Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
400.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 39. saniyede şutun hızına bakar mısın arkadaş rezalet ya. Oynanış hala 17 ile aynı. Alınmaz bu sene
  • Demo gelse de denesek broadcast kamerada akılır yine, çöp pes 2018 betasında 3 maç yaptım sadece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devcitybg


    quote:

    Orijinalden alıntı: KAKÁ

    Demo gelse de denesek broadcast kamerada akılır yine, çöp pes 2018 betasında 3 maç yaptım sadece.

    Pes'in muhtesem kale aglarini nasil buldun :)





    Pes 1 mac zor dayandi. Pro Robotic Soccer

    Yaramaz, bizim oyundan anlamayan, oyun hayatları sadece pes olan arkadaşlarla turnuva yapıyoruz sadece pes cafelerde...
  • Kale ağları yıllardır beklediğimiz detaylara ulaşmış gibi gerçi golde hiç hareket etmedi desek yeridir. İnsanda acaba mı sorusu uyandırıyor. Şutun şiddeti de bana abartı geldi. Tabikide sert atılan şutlar var ama o ara pas da hafif eğrilerek vurulan şutun şiddeti bana normalinde o şekilde vurulacak bir topa göre çok daha hızlı ve şiddetli geldi. Bunlar aşılmayacak detaylar değil. Oynanış güzel olsun da gerisi Faso fiso...
  • Japon ligine saldırmaları bir siber savaş(online modlar) gibiydi hani PES Konami can evinden vurmaya çalıştılar vurdularda oradaki pazarada dadanmak için e ne oldu bunun karşılığı geldi Barcelona ile tam kapsamlı anlaşma yaptı PES

    Eldeki anlaşmayı uzatamadılar.Eldeki staddan oldular oyundan çıktı.

    Yani 2 çocukça yönetilen firma yüzünden kaybeden hep tüketici oluyor.İki oyunda aslında yarım yamalak ticaret uğruna Fifa sadece para yönüne dadanıyor oda sanki çok menem birşey rengarenk kart çıkarıyor hatta sezon sonuna doğru o kadar sayıda kart çıkıyor ki bir oyuncuya koleksiyon gibi ve ne oluyor oyun dinamikleri mahvoluyor.

    Hızlı yavaş, hızlı yavaş oyuna ekstra eklenen bir şey yok öyle yani aslında bu vuruş teknikleri felan zaten var yapılır.Yenilikmiş gibi koyuyorlar birde utanmadan.

    Dediğiniz gibi Bundesliga'da bile pek çok takımın stadı yok.La Liga'da öyle sözde avrupanın en üst düzey ligleri.

    E bari ligini almıyorsun ama Liglerinde ön planda olan avrupada boy gösteren takımlarla anlaş ama oda yok

    Bate Borisov

    Dinamo Kiev

    Dinamo Zagreb

    Hajduk Split

    Slavia Prag

    Steau Bucuresti

    Dinamo Bucuresti

    Zeljeznicar

    Sarajevo

    Cska Sofia

    Ludogorets Razgrad

    Vardar Skopje

    Slovan Bratislava

    FC Sheriff

    FK Partizan

    FK Crvena Zvezda (Kızılyıldız)

    FK Vojvodina

    APOEL Nikosia

    FK Partizani Tiranë

    SSD Parma Calcio 1913 (Parma)

    Milli takımlar bile tam değil Hırvatistan Ukrayna yok mesela ayrıcana.Ama Bolivya var yada Venezuella yada Çin.

    Bunlar çoğaltılabilir ama en azından Avrupada her ülkenin tepede olmuş başarı kazanmış bir takımı yer almalı.Ama düşünen kim ki.

    Çin ligi eklenir mi bilmiyorum çok ön planda tutuldu ama bazı yıldızlar için tabi bunda aslında pazar payı önemi de büyük bazı takımlar oyuna eklenebilirdi.

    Guangzhou Evergrande

    Shanghai SIPG

    Tianjin Quanjian

    Hebei China Fortune

    Shanghai Shenhua

    Jiangsu Suning

    zararına ne olursa hep kullanıcılara oluyor.Herkes para kazanma peşinde arkadaşlar firmalarında mantığı bu çöp olsada oyun umrumda değil diyorlar online'a yönelseler bile gerek lag olsun gerek buglar olsun önemsedikleri yok arkadaşlar malzeme bu yani

    her sene aslında aynı mokun laciverdi.Bunla yetinin diyorlar.Rekabette sıfıra inince fiyatınada yansıyor nirvana yapıyorlar maalesef şuanda Pes'in rekabet edecek gücü yok bu fiyata ve satışada yansıyor zaten.

    Son olarak Yunanistan ve Çekya ligi aslında Fifa serilerinde vardı ama zamanında ülkemizde de yaşanan şike sorunsalı nedeniyle anlaşmalar bozuldu.Ligimizin tekrar oyuna dahil edilmesine rağmen üstüne pek düşülmüyor diğer liglerde olmasına rağmen yerel lig kupası yok ve oyuncu yüzleri random hep ve bu oynayanlara tat vermiyor sıkıcı bir hava var ayrıca hep aynı atmosfer ve beste dönüyor buda sıkıcı hiç özen göstermiyorlar.

    Rekabet iyidir aslında kazanan tüketiciler olur ama olmayıncada böyle oluyor işte biri kendini aşırı geliştirme merakında değil öteki ise ayarını oturtamıyor.

    Fifa en büyük atılımını 2011'de yaptı hala aynı oyunun ekmeğini yiyor.Sadece makyajlama var yemek hep aynı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 30 Temmuz 2017; 1:17:4 >




  • aynen dostum zaten fifa 18in fragmanını yada gameplayini gördükten sonra zaten fragmanlar genelde kandırmacadan ibarettir oynanıştır şudur budur çokta önemsemem çünkü onunda bir zaman sonra futçu ergenler yüzünden içine ettikleri için pekte iyi yada kötü eleştirmenin manası yok. benim dikkat kesildiğim bu fragmanlarda yada gameplaylerde daha çok oyunun arka planlarıyla alakalıdır ve gördüğüm gene aynı şeyler aa şunu yapmışlar bak diyemiyorsun -ha atletico madridin stad yenilikleri, kenarlardaki konfetiler hoşuma gitmedi değil- işe oyuncular açısından baktığımızda gene aynı 3-4 sene evvel eklenen faceler gene oyunda olması gerekipte olmayan random faceler olduğu gibi duruyor ellenmemiş hiç, yükselen değer atletico madridli saul'ün facesine gene dokunulmamış mesela fake. ha göstermelik eklemeler yapılacaktır şüphesizde, dalga geçer gibi ingiltere 3. ligdeki bilmem hangi takımın oyuncusunun gerçek facesini oyuna yansıtıpta yüzlerce üst liglerde önemli takımlarda forma giyen oyuncuların facelerini yansıtmıyorsan senin verdiğin emeğe sadece gülerler.. bazıları oyunu yavaş bulmuş bu videolarda, hiç merak etmek ilk update ile uçacak o konuda hiç şüphen olmasın sonra geçen sene ki bu sene fifa 17 den bahsediyorum premier lige td ler eklenmesi ile belki bir ihtimal diğer liglerdeki takımlarada eklemeler yapılır diye düşündüm ama gene fifa bizi mahcup etmedi öyle birşey yok gibi ve messi ve james rodriguez gibi oyuncuların dövmeli olması ile bu sene daha çok oyuncudan eklemeler olacak beklentimde vardı ondada hiç bir yenilik yok malesef..

    aynen söylediğin gibi pes herşeye rağmen fifa ile rekabet edecek seviyeden çok çok uzak. onunda bir ümit tanıtımlarını izledimde dedim kendi kendi yok ya arkadaş dedim olmaz bu dedim




  • Gençler üzgünüm ama oynanışa bakarsak Fifa 17'nin makyajlanmış hali ama ben La Liga'nın tam sunumlu şekilde

    oyuna dahil edilmesine sevindim.Bunda kapaktaki Ronaldo'nun kullanmasının da payı var ve journey modunda Alex Hunter karakteri La Liga'ya da gidebilecek bu iyi oldu.
  • Oynanış aynı olamaz çünkü hiçbir zaman öyle olmadı. Her sene "oynanış aynı" dendi ama hiçbir oyunda aynı gelmedi. Oynamadan ne kadar değiştiği anlaşılmıyor ki buna rağmen oyuncu kontrolünde farklı görünen birçok şey vardı.
  • Twitch yayınının tamamı aşağıda. maç görüntüleri 6:10 ile 23:10 arasında.

  • gameplay videosu da geldiğine göre, "fifa 17'nin aynısı hiçbişey değişmemiş" çilerin görüşlerini alalım
  • waryete41 W kullanıcısına yanıt
    Tarih : 02.08.2017

    Aynı oyun değişen birşey yok Fifa 17 den devam ederim indirim gelince Aralık-Ocak ayında alırım.

    Tarih : 23.09.2017

    Arkadaşlar oyunu aldım indiriyorum dayanamdım :)


  • quote:

    Orijinalden alıntı: frd34

    Her sene aynı muhabbet. Oyun beş para etmez. Geçen senenin aynısı. Momentum devam ediyor.
    PES çok iyi olmuş bu sene oynanır. Oyuncuların yüzleri çok iyi. Lisans sıkıntı değil oynanış çok iyi. M. Blue çok iyi takım.
    Gün sonunda bakmışsın 10 Kişiden 8 Kişi Fifa oynuyor.

    Hayır bunu diyen adam birde standart editionda almıyor ya ronaldo ya icon edition önsiparişi veriyor
  • Helal82 H kullanıcısına yanıt
    Sen ezikliğini kabul etmissin kardeş USB diyorsun yama diyorsun daha söylenecek birşey yok sana japon futbolunda basarilar
  • dr.axel D kullanıcısına yanıt
    Hocam, momemtumu tarif ederken oynanışın içerisine girmiyor. Momentum farklı bir olay. Momentumu, "Değişken performans ve yapay zeka" olarak tarif etmek lazım.

    Oynanış ise son çıkan videolarda baya değişmiş. Oynanışı şu şekilde tarif edebiliriz "Top sürme, pas atma, şut, çalım atma..."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 3 Ağustos 2017; 8:57:38 >
  • dr.axel D kullanıcısına yanıt
    Oynanıştan bahsediyorum. Yani oyunun top fiziği, oyun motoru, top sürme mekanikleri, pas, şut, orta mekanikleri. Neyin değişmesi gerekiyo diye sorduğumda bunları kasdettim. Yapay zeka veya momentumu diil. Bu üçü farklı konular. Momentum zaten herkesin malumu. Onu belirtme gereği duymadım bile. Bence de fifa serisine bulaşmış en kötü virüstür momentum olayı. Gameplay videosunda da 2v2 maç vardı. Kariyer modu değildi. O video üzerine yorum yapıyorduk. O videoda yapay zeka ile ilgili çok fazla fikir sahibi olamayız haliyle. Ayrıca kariyer modunu oynamıyorum. Daha çok arkadaşlarımla online oynamayı seviyorum. FUT dan nefret ederim. Bir kere bile oynamadım. Kariyer modu ve yapay zeka ile ilgili yorumlarınıza bişey diyemem, çoğunda haklı olabilirsin.

    Benim asıl derdim oynamadan "hiçbişey değişmemiş aynısı" diyen güruhadır. Bu karşılaştırmayı yaptıkları ve kesin tespitlerini belirttikleri tek şey 15dk lık bir 2v2 maç görüntüsü. Bilmiyorum bu sefer derdimi anlatabildim mi.




  • tek isteğim momentumun normal seviyelerde olması.. başka bişey istemiyorum..

    tamam anladık öztunder gs yi eledi, gerçek momentum örneği verenler, ok..

    ama oyunda 10 maç üstüsüte yenilgi olur mu yahu? öztunder gs ile 10 maç yapsa birini bilemedin 2 sini alır. 10 maçı da alamaz heralde??

    saygılar..
  • Umarım 17 gibi olmaz. Fifa 17 rezaletti bana kalırsa. Demosu çok güzeldi yalan yok. Ama şimdi oyun inanılmaz hızlı. Fifa 14 gibi olsa çok güzel olacak. Yavaş olacak oturaklı olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kendomen

    Umarım 17 gibi olmaz. Fifa 17 rezaletti bana kalırsa. Demosu çok güzeldi yalan yok. Ama şimdi oyun inanılmaz hızlı. Fifa 14 gibi olsa çok güzel olacak. Yavaş olacak oturaklı olacak.

    Fifa 17 Kapak oyuncuları menüdeki optimizasyon eksikliği ile bile zaten berbat olacağını belli etmişti.Bir beta gibi bir şey deneme sürümü oldu kendileri bile saymıyordur açıkçası.Çünkü Fifa 11'den beridir gördüğüm Fifa'nın en rezalet seri ürünü Fifa 17.Ben hiç bir seride bu kadar sinirlenmemiştim.Oyunda her şey simulayon gibi yani ne olacağını verdiği sinyallerle belli ediyor oyun içinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Helal82


    quote:

    Orijinalden alıntı: insane1907


    quote:

    Orijinalden alıntı: avei21


    quote:

    Orijinalden alıntı: Diwanji

    nedense hersene ön siparişle aldıgım fifa'yi bu sene almak istemiyorum sizde de aynı durum var mı?

    bende iyice soğumuştum oyundan almayacaktım normalde , haziran sonunda ön sipariş yaptım adet yerini bulsun diye. ama bu sene ağırlıklı olarak pes oynayacağım gibi duruyor oynanışın yavaş ve oturaklı olması çok hoşuma gitti online olmasına rağmen


    2017 ye kadar pes oynayan biri olarak, (fifaları hiç almazdım bile) 17 de arkadaşların da çoğunluğunun fifa oynaması sebebiyle fifa 17 de ilk geçişi yaptım.

    açıkçası lisans çok önemli bir durummuş. pes de man blue var, man red var. fifaya geçtikten sonra çok garip geldi bu bana..

    nedense daha keyifli lisanslı olunca? şu anda 2 sini de alıyorum. pes bi başkadır.. 16 nın sonlarında fifayı almıştım ama pek oynama fırsatım olmadı..

    ultimate ile ilk tanışmam 17de oldu ve momentum dışında gayet zevkli..

    Keşke bir tane usb'niz olsaydı. Yazık olmuş geçen yıllarınıza... Md Whıght'ın Real Madrid olduğunu nasıl anladınız peki? Gerçi önce İspanya Ligini bulmak lazım onun ismi sanırım Combochano League idi


    ps1 den beri oynadığımı varsayarsak artık tamamen aşina olduğum için hangi isim hangi takımın sıkıntı çekmiyordum..

    ayrıca öyle usb falan uğraşmayı seven biri değilim. bir de dediğim gibi yıllardır oynadığımız için alışmışız bi kere.

    hatta fifaya geçince bir garip geldi takımları tanımak




  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    pes çöp, yapacak bir şey yok
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.