Şimdi Ara

Nokia telefonlar için gelecek yıl büyük bir reklam kampanyası başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nokia telefonlar için gelecek yıl büyük bir reklam kampanyası başlıyor


    Benchmark skorlarına düşen ve telefon olduğu zannedilen cihazın bir Nokia tablet olduğunun anlaşılması, ilk Nokia telefonların bu yıl çıkma ihtimalini zayıflatmıştı. Bir Microsoft yöneticisinin yaptığı açıklama ile böyle bir ihtimal de ortadan kalkmış oldu. Reklam anlaşmaları yeni telefonların gelecek yıl piyasaya çıkacağını gösteriyor.


     


    Büyük Bir Reklam Kampanyası Gündemde


     


    Bilindiği üzere Nokia, mobil cihazlar bölümünü Microsoft’a satarken kendi markası altında telefon çıkarmama maddesine de imza atmıştı. Bununla birlikte Microsoft’un Nokia isim hakkını HDM Global firmasına satması işleri değiştirdi. Finlandiyalı Nokia ve HDM Global, ilk telefonlarını üretmek için işbirliği yaptı.


     


    Yeni telefonların elbette büyük bir pazarlama hamlesi ile piyasaya çıkması gerekiyor. HDM Global bu bakımdan büyük reklam şirketlerinden birisi olan İngiliz Mother ile anlaşma yaptı. Dünya çapında Nokia telefonların pazarlaması Mother’a emanet edildi.


     


    Mother, Nokia markasının hakkını verebilmek amacıyla dünya çapında büyük bir reklam kampanyasına başlıyor. Bunun için yeni iş pozisyonları açan Mother, reklam kampanyalarını gelecek yılın ilk aylarında başlatacak. Bu bakımdan Nokia telefonların en erken CES 2017 fuarında tanıtılması ve sonrasında da piyasaya sürülmesi bekleniyor.


     


    Ayrıca Bkz.General Mobile GM 5 ile tanışın

    Diğer taraftan Nokia kalabalık bir ürün grubu ile tüketici ilgisi çekmeye çalışacak. İlk etapta tanıtılacak 2 akıllı telefonun ardından bir tablet modelinin gelmesi bekleniyor. Yine gelecek yılın ikinci yarısı için iki akıllı telefon daha piyasaya sürülecek. Nokia markasının geri dönüşünün tüketicide nasıl bir etki yapacağı hayati önem taşıyor zira firmanın devam edip etmeyeceği buna bağlı.


     







  • ikisi bir nerede????

  • nokia son çırpınmalarını yasıyor, efsane öldü artık, bir dönem taklit edilen marka taklit eder duruma düştü onuda eline yüzüne bulaştırıyor.

  • Nokia'nın Android'e yeni bir soluk getireceğinden eminim. Yenilikleri her daim ilgi çekici olmuştur. Adamların yaptığı arayüzün bile her yerinden işlevsellik ve kalite akıyor. Bir TouchWiz'e bakıyorum bir de Z Launcher'a arada uçurum var. Heyecanla ve merakla beklemedeyiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kimse kabul etmek istemese bile az çok marka algısı herkeste var ki bence Nokia iyi bir geri dönüş yaparsa insanlara HUAWEİ ve XİAOMİ den daha çok güven verir. En azından Avrupa da.



    Ben inanıyorum güzel bi şeyler çıkacağına. Kamera tarafındaki başarılarını ince ve şık bir tasarımla bir araya getirseler. Zaten donanım tarafı artık kolay iş al qualcomm işlemciyi koy bol ram güzel bir 2k amoled ekran ( HALA Nokia nın lumiaları en iyi eldivenle kullanım deneyimini sunuyor.)



    Güzel ve iyi çalışan bir arayüz ki Meego yu geliştiren bir firma bunu da başarabilir.



    Ben cidden umutluyum bu sefer olabilir. Çıkarsa alırmıyım hayır tabiki çünkü malesef en üst seviye cihazlar 2800TL den aşağı olmuyor...

  • Taklit muhabbetleri falan filan dönmüş ben mi yanılıyorum yoksa insanlar consept tasarımı gerçek mi sandı :Dd

    edit:consept yerine konsept demem daha doğru olacak galiba bu konularda biraz hassasım daha Türkçesi tasarı halindeki filan olsa gerek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F07A4B81 -- 5 Kasım 2016; 11:20:29 >
  • Nokia, samsung, iphone olmuş ne farkeder telefonumu yenileyeceğim yeni telefon alamıyorum dolar almış başını gitmiş uçmuş, ötv, kdv, trt payı derken en ucuz telefonlar bile ateş pahası

  • Bir zamanlarki n73 gibi telefonlarının tasarım anlayışını,yaratıcılığını,zamanına göre önde oluşunu ve sağlamlığını yeni telefonlarına uyarlarsa iyi satar.

  • Nokia'yı seviyorum ama Android'ten nefret ediyorum. Birkaç tane windows 10 model de yaparlar umarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultekinlive -- 5 Kasım 2016; 12:05:28 >
  • standart modeli 1 gb üst seviye modeli 2 gb ramle gelir kesin, sonra neden battık?

  • Bu saatten sonra bir farkındalık oluşturmadan pazarda ancak figüran olur. Meego'daki gibi bir arayüz, özelleştirilmiş bir kullanım deneyimi sunarlarsa yani herkes gibi olmazlarsa belki bir şeyler yapabilirler. Zira fiyat olarak ucuz olmayacaklar orasını zaten anladık.

    Nokia kullanıcılarının yüzüne büyük tuvaletini yapmış sonra da sifonu çekmemiş bir marka konumunda şuan. Önce sifonu çeker umarım.

  • Sonunda eski günlerdeki gibi Nokia cihaz kullanabileceğiz. Umarım fark yaratacak işlere imza atarlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gultekinlive

    Nokia'yı seviyorum ama Android'ten nefret ediyorum. Birkaç tane windows 10 model de yaparlar umarım

    Nokia'yı zaten Android cihazlarıyla sevmedik ki Android cihazlarını kullanalım. Sırf pazarda paya sahip olmak için kolaycılığa kaçıyorlar işte. Bu bildiğimiz Nokia değil. O yüzden yakınından geçmeye gerek yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    quote:

    Orijinalden alıntı: gultekinlive

    Nokia'yı seviyorum ama Android'ten nefret ediyorum. Birkaç tane windows 10 model de yaparlar umarım

    Nokia'yı zaten Android cihazlarıyla sevmedik ki Android cihazlarını kullanalım. Sırf pazarda paya sahip olmak için kolaycılığa kaçıyorlar işte. Bu bildiğimiz Nokia değil. O yüzden yakınından geçmeye gerek yok.

    Satış azlığından dolayı kaç işci işten çıkarıldı.Bunu en kısa zamanda telafi etmek için akıllıca bir çözüm fakat farklı bir tarz çizmesi gerekir şahsen.
    Tuşlu telefona devam eder,megoo lu telefon çıkartır,xpressmusıc serisi çıkartır yada eski telefonların desteğini yeniden sunar(parça yazılım) vs vs.
    Yaptı yaptı yapmadı farklı yoldan devam eder,iflas edeceğini zannetmiyorum.




  • Bence piyasada bir boşluk var onu doldurursa çok büyük bir kitleye ulaşabilir.şöyle ki birçok kişi türlü nedenlerle samsung telefon kullanmayı istemiyor kullananlarda bir iphone kullanıcısı gibi samsung a öyle sıkı fıkı bağlı değil android de kalmak isteyenler htc lg gibi markalara yöneliyorlar..htc nin fiyat performans oranı kötü lg nin ise telefonlarında çok fazla sorun çıkıyor ve günlük pil süreleri diğer telefonlara göre daha az..lg ekran konusunda iyi sony nin telefonlarının ekranları dış camına uzak ve samsung veya lg deki ekran görünümünü vermiyor yine de Nokia nın en sorunsuz rakibi sony gibi görünüyor..android de kalmak istemeyenler iphone na geçiyor tabi iphone dan müşteri çalmak biraz daha zor iphone kullanıcıları için Nokia nın tasarımı ve yazılım kalitesi önemli..

  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Bildiğimiz Nokia aslında bu Nokia. Gerçek Nokia bundan beş yıl önce çoktan bitmişti. Bünyesindeki safralardan (Amerikalılardan) kurtuldu. Bildiğimiz Finlandiyalı Nokia var. Tek kötü tarafı Microsoft ile kurulan ortaklık yüzünden güzelim iki sistemin (Symbian, MeeGo) çöpe atılması oldu. Hele de MeeGo gibi bir sistemin çöpe atılması çok üzücüydü. Eğer yola devam edilseydi piyasanın yüzde 70'ine MeeGo sahip olabilirdi. Android mi, MeeGo ile kapışacak kalitede bile değildi şimdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllardır nokia haberi var ama ne satan var ne alan :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 7 Kasım 2016; 11:15:56 >
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    Çünkü Microsoft ile anlaşmasına göre 2016 Kasım'a kadar cihaz tasarlamak, satışa çıkarmak vb yasak.

    Bildiğim kadarıyla bu kasım'da anlaşmanın o hükmü sona eriyor.

    Nokia markalı TELEFON'lar 2017 de çıkabilecekti Nokia'da onu yapıyor. Akıllıca.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Microsoft'tan gelen para sıcak gelmiştir. Fakat Microsoft'la olan anlaşma boyunca hiç mi bir şeyle uğraşmazlar boş boş yatmışlar resmen. Şimdi de gelip Android telefon çıkartıcak diye haberleri çıkıyor. Komik yani. Androidte çok üretici oldu zaten artık kendine pay kapamaz buradan. Blackberry de böyle bir saçmalık yaptı kendi işletim sistemini bırakıp Androide yöneldiler sonuç ortada daha da düşüş
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Uğraşacak bir şey yoktu. Microsoft boşu boşuna anlaşma yaptırır mı sence? Kademeli olarak MeeGo ve Symbian departmanları kapatıldı ve kurum WP kullanmaya mecbur bırakıldı.



    Nokia'yı BB ile bir tutmak çok da doğru değil. Yıllarca dünya genelinde lider kaldı ve yarattığı bir marka imajı var. Global anlamda genel kullanıcıların tamamına hitap ederken BB sadece belli bir kitleye hitap etti. Dolayısıyla Nokia'nın müşteri potansiyeli ile BB'ninki bir değil. iPhone gibi bir sistem varken hayatta Android kullanmam. Bana Android aldıracak tek şey Nokia'nın Android'li bir telefon çıkarmasıdır. Onun dışında Nexus da almayı düşündüm ama ülkemize gelmiyor. Geriye kalan hiçbir üreticinin Android'li ürününü almam. Ayrıca benim gibi dünya genelinde milyonlarca Nokia sever olduğunu düşünürsek Nokia bugün Android'in lideri olan Samsung ile kafa kafaya gelebilir. Zaten kamera konusundaki üstünlüğü tartışılmaz. Elindeki kamera teknolojisini Android'e getirirse çok iş yapar. En basitinden yaptığı Z Launcher bile TouchWiz'e toz yutturur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.