Şimdi Ara

Aeg lv 72 çamaşır yıkamak için??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aeg lv 72 çamaşır makinesi var . Komşuyu çağırdım ama tam emin olamadım. Fotoğrafı yüklüyorum çamaşır yıkamak için hangi aşamaları seçmem gerekiyor. Bilgilendirirseniz çok makbule geçer?
    http://i.hizliresim.com/oEREPq.jpg
    Mesela açma kapama tuşunun etrafındaki tuşlar ne işe yarar?
    Renkli ve beyaz yıkamak için hangi neler yapmam gerek sırası ile.?

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Beyazlı yıkamak için soldaki düğmeyi B konumuna getirin onun yanındakini de 50 veya 60 dereceye getirin çalıştırın.

Renkli yıkamak için C veya D konumuna getirin sıcaklığı da 30-40 dereceye getirip çaşıştırın.

Koyu renkli yıkamak için de D konumuna getirip 30 dereceye ayarlayıp çalıştırın.

Çalıştırma tuşunun etrafınfakilerden ilki sıkma iptal tuşudur, ona basarsanız makine sıkma yapmaz çamaşırlar sulu çıkar.
    Diğer tuş da sıkma devrini arttırıp azaltır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için çok saolun naylon giyecekler mesela şort gibi eşofman gibi onları hangi modda yıkamak gerekir acaba?
  • Rica ederim, polyester sentetik tarzı şeyleri D veya karşı tarafındaki J'de yıkayabilirsiniz.

• batu25 kullanıcısına yanıt
    Hocam gri bir pantolonum vardı kömür tozu surulmultu makinaya atmıştım ama bugn giydiğimde fark ettim o leke duruyor. 3 tane bölme var sıvı deterjanı ortadaki bölmeye koymuştum. Neden leke kalmış olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.