Şimdi Ara

PES 2019 [ MYCLUB ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
13
Favori
42.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • millet nurinin banlanmasından çok mutlu :) iyi türk oyuncular var ama o kadarda hileci var yazmışlar yabancı foruma. Yıllardır banlanmayan nuri, bu sene tahtını indirdi pes. helal olsun
  • Yaşım 35 yıllardır fifa oynarım, bir kere pes alayım dedim ama gel gör ki y@#₺&k gibi myclub yapmışlar. Ulan Ultimate'de messi Ronaldo neymar'ı aynı kadroda görsem saygıdan alt f4 yaparım 😏

    Co op oynayacağız diye aldık klan maçına girdik amk adam yanına iki tane BİL almış 3 e 2 maç yapıyoruz, lan bil ile oynayacaksak neden klan maçı var 🤨

    Anlaşın seneye yine fifaya döneriz 👍

    Hani benim gibi 80liler bilir Amiga'da sensible futbol vardı o oyunda olan transfer menajerlik klüp yönetimi yıl 2018 oldu hiçbir futbol oyununda yok....
  • Co op maçlar için sonuna kadar haklısın.Adam,superstar seviyesinde bilgisayarla bize karşı oynuyor!!Karşımda 2-3 tane canlı rakip yoksa ne yapayım öylesine co opu!!Myclupteki yıldız kadrolar için de haklısın.Konamı,herkese yıldız dağıtarak bence kendi ayağına sıktı.Konaminin derdi coins satmak değil mi!!İlk haftadan herkese 93 ov Simeone,98 ov Messiyi leblebi gibi dağıtırsan coinsi nasıl satacaksın!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 18 Eylül 2018; 22:59:46 >
  • 75 bin gp 3 top gömüp çöpler çıkınca oyundan soguyor insan
  • Arkadaşlar herif onca lag yapmasına rağmen 2-1 yaptım skoru santrada oyunu 10 dakika 2. fotodaki şekliyle kilitledi. Daha sonra hükümsüz saydırdı. Adıda ortada işte UmutDemir eziği








  • Selam beyler offline modda myclub içn gp nası kasabiliriz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kalel99

    Konami ile aramız düzelecek herhalde. Altın Top ödüllü turnuvada % 2,9 oradan Gabriel Jesus verdi. Aynı şekilde bilgisayara karşı olandan da gümüş toptan Nelson Semedo'yu verdi. :) İdmanla falan bunları hemen arttırmam lazım ikisi de acayip lazımdı.



    Hocam en hızlı yoldan level nasıl artar? Bende de level 1 İcardi ve Level 8 Suarez var..Çöp mü bunlar şimdi?




  • Oynatmadığın oyuncuları dp antrenörü yap antrenmandan da o dp leri geliştirmek istediğin oyuncularda kullan.Dp antrenör yaptığın oyuncı takımdan gider ama ona göre oyuncu seç en
  • Bu konu artık hiç aktif değil geçen sene ne kadar çok yorum vardı.Neyse bir arkadaş cevaplar ümit ederek tazayım.Master ligden 20 bin kadar gp topladım.Baştan bir iki maç yaptım görevleri yaptım bıraktım.Daha fazla gp kazanılıyomu buradan şampiyon yapmak lazımmı takımı.Yoksa maksimum gelecek para 20 bin mi.Birde her antremanı altın seviyede bitirince 600 gp veriyor bunuda yapmak lazım.Başka da gp kasılacak yer yok sanırım.Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
  • Efsane mod da da kasılıyo ama miktar htırlamıyom
  • Tmm nuri banlanmış ama 10 yılda anca banlanmış firmanın acizliğini gösterir . nuri gibi kaç tane adam var bu oyuna para vermeyin
  • Myclub için ayrı konu açılması güzel olmuş. Buradan devam ederiz.



    Arkadaşlar, etkili bulduğunuz teknik direktörleri ve gelişmiş talimatları tavsiye edebilir misiniz?
  • Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim👏🏻👏🏻 Şimdi bende iki tane icardi vardı bu hafta inter temsilcisinden bi icardi daha geldi takas edemiyorum haftalık oyuncuların işimize yaramayanları takas etmek için bekletmek mantıklımı aynı oyuncular yine haftalık temsilciden gelecekmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyBeRaY

    Ben lag hilesi yapmayı bilsem video yapar YouTube'a koyarım ki

    Tüm dünya öğrensin, lag hilesi iyice ele ayağa düşsün, Konami de bu hileyi önlemek için ciddi çalışmaya başlasın diyerek.

    Alıntıları Göster
    PS4'te de mi var hile vay arkadaş şaka gibi ya

    Cidden iyi çözüm twitterda 24 saat paylaş dur.

    Bende pS4 alacaktım orada hile olmaz diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 20 Ekim 2018; 21:39:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N1ghtshade

    Arkadaşlar herif onca lag yapmasına rağmen 2-1 yaptım skoru santrada oyunu 10 dakika 2. fotodaki şekliyle kilitledi. Daha sonra hükümsüz saydırdı. Adıda ortada işte UmutDemir eziği




    Adam PS4'te yapıyormuş bende ps4 alacaktım sözde.Pc de neler yapılmaz ben Steamden oynuyorum 2 ayda bir tane geldi onu da hepimiz biliyoruz blockladık zor rakip bulur zaten.

    Ama Ps4'te oynayan fazla.




  • Online hızlı maç yapayım dedim 1 tane rakip bulamadı.
  • brooklyn666 kullanıcısına yanıt
    Dostum iki tane aynı oyuncun varsa kesinlikle birini DP olarak kullan. Ama sadece o oyuncuya kullan. Atıyorum Icardi tekrar geldi. Icardi'ye Deneyim puanını ver. Oyuncu en üst kaçıncı seviyeye çıkabiliyorsa o seviyeye geliyor direk. 30. seviyedeki oyuncu 48'e çıkıyor direk. Ben Mbappe ve Lacazette için bunu yaptım ve direk en üst seviyeye çıktılar. Daha da ileri gitmiyorlar.

    Bir de deneyim puanlarını aynı bölgede oynayan oyuncularda kullanın. Daha yüksek deneyim puanı alıyorsunuz ve oyuncunuz daha hızlı gelişiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pesexpert

    Oyuncu leveli 1 den başlar yan tarafında yazan Max seviyeye kadar gider. Bu olay 18 yaşındaki topçularda çok daha hızlı ilerlerken 30 yaş üstü topçularda yavaş ilerler. Adamın leveli 1 ken bir maçta yaşına göre 3-5 level birden atlarken yaşlı topçular 5 maçta 1 level atlar. Messi bende 1 level şuan ve 20 maç yaptım daha 5 level oldu.



    Birde messi örneğinde 28 levele geldiğinde 29 levele çıkmak için gereken antreman puanı çok yüksek olacak ( 50.000 gibi)


    Menegerin kendi özellikleri var sen sana en uygun menegeri seçeceksin

    Alıntıları Göster
    Yanlış bilgi vermişsin arkadaşım. Messi 29.Levele geldiğinde 50.000 değil 5-6.000 lerde yükselecektir. 40. seviyelerde ancak 20.000 e geliyor.




  • Merhaba;
    My clubda takım ruhu sanırsam Fifa ultimate gibi değil. Fifa da aynı ligde oynayan veya aynı ülkenin vatandaşı olan futbolcular ile takım kurunca kimya artıyordu.
    My clubda tam olarak nasıl; anladığım kadarı ile menejer baya öne çıkıyor burada bir de oyuncuların birbirleri ile daha fazla maç yapmalarımı arttırıyor takım ruhunu .
    Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.