Şimdi Ara

İsmail Kucukkaya'dan Ekrem Imamogluna :

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
0
Favori
5.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chp li bazı vekillerin Selçuk Bayraktar'in başkanlığındaki Türkiye Teknoloji Vakfi'nin İbb'den bağış ve yardim aldığına yönelik iddiaları üzerine Selçuk Bayraktar açıklama yaparak iddiaların doğru olmadığını ,ibb başkani Ekrem Imamoglu'ndan konuyla ilgili açıklama yapmasını beklediğini soyledi.Ancak Ekrem Imamoğlu iddialara sessiz kaldı.
    Fox tv sabah haberleri spikeri Ismail Küçükkaya ise Ekrem Imamoglunun bu tutumunu eleştirdi
    "Yanlış yapıyorsunuz sayın baskan"

Internet Haber
    İsmail Küçükkaya Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi! Burada yanlış yapıyorsunuz
    https://www.internethaber.com/ismail-kucukkaya-ekrem-imamoglunu-elestirdi-burada-yanlis-yapiyorsunuz-2102674h.htm

Kişisel yorumum:
    Ekrem Imamoğlu bu konuda sessiz kalarak benim "acaba chp değişiyor mu ?"umutlarimi yerle bir etmiştir. Veli Ağababa,Sezgin Tanrıkulu,Canan kaftancıoğlu,Engin akyurt ve Kemal Kılıçdaroğlu
    Bu isimlerin kontrolündeki bir partiden bu ülkenin geleceği adına şimdikinden daha farklı birşey beklemiyorum .Yanlışa yanlış,dogru ya doğru demezseniz eleştirdiğiniz kesimden ne farkınız kalır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 17 Mayıs 2020; 12:55:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi valla herkes işi gücü bıraksın AKP'lilerle, AKP'lilerin damatlarıyla, çocuklarıyla, kuzenleriyle laf dalaşına girsin. Sizin istedğiniz de bu zaten. Millet ağız dalaşı yaparken gündem bir güzel değişsin.

İmamoglu bunlarla ağız dalaşına girmeyerek en doğrusunu yapıyor. Babaları bitti bunlar başladı. Ya susup işini yapsın, ya da bacanağı gibi siyaset yapsın..ikisi aynı anda olmaz.
    Yaptığın kıyaslamaya hayran kaldım😁

Ekrem İmamoğlu kimdir? Türkiye'nin hatta dünyanın en önemli şehrlerinden birini yöneten kişi. 5 milyon kişinin oyunu alarak seçilmiş bir kişi.

Damat kim? AKP'nin damadı işte. Aradaki fark bu.

İmamoğlu bunlara cevap vermeye başlarsa yarın bir gün dahi Bilal'e de, Sümeyye'ye de ve hatta ileride Tayyip'in torunlarına da cevap vermek zorunda kalır. Yani daha en baştan bunları iplemeyerek en doğrusunu yapıyor.

Tayyip'in İmamoğlu'nu iplememesi ise sırf hasetinden kaynaklanıyor. Ama o da geçici. Küstüm oynamıyorumu sadece bir süreliğine kadar yapmaya devam edebilir.
  • selcuk bayraktar en iyi adamdır yaptıkları yapacakları ortada ekremın boyle boş gundem yapması cok kotu
  • İyi valla herkes işi gücü bıraksın AKP'lilerle, AKP'lilerin damatlarıyla, çocuklarıyla, kuzenleriyle laf dalaşına girsin. Sizin istedğiniz de bu zaten. Millet ağız dalaşı yaparken gündem bir güzel değişsin.

İmamoglu bunlarla ağız dalaşına girmeyerek en doğrusunu yapıyor. Babaları bitti bunlar başladı. Ya susup işini yapsın, ya da bacanağı gibi siyaset yapsın..ikisi aynı anda olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 17 Mayıs 2020; 12:46:32 >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Bu ağız dalaşı değildir . Yazılı açıklama da yapabilirdi.
    Surf partideki kişileri yalancı çıkarmamak için sustu.
    Bunu göremeyecek kadar körsunuz heralde

• tayyibin damadını kaale alıp cevap vermemesi doğru. Hanedan üyelerinin hepsi tek yerden emir aldığı için, kayınpederi ne emrederse onu yapıyordur küçük damat.
  • Ibb başkani olacak yanlış yazılmış duzeltildi
    sen ne anladiysan sulalendir o anladigin tabi

Bu mantik yanlis
    Ibb başkanıysa her iddiaya cevap verecek
    Senin mantığınla o zaman Cumhurbaşkanının ibb başkanını iplememesi de normal.Sonucta cumhurbaşkanı. Istanbulun başkanını mi ciddiye alsın?
    Yahu birseye de yanlış diyin be.Hayret birseysiniz gerçekten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jocker35

Ibb başkani olacak yanlış yazılmış duzeltildi
    sen ne anladiysan sulalendir o anladigin tabi
    Hemen kıvırma aslanım, bir şeyi yazıyorsan arkasında dur. Gerçi sizin gibilerde omurga olmadığı için sende o delikanlılık ne arar. Kıvırmanın ustasının izinden gitmekten, doğru söylemeyi unutmuşsunuz.
  • Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Şu kişilere cevap verme hocam doğruya doğru yanlışa yanlış demedikten sonra çok beklerler iktidarı blokla geç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jocker35

Bu mantik yanlis
    Ibb başkanıysa her iddiaya cevap verecek
    Senin mantığınla o zaman Cumhurbaşkanının ibb başkanını iplememesi de normal.Sonucta cumhurbaşkanı. Istanbulun başkanını mi ciddiye alsın?
    Yahu birseye de yanlış diyin be.Hayret birseysiniz gerçekten
    Yaptığın kıyaslamaya hayran kaldım😁

Ekrem İmamoğlu kimdir? Türkiye'nin hatta dünyanın en önemli şehrlerinden birini yöneten kişi. 5 milyon kişinin oyunu alarak seçilmiş bir kişi.

Damat kim? AKP'nin damadı işte. Aradaki fark bu.

İmamoğlu bunlara cevap vermeye başlarsa yarın bir gün dahi Bilal'e de, Sümeyye'ye de ve hatta ileride Tayyip'in torunlarına da cevap vermek zorunda kalır. Yani daha en baştan bunları iplemeyerek en doğrusunu yapıyor.

Tayyip'in İmamoğlu'nu iplememesi ise sırf hasetinden kaynaklanıyor. Ama o da geçici. Küstüm oynamıyorumu sadece bir süreliğine kadar yapmaya devam edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 17 Mayıs 2020; 13:27:49 >

Selçuk bayraktarı bir araştır . Senin gibi sıradan bir insan değil. Ülkeye katkı sunmuş başarılı birisidir .Sabit kafa olmayın
    Verdiğim kıyasta cuk oturdu kusura bakma
    Ayrıca sıradan bir adam madem bu kişi chp vekilleri niye muhatap alıp da bu adama birşeyler itham etmişler?
    Koskoca vekil sonuçta değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 17 Mayıs 2020; 13:30:25 >
  • Dr.Danger kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın.Ilginc tipler gerçekten

Adamin gecmisi senin imamoglunu 5 e katlar ayrıca.Bu kişi damatlık unvanını kullansaydı oteki damat gibi alırdı bir bakanlığı değil mi ?
    Mantıklı birşey yazın dostum ya.Sirf muhalefet olmaz diye batıyorsunuz farkında değilsiniz

İsmail Kucukkaya'dan Ekrem Imamogluna :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 17 Mayıs 2020; 13:40:8 >
    Seçime girsin o zaman, bakalım halk ne kadar tınlıyormuş AKP'nin damadını. Ne yapayım yani iyi eğitim almışsa.

Başımıza Tony Stark yaptınız bunu.

Aaaah ah, AKP'nin damadı gelmeden önce okla mızrakla savaşıyorduk da AKP damadı geldi sağolsun artık son model silahlarımız var.😂
    Olayı ısrarla anlamak istemiyorsun
    Bu adamın damatlik unvanına ihtiyacı yok.Adam çalışmış biryerlere gelmiş.Su anda da milli iha siha projesinin başkani. İsine odaklanmış birisi .Hiç gördün mü damatligi yüzünden bir ayrıcalığını?
    Isiyle ilgili bir teknoloji vakfı kuruyor .Ve chpli vekiller ibb'den bağış aldığını iddia ediyor.O da çıkıp doğru değil. Ibb başkani açıklayabilir diyor.Bundan daha doğal ne olabilir ?
    Burada muhatap ibb başkanıdır. Ben mi olacam?
    Yok seçilmiş de şuymuş buymuş.Gecin masalı ya .Masal anlatma arkadaşım bana .Imamoğlu çıkacak doğru değil diyecek biz de alkislayacaz. Ama o yanlış tarafı seçti.

Bu adamın damatlik unvanına ihtiyacı yok.Adam çalışmış biryerlere gelmiş.

Aynen aynen

AKP'nin damadı olmasının bununla EN UFAK ilgisi yok. Kesin öyledir😂😂😂😂

Türkiye'nin güvenliği için çalışan binlerce mühendis, ARGE çalışanı, uzman vs. var. Birilerinin damadı gelmeden önce de Türkiye büyük bir ülkeydi kusura bakma. Damadınızın da elinde sihirliği değneği yok. Olmayan teknolojiyi var oldurup da Türkiye'ye çağ atlatmış filan değil. Bu propagandalar AKP'li gruplarda iş yapıyor olabilir. Burada yapmaz.

Bu damat benim gördüğüm kadarıyla iş yapmaktan çok CHP'ye muhalefete filan sataşıyor.

Daha önce de dediğim gibi ya işini yapsın ya da siyaset yapsın. O attığı tweet'i de gördüm bu arada. Yazım tarzı, tonu falan direkt muhalefete karşı kendini büyük görme, kendini birincı sınıf vatandaş görme tavırları. İmamoğlu da bunu hiç iplemeyince direk haset nöbeti geçirdi. Mahkemeler sizde, yargıçlar sizde, savcılar sizde, herşey sizde. Eğer size yanlış yapıldığını düşünüyorsanız direk mahkemeye gidin.

Hiç kimse birilerine '' Twitter '' üzerinden yanıt vermek zorunda değildir. Kimse kimseden üstün değildir. AKP'nin millete uyguladığı KULLUK düzeni İstanbul'da bitmiştir. Gerisi beni ilgilendirmez.

Söz konusu ne zaman bir AKP'li olsa orada mutlaka bir para konusu oluyor. O yüzden ben İmamoğlu'na güveniyorum. Kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 17 Mayıs 2020; 14:16:6 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.