Şimdi Ara

Msi g27c2 Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bir süredir sistemim bu çin monitör bakiyorum. Bir arkadaşta msi in g27c2 monitörü için görüştüm 1350tl gibi verecek en son. Ağustos 2019 da alınmış garantili ürün. Sizce bu ekrana bu fiyat verilir mi? Yada indirimleri bekleyip başka bir monitör mu bakmaliyim. Bütçe Max 1400-1500 TL.
    Cihaz şu:
    https://www.epey.com/monitor/msi-optix-g27c2.html



  • Merhaba hocam,
    Bence 27 inc 1080p olarak yetersiz kaliyor en az 2 k alman lazim, pixeller gozune gözüne batar, pisman olabilirsin, siz ya 24 inc 1080p bakin ama o da çok küçük gelecek gözünüze,
    27 2k olursa tadindan yenmez. 27 1080p yaramaz. İyi forumlar.
  • So_CLose84 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Peki 24" 1080p tavsiye verebilirmisiniz bana bütçem dahilinde
  • Şuan kullandiginiz monitör ne bilmiyorum ama, 24 inc bana küçük geliyor, 27 inc ideal bence hocam. O yüzden size de tavsiye etmeyeceğim, suan kullandığınız monitöre 24 incten büyükse size de küçük gelecektir. Lakin bahsettginiz monitörün fiyati cok uygun hem msi 1 ms 144hz curved fatura tarihi olarak 3 aylik bir monitorden bahsediyorsunuz, uretim yili 2017 olsa bile bu ozelliklerde ki en ucuz monitör amazonda 1797 lira. Arada 450 liraya yakin fiyat farki var. Bence mantikli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So_CLose84 -- 24 Kasım 2019; 14:3:3 >
  • bu konuda baska bir tavsiye verebilecek bir arkadaş yok mu?
  • Hocam saçma olacak ama ne için kullanacağınızı öğrenebilir miyim? Ağırlıklı olarak ne yapacaksınız.
  • citiraga kullanıcısına yanıt
    Ağırlıklı olarak ne yapacaksınız?
  • DougMesa D kullanıcısına yanıt
    Ağırlıklı olarak oyun için kullanicam. Film, dizi de izliyorum bilgisayar da
  • Hocam hangi oyunlar diye sormak istemiştim. Casual oyunlar(CSGO, LoL, PUBG...) oynuyorsan 24 inç senin için hiç problem olmayacaktır. 27 inçinde 1080p de sorun yapacağını hiç sanmam. 27 inç MSI monitör o fiyata çok iyi. Kötü kullanılmamışsa tavsiye ederim. Seni pişman etmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DougMesa -- 24 Kasım 2019; 23:52:10 >
  • Ayrıca ağırlıklı olarak oyun oynayan birisin, 2k monitör bilgisayarını daha fazla zorlayacağı için tavsiye etmem.
  • DougMesa D kullanıcısına yanıt
    Çoğu kullanıcı 27" için 1080p nin sorun olacağını ve gözlere zarar verdiğini söylüyor. Artı olarak msi ın optik serisi olan bu ekranları da renk doğrulugu kötü oldugu için tavsiye etmiyorlar. Bu konuyu açmamdaki baş sebepler bunlar açıkçası. Yoksa fiyatına göre özellikleri gayet iyi bir monitör. 27" 1ms,144hz,300cd parlaklık,3000:1 kontrast var. Cihazda gayet temiz ölü pixeli de yok 4 aylık temiz kullanılmış. Bu ekran hakkında çok konuşulmuş forumda ve iade eden bayağı fazla kişi var. Aklım çok karıştı sebeple.
  • Göze zarar verme olayını düşünmemiştim. 24 inç bir monitör alacaksan curvedden uzak dur. Yarı curved gibi saçma bir olay oluyor. Düz 24 inç bir oyuncu için en iyi ekran boyutudur.
  • Casual oyunlar oynuyorsan TN panel seçebilirsin. TN panellerin ms si çok daha az ama IPS panele oranla renk paleti ve görüş açısı daha dar.
  • Aslında her türlü oyun oynuyorum. Ayrıca ekranı ayninzamanda da PS4 ume bağlı olacak. Tn paneller renk olarak beni tatmin etmedi daha önce deneyimlerim. Kaldı ki yeni sistem ekranlar yenileme hizlari ile tn panellerin çoğundan başarılı. İps de tercih edebilirim ama 27" de bu bütçeme uygun bir ips zor. İkisininde ortasında olan Va panellere yonelmem daha doğru gibi geldi. G27c2 ile ilgili tek olumsuz yorum renk doğruluğu ile ilgili söylemişler özellikle de siyah dengesi ile ilgili. 1350 TL bütçeme uygun ama sonra pişman olup al sat yapmak istemiyorum.turkce incelemesi de yok ekranın doğru düzgün işin açıkçası nette. Halbuki 2017 de çıkmış monitörler
  • Monitörler ne yazık ki en az incelenen harici bileşen oluyor. Monitörler ne yazık ki kağıt üzerindeki bilgilerden anlaşılmıyor. Monitör test edebileceğin arkadaşının evi olsun bildiğin mağaza olsun bir bak, dene. Bizim burada konuştuklarımız ne kadar doğru olsa da monitörde asıl etmen deneyim oluyor. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.