Şimdi Ara

Lynk & Co 01 'Çinli Volvo'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Volvo ve Geely‘nin bir araya gelmesi sonucu ortaya çıkan Lynk & Co ilk modelini görücüye çıkardı. Şimdilik küçük olan bu üretici önümüzdeki yılların en çok tercih edilen markalarından biri olmaya aday.

Çin merkezli üretici Geely ve Volvo‘nun ortaklaşa kurdukları Lynk & Co ilk meyvelerini vermeye başladı. Üretimi ve montaj aşaması, Çin’de yer alan fabrikada gerçekleştirilecek olan çiçeği burnundan markanın ilk modeli 01, Volvo‘nun 40 serisinde de yer verdiği CMA platformu üzerine üretilecek. Lynk & Co 01 'Çinli Volvo'
    40 serisini baz alarak yorum yapabileceğimiz otomobilin ebatları sınıfının değerlerini karşılayacak seviyede. 4,5 metrenin üzerinde uzunluğa sahip modelin aks mesafesindeki 2,73 metrelik değer, aracın içinde konforlu ve ferah bir seyahat deneyiminin göstergelerinden bir tanesi. Lynk & Co 01’in tasarımının ise farklılık yarattığını söyleyebiliriz. Lynk & Co 01 ön tasarımından ziyade arka tasarım çizgileriyle kendi karakteristiğini yaratıyor.

Volvo ile birlikte geliştirilen en yeni teknolojilerin barındırıldığı model kullanıcısını mutlu edebilecek teknolojik opsiyonlara sahip. Kokpitte yer verilen 10 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekrandan araç içinde sunulan teknolojilerle birlikte sürücülerin anlık verilere erişmesi mümkün. Araç içerisinde sunulan yarı otonom acil durum freni, çarpışma uyarıcı güvenlik sistemi, şerit takip sistemi, kablosuz şarj teknolojisi ve panoramik sunroof gibi premium birçok özellik standart olarak sunulan donanımlar arasında.
    Gelelim Lynk & Co 01’in kaputunun altına. Üç ve dört silindir olmak üzere iki farklı motor seçeneğiyle gelmesi beklenen Lynk & Co 01’in motor hacimleri 1.5 litre ve 2.0 litre olacak. Küçük hacimli modelin gücünün 180 beygir (elektrikli motor hariç), büyük motor seçeneğinin 270 beygir civarında olması bekleniyor.
    Manuel opsiyonla sunulması beklenmeyen modelin sadece otomatik vites kutusuyla sunulmasına kesin gözüyle bakılıyor. 1.5 litrelik ünitenin önden çekiş altyapısıyla sunulması planlanırken, 2.0 litrelik ünite dört tekerlekten çekiş sistemiyle sunulacak. Son zamanlarda tanıtınılan yeni modeller gibi bu modelin tanıtımından evvel elektrikli bir opsiyonun da sunulması bekleniyordu elbet. İlk etapta sunulmayacak olan elektrik motorlu seçenek ileriki süreçte hybrid teknolojisiyle sunulacak. Motor aşamasının en son adımını ise tamamen elektrikli ünite tamamlayacak. Lynk & Co, gelecek talep ve ilgi doğrultusunda daha büyük modeller olan 02 ve 03‘ü de üretim bandına çıkarmayı hedefliyor. 2017’nin ilk çeyreğinde ilk olarak Çin‘de satışına başlanacak olan modelin 2018‘de Avrupa’da ve Amerika’da satışa sunulması bekleniyor.

Kaynakça :http://www.log.com.tr/cinli-volvo-ilk-modeliyle-karsimizda-lynk-co-01/galeri/14/
    https://www.youtube.com/watch?v=qydaNhBUOp8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 21 Ekim 2016; 21:35:48 >

• Güzel görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    1997 Honda Civic EK HB(Satıldı) 2005 Audi A3 HB(Satıldı) 1997 Honda Civic VTi ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RocknRoll@

Bu arabalar çıkmıyor sürekli prototip olarak tanıtılıyor.Qoros vardır mesala forumda baya popülerdi ne oldu diye aratıyorum pek haber çıkmıyor.

Prototip degil hocam cikacak piyasaya sonra 2018 de avrupaya gelecek satis rakamlari iyi olursa 02 03 modelleride cikacak qoros cinde satiliyor hocam suv bile cikardilar fuarda camless motor bile tanitti adamlar suanda Koenigsegg de dahil olmak uzere bir suru firma ugrasiyor o motor tipinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 22 Ekim 2016; 0:37:33 >

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

1,5 dizel otomatik, cam tavan 75.000'den başlarsa düşünürüz.

Donanımların çoğu standart. Türkiyeye gelirse Reklamı yapılırsa, garantiyi 10 yıl yaparlarsa, servisleri arttırılarsa ve Volvo alt yapili oldugu soylenirse 1.5 motoru 80.000 den Taş çatlasın en fazla 95.000 den sunarlarsa şahsen ben alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 12 Şubat 2017; 16:37:57 >

• Ben beğendim ,güzel araç yapmışlar ,işin içinde volvo varsa güvenliktende ödün vermezler ,çinde üretilmesi maliyetleri düşürür ve güzel birde fiyat politikası uygulanırsa ekonomik durumu iyi olmayan insanlar için vazgeçilmez bir marka olur ,inşallah üretime geçilir...

Edit : araca tekrar baktımda iç-dış tasarımı baya baya başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo84 -- 22 Ekim 2016; 0:44:43 >
    2000 Volvo S40 2.0 136 Bg 2014-2020 (Km 160.000-284.000)
    2020 Fiat Egea 1.4 95 Bg 2020-2022 (Km 4500-43000)
    2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)
  • Araç çok güzel duruyor ama ön farların mantığını anlamadım

Orijinalden alıntı: Mustang2007

Araç çok güzel duruyor ama ön farların mantığını anlamadım

Yeni sportage, porsche ve citroen birlesimi olmus on arkasi ise cok yakisikli ic tasarim suanki cogu arabadan guzel bence donanimlar standart en fazla 80.000 den gelse alinir aslinda qoros da gelse keske ilk 5 yildiz alan cinli firmaydi

Orijinalden alıntı: RocknRoll@

Bu arabalar çıkmıyor sürekli prototip olarak tanıtılıyor.Qoros vardır mesala forumda baya popülerdi ne oldu diye aratıyorum pek haber çıkmıyor.

hatırlıyorum bende oldukca kalıtelı hatta golfden iyi diyenler vardı adac vb kurumlar.. Ama işte çinin dısına pek cıkmıyor o tarz modeller. Zaten satış adetleri yeterli geliyor yurt dısına gidip yenı bir marka oluşturmak servisler kurmak ilk 5-10 yıl zararına araba satıp markayı kanıtlamak her babayiğidin harcı değil. Hyundai Kia bile 10 yıldır 10 yıl garantili bile araba sattı millet daha yenı uyandı kaliteli oldugunu anlayabildi.. uzun ve emek gerektiren bir surec

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.