Şimdi Ara

The Promise (2016) | Christian Bale

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Osmanlı İmparatorluğu'nun son döneminde geçen bir aşk üçgenini konu ediniyor film.

The Promise (2016)  |  Christian Bale

• Çıkınca izleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hobaaaaa... Kaçmaz, takipteyim.

• Christian Bale'i Türk bayrakları içinde görünce, bi sevinme geldi bana

The Promise (2016)  |  Christian Bale
  • Aktör : Christian Bale
    Konu : Osmanlı imparatorluğu

Kaçarmı bu film..

• cıkınca izlicem rez
  • Neden aşk? Bizim yapacağımız yok belli zaten de siz adam gibi birşey çeksenize

Ermeni soykırımını ele alacak falan gibi şeyler okudum internette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 6 Eylül 2016; 1:24:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bale ve "Osmanlı" kısmı ilgimi çekti. Yorumlar "Çok berbat, vakit kaybı." şeklinde gelmediği sürece izlerim diye düşünüyorum. Yalnız aşk temalı ve dram türünde olması iştahımı kaçırmadı da değil. Bakalım, listeye ekledik.

Edit: Biz koltuklarımızı kabartacaklar diye beklerken Sözde Ermeni soykırımı adı altında bize kabaran bir şeyler çıktı. Bu siyasi propaganda filmine benim puanım 1. Ancak gerçek puanı filmi izleyince vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Eylül 2016; 13:14:49 >
  • Bir tarihimizi karalama filmi daha geliyor bence. Türklerle ilgili film çekmesin lan bu Hollywood.
  • Sherlock Holmes tarzında eski Osmanlı dönemi filmlerini neden çekmiyoruz diye sorulması gerekiyor.Filinta adlı dizi yapılıyorsa herhalde filmde çekilebilir.
    Şimdi baktım filmde Angela Sarafyan adlı ermeni oyuncu varmış.Nasıl film olacagını tahmin edersiniz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rem0te -- 6 Eylül 2016; 19:45:16 >
  • Film sözde Ermeni Soykırımı ile ilgili sanırım.
  • The cut tarzı yalan ve sahte bir film daha geliyor geliyor gibi.

• osmanlı filminde kırmızı türk bayrağı? hımm...
  • 1844 yılından beri kullanıyoruz.
  • StillB0rN S kullanıcısına yanıt
    film karesinde görünen resmi türk devleti bayrağı. birebir ölçüleriyle. osmanlı'da kullanılan hilalli bayrakların çoğu ölçüsüzdür.
  • Fragman'ı geçtim Youtube'daki yorumları okumak bile içimi kararttı.
  • Çanakkale filminde dahi bu kadar çok Türkiye diye bağırılmamıştır. Bu kadar çok Türk bayrağı gösterilmemiştir. Sözde Ermeni iddialarını konu edinen bu filmde ki bazı sahneler çok iğrençti. Türk düşmanlığının zirve yaptığı şu dönemde "nokta atışı" bir film çekmişler. Umarım bazıları yine "hepimiz ermeniyiz" diye sokaklara dökülüp şu rezil filme gitme gafletine düşmezler.

Asala teröründen, Hocalı katliamından bahsetmeyen, ağzına dahi alamayanların fantastik dünyasına ait bir film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

Al işte belliydi böyle olacağı

Fragmana yapılan yorumları okurken sinir krizi geçirdim resmen. Forum kuralları olmasa burada da söverdim de neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 10 Eylül 2016; 19:58:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni oyuncakları biziz anlaşılan. Sinir küpü oldum resmen.

Bir de ülkemizde bunları destekleyen sevgi pıtırcıkları var ya ne diyeyim ben.

Bale'e karşı da antipati oluştu ototmatik olarak.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.