Şimdi Ara

ViewSonic Profesyonel Serisini Yeni Üyesi VP2468

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    ViewSonic profesyonel çözümler için donanım kalibrasyon uyumluluğu ile gelen VP2468 modeli Türkiye'de satışa sunuldu. Buradan da teknik özellikleri hakkında bilgi vermek istiyoruz.

    ViewSonic® VP serisinin yeni üyesi, VP2468 23.8 inç, SuperClear IPS paneli, %99 sRGB renk kapsama ve Delta <2 renk doğruluğu sapma oranı sayesinde fotoğrafçılar, mimarlar, web tasarımcıları ve basılı mecra çalışanları gibi profesyonel kullanıcılar için yüksek renk performansını da beraberinde getiriyor. X-rite kalibrasyon cihazı ile geliştirilen VP2468, kendi segmentinde rakipsiz olarak sunduğu, donanım kalibrasyon uyumluluğu sayesinde uzun süre kullanımlar için etkileyici renk performansını garanti ediyor. Tamamen profesyonel çözümler için renk odaklı olarak gelen VP2468, EBU ve Rec709, kalibre edilmiş renk düzeltmesi, 14-bit 3D LUT, 5 gamma ayarları ve 6 renk aksı olmak üzere farklı renk ayarları yaparak ve en doğru renkleri göstermek/renderlamak üzere tasarlanmıştır. 4 kenar ince çerçevesiz tasarımı, yükseklik ve otomatik pivot gibi üstün ergonomik özellikeri ve çoklu ekran desteğini de sunarak maksimum kullanım kolaylığı da getiriyor.


     ViewSonic Profesyonel Serisini Yeni Üyesi VP2468


    Kalibrasyon Fonksiyonu

    X-rite renk yönetim uzmanları ile birlikte geliştirilen ViewSonic kalibrasyon yazılımı ve kalibrasyon donanım fonksiyonu ile ekran kartı ve monitör renk ayarlarınızı yaparak uzun kullanım sürelerinde doğru renkleri elde edebilirsiniz.

     ViewSonic Profesyonel Serisini Yeni Üyesi VP2468


    *VP2468 kalibrasyon donanım fonksiyonu X-rite CS-XRi1, I1 display pro, I2 pro2 kalibrasyon cihazı ile uyumludur. Opsiyonel olarak satılamaktadır.


    Mükemmel Ötesi Renk Üretimi

    Delta <2 renk akıcılığı sayesinde gözünüzle gördüğünüz renklere en yakın renkleri üreterek size her açıdan doğru renkleri yüksek doğruluk oranı ile birlikte sunuyor.


    Endüstri Standartlarında Renk Gamutu

    %99 sRGB renk kapsama oranı ile VP2468, endüstri standartlarında renk üretimi yaparak daha zengin ve göz alıcı keskinlikte renkleri tasarlamak için üretildi.


    Renk Düzeltme Deneyimi

    ViewSonic benzersiz renk düzeltme fonksiyonu sayesinde daha dengeli olmasının yanında renk akıcılığı ile birlikte <%5 daha yüksek Delta değerine ulaşmıştır.


    5 Optimize Edilmiş Gamma Ayarı

    5 farklı gamma ayarı; Gamma 1.8 - 2.6 aralığı sayesinde, monitör üzerinden optimize edilmiş renk performansı ve kontrast oranı ile grafik tasarımları, video editing, fotoğraf üretimi gibi farklı kullanım senaryoları ve görevlerine yönelik en kaliteli yüksek renk performansını sunuyor.


    Ergonomik Tasarım ve Otomatik Pivot Tanıma

    VP2468 sahip olduğu ayak tasarımının getirdiği eğilme, kendi etrafında dönme, yükseklik ayarı ve pivot gibi üstün ergonomik özellikler ile kullanıcılara kişiselleştirilen ergonomik çözümler sunuyor. Ek olarak G sensörü sayesinde otomatik olarak pivot konumunu algılayabilmektedir.


     ViewSonic Profesyonel Serisini Yeni Üyesi VP2468


    Bağımsız 6 Eksen Renk Ayarlama Özelliği

    Bağımsız olarak ayar yapılabilen (kırmızı, yeşil, turkuaz, mor ve sarı) sıcaklık ve doğallık gibi ayarlar sayesinde renk çıkışlarında bozulma olmadan en kaliteli renk performansını elde edersiniz.


    Adaptiv Renk Ayarları için Renk Ayar Modu

    Endüstri standartları arasında yer alan sRGB, EBU, SMPTE-C ve Rec709 gibi renk ayar seçenekleri ile her türlü ekranda için en ideal çözümü sunuyor.

     ViewSonic Profesyonel Serisini Yeni Üyesi VP2468



    Bağımsız Renk Kalibrasyon Raporu

    Her bir VP2468 özel olarak fabrika çıkışlı olarak kalibre edilerek, sRGB modu, Rec709, EBU, SMPTE-C ve uniformity raporu gibi ekstra 10 farklı renk kalibrasyon raporu da kullanıcılara sunmaktadır. Ek olarak VP2468 kendi sınıfında rakiplerinden 4 kat daha uzun süre renkleri kalibre edildiği şekilde muhafaza edebilmektedir..


    VP2468 'in tavsiye son kullanıcı fiyatı 394usd + KDV yani bugünkü kur ile (21.10.2016) 1.435 TL (KDV dahil)

    Ürünü inceleme için ->>https://goo.gl/5tE7ef

    Ürün şu an Hepsiburada 'da satışta. Buradan ulaşabilirsiniz.https://goo.gl/CigP83

    Haftaya Vatan Bilg. stoklarına da girecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viewsonic Türkiye -- 21 Ekim 2016; 14:55:25 >







  • Viewsonic resmen gövde gösterisi yapmış , sanırım şu ana kadar görüdüğüm en iyi monitör ,
  • Merhaba bu model için yakın zamanda bir kampanyanız olacak mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Maalesef şu an için VP serisimizde bir indirim kampanyası planlamıyoruz.
  • Kısmetse 1 15 güne kadar sipraiş edicem. Gayet güzel ve kaliteli monitör belli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Sipariş ettiniz mi? Memnun musunuz? IPS Glow, ışık sızması vs. var mı?
  • *** Uzun süredir satışı yok sanırım.
    * Benzer uygun fiatlı ürün varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.