Şimdi Ara

eFootball PES 2020 [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.191
Cevap
14
Favori
111.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Bilgilendirme;

    Oyunun mevcut liglerinin ve takımlarının lisans yaması çıkışını yaptı. Fifa 20'de olup da PES 20'de olmayan bütün Avrupa liglerinin de mod çalışmalarına başlandı (Bundesliga, Eredivisie vb.) Ayrıca Türkçe Spiker çalışmalarına da başlandı ve tahmini kasım ayında hazır duruma gelmiş olur.
    memo31 buralardaysan senin sülaleni tokatlıyım. Maç 3-1 dk 84 oyunu durdurdu değişiklik yapıcak sandım tabi. Sonra tık diye sorunsuz 84dk oynadığımız maç hükümsüz sayıldı. Bu elemanı direk engelleyin arkadaşlar. Oyundan soğutuyonuz adamı be kardeşim düşürdünde ne oldu şimdi? 100 maçlık galibiyet serisi yapsan ne olacak? İyi bir pes oyuncusu olduğunu zannedeceksin kendi çapında. Belli ki arkadaşlarına hava atacaksın peste ilk 10dayım diye sonra lise çıkışında ( yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum. ) arkadaşların gel ps kafeye dediğinde tek yiyincede dersin ben ilk 10dayım diye picigeto seni.
  • Eline sağlık. Buradan devam ederiz rahat rahat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i7 9750h 16 gb ram gtx1650 4 gb ekran kartıyla nasıl düşük vram hatası verebiliyor bu oyun aynı sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat_60

    i7 9750h 16 gb ram gtx1650 4 gb ekran kartıyla nasıl düşük vram hatası verebiliyor bu oyun aynı sorunu yaşayan var mı?
    Laptoptan ilk açtığımda bu hatayı aldım. Nvidia denetim masasından oyunu yüksek grafik ile çalıştır seçince düzeldi.
  • 2 maça girdim iki maçta da ilk 10 dk de rakibin bağlantısı kötüleşti dedi maç bitti.Sunucular mı bozuk acaba?
  • Oyun yine sorunlu 5maç yaptım bağlantım iyi olmasına rağmen hepsi koptu ve menülerde her tuşle işlem yaparken 3saniye geciyo sadace online maçlarda bu bil ile oynasığımda hiç bir sorun yok benzer sorum olan varmı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Castieello kullanıcısına yanıt
    Rakibin adı neydi....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeknoFiX

    Rakibin adı neydi....
    pes-champion du birisi diğerini hatırlamıyorum
  • Castieello kullanıcısına yanıt
    Banada geldi o koptu bağlantı. Hic sorunsuz maç yapabildinmi. Online

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeknoFiX T kullanıcısına yanıt
    2 maçta da böyle olunca kapattım oyunu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İndirdim ama deneyemedim henüz. Audi Cup bitsin deneyeceğim. Merak ediyorum çok oynanışı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçı tamamlayabilen var mı hep 5 dk de bağlantı gidiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Castieello kullanıcısına yanıt
    Bendede ayni arkadaşlarda sorunsuz. ilk maçi sorunsuz 2maçta menülerde sorunlu bağlantida.


    Şu an sorunu çözmeye çalişiyorum yazicam. P2P ağlarla ilgili muhtemelen onu kapayinca ayarlardan rakip bulmadi port açtim sorun çözülmesi yüzde 90 P2p ile ilgili.
  • Fifacı olarak itiraf edeyim bu sene Pes olmuş bence. Elbette eksikleri var ama artıları fazla. Top fiziği gerçektende bu sefer iyileştirilmiş. Şutlar falan çok tatlı. Onlineda da sorun yaşamadım. Çimleri de düzeltmişler. Çimleri çok.parlak bulanlar ayarlardan parlaklığı düşürsünler çok daha iyi oluyor. Fifa dan vazgeçmesem de Pes i bu yıl mutlaka oynarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar i5 6200u , 8 gb ddr3 ram , 2 gb geforce 940m ekran karti ile bu surumu oynayabilir miyim ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç başlıyor 5 saniye sonra kopuyor oynayamadım çözümünü bulan var mı
  • Demoyu oynadım 2 saat kadar. Aklıma kazınan tek şey, hakemin düdüklerinden başka birşey değil. Dokunsam faul, üflesem fual, baksam faul.. arkadaş çıldırdımya...Şutlar ise çok uyuşuk, hiç topun sert ve hızlı gidip bana keyif verdiği bir âna denk gelmedim.
    Oyuncular ise top için mahalle maçı gibi kavga ediyor resmen bir birine çarpmalar, hava toplarında iki oyuncumunda topa vurmaya çalışması, mal gibi makraj yapması vs vs..

    online çöplüğüne değinmiyorum bile, bağlantı hatalarından 2 dk anca oynayabildm

    İnşallah tam sürümde düzgündür.
  • Oyun çok başarılı olmuş, birkere grafik anlamında çok değişmiş.. Oyuncu yüzleri vücutları hareketleri mimikleri falan çok aşırı iyi.. Stadyumların detayları muhteşem.. AA nın dibine vurmuşlar heryerde keskinlik akıyor.. Sesler her zamanki gibi vasat.. Oynanışda ufak tefek farklılıklar var gayet beğendim. Yine çok farklı animasyonlar faul seçenekleri vss inanılmaz çeşitlilik artmış.. Rakip geçerken formadan çekip rakibi döndürmesi, yapay zekanın free kicklerde bazen kalecinin kapattığı köşeye vurması, yine yapay zekanın bazen 35 metreden şut çekmesi vss gibi sanki online oynuyormuşcasına çeşitli olaylar görebiliyoruz. Top fiziğini çok beğendim, sanki daha sertleşmiş ve ağır havasından sıyrılmış gibi, şimdiye kadarki en iyi top fiziği diyebilirim... Online da karşımıza çıkan kişinin bağlantı durumuna göre oyuna girebiliyoz, o seçenek olmasıda gayet şık olmuş.. Menüleri ben beğendim ama maç ekranında altta stadyum seçenekler menüsü daha belirgin olabilirmiş.. Hakemler çok faul çalıyor gibi ama şöle, oyuncuya çok pres yapıp topu almak için kontrolsüzce saldırınca faul oluyor yani oda sizin elinizde, sürekli pres yapıp baskı yapanlara karşı iyi düşünülmüş birşey olabilir.. Replay kameralarında oyun içi oyunculara bakınca yaw gerçekmi diye kafa gidip geliyor o derece iyi yapmışlar.. Yeni kamera çok güzel fakat bi süre sonra uzak olduğunu anlıyorsunuz ve yakınlaştırıyosunuz, ama diğer kamera açılarıda çok iyi, bol kepçe olmuş o bakımdan yani :)




  • Arkadaşlar Steam den PES 2020 demoyu indirdim ama dizüstü bilgisayarımda oyun Nvidia kart yerine intel kartı görüyor. Settings kısmından ayarlara girince İnterl olarak kartı gösteriyor ve kötü diyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    Arkadaşlar Steam den PES 2020 demoyu indirdim ama dizüstü bilgisayarımda oyun Nvidia kart yerine intel kartı görüyor. Settings kısmından ayarlara girince İnterl olarak kartı gösteriyor ve kötü diyor.
    Masaüstüne sağ tıkla nvidia ayarlarına gel.Oradan programlar için özel ayarlar var.Hem settings için hem demo için yüksek grafik ile çalıştır dersen düzelir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.