Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.635
Cevap
73
Favori
52.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fifa da türkiye den bir tane stadı yok oyuncu yüzleri yok

    Adamlar Türkiye ligini sallamıyorlar

    Millette 200 TL ye oyun aldım diye neredeyse oynacaklar
  • Fifa demoyu indirdim ıkı dakka sonra sildim .pesin kıymetini bilin arkadaşlar .top fiziğinin f si yok Fifa’da pes de babası var onu anladım pesın begenmedıgım çimlerini Fifa’da ki pastel boya çizgi film eski atari oyunlarındakı gibi görünce valla gözüm pesin çimlerini özledim .oyundan anlayan pes oynar anlamayan fifaya devam etsin 😎
  • Ben bu tiplerin Fifa oynayan değil de bunların satış pazarlamasından nemalanan zibidiler olduğuna kanaat getirdim Pes'i aşağılamak falan ulan gireyim oynayayım dedim oyununuz bir boka benzemiyor buraya reklam yapan zibidi troll reklam promotörü göndereceğinize saha içini düzeltin Fifa BEŞ PARA ETMEZ bir oyun TİKSİNEREK sildim !
  • Dun fifa 19 bi indirip oynayayjm dedim aman Allahim o da ne pes 2019 cd sini aldim öptüm basima koyacaktim neredeyse. Cok ama çok samimiyetimle soyluyorum. Bu kadar eksiğine ve soruna ragmen pes 19 oynanista fifa 19 un kilometrelerce onunde cok ciddiyim. Ya nolmus oyle fifaya inanamadim. Oyun les otesi. Sutlar igrenc. Gelisen hicbir sey yok değiştirilen zerre bisey yok sadece gorswl birkac seye dokunmuşlar. Oynanis geriye gitmis. Hizdan başı doner oynanyanin. Çok kotuydu. Hele top fizigini soylemiyorum bile. Yatin kalkin konamiye dua edin arkadaslar.... Cok eksigi var pesin gercekten aslinda belli eksikler herkes bunu goruyor artik onlara dokunsa aslinda yilin en iyi oyunu olur tartismasiz....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stickblast

    fifa da olan yerden sert sut hangisi bu oyunda r1+pas ? not: klasik pes kontrol ayarlari ile oynayinca yine r1+pas ile sanki yapiyordu. fifa kontrol ayarlarina getiricne r1 de de r2 de de sert sut yapmiyor. bunu deneyimleyen var mi? dedigimi yapin aynen boyle bir sacmalim oldugunu goreceksiniz.
    Şuta bas tam vururken bir kere daha şuta bas yerden şut atarsın. Tam vururken yuvarlak tuşuna basarsan top bir miktar havalanır.



    - R1 artı şut sert şut atarsın



    -R2 artı şut plase



    - L1 artı şut aşırtma



    - L2 artı şut Manuel şut



    - Kafa topalarında şut tan sonra üçgene basarsan tam kafa vuracakken yere doğru kafa vurur. (Zamanlama önemli)



    Ayrıca şutu attıktan sonra falso özelliği iyi olan şutörlerle analogla yön vererek falso verebilirsin.

    İyi eğlenceler




  • Bu oyun bence bilerek böyle yapılmış.Yani bu oyunun myclup modu ,Pes6 veya Pes 2015 gibi bileğe dayalı olsa iyi oynayan oyuncular,oyunda kısa sürede belli bir puan aralığına ulaşır ve oyunu satıp bırakırlar.Buradaki amaç ,özellikle eski Pes oyuncularında,ben kötü oyuncuyum artık bu oyunu oynayamıyorum hissiyatı oluşturarak onların,bir şekilde oyunda kendini tekrar ispat etme hırsından faydalanarak hem onlara bolca coins satmak hem de onları sürekli oyunun başında tutmaktır!!

    Myclubun aptalca evreninde peş peşe yenildiyseniz ve oyınculuğunuzdan şüphe duymaya başladıysanız oyuna bir süre ara verin,oyunun sizde oluşturduğu sen yetersizsin,eski ustalığın yok düşüncesini kafanızdan atın.Özellikle bu oyunu fazla önemseyen Pes tutkunu arkadaşlar,bu oyun sizin ps2 de arkadaşınızla keyifli maçlar yaptığınız o şahane ,keyifli oyun değil.Lütfen,sorunlu kafaların ,oyuncu psikolojisini bozmak için tasarladığı ve maçların yapay ,garip bir şekilde ilerlediği bu oyundaki yenilgilerin sinirini başkalarından çıkarmaya çalışmayın!

    Sizler ,Pes tutkunlarısınız ama bu oyun ,sizin bildiğiniz eski pes değil!! Bu oyun da zamana uydu,yanar döner,güven vermeyen fırıldak bir hal aldı.

    Bu oyunun myclup modu ,iddia ediyorum insan psikolojisini bozmaya yönelik yapılan bir moddur.

    Kendinizi pes oynamaktan alıkoyamıyorsanız,sadece online klasman ve ana lig oynayın.Sağlığınız için myclupten uzak durun!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 19 Eylül 2018; 17:29:22 >




  • Oyunda myclupte birkaç sim maçı yaptım.Bu sim maçları da offline maç sayılıyor.Maç hızı,topun hareketleri,oyıncuların kıvraklığı,esnekliği o kadar güzel ki...Bu offline oynanış,onlineda 360 derece değişiyorsa hantallık,yavaşlık kol geziyorsa bu oyunu her yıl çıkarmayacaksın!!!Yapamıyorsan oyunu ,uygun fiyata offline olarak çıkar,bari alır ,ana lig ve arkadaşlarla maç yaparız!!

    Biz ,playstation 1 döneminde,winning elevenla alışmışız seri maçlara,kıvrak oyunculara!!

    Onlineda ,siyahla beyaz gibi değişen oyunu,online olarak çıkarmayacaksın!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 25 Eylül 2018; 20:34:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Easy Ice

    Dün öyle bir yazdınki grubu vay be dedim ufak bir sallantıda dagıldı yav:)

    Alıntıları Göster
    Nazar değdi demek :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: London_

    Arkadaşlar biraz önce sinirden FIFA 19u satışa koydum. Oyun bu sene tam bir leş. PES 2019u oynama şansım hiç olmadı. Tarafsız olarak oyunu yorumlayabilecek var mı? Sadece kariyer mod oynuyorum. Online hiç bulaşmıyorum. Sizce fifanın yerine almalı mıyım? Teşekkürler.
    Bir oyunun fani olmadan sadece en iyi futbol oyununu oynamak isteyen biri olarak son iki senedir Pes Fifa'dan cok daha gercekci futbol deneyimi sunuyor. Bundan once bunu Fifa yapiyordu ama pazari o kadar eline gecirdi ki saldi birakti her seyi. Pes ise buyuk istekle devam ediyor gelistirmelere ve cok guzel hale geldi.

    Ben de sadece kariyer oynayan birisiyim. Pesin online sistemi rezalet zaten. Burada yazilan hicbir online icerige, su adami aldim bunu verdim su adamin su karti cikmis bu temsilci gelmis mesajlarini onemsemene gerek yok. Hepsi super kadroyu kurup gecikmeli lagli maclara cikiyor oynadiklarindan da bir halt anlamiyorlar yani :) online sistem rezil otesi kisacasi.

    Kariyer ilarak master lig cok guzel. Serbest kalma ucretlerinden bilet gelirlerine kadar bir cok detay dusunuluyor. Ps4te yama yaparak her ligi ve sampiyonlar ligi europa league dahil lisanslayabilirsin. Master lig bagimlilik yapici kisacasi. Fifadan geri kaldigi tek konu atmosfer olabilir ama tip fizigi oyun hizi futbolcu tepkileri paslar sutlar enfes seviyeye geldi artik.

    Su an peste offline oyunda en buyuk problemimiz yapay zeka. Yapay zekada bir hata var ki duzeltilecegi soylendi, her atakta kanatlardan gelmeye calisiyor ve ortadaki adama topu yerden kesmeye calisiyor. Yapay zekanin baska atak anlayisi yok su anda. Messi gibi bir oyuncu kaleciyle karsi karsiya bile kalsa illa pas atacak arkadasini ariyor. O pasi atmazsa olecekmis gibi davraniyor yapay zeka. Uzaktan sut diye bir anlayis tumden yok zaten. Illa pas yapa yapa kanatta bosluk bulup iceriye yerden orta kesecek. Kariyer oynayanlar olarak bu konuda bezdik yurtdisi forumda da takip ettigim kadariyla ayni durumda herkes. Buna patch gelecegi soylendi o yuzden bekliyoruz ama tabii ki devam ediyorum ben oynamaya. Atakta tek tip bile olsa defans anlayisinda yapay zeka simdiye kadar gorulmemis seviyede. Harika bir defans anlayisi var ve bazen sizi cileden cikartiyor. Taktiksel ve dusunerek oynanan futbol gole ulasmanin tek cozumu. Fifa 17de online 4000 den fazla mac yapmis ve kariyerde sifirdan baslayan takima butun yildizlari toplayacak kadar oynamis biri olarak fifa 18 ve fifa 19 direkt copluk olmustu benim icin. Pes biraz daha marketing ve su lisansla insanlarin gozunu boyayabilse (lisans yapiliyor pes yama sistemi getirdi oyuna biz yapamiyoruz siz yapin diyor) bu pazarda lider olacak cunku bu futbol sistemi fifadan cok daha ustun. Ama isre karsilarindaki rakipleri EA gibi para basan oyun mayfasi olunca pesin isi zor oluyor.




  • 4Beyaz-Fil 4 kullanıcısına yanıt
    Aga seninle mac yaptik 1 gol attin sonra top cevirdin sellektör yaptın skill felan yapiyon o dk dan sonra sulamaya basladim zaten anlarsin sen bende seni ariyordum burda cıktin piyasaya terbiyesiz
  • burdada kavga var.yillar sonra red dead redemption konusundan cikayim bir bakayim dedim ama yine kavgaya denk geldik.mevzu nedir bende dahil olmak istiyorum malum rdr 2 cikana kadar oyalanmak lazım
  • Oyunu biraz yavaşlatarak bitmeyen aksiyonu biraz düşürmüşler, gözlerin şaşı olmasını bir derece engeller. Langırttan biraz daha futbola benzemiş, önceki versiyon langırta daha çok benziyordu
  • PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!




  • Şimdi bu godoş sistemi aklınca o küçücük beyniyle çözdüğünü zannediyor ama bu işler öyle değil. Evet pas yüzden fazla olabilir attığın şutlar vs istatistik olarak üstün olabilirsin eyvallah ama gel gör ki bu oyunda öyle bir dünya yok yakaladığını atacaksın benim gibi. 90 dk boyunca topla oyna hikaye. Şimdi 1 0 öne geçtikten sonra bu godoş başladı selektör yapmaya haliyle dikkatim dağıldı 2 1 öne geçti taktik vs derken yüklenirken kontradan çaktım maç 3 2 bitti. Selektör olayına anlam veremiyorum oyun akıyor iki taraftada başka ne amacı olabilir dikkat dağıtmak dışında. Üstüne bir de msj atmış ayıptır arkadaş bir insan bu kadar aciz olamaz. Bu işin şansla alakası yok yukarıda yazdıgım gibi yakaladığını atacaksın atamıyorsan susacaksın. Futbolun altın kuralı atamayana atarlar.işte maç sonucu ve istatistikler ve attığı msj bu oyunun zaten tadı yok tuzuda böyle yaratıklar yüzünden kaçıyor.. Bu şahısa dikkat edin denk geldiğiniz zaman ne demek istediğimi anlarsınız..

    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!

    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!




  • Keşke oyuna kafa yorduğun zamanı, Türkçe'yi güzel yazmak ve kullanmak için harcasaydın. Yazdıklarını okumak insana zul geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkxking35

    Çoğunuz joystiği tumaktan başka bişey bilmiyonuz oyunda port açıyonuzmu farklı farklı IP ler deniyonuzmu iyi bağlantı denk getirene kadar MTU giriyonuzmu güvenlik önlemlerinizi ne şekilde alıyonuz biliyonuzmu pesin kendine ait port test programı var test edip açık olup oladıhını gösteriyo porları bunu biliyonuzmu bence bi çok şeyi bilmiyonuz ama bu yorumu okuyunca bunları zaten biliyoz diceksiniz. bende bunu biliyom güzel kardeşlerim biraz araştırmacı olun madem onlyn oyun oynuyonuz oyunu açmakla direk oyuna dalmakla olmuyo bide onlyn girmeden önce hız testinizi yapın stabilmi dalagalanma varmı neyse bu gün çok bile yzdım herkeze bol şans bu arada geçen gün 300 puanlı adama yenildim erif bileğinin hakkıyla yendi momentumda yoktu ağırlıkta yoktu nediyim küfürmü ediyim adama :D
    3B sınıfından Hasan'a teşekkür ediyoruz.




  • Bir oyun İçin bu kadar gerilmeye hayat memat meselesine çevirmeye gerek var mı Allah aşkına ? Hepinizin yaşadığı şeyleri biz de yaşıyoruz hem de her gün. Bunun yolu kolaydır tepkini koyar oynamazsın ya da bir daha almazsın olur biter. Ama kimse bundan ve hırsından vazgeçmiyor, her yıl aynı vakit geldiğinde 19 u asla almam sakın almayın diyenler herkesten önce ön sipariş geçiyor.
    Burası ayakçılarla dolu çok iyi ayak yapıyorsunuz vesselam
  • Pesi bıraktım fps oynuyorum çok rahatım. Boşa stres yaşamışız :) Sizde bıtakın bu aptal futbol oyunlarını . Futbol oyunları artık oyuncularla ciddi manada dalga geçiyor. Pes te zaten online altyapı leş ve online olayı açıldığından beri bir gram ilerleme yok. Sene 2019 oldu hala hile yapılıyor ya :) Arkadaşlar ciddi diyorum bırakın futbol oyunlarını ve gerçek manada her yönüyle kusursuz bir oyun çıkmadıkça bu kahpelere paranızı yedirmeyin. Zamanınızıda bu aptal saptal milleti keriz yerine koyan futbol oyunlarına harcamayın.
  • Sizin hile muhabbetinizi akşama kadar çekecek değiliz.Bitirin şu gereksiz tartışmayı burayı da çöplüğe çevirmeyin. Her girişimde güncelleme ile ilgili bir şey var mı acaba diyorum sizin saçma sapan atışmalarınızdan başka bir şey Yok
  • MuhteremBadem kullanıcısına yanıt
    https://www.iskur.gov.tr/
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.