Şimdi Ara

Hayat Bazen Tatlıdır (Star Tv)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan ve Hayat Bazen Tatlıdır’da başrolleri paylaşacak.

    Öğretmenlik hayatı boyunca doğru bildkilerini savunduğu için başına gelmeyen kalmayan Hayat Öğretmen’i güzel oyuncu Birce Akalay canlandıracak. Kanbolat Görkem Arslan dizide mafya babası rolünü üstleniyor. Ufuk Özkan’ı ise Hayat’ın çalıştığı okulun müdürü rolünde izleyeceğiz.

    Gani Müjde yazıyor Hamdi Alkan yönetiyor!
    Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği Hayat Bazen Tatlıdır, senarist ve yönetmen koltuklarındaki isimlerle de dikkatleri üzerine çekiyor.
    Hayat Bazen Tatlıdır’ın senaryosunu onlarca dizi ve programın arkasındaki başarılı isim Gani Müjde kaleme alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise uzun yıllar boyunca oyunculuğuyla Türk seyircisinin hayranlığını kazanan isim Hamdi Alkan üstleniyor. Bu ikilinin ilk ortak çalışması olan Hayat Bazen Tatlıdır izleyicisini ekrana kilitleyecek.
    Dizi hakkında ipuçları...

    Dizi idealist öğretmen Hayat’ın çalıştığı okullarda yaşadığı sorunlar ve kardeşi Gözde ile sürdürdüğü hayatını konu ediyor. Hayat Öğretmen prensiplerinden hiçbir zaman vazgeçmediği için başına gelmeyen kalmıyor...
    Problemler, çalıştığı özel okuldan ayrıldıktan sonra bir Anadolu lisesinde çalışmaya başlayan Hayat Öğretmen’in peşini bırakmıyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki bu Anadolu lisesinde değişik öğretmenler ve haylaz ama sevimli öğrencilerin arasına katılan Hayat ve Gözde okulda bazı dengeleri değiştirecek... Bu okulda heyecan ve hareket hiç eksik olmayacak.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 8 Ekim 2016; 21:55:21 >







  • 16 EkimPazar başlıyor.
  • çok iyi başladı
  • ab, bu ne rezilliktir ya hayat bilgisinden alıntı diyicem diyemiyorum aynısı yemin ediyorum arif,beton,ortega,kopil,afet hoca vs.vs. afet hocanın gelisi falan bile aaynı bi tek pikacu yerine kız koymuslar arifin sürekli iddia falan girmesi bide 30 yasındaki adamları 10.sınıf diye yutturmaları yok mu abi ben izlerken utandım bunlar cekerken nasıl utanmıyor
  • hayat bilgisi takliti izlenmez. yine Gani yazmış bu sefer Hamdi yönetiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: North Jon

    ab, bu ne rezilliktir ya hayat bilgisinden alıntı diyicem diyemiyorum aynısı yemin ediyorum arif,beton,ortega,kopil,afet hoca vs.vs. afet hocanın gelisi falan bile aaynı bi tek pikacu yerine kız koymuslar arifin sürekli iddia falan girmesi bide 30 yasındaki adamları 10.sınıf diye yutturmaları yok mu abi ben izlerken utandım bunlar cekerken nasıl utanmıyor

    Dizinin ona benzemesi ondan sahneler olması karakterler olması normal ganimüjde yazıyor arada cekiyor okul dizileri ama hep bayat işlerde hayat bilgisi ile başladı bitiremedi okul dizilerini gani bey




  • Hayat bilgisine hayat bilgisinden daha çok benziyor yok böyle bişey. Ufuk özkana yakışmadı bu özenti dizide oynamak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 742793 kullanıcısına yanıt
    harbiden hayat bilgisine hayat bilgisinden daha cok benziyor ya televizyonda 10 dk denk geldim dedim hayat bilgisi bu.
  • fena değilmiş dizi
  • Yanlışlıkla ilk bölümünü izledikten sonra sadece 2 oyuncunun performansını çok beğendiğimden dolayı izliyorum diziyi.
    2. bölümün sonundaki vapurda kavga sahnesinde arkada çalan şarkıyla ilgili herhangi bir bilgisi olan var mı ? Çok güzel bir solo bölümü var gibi geldi bana. Kim yazmış o soloyu bilmek isterim.
  • http://www.startv.com.tr/dizi/hayat-bazen-tatlidir/bolumler/3-bolum#p2
    şu linkte 07:05 te daha açık bir bölümü var sanırım aynı şarkının, buradan da dinleyebilirsiniz. Yoğun bir wah pedalı kullanımı var anladığım kadarıyla.
    Shazamladım ama bulamadı tabii ki :)
  • Hayat bilgisini izliyor gibi hissettim. Sanmıyorum devam edeceğimi. Ufuk Özkan için bakmıştım zaten

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >






  • İzlerken ben utandım. Hayat Bilgisi ne kadar samimi bir diziyse, bu dizi de o kadar kasıntı olmuş. Mennan çakması bile yapılmış şaka gibi. Poyraz Karayel dizisinde Sefer rolüyle efsane olmuş Kanbolat Görkem Arslan bu dizide ne arıyor yazık etmiş kendine.
  • sevda
  • Simay Barlas için izlenir. Tuhaf bir çekiciliği var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >






  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.