... yazıklar olsun bize bu kadar pahalı aldığımız için. düşünsenize yahu örnek bir thomas bizde 1000 TL ise aslında 200-250 euro. almayanı da döverler...

    The Seal of Approval is for products which restrict/reduce/remove allergens from the environment of the allergy sufferer and for products which have significantly reduced allergen content. Some products such as Vacuum Cleaners and Air Purifiers may contain a fragrance element. When considering which Air Purifier is the most suitable, you will need to consider the room size to ensure the Air Purifier is powerful enough for the room. Some bedding products may contain latex elastication. If you are concerned about any of the above points, please contact the company and check before purchase.

    Cylinder Vacuum Cleaners
    Dyson Ltd
    Telephone: 0870 5275 104 (UK)
    Web:www.dyson.com

    Company Statement:
    Because a Dyson doesn't lose suction due to its patented Root Cyclone technology, it retains tiny particles as small as pet allergens and even dust mite faeces. This product is Fragrance Free. Washable HEPA filter Clear bin™ Cleaner exhaust air Root Cyclone™ technology.

    Manufacturers Suggested Selling Price:
    From 45,000 Yen
    Product Details & Countries Available in:

    Dyson DC12 Vacuum Cleaner (Bagless) - Japan & Far East

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen



    Click Image to Enlarge
    Dyson Ltd
    Telephone: 0870 5275 104 (UK)
    Web:www.dyson.com

    Company Statement:
    Because a Dyson doesn't lose suction due to its patented Root Cyclone technology, it retains tiny particles as small as pet allergens and even dust mite faeces. This product is Fragrance Free. Washable HEPA filter Clear bin™ Cleaner exhaust air Root Cyclone™ technology.

    Manufacturers Suggested Selling Price:
    DC19 £199.99
    DC20 from £269.99
    Product Details & Countries Available in:

    Dyson DC19 & DC20 Vacuum Cleaner (Bagless) - UK, EU & ANZ

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen



    Click Image to Enlarge
    Dyson Ltd
    Telephone: 0870 5275 104 (UK)
    Web:www.dyson.com

    Company Statement:
    Because a Dyson doesn't lose suction due to its patented Root Cyclone technology, it retains tiny particles as small as pet allergens and even dust mite faeces. This product is Fragrance Free. Washable HEPA filter Clear bin™ Cleaner exhaust air Root Cyclone™ technology.

    Manufacturers Suggested Selling Price:
    From £329.99
    Product Details & Countries Available in:

    Dyson DC21 Vacuum Cleaner (Bagless) - UK, EU, ANZ, US & Canada

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen



    Click Image to Enlarge
    Dyson Ltd
    Telephone: 0870 5275 104 (UK)
    Web:www.dyson.com

    Company Statement:
    Because a Dyson doesn't lose suction due to its patented Root Cyclone technology, it retains tiny particles as small as pet allergens and even dust mite faeces. This product is Fragrance Free. Washable HEPA filter Clear bin™ Cleaner exhaust air Root Cyclone™ technology.

    Manufacturers Suggested Selling Price:
    From £239.99
    Product Details & Countries Available in:

    Dyson DC22 Vacuum Cleaner (Bagless) - UK, EU, Japan & Far East

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen



    Click Image to Enlarge
    Dyson Ltd
    Telephone: 0870 5275 104 (UK)
    Web:www.dyson.com

    Company Statement:
    Because a Dyson doesn't lose suction due to its patented Root Cyclone technology, it retains tiny particles as small as pet allergens and even dust mite faeces. This product is Fragrance Free. Washable HEPA filter Clear bin™ Cleaner exhaust air Root Cyclone™ technology.

    Manufacturers Suggested Selling Price:
    From £299.99
    Product Details & Countries Available in:

    Dyson DC23 Vacuum Cleaner (Bagless) - UK, EU, ANZ, US & Canada

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen



    Click Image to Enlarge
    LG Electronics UK Ltd
    Web:www.lge.com

    Company Statement:
    Awaiting Statement

    Manufacturers Suggested Selling price:
    200 to 300 Euro
    Product Details & Countries Available in:

    Cyking Vacuum Cleaner (Bagless) Model No's:
    V-KC90[1-9]H - Turkey, Lebanon, Syria, Jordan, Israel, Morocco, South Africa, UAE, Saudi Arabia & Egypt
    VKC90[1-9]H - EU Countries, Australia, Iran & Israel
    V-KC97 - EU Countries, Australia, Iran & Israel
    VKC97 - Israel
    VC907 - France
    V-K8710H, VK8710H, V-K900[1-9]H - CIS
    V-KC94[1-9]H - Brazil, Mexico, Colombia, Panama, Venezuela, Ecuador & Guatemala

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen



    LG Electronics UK Limited
    Telephone: 0800 013 2142 (UK)
    Web:www.lge.com

    Company Statement:
    Awaiting Statement

    Manufacturers Suggested Selling price:
    $280 to $300
    Product Details & Countries Available in:

    Cyking Vacuum Cleaner
    Model No's:
    V-KS820, V-KS821
    & V-K822 - Korea
    V-K8701, V-K8702, V-K8703
    & V-S8701 - CIS
    V-KC781 & V-KC7907 - Iran
    V-KC701 - Turkey, Lebanon, Syria, Jordan, Israel, Morocco, South Africa, UAE, Saudi Arabia & Egypt

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen


    LG Electronics
    Web:www.lge.com

    Company Statement:
    Upgrade Dust Compression system. Simple Dust Compress Hygienic dust control. Prevents dust cloud when emptying bin. HEPA 13 Carbon Filter with SLG 5 Star.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    200 Euro to 400 Euro
    Product Details & Countries Available in:

    Cylinder Bagless Vacuum Cleaner Model No: VK9820 - UK & Worldwide

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen



    Click Image to Enlarge

    LG Electronics
    Web:www.lge.com

    Company Statement:
    Upgrade Dust Compression system. Simple Dust Compress Hygienic dust control. Prevents dust cloud when emptying bin. HEPA 13 Metal Clean Filter with SLG 5 Star. TurboCombi Nozzle (optional). 2-in-1 Accessory tool on pipe. Mini Turbine nozzle (optional). Compact size for easy storage.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    $425 to $531
    Product Details & Countries Available in:

    Bagless Vacuum Cleaner Model No: VK88 - Commonwealth of Independent States & Korea

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen



    Click Image to Enlarge

    Morphy Richards Ltd
    Telephone: 0800 424 848 (UK)
    Web:www.morphyrichards.co.uk

    Company Statement:
    Powerful motors clean up dustmite & cat allergen, whilst the S Class filtration traps and retains these safely in the cleaner protecting you and your family. On board tool stoage, variable power and automatic cord rewind make for easy cleaning. Whilst German manufacturing and a 3 year guarantee ensure quality.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    £89.99
    Product Details & Countries Available in:

    PerformAir Profile (Bagged)
    Model No's:
    70065 & 70066 - UK

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen



    Click Image to Enlarge

    Morphy Richards Ltd
    Telephone: 0800 424 848 (UK)
    Web:www.morphyrichards.co.uk

    Company Statement:
    Empty less often with the huge 3.8litre capacity container. Ideal for allergy sufferers the product has antibacterial HEPA filtration to trap and retain dust & allergens and one touch hygienic emptying to ensure minimum contact with dust. Accessories including hard-floor brush and extra long stair hose.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    £119.99
    Product Details & Countries Available in:

    PerformAir Endurance (Bagless) Model No's:
    71067 & 71068 - France, Germany, Switzerland & Israel

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen



    Click Image to Enlarge

    Numatic International Limited
    Telephone: 01460 684 80 (UK)
    Web:www.numatic.co.uk

    Company Statement:
    Henry Micro is to the full Henry specification with the professional Twinflo vacuum motor, Hi-Lo control for different surface applications, a 10-metre cable rewind and storage system; but to this has been added our exclusive Microtex filtration system.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    £152.15 – ‘street price’ is around £125
    Product Details & Countries Available in:

    Vacuum Cleaner Model No:
    HVR200M-22(2006) - UK &
    also 42 other countries

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen





    Click Image to Enlarge

    POLTI S.P.A
    Telephone: 0039 031 939111 (Italy)
    Web:www.polti.com

    Company Statement:
    Lecologico revolutionised the concept of vacuum cleaners: it not only vacuums thoroughly, but retains dust, filters and purifies the air. The special water filter blows and traps the inlet air, capturing dirt and avoiding it spreading back into the environment. The Hepa filter retains impurities, including dust mites.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    See in Stores for Details

    Product Details & Countries Available in:

    Lecologico Water Filtered Vacuum Cleaner (Bagless) Model No's: AS800, AS810, AS805, AS807, AS801 & L'Ecologico Special Parquet - UK, Italy, France, Spain, Portugal, Germany & Mexico

    Allergen:
    House Dust Mite




    Click Image to Enlarge

    Robert Thomas
    Telephone: +49 2735 788 0 (Germany)
    Web:www.robert-thomas.de

    Company Statement:
    Cleanliness and hygiene - that is what the Plus X Award winner THOMAS TWIN tt with Allergy Certificate does provide for. - Made in Germany - This deep cleaner with patented water filter system including HEPA filter does filter without any dust bags and retains dust up to 99,999 %.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    £249.99
    Product Details & Countries Available in:

    TWIN TT & TWIN T1 AQUAFILTERS
    (Bagless) - UK & Eastern & continental Europe

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen



    Click Image to Enlarge

    Robert Thomas
    Telephone: +49 2735 788 0 (Germany)
    Web:www.robert-thomas.de

    Company Statement:
    Cleanliness and hygiene – that is what the Plus X Award winner THOMAS GENIUS with Allergy certificate does provide for – Made in Germany – This bagless cleaner with patented water filter system including HEPA filter does filter without any dust bags and retains dust up to 99,999%.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    £199.99
    Product Details & Countries Available in:

    Thomas Genius, GENIUS S1 & GENIUS S2 Aquafilter - UK, Eastern & continental Europe

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen




    Click Image to Enlarge

    Robert Thomas
    Telephone: +49 2735 788 0 (Germany)
    Web:www.robert-thomas.de

    Company Statement:
    Modern Vacuum, carpet and hardfloor cleaner with window nozzle and patented water filter technology. Vacuuming without dust bag. Appropriate for Allergy sufferers.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    Approx 300 Euros
    Product Details & Countries Available in:

    THOMAS TWIN T2 AQUAFILTER (Bagless) - UK, Europe & CIS

    Allergen:
    House Dust Mite, Cat Allergen & Dog Allergen





    Click Image to Enlarge

    Samsung Electronics Co Limited
    Telephone:331 55 68 41 11

    Company Statement:
    Samsung SC8300 series has excellent HEPA filtration performance of filtering 0.3 micron sized dust particles up to 99.95%. It has special silver nano filter and UV (Ultra Violet) lamp which has additional anti-micro bial effect as an option. The winner of IF (Industrie Forum) Design Award, Hannover, Germany in 2006.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    $ 179 to $219
    Product Details & Countries Available in:

    Samsung Vacuum Cleaner SC8300 Series (Bagged) Model No’s: SC8300, SC8305, SC8310, SC8315, SC8340, SC8345, SC8350, SC8355 & VC8380 - Western & Eastern Europe & CIS

    Allergen:
    House Dust Mite



    Click Image to Enlarge

    Samsung Electronics Co Limited
    Telephone:331 55 68 41 11


    Company Statement:
    Samsung SC8400 series has excellent HEPA filtration performance of filtering 0.3 micron sized dust particles up to 99.5%. You can control suction power level on the handle as an option. Very easy for dust disposal with Samsung's unique \ Twin Chamber System TM.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    169 to 259 Euro
    Product Details & Countries Available in:

    Samsung Vacuum Cleaner SC8400 Series (Bagless) Model No’s: SC8420, SC8430, SC8450, SC8460, SC8470, SC8421, SC8431, SC8451, SC8461 & SC8471 - Awaiting Countries
    VC8480 & VC8490 - Korea

    Allergen:
    House Dust Mite



    Click Image to Enlarge

    Samsung Electronics Co Limited
    Telephone:331 55 68 41 11


    Company Statement:
    Samsung SC8500 series has excellent HEPA filtration performance of filtering 0.3 micron sized dust particles up to 99.95%. You can control suction power level on the handle or set the "auto" mode Very easy for dust disposal with Samsung's unique Twin Chamber System TM.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    279 to 299 Euro
    Product Details & Countries Available in:

    Samsung Vacuum Cleaner SC8500 Series (Bagless) Model No’s: SC8550, SC8551, SC8570 & SC8571 - Awaiting Countries
    VC8580 & VC8590 - Korea

    Allergen:
    House Dust Mite



    Click Image to Enlarge

    Samsung Electronics Co Limited
    Telephone: 0870 726 7864 (UK)
    Web:www.samsung.com/uk

    Company Statement:
    Long lasting Powerful Suction Power via Multi Cyclone Technology - Designed sound with lowest noise level for bagless canister - Care-free cleaning from allergy, asthma from house dust mites - Enhanced Usability.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    Approx Retail $240 to $299/unit (depends on variation)
    Product Details & Countries Available in:

    Stealth Multi Cyclone Bagless Vacuum Cleaner (Bagless) Model No's:
    SC9120, SC9150, SC9160, SC9540, SC9560, SC9130, SC9180, SC91AO, SC9190, SC9580, SC9590 & SC9591 - Russia, Ukraine, The Baltics, UK, France, Germany, Hungary, Benelux, Spain, Italy, Australia, Kazakstan, Uzbekistan, Canada & Saudi Arabia Model No's: VC BQ930, VC MBQ935, VC-BQ831, VC-BQ931 & VC-MBQ936 - Korea

    Allergen:
    House Dust mite, Cat Allergen, Dog Allergen & Bacteria




    Click Image to Enlarge

    Samsung Electronics Co Limited
    Telephone: 0870 726 7864 (UK)
    Web:www.samsung.com/uk

    Company Statement:
    Silent sound and long lasting powerful suction power - Designed sound with lowest noise level for canister - Care-free cleaning from allergy, asthma from house dust mites - Higher performance through 3 way brush - Enhanced usability.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    $299 to $499/Unit
    Product Details & Countries Available in:

    Samsung Vacuum Cleaner Model No's:
    SC6216 - France
    SC6240, SC6241, SC6242, SC6243, SC6244, SC6245, SC6246, SC6247, SC6248, SC6249, SC6260, SC6261, SC6262, SC6263, SC6264, SC6265, SC6266, SC6267, SC6268, SC6269, SC6340, SC6341, SC6342, SC6343, SC6344, SC6345, SC6346, SC6347, SC6348, SC6349, SC6360, SC6361, SC6362, SC6363, SC6364, SC6365, SC6366, SC6367, SC6368 & SC6369 - Worldwide
    SC62E0, SC62E1, SC62E2, SC62E3, SC62E4, SC62E5, SC63E0, SC63E1, SC63E2, SC63E3, SC63E4 & SC63E5 - EU & CIS

    Allergen:
    House Dust Mite, Cat Allergen & Dog Allergen



    Sebo (UK) Ltd
    Telephone: 01494 465 533 (UK)
    Web:www.sebo.co.uk

    Company Statement:
    An “Excellent little machine” according to a satisfied user. Light, compact, and powerful, they may be small, but they pack a big punch and are quite capable of cleaning a larger home. Triple microfilter system and sealable Ultra-bags make for an intelligent choice for allergy sufferers searching for a cylinder.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    £129.95 to £259.95
    Product Details & Countries Available in:

    Airbelt K Vacuum Cleaner & K1 Pet (Bagged) - UK, USA, Canada, Germany, France, Netherlands & South Africa


    Allergen:
    House Dust Mite



    Click Image to Enlarge

    Assessment carried out by Allergy UK indicate that an individual’s exposure can be reduced but this does not mean that an individual’s allergic symptoms will necessarily diminish. Allergy UK’s opinion applies only to the products and allergens stated. Products should be used only for their intended purpose and strictly in accordance with the manufacturers instructions at all times. The company statements and suggested selling prices are provided by, and are the opinion of only the Manufacturer.


    Close Window

    Allergy UK is the operational name of the British Allergy Foundation, a charitable company limited by guarantee and registered in England and Wales - Company No: 4509293. Charity No: 1094231. Registered in Scotland – Charity No: SC039257.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupsultanlı -- 17 Kasım 2008; 0:24:07 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyupsultanlı

    ülkemiz elektrik süpürgelerin yeni icatlar diye 3-4 katı fiyata satıldığı bir çöplük olmaya devam etmektedir. bir makine 1-3 000 dolarlrdan bahsedilmektdir şaka gibi aslında.. hadi efendiler sizler sömürecek lütfen başka bir ülke bulun. yok ışık testi yok vs testi .. artık kandırmaza yok. madem bizde aşağı ekledim yabancılar bu makineleri test etmişler.. inşallah bi gün sizin de aşağıdaki seviyelerde bir makineniz olur ne diyeyim.
    Allah ım bana inşallah bizlerin gerçekten ürettiği ve dünyaya sattığı br makinenin icat edildiğini gösterecektir.
    bu ingilizlerin yetkili kurumlarının kararını gösteren sertifikalı süpürgeler. hadi sizinkileri de görelim....
    http://www.allergyuk.org/prod_vacuum_cylinder.aspx

    sadece makine adları ve geçtiği testleri renklendirmeye çalıştım.. fiyatları da oralarda bi yerde var.. ama o fiyatşar bile aslında pahalıdır... yazıklar olsun bize bu kadar pahalı aldığımız için. düşünsenize yahu örnek bir thomas bizde 1000 TL ise aslında 200-250 euro. almayanı da döverler...

    The Seal of Approval is for products which restrict/reduce/remove allergens from the environment of the allergy sufferer and for products which have significantly reduced allergen content. Some products such as Vacuum Cleaners and Air Purifiers may contain a fragrance element. When considering which Air Purifier is the most suitable, you will need to consider the room size to ensure the Air Purifier is powerful enough for the room. Some bedding products may contain latex elastication. If you are concerned about any of the above points, please contact the company and check before purchase.

    Cylinder Vacuum Cleaners
    Dyson Ltd
    Telephone: 0870 5275 104 (UK)
    Web:www.dyson.com

    Company Statement:
    Because a Dyson doesn't lose suction due to its patented Root Cyclone technology, it retains tiny particles as small as pet allergens and even dust mite faeces. This product is Fragrance Free. Washable HEPA filter Clear bin™ Cleaner exhaust air Root Cyclone™ technology.

    Manufacturers Suggested Selling Price:
    From 45,000 Yen
    Product Details & Countries Available in:

    Dyson DC12 Vacuum Cleaner (Bagless) - Japan & Far East

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen



    Click Image to Enlarge
    Dyson Ltd
    Telephone: 0870 5275 104 (UK)
    Web:www.dyson.com

    Company Statement:
    Because a Dyson doesn't lose suction due to its patented Root Cyclone technology, it retains tiny particles as small as pet allergens and even dust mite faeces. This product is Fragrance Free. Washable HEPA filter Clear bin™ Cleaner exhaust air Root Cyclone™ technology.

    Manufacturers Suggested Selling Price:
    DC19 £199.99
    DC20 from £269.99
    Product Details & Countries Available in:

    Dyson DC19 & DC20 Vacuum Cleaner (Bagless) - UK, EU & ANZ

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen



    Click Image to Enlarge
    Dyson Ltd
    Telephone: 0870 5275 104 (UK)
    Web:www.dyson.com

    Company Statement:
    Because a Dyson doesn't lose suction due to its patented Root Cyclone technology, it retains tiny particles as small as pet allergens and even dust mite faeces. This product is Fragrance Free. Washable HEPA filter Clear bin™ Cleaner exhaust air Root Cyclone™ technology.

    Manufacturers Suggested Selling Price:
    From £329.99
    Product Details & Countries Available in:

    Dyson DC21 Vacuum Cleaner (Bagless) - UK, EU, ANZ, US & Canada

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen



    Click Image to Enlarge
    Dyson Ltd
    Telephone: 0870 5275 104 (UK)
    Web:www.dyson.com

    Company Statement:
    Because a Dyson doesn't lose suction due to its patented Root Cyclone technology, it retains tiny particles as small as pet allergens and even dust mite faeces. This product is Fragrance Free. Washable HEPA filter Clear bin™ Cleaner exhaust air Root Cyclone™ technology.

    Manufacturers Suggested Selling Price:
    From £239.99
    Product Details & Countries Available in:

    Dyson DC22 Vacuum Cleaner (Bagless) - UK, EU, Japan & Far East

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen



    Click Image to Enlarge
    Dyson Ltd
    Telephone: 0870 5275 104 (UK)
    Web:www.dyson.com

    Company Statement:
    Because a Dyson doesn't lose suction due to its patented Root Cyclone technology, it retains tiny particles as small as pet allergens and even dust mite faeces. This product is Fragrance Free. Washable HEPA filter Clear bin™ Cleaner exhaust air Root Cyclone™ technology.

    Manufacturers Suggested Selling Price:
    From £299.99
    Product Details & Countries Available in:

    Dyson DC23 Vacuum Cleaner (Bagless) - UK, EU, ANZ, US & Canada

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen



    Click Image to Enlarge
    LG Electronics UK Ltd
    Web:www.lge.com

    Company Statement:
    Awaiting Statement

    Manufacturers Suggested Selling price:
    200 to 300 Euro
    Product Details & Countries Available in:

    Cyking Vacuum Cleaner (Bagless) Model No's:
    V-KC90[1-9]H - Turkey, Lebanon, Syria, Jordan, Israel, Morocco, South Africa, UAE, Saudi Arabia & Egypt
    VKC90[1-9]H - EU Countries, Australia, Iran & Israel
    V-KC97 - EU Countries, Australia, Iran & Israel
    VKC97 - Israel
    VC907 - France
    V-K8710H, VK8710H, V-K900[1-9]H - CIS
    V-KC94[1-9]H - Brazil, Mexico, Colombia, Panama, Venezuela, Ecuador & Guatemala

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen



    LG Electronics UK Limited
    Telephone: 0800 013 2142 (UK)
    Web:www.lge.com

    Company Statement:
    Awaiting Statement

    Manufacturers Suggested Selling price:
    $280 to $300
    Product Details & Countries Available in:

    Cyking Vacuum Cleaner
    Model No's:
    V-KS820, V-KS821
    & V-K822 - Korea
    V-K8701, V-K8702, V-K8703
    & V-S8701 - CIS
    V-KC781 & V-KC7907 - Iran
    V-KC701 - Turkey, Lebanon, Syria, Jordan, Israel, Morocco, South Africa, UAE, Saudi Arabia & Egypt

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen


    LG Electronics
    Web:www.lge.com

    Company Statement:
    Upgrade Dust Compression system. Simple Dust Compress Hygienic dust control. Prevents dust cloud when emptying bin. HEPA 13 Carbon Filter with SLG 5 Star.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    200 Euro to 400 Euro
    Product Details & Countries Available in:

    Cylinder Bagless Vacuum Cleaner Model No: VK9820 - UK & Worldwide

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen



    Click Image to Enlarge

    LG Electronics
    Web:www.lge.com

    Company Statement:
    Upgrade Dust Compression system. Simple Dust Compress Hygienic dust control. Prevents dust cloud when emptying bin. HEPA 13 Metal Clean Filter with SLG 5 Star. TurboCombi Nozzle (optional). 2-in-1 Accessory tool on pipe. Mini Turbine nozzle (optional). Compact size for easy storage.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    $425 to $531
    Product Details & Countries Available in:

    Bagless Vacuum Cleaner Model No: VK88 - Commonwealth of Independent States & Korea

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen



    Click Image to Enlarge

    Morphy Richards Ltd
    Telephone: 0800 424 848 (UK)
    Web:www.morphyrichards.co.uk

    Company Statement:
    Powerful motors clean up dustmite & cat allergen, whilst the S Class filtration traps and retains these safely in the cleaner protecting you and your family. On board tool stoage, variable power and automatic cord rewind make for easy cleaning. Whilst German manufacturing and a 3 year guarantee ensure quality.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    £89.99
    Product Details & Countries Available in:

    PerformAir Profile (Bagged)
    Model No's:
    70065 & 70066 - UK

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen



    Click Image to Enlarge

    Morphy Richards Ltd
    Telephone: 0800 424 848 (UK)
    Web:www.morphyrichards.co.uk

    Company Statement:
    Empty less often with the huge 3.8litre capacity container. Ideal for allergy sufferers the product has antibacterial HEPA filtration to trap and retain dust & allergens and one touch hygienic emptying to ensure minimum contact with dust. Accessories including hard-floor brush and extra long stair hose.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    £119.99
    Product Details & Countries Available in:

    PerformAir Endurance (Bagless) Model No's:
    71067 & 71068 - France, Germany, Switzerland & Israel

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen



    Click Image to Enlarge

    Numatic International Limited
    Telephone: 01460 684 80 (UK)
    Web:www.numatic.co.uk

    Company Statement:
    Henry Micro is to the full Henry specification with the professional Twinflo vacuum motor, Hi-Lo control for different surface applications, a 10-metre cable rewind and storage system; but to this has been added our exclusive Microtex filtration system.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    £152.15 – ‘street price’ is around £125
    Product Details & Countries Available in:

    Vacuum Cleaner Model No:
    HVR200M-22(2006) - UK &
    also 42 other countries

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen





    Click Image to Enlarge

    POLTI S.P.A
    Telephone: 0039 031 939111 (Italy)
    Web:www.polti.com

    Company Statement:
    Lecologico revolutionised the concept of vacuum cleaners: it not only vacuums thoroughly, but retains dust, filters and purifies the air. The special water filter blows and traps the inlet air, capturing dirt and avoiding it spreading back into the environment. The Hepa filter retains impurities, including dust mites.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    See in Stores for Details

    Product Details & Countries Available in:

    Lecologico Water Filtered Vacuum Cleaner (Bagless) Model No's: AS800, AS810, AS805, AS807, AS801 & L'Ecologico Special Parquet - UK, Italy, France, Spain, Portugal, Germany & Mexico

    Allergen:
    House Dust Mite




    Click Image to Enlarge

    Robert Thomas
    Telephone: +49 2735 788 0 (Germany)
    Web:www.robert-thomas.de

    Company Statement:
    Cleanliness and hygiene - that is what the Plus X Award winner THOMAS TWIN tt with Allergy Certificate does provide for. - Made in Germany - This deep cleaner with patented water filter system including HEPA filter does filter without any dust bags and retains dust up to 99,999 %.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    £249.99
    Product Details & Countries Available in:

    TWIN TT & TWIN T1 AQUAFILTERS
    (Bagless) - UK & Eastern & continental Europe

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen



    Click Image to Enlarge

    Robert Thomas
    Telephone: +49 2735 788 0 (Germany)
    Web:www.robert-thomas.de

    Company Statement:
    Cleanliness and hygiene – that is what the Plus X Award winner THOMAS GENIUS with Allergy certificate does provide for – Made in Germany – This bagless cleaner with patented water filter system including HEPA filter does filter without any dust bags and retains dust up to 99,999%.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    £199.99
    Product Details & Countries Available in:

    Thomas Genius, GENIUS S1 & GENIUS S2 Aquafilter - UK, Eastern & continental Europe

    Allergen:
    House Dust Mite & Cat Allergen




    Click Image to Enlarge

    Robert Thomas
    Telephone: +49 2735 788 0 (Germany)
    Web:www.robert-thomas.de

    Company Statement:
    Modern Vacuum, carpet and hardfloor cleaner with window nozzle and patented water filter technology. Vacuuming without dust bag. Appropriate for Allergy sufferers.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    Approx 300 Euros
    Product Details & Countries Available in:

    THOMAS TWIN T2 AQUAFILTER (Bagless) - UK, Europe & CIS

    Allergen:
    House Dust Mite, Cat Allergen & Dog Allergen





    Click Image to Enlarge

    Samsung Electronics Co Limited
    Telephone:331 55 68 41 11

    Company Statement:
    Samsung SC8300 series has excellent HEPA filtration performance of filtering 0.3 micron sized dust particles up to 99.95%. It has special silver nano filter and UV (Ultra Violet) lamp which has additional anti-micro bial effect as an option. The winner of IF (Industrie Forum) Design Award, Hannover, Germany in 2006.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    $ 179 to $219
    Product Details & Countries Available in:

    Samsung Vacuum Cleaner SC8300 Series (Bagged) Model No’s: SC8300, SC8305, SC8310, SC8315, SC8340, SC8345, SC8350, SC8355 & VC8380 - Western & Eastern Europe & CIS

    Allergen:
    House Dust Mite



    Click Image to Enlarge

    Samsung Electronics Co Limited
    Telephone:331 55 68 41 11


    Company Statement:
    Samsung SC8400 series has excellent HEPA filtration performance of filtering 0.3 micron sized dust particles up to 99.5%. You can control suction power level on the handle as an option. Very easy for dust disposal with Samsung's unique \ Twin Chamber System TM.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    169 to 259 Euro
    Product Details & Countries Available in:

    Samsung Vacuum Cleaner SC8400 Series (Bagless) Model No’s: SC8420, SC8430, SC8450, SC8460, SC8470, SC8421, SC8431, SC8451, SC8461 & SC8471 - Awaiting Countries
    VC8480 & VC8490 - Korea

    Allergen:
    House Dust Mite



    Click Image to Enlarge

    Samsung Electronics Co Limited
    Telephone:331 55 68 41 11


    Company Statement:
    Samsung SC8500 series has excellent HEPA filtration performance of filtering 0.3 micron sized dust particles up to 99.95%. You can control suction power level on the handle or set the "auto" mode Very easy for dust disposal with Samsung's unique Twin Chamber System TM.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    279 to 299 Euro
    Product Details & Countries Available in:

    Samsung Vacuum Cleaner SC8500 Series (Bagless) Model No’s: SC8550, SC8551, SC8570 & SC8571 - Awaiting Countries
    VC8580 & VC8590 - Korea

    Allergen:
    House Dust Mite



    Click Image to Enlarge

    Samsung Electronics Co Limited
    Telephone: 0870 726 7864 (UK)
    Web:www.samsung.com/uk

    Company Statement:
    Long lasting Powerful Suction Power via Multi Cyclone Technology - Designed sound with lowest noise level for bagless canister - Care-free cleaning from allergy, asthma from house dust mites - Enhanced Usability.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    Approx Retail $240 to $299/unit (depends on variation)
    Product Details & Countries Available in:

    Stealth Multi Cyclone Bagless Vacuum Cleaner (Bagless) Model No's:
    SC9120, SC9150, SC9160, SC9540, SC9560, SC9130, SC9180, SC91AO, SC9190, SC9580, SC9590 & SC9591 - Russia, Ukraine, The Baltics, UK, France, Germany, Hungary, Benelux, Spain, Italy, Australia, Kazakstan, Uzbekistan, Canada & Saudi Arabia Model No's: VC BQ930, VC MBQ935, VC-BQ831, VC-BQ931 & VC-MBQ936 - Korea

    Allergen:
    House Dust mite, Cat Allergen, Dog Allergen & Bacteria




    Click Image to Enlarge

    Samsung Electronics Co Limited
    Telephone: 0870 726 7864 (UK)
    Web:www.samsung.com/uk

    Company Statement:
    Silent sound and long lasting powerful suction power - Designed sound with lowest noise level for canister - Care-free cleaning from allergy, asthma from house dust mites - Higher performance through 3 way brush - Enhanced usability.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    $299 to $499/Unit
    Product Details & Countries Available in:

    Samsung Vacuum Cleaner Model No's:
    SC6216 - France
    SC6240, SC6241, SC6242, SC6243, SC6244, SC6245, SC6246, SC6247, SC6248, SC6249, SC6260, SC6261, SC6262, SC6263, SC6264, SC6265, SC6266, SC6267, SC6268, SC6269, SC6340, SC6341, SC6342, SC6343, SC6344, SC6345, SC6346, SC6347, SC6348, SC6349, SC6360, SC6361, SC6362, SC6363, SC6364, SC6365, SC6366, SC6367, SC6368 & SC6369 - Worldwide
    SC62E0, SC62E1, SC62E2, SC62E3, SC62E4, SC62E5, SC63E0, SC63E1, SC63E2, SC63E3, SC63E4 & SC63E5 - EU & CIS

    Allergen:
    House Dust Mite, Cat Allergen & Dog Allergen



    Sebo (UK) Ltd
    Telephone: 01494 465 533 (UK)
    Web:www.sebo.co.uk

    Company Statement:
    An “Excellent little machine” according to a satisfied user. Light, compact, and powerful, they may be small, but they pack a big punch and are quite capable of cleaning a larger home. Triple microfilter system and sealable Ultra-bags make for an intelligent choice for allergy sufferers searching for a cylinder.

    Manufacturers Suggested Selling price:
    £129.95 to £259.95
    Product Details & Countries Available in:

    Airbelt K Vacuum Cleaner & K1 Pet (Bagged) - UK, USA, Canada, Germany, France, Netherlands & South Africa


    Allergen:
    House Dust Mite



    Click Image to Enlarge

    Assessment carried out by Allergy UK indicate that an individual’s exposure can be reduced but this does not mean that an individual’s allergic symptoms will necessarily diminish. Allergy UK’s opinion applies only to the products and allergens stated. Products should be used only for their intended purpose and strictly in accordance with the manufacturers instructions at all times. The company statements and suggested selling prices are provided by, and are the opinion of only the Manufacturer.


    Close Window

    Allergy UK is the operational name of the British Allergy Foundation, a charitable company limited by guarantee and registered in England and Wales - Company No: 4509293. Charity No: 1094231. Registered in Scotland – Charity No: SC039257.

    Alıntıları Göster
    Candoğan arkadaşım millet ihlas almıcak rainbow almıcak peki ne alacak yani evini temizlemek için varmı bildiğin bir makina hem separatörü olan hemde derin dövücüsü olan varsa daha ucuzsa daha kaliteliyse tamam dicem eyvallah dicem.Yani separatör ve derin dövücü sistemiyle çalışan iki tane firma var ürettikleri ürün evde gerçek temizlik yapıyor 5 milyar bile az bu makinalara helal olsun tasarlayanlara ve üretenlere.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagdass_

    Candoğan arkadaşım millet ihlas almıcak rainbow almıcak peki ne alacak yani evini temizlemek için varmı bildiğin bir makina hem separatörü olan hemde derin dövücüsü olan varsa daha ucuzsa daha kaliteliyse tamam dicem eyvallah dicem.Yani separatör ve derin dövücü sistemiyle çalışan iki tane firma var ürettikleri ürün evde gerçek temizlik yapıyor 5 milyar bile az bu makinalara helal olsun tasarlayanlara ve üretenlere.

    Alıntıları Göster
    Sanırım yazanların %60 ı ihlasın bu ürününün pazarlayıcılarıdır. Bedava reklam yeri bulunmuş kaçırılmaz elbette.
    Fiyatı neden bu kadar pahalı sorusunu izlenimime göre cevaplayım.
    Evinize tanıtıma geliniyor, 1 ya da 2 saat bir kişi size ürünü anlatıyor. Alsanız da almasanız da bunun bir bedeli var, anlatana anlatma ücreti var.
    Eğer satın alırsanız da satana ciddi primleri var. Tanıtımı yapılanlara bedavaymış gibi verilen ancak aslında satın alandan tahsil edilen dini kitapları var.
    Tüm bunlar fiyatı artıran sebebler.
    Diğer yandan satış politikası tamamen duygu sömürüsüne, psikolojik baskıya dayalı bir sistem. Neden marketlerde, online satış sitelerinde göremiyoruz, çünkü sizin kadar ihlas da biliyor ki diğer ürünler karşısında bu fiyatlarla hiçbir şansı yok. O şekilde yapılırsa da belli bir inanç gurubuna iş sağlanamayacak.

    Psikolojik baskı demiştik, bir süre sonra para sağlığınızdan daha mı önemli, çocuklarınızın sağlığı felan filan bu şekilde gidiyor. Ardından da efendim şimdi sizden 10 kişilik bir telefon listesi almamız gerekiyor yoksa işimizi kaybederiz kısmı iyice duygu sömürüsü. Ayrıca bu şekilde adınızı kullanmak istemeleri ve tanıdıklarınıza sizin tavsiyenizle satış yapmak, onları da sömürmeye çalışmak çok alçakça bir tutum. Yanlış ise bu kısmı özellikle eleştirin lütfen.

    Ürünler bilmem kaç fonksiyonluymuş. Bu şekildeki bir ürünü süpürmek ya da en fazla halı/koltuk yıkamak için kullanırım, eminim pek çok kişi de bu amaçla kullanıyordur. Halı yıkamayı da senede 2 defa yaparsınız en fazla, bu sebeten o özelliği de pek kullanılıyor denemez. Geri kaldı tek bir süpürme olayı. Ev havasını temizlemek miş. Neden evin havasını bir süpürge ile temizleyim ki, bu amaçla yapılmış ürünler mevcut. Alırım onlardan bir tane ki alacağım, araştırıyorum. Bir tane de dünyada kabul gören, birşeylerin taklidi olmayıp patentine sahip firmaların güvenilir ürünlerinden bir tane alırım, işimi görürüm. İnternette araştırıyorum thomas bu anlamda güvenilir geliyor. 600 YTL ye su filtreli süpürge 200 ytl ye de bir hava temizleyici alırsam, amacına yönelik iki farklı kendini kanıtlamış ürünü ihlasın yarı fiyatına elde ederim.

    Durum bundan ibaret. İhlas satıcısı arkadaşların hoşuna gidecek bir durum değil. En az ihlasın bu ürününü almış kişilerin de hoşuna gitmeyecektir. Zira kimse satın aldığı aldığı malı kötülemek istemez. İhlasın elektrikli su filtreli süpürgesini (temizlik robotu demiyorum) satan ve alan arkadaşların kusura bakmayacağını umuyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanbehcan

    Sanırım yazanların %60 ı ihlasın bu ürününün pazarlayıcılarıdır. Bedava reklam yeri bulunmuş kaçırılmaz elbette.
    Fiyatı neden bu kadar pahalı sorusunu izlenimime göre cevaplayım.
    Evinize tanıtıma geliniyor, 1 ya da 2 saat bir kişi size ürünü anlatıyor. Alsanız da almasanız da bunun bir bedeli var, anlatana anlatma ücreti var.
    Eğer satın alırsanız da satana ciddi primleri var. Tanıtımı yapılanlara bedavaymış gibi verilen ancak aslında satın alandan tahsil edilen dini kitapları var.
    Tüm bunlar fiyatı artıran sebebler.
    Diğer yandan satış politikası tamamen duygu sömürüsüne, psikolojik baskıya dayalı bir sistem. Neden marketlerde, online satış sitelerinde göremiyoruz, çünkü sizin kadar ihlas da biliyor ki diğer ürünler karşısında bu fiyatlarla hiçbir şansı yok. O şekilde yapılırsa da belli bir inanç gurubuna iş sağlanamayacak.

    Psikolojik baskı demiştik, bir süre sonra para sağlığınızdan daha mı önemli, çocuklarınızın sağlığı felan filan bu şekilde gidiyor. Ardından da efendim şimdi sizden 10 kişilik bir telefon listesi almamız gerekiyor yoksa işimizi kaybederiz kısmı iyice duygu sömürüsü. Ayrıca bu şekilde adınızı kullanmak istemeleri ve tanıdıklarınıza sizin tavsiyenizle satış yapmak, onları da sömürmeye çalışmak çok alçakça bir tutum. Yanlış ise bu kısmı özellikle eleştirin lütfen.

    Ürünler bilmem kaç fonksiyonluymuş. Bu şekildeki bir ürünü süpürmek ya da en fazla halı/koltuk yıkamak için kullanırım, eminim pek çok kişi de bu amaçla kullanıyordur. Halı yıkamayı da senede 2 defa yaparsınız en fazla, bu sebeten o özelliği de pek kullanılıyor denemez. Geri kaldı tek bir süpürme olayı. Ev havasını temizlemek miş. Neden evin havasını bir süpürge ile temizleyim ki, bu amaçla yapılmış ürünler mevcut. Alırım onlardan bir tane ki alacağım, araştırıyorum. Bir tane de dünyada kabul gören, birşeylerin taklidi olmayıp patentine sahip firmaların güvenilir ürünlerinden bir tane alırım, işimi görürüm. İnternette araştırıyorum thomas bu anlamda güvenilir geliyor. 600 YTL ye su filtreli süpürge 200 ytl ye de bir hava temizleyici alırsam, amacına yönelik iki farklı kendini kanıtlamış ürünü ihlasın yarı fiyatına elde ederim.

    Durum bundan ibaret. İhlas satıcısı arkadaşların hoşuna gidecek bir durum değil. En az ihlasın bu ürününü almış kişilerin de hoşuna gitmeyecektir. Zira kimse satın aldığı aldığı malı kötülemek istemez. İhlasın elektrikli su filtreli süpürgesini (temizlik robotu demiyorum) satan ve alan arkadaşların kusura bakmayacağını umuyorum.

    Alıntıları Göster
    2001 yılında bende ihlas robot aldım.
    Cihazı kötü demek istemiyorum. ancak fiyat çok yüksek bana göre
    bir sürü her zaman kullanılması gerekmeyen gereksiz aparat var.
    önemli olan temizlik onuda su içine çer çöpü toplayan uygun fiyatlı bir sürü elektrik süpürgesi var.
    ben 2001 yılından beri ilk aldğımında meraktan biraz kullandım. ondan sonra başka marka daha kullanışlı süpürgeyi hala kullanıyorum. arada derin temizlik olduğunda kullanıyorum. bunlar benim şahsi görüşümdür.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gece_yolcusu

    2001 yılında bende ihlas robot aldım.
    Cihazı kötü demek istemiyorum. ancak fiyat çok yüksek bana göre
    bir sürü her zaman kullanılması gerekmeyen gereksiz aparat var.
    önemli olan temizlik onuda su içine çer çöpü toplayan uygun fiyatlı bir sürü elektrik süpürgesi var.
    ben 2001 yılından beri ilk aldğımında meraktan biraz kullandım. ondan sonra başka marka daha kullanışlı süpürgeyi hala kullanıyorum. arada derin temizlik olduğunda kullanıyorum. bunlar benim şahsi görüşümdür.

    Alıntıları Göster
    bende uzun süre araştırma yaptım ama nette gezdikçe kafam daha çok karıştı , thomas libelle ve cleanmax arasında kaldım. yapılan yorumlara tek tek baktım , kimin ne olduğu ve neyi neden savunduğu belli değil açıkçası. hatta bazı yererde tartışma sermayenin rengi olayına dönmüş. bence çokda yanlış yapılmış.
    bunun dışında başka ürünleri KULLANMADAN kötülemek yerine kendi kullandığınız ürünlerin artılarını ve eksilerini yazsaydık bence bu makinaları almayı düşünenlere aha çok faydalı olurduk.
    ben temizlik robotlarından birinin (isim vermeyeyim) çalışmasını gördüm yani tanıtımını , ama sıfır makinanın yarım saatlik çalışması ile ürün alacak kadar aceleci değilim. fakat bir çok arkadaşın bahsettiği üzere ısrar hat safhada , ünv öğrencisi tanıtıcı arkadaşa diyecek bişey yok ama satış müdürümüz dediği beyin ısrarı öyle fazlaydıki neredeyse zorla kovduracaklardı kendilerini. makina hoşuma gitmeme rağmen sırf bu ısrarcılık yüzünden almadım. tabi o zaman ilk kez bir temilzik robotu görüyoruz çok detay bilgmiz yok. bu anlattığım olay 1 yıl kadar önce oldu. 4 ay önce ise bir kızım oldu ve alerjik hasta olduğunu öğendik , (3 gün önce) , durum böyle olunca acilen bir makina almak şart oldu , zaten bir süredir bakıyordum ve hafta sonu kararımı thomas tt2 den yana verdim. diğer makinalar neler yapar neler yapamaz bilemem , tt2 yi ise muhtemelen bugün veya yarın servisi gelip tanıtıcak ancak bu seçimi yaparken neden tt2 yi seçtim ?
    1-kimse bana zorla mal satmaya kalkmadı , ithalatçı firmanın müşeri hizmetleri ve servisi gerekli blgileri verdi.
    2-firmanın sitesinde ürünlerle ilgili gerekli teknik bilgi detaylı şekilde verilmiş
    3-ben ayrıca ürün alırken şikayet sitelerinden ürünle ilgili yapılan şikayetleri ve şikayetlerin değerlendirmelerini dikkate alırım ve ithalatçı firmnın bu konuda hassas olduğunu gördüm.
    4-ürün birinci sınıf hijyen ve kalite standartlarında İngiliz Alerji Kurumu Sertifikası, Türkiye Tüketici 2008 Kalite Ödülü, 2008 Amerikan Ev Aletleri Tasarım Ödülü, tozu yüzde 999.99 oranında hapsetme sertifikası, teknolojik ve yenilikçi ürün ödüllerine sahip ki buda seçimimdeki önemli etkenlerden biri.
    5-diğer ürünlere göre daha ucuz ve orjinal alman malı (TM olmasını bende isterdim ama zaten bizim TM olarak bildiğimiz pk çok ürünün ana imalatçısı avrupa ülkeleri olup montajı TR de yapılmaktadır.)
    6- garanti süresi 5 yıl.
    7-yıkama işlemini diğer ürünler gibi 2 işlemde değil yani önce püskürt sonra çek şeklinde deil tek işlemde aynı anda hem püskürtüp hem çekmesi şeklinde gerçekleştirmesi.
    8- bir beyaz eşya servisinin thoması tavsiye etmesi(bu arada ihlas ve libelle kullanan bi kaç aile onlardan da memnun olduklarını söylediler--objektiflik---)
    vs uzatmak mümkün.
    tabi öncede söylediğim gibi henüz ürünü kullanmış değilim sadece neden tercih ettiğimi anlatmak istedim. ve kullandıktan sonrada emin olun izlenimlerimi yine yazıcam.




  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.