Şimdi Ara

3 Gündür win alamıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben son 2 gündür hiç win alamıyorum gold4 70 lp den gold5 0lp ye düştüm silver 1 e düşeceğim mesela son maç 11/7 idim fakat takımımda 1/13 bard 3/9 ezreal adc 4/8 ahri mid biraz iyi 6/5 skarner jungler vardi ben fiora toplane idim her maç aynısı oluyor en son sinirlenip patladım birine çünkü hem feedliyip hem de beni suçluyordu ve sonucunda chat banı yedim.. ve 20dk afk banı. Gerçekten ne yapmam gerekiyor artık 15lp gelip 22 gitmeye başladı her maç her ranked oyunumda silver5 ve bronzlar geliyor karşi takima bakiyorum silver1 gold5 ben de gold5im ama 1v9 oynayamıyorum..



  • Başlıkta son 3 gün
    Konuda son 2 gün
    Kafasında son 1 gün
    Gerçekte son 1 maç olan sorunsal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uykusuzluktan zaman kavramım karıştı ya örnek olarak vermiştim son maçı,http://i.hizliresim.com/1N72VN.png
  • Herkes oyun kaybeder.Duvardan 3 ahri ultisi ile geçemeye fakerı görünce normal geliyor her şey gözüne
  • Duo bulacaksın başka çözümü yok.Takıma bilen adam gerekiyor.Yükseldikçe yeni duolar bulursun.
  • Herkesin kötü oyunları olabilir,elbet gün gelir tekrardan kazanmaya başlarsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berketozlu

    Merhaba ben son 2 gündür hiç win alamıyorum gold4 70 lp den gold5 0lp ye düştüm silver 1 e düşeceğim mesela son maç 11/7 idim fakat takımımda 1/13 bard 3/9 ezreal adc 4/8 ahri mid biraz iyi 6/5 skarner jungler vardi ben fiora toplane idim her maç aynısı oluyor en son sinirlenip patladım birine çünkü hem feedliyip hem de beni suçluyordu ve sonucunda chat banı yedim.. ve 20dk afk banı. Gerçekten ne yapmam gerekiyor artık 15lp gelip 22 gitmeye başladı her maç her ranked oyunumda silver5 ve bronzlar geliyor karşi takima bakiyorum silver1 gold5 ben de gold5im ama 1v9 oynayamıyorum..

    id pw at 3 bilemedin 2 güne diasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce bir kaç gün oyuna ara ver 1-2 gün hiç girme. Daha sonra biraz normal oyun at kafanı toparla tekrar dereceli oyunlara başla. Stres olduğu için tam performansınla oynayamıyorsun büyük ihtimal.
  • Üst üste maç kaybettiğin halde zorlama kendini sen kaybettiğin her maçtan sonra yeni maça girerken temiz kafayla değil tilt olmuş kafayla giriyorsun bu da seni 1-0 geriden başlatıyor.

    Kişisel olarak bir öneri vermek isterim iki hesabım var akşamları girip birkaç maç atıyorum ranked girdiğim ilk maç lose olursa diğer hesabıma geçiyorum o da lose olursa o günlük ranked atmıyorum bırakıyorum win alırsamda 2-3 maç daha devam ediyorum. Genel olarak lose aldığım maçtan sonra win aldığımı pek görmedim ama win aldıktan sonra win alma ihtimalim çok daha yüksek oluyor.

    Edit: Takımına gold olduğun halde sana denk veya senden yüksek kişiler gelmiyorsa kişisel elon veya mmr düşüktür bundan dolayı oluyordur win alarak veya kda lerini yüksek tutarak bu durumu düzeltebilirsin.

    Ayrıca flame yapıp report yediysen bilmiyorum düşüncem belki yanlıştır ama report yemiş insanlarla aynı takıma düşüyor olabilirsin çünkü ben flameden report yediğim maçlardan sonra çok tuhaf tipler geliyor 10 15 maç kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolininPasifi -- 23 Eylül 2016; 13:14:52 >




  •  3 Gündür win alamıyorum ?

    Biraz düzelmeye başladı
  • Kötü oyunlar surekli oluyor ama zamanla toplaniyor kaybedince bir daha giroyorum mesela o kafayla gene kaybediyorum aslında girmemem gerekli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çapr almayı unutan bi jungler onun yerine çarp alan bir adc full ap kasan bir support... bu arada rek sai dk 20 ye kadar 0/7/0 oynuyordu. Ben ise 6/1 dim ona rağmen yine taşıyamadım 2v8 oynuyorduk çünkü cidden anlamıyorum ne yapmam lazım ? tilt olmadan oyuna başladım çok güzel gidiyordu her şey ama ama ama ama ama takım yine feedledi ve feedledi tf lerde karma sürekli en önden gidiyor full ap olduğu için zedden tek yiyor ben arkada lucianla zedi kesip ölüyorum vayne i shaco tekliyor veigar da hiçbir şey yapamıyor 2 kişiyi almam yetmiyor tüm takımı tek başıma kesemezsem tf yi kaybediyoruz bunu 1 kere yaptım üçte üç attım galiba diğerlerininde az canı kaldı takım topladı. gerçekten anlamıyorum artık ya


     3 Gündür win alamıyorum ?




  • Çok fazla ölüyorsun.Baktımda ortalama her maç 8 9 kere ölüyorsun.Daha dikkatli oynaman gerekiyor.Birde oyun dodgelamayı öğrenin lütfen artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3 gündür kazanıyorum
  • Kardeş takma kafana düzelir o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.