Şimdi Ara

Olmak İstediğim Yer Neresi Bilmiyorum :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçma gelebilir ama 17 yaşındayım ve artık bir tercih yapma vakti geldi. Ne yazık ki yıllarca bu sorıyu düşündüm ama bulamadım. Biraz da maymun iştahlıyım bir sürü etkinliğe katılıyorum. Şuan yaptığım başlıca şeyler şunlar:

Elektro Gitar öğrenmek
    Şan dersi Almak
    Kick boxa gitmek
    Fitness yapmak.

8 saat okul olunca yapması zor oluyor ama yapıyorum fakat hala ne olacağıma karar veremedim. Dünyayı gezmek gibi bir amacım da var ilk iş ehliyetimi aldıktan sonra babamın arabasıyla Türkiyeyi gezmek olacak fakat ötesi yok işte. İleride hangi mesleği seçmeliyim, neler yapmalıyım bunları nasıl öğrenebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akif1 -- 10 Ekim 2016; 14:38:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek bıldıgım sey baban arabayı vermeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: SemihBayraktar

Tek bıldıgım sey baban arabayı vermeyecek.

Yeğenine veriyor bana mı vermeyecek. Zaten konuştum o mevzuyu oğlum kullanmayacaksa kim kullanacak dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: akif1

Saçma gelebilir ama 17 yaşındayım ve artık bir tercih yapma vakti geldi. Ne yazık ki yıllarca bu sorıyu düşündüm ama bulamadım. Biraz da maymun iştahlıyım bir sürü etkinliğe katılıyorum. Şuan yaptığım başlıca şeyler şunlar:

Elektro Gitar öğrenmek
    Şan dersi Almak
    Kick boxa gitmek
    Fitness yapmak.

8 saat okul olunca yapması zor oluyor ama yapıyorum fakat hala ne olacağıma karar veremedim. Dünyayı gezmek gibi bir amacım da var ilk iş ehliyetimi aldıktan sonra babamın arabasıyla Türkiyeyi gezmek olacak fakat ötesi yok işte. İleride hangi mesleği seçmeliyim, neler yapmalıyım bunları nasıl öğrenebilirim?

bu testi sonucuna gore bakarsin hangi alanlara ilgin varmis diye , bence herkes yapmali

is sahibiyim ve test sonucunda zaten yaptigim is cikti, yani bu test saglam ve guveniliri

http://torpil.org/meslek-testi/

• quote:

Orijinalden alıntı: richardbozkurt

quote:

Orijinalden alıntı: akif1

Saçma gelebilir ama 17 yaşındayım ve artık bir tercih yapma vakti geldi. Ne yazık ki yıllarca bu sorıyu düşündüm ama bulamadım. Biraz da maymun iştahlıyım bir sürü etkinliğe katılıyorum. Şuan yaptığım başlıca şeyler şunlar:

Elektro Gitar öğrenmek
    Şan dersi Almak
    Kick boxa gitmek
    Fitness yapmak.

bu testi sonucuna gore bakarsin hangi alanlara ilgin varmis diye , bence herkes yapmali

is sahibiyim ve test sonucunda zaten yaptigim is cikti, yani bu test saglam ve guveniliri

http://torpil.org/meslek-testi/

İşletme, yöneticilik vb. Çıktı. İşletme okumak istemiyorum, yöneticilik nasıl bir bölüm daha önce hiç duymadım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maltepe nasıl bir yer?
    13 yıl önce açıldı
    Mersin nasıl bir yer ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.