Şimdi Ara

En sıcak BTX Kasa fırsatı 107,23YTL şok.gif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
6.838
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  En sıcak BTX Kasa fırsatı 107,23YTL    şok.gif

En sıcak BTX Kasa fırsatı 107,23YTL    şok.gif

Kasa için link

Fiyatı sadece 107,23 YTL

Triplecone'dan hem hesaplı hem de alışılagelmiş klasik kasaların dışında enfes bir tasarım. Tıpkı evinizin bir high-fi ses sistemi parçası gibi dururken, safir mavisi LCD ekranı hem kasa içi ısıyı görüntüleyecek hem de alarmı sayesinde sisteminizi koruyacak. Dahası; takılıp çıkarılabilir hava kanalı ile overclock ile uğraşanların gözdesi olacak olan bu kasa aynı zamanda -soğutma performansı- ile de göz dolduruyor.
    Teknik Bilgiler:
    Boyutlar: 50 x 20.5 x 55.7 cm
    Ağırlık: 11.4 Kg
    ATX, MicroATX, E-ATX ana kartlarla uyumlu
    5x 5.25" & 2x 3.5" external sürücü yuvaları
    6x 3.5" internal sürücü yuvaları
    2x 120 mm & 1x 80 mm fan takılabilir
    1x 120 MM Ayrıca soğutmayı arttırmak için ön panele takılabilir
    Audio Line-Out/Mic-In, Firewire, 2x USB 2.0
    BTX tipi ters yapı
    CPU soğutma perfomansı için hava tüneli
    LCD fan & ısı gösterge ekranı
    Kasaya monteli olarak 1 adet 120 MM fan gelmektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 13 Nisan 2007; 15:28:20 >

• Ürün siparişini tamamladım bakalım ürün nezman elimde olcak...

Ürün siparişi veren biri olursa buraya yazsın da bakalım verdiim ilan ne kadar işe yarıo...

Orjinalden alıntı: helsloot

alsammı acaba yaw ? btx yapıda

walla hocam fazla düşünmeden almak lazım üründen falza miktarda olduunu sanmıorm o yüzden yetişen alır.

Şuanki piyasada 100ytlye alınabilecek daha ii bi kasa yok hatta o fiyata alınabilecek kasalar bunun yanına bile yaklaşamaz.

Üstelik 11.4 kiloluk ağırlık kasanın kalitesini belirtio

Yaw bu ilandan daha sıcak bi ilan var mı??? Neden hala klasörde alev çıkmadı??? Galiba kasa pek fazla kişinin ilgisini çekmio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 13 Nisan 2007; 15:36:59 >

• Gerçekten çok güzelmiş. Alanalara şimdiden hayırlı olsun diyeyim.
    Normalde bunun fiyatı ne kadar diye düşünenler için bir link:http://www.sanalmarketim.com/asp/show_stock.asp?product=NTC-01SL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 13 Nisan 2007; 15:44:45 >
    Intel Conroe E 6600 ASRock Crossfire 320x2=640 GB Seagate Raid Creative XFI Fatality Sapphire X1900XTX&Accelero 2 Gskill 2x1024 CL4 DDrII 667 Philips Dvd Writer BenQ Dvd Rom Cambridge Soundworks DDTSII SilverStone TJ04 Kasa Silverstone 560 PSU 19 Philips 190X LCD
  • psu su olsa tam süper olurdu yani

http://www.pc-experience.de/wbb2/thread.php?threadid=21329

hayırlı olur inş..

• quote:

Orjinalden alıntı: KaZAaRa

:) bende verdim siparişi.. birde psu siparişi verdim.. 200 ü aştı doğal olarak .. kargo beleşe gelcek..:):):):)

hayırlı olur inş..

• Sanirim kasa BTX degil yani sadece ters oldugu icin BTX diyor cunku BTX olmasi icin ic yapininda farkli olmasi lazim yani icinden aparat cikmasi sart.Mesela TT armorlarda BTX olmasi icin arka paneli degistirmek gerekiyor bu kasadada boylebirsey icinden cikiyorsa cok iyi olur.Alanlar bir zahmet buraya yazsinlar.Ayrica kasa cok agir yani celik degilde alm 5kg civari olsaymis daha iyi olurmus kanimca.

Orjinalden alıntı: killnOd

Sanirim kasa BTX degil yani sadece ters oldugu icin BTX diyor cunku BTX olmasi icin ic yapininda farkli olmasi lazim yani icinden aparat cikmasi sart.Mesela TT armorlarda BTX olmasi icin arka paneli degistirmek gerekiyor bu kasadada boylebirsey icinden cikiyorsa cok iyi olur.Alanlar bir zahmet buraya yazsinlar.Ayrica kasa cok agir yani celik degilde alm 5kg civari olsaymis daha iyi olurmus kanimca.

BTX olmaı için aparata gerek yok ters takıldığı için BTX oluyor yani kasa sadece BTX olarak kullanılıyor

Kasadan sipariş veren arkadaşlar şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın...

İç dizaynı güzel ve ferah. Vay be boyutlarına bakılırsa Chakra dan 10 cm daha yüksek.

Chakra Boyutlar(DxWxH) 490 x 200 x 455

Newance Triplecone Design Boyutlar: 50 x 20.5 x 55.7 cm

Alacak arkadaşlar güle güle kullansınlar güzel bir kasaya benziyor özellik bakımında sadece. Bence ön panelinin dizaynı hiç güzel değil

Orjinalden alıntı: sadbul

bunun psu su yokmu arkdaşlar yahu.ama olmazki psusuz

Yaw 100ytlye BTX kasa alıon hala psu soruon yaw. Bu paraya ultra dandik feel alabilirsin anca

Walla ön panel için pek bişe söleyemicem ama BTX olması ve yüksekliğinin birazcık fazla olması üstelikte 107ytl gibi bir fiyattan alma imkanımın olması ön panelini tamamen unutturdu bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 13 Nisan 2007; 20:21:30 >

• ben okadar anlamam arkadaşım çok ta marka meraklısı değilim.bende tam bu aralar bir kasa almak üzereydim.o yüzden sordum.şimdi denilene göre iyi bir kasa imiş şimdi bu kasayada dandik bi psu alınmaz yada alınsada ayrı ayrı sipariş vermek lazım.oda beni aşar meramımı anlatabildim umarım.

Orjinalden alıntı: sadbul

ben okadar anlamam arkadaşım çok ta marka meraklısı değilim.bende tam bu aralar bir kasa almak üzereydim.o yüzden sordum.şimdi denilene göre iyi bir kasa imiş şimdi bu kasayada dandik bi psu alınmaz yada alınsada ayrı ayrı sipariş vermek lazım.oda beni aşar meramımı anlatabildim umarım.

Hocam forumda psu bölümüne gir ordan önerilere bak uygun fiyatlı kaliteli bi model bul senin ihtiyacına göre ondan sonra kasayla beraber psunun da siparişini ver(umarım bulacaın ürün firebalda vardır) böylelikle kargo parası da vermezsin.

Şöle bi baktım sitedeki en uygun fiyatlı ürün olarak
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=lc6420
    linkteki ürün var sen yine de ii düşün

Bana göre bu kasayı bu fiyata şimdi aldın aldın yoksa birdaha böle bi fırsat bulabilir misin bilmiorm...

Kampanya bu şekilde yayılıo o göre ii düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 13 Nisan 2007; 20:40:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Sanirim kasa BTX degil yani sadece ters oldugu icin BTX diyor cunku BTX olmasi icin ic yapininda farkli olmasi lazim yani icinden aparat cikmasi sart.Mesela TT armorlarda BTX olmasi icin arka paneli degistirmek gerekiyor bu kasadada boylebirsey icinden cikiyorsa cok iyi olur.Alanlar bir zahmet buraya yazsinlar.Ayrica kasa cok agir yani celik degilde alm 5kg civari olsaymis daha iyi olurmus kanimca.

BTX olmaı için aparata gerek yok ters takıldığı için BTX oluyor yani kasa sadece BTX olarak kullanılıyor

Sadece BTX ise o zaman nasil ATX olarakta kullanilabiliyor ayrica yuykarida biri incelem linki vermis sanirim almanca BTX in adi bile gecmiyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.