Şimdi Ara

İlk orman dönerken 3 pot almanın daha kârlı olduğunu düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bana baseden ilk kez çıkarken avcı palası+doldurulabilir iksir almak çok saçma geliyor. 3 adet normal pot ile 2–3 kamp fazladan kesebiliyor, üstüne rahatlıkla 2 baskın denemesi yapabiliyorum. diğer türlü redi kestikten sonra saçma bir tedirginlik yaşıyorum. Yok birisi ormanımı basar mı, şu kampa ölür müyüm, toplaner baskın istiyor gitsem şimdi adam beni keser mi, yengeci keserken karşı ormancıyla karşılaşır mıyım vs. Ha tabi ilk dönüşten sonra almak cidden mantıklı. Ama oyun başı almak çok saçma geliyor bana. Zaten normal potla başlandığında çok rahat totem+dold. iksir parası çıkıyor daha çok kamp kesebildiğim için. Üstüne de üstteki riskleri düşünmem gerekmiyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

    Potsuz orman dönebilen şampiyonları referans alıp yorum yazmazsanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • sustaini olan ve menzilli şampiyonlarda doldurulabilir iksir daha iyi bence
  • Red Vox kullanıcısına yanıt
    Bana oyun başı saçma geliyor ilk b attıktan sonra tabiki de mantıklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çarına göre değişir
  • Çünkü base atana kadar çoktan güçleniş oluyorum ve doldurulabilir iksim işime yaramıyor.Başka da pot almıyorum zaten.Belki ejder gireceksem 1 tane alıp çıkıyorum
  • Reksai ile 3 potla başlayıp hiç kill veya asist e karışmamış olsan bile orman camplarından jungle itemını tamamen bitirecek kadar para toplayabiliyorsun.
  • Mesela jaxa asla almam doldurulabilir, olmuyor yani. Gank atma şansını bitiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkesin kendine has bir taktigi var sanırım ben de çoğu heroyla şunu uygularım jungle oynarken mavinin oldugu taraftan başladıysam ordaki 3 kampı kesip 3 lwl olup b atarım sonra avcı iksirini 250 gold geliştirip bide 75 goldluk totem alırım sonra epey bi base dönmem artık avcı iksirini geliştirince çok op oluyor sürekli pota para vermektense ayrıca genelde hep mavinin oldugu taraftan başlıyorum en son redi alıp gank atıyorum red buff varken ganklar çok etkili oluyor yada rakip ormana dalıyorum
  • ilk Base atana kadar rahatlıkla dönebileceksen doldurulabilir pot alırsın yok dönemem dersen 3pot alırsın. Ya da avcı potu alacaksındır o zaman da mecburen alırsın yani ne tür bir heroyla oynadıgına ya da ne tür bir build yapacağına göre değişir. Ben bu sezon aşağı yukarı mana harcayan bütün jungler'lara doldurulan potla başlıyorum ilk b attığımda çekiyorum hunters potion'u sonsuza dek mana -hp problemi ortadan kalkmış oluyor hem jungle dönüyorum hem %100 ve manayla gank atıyorum.
  • Az çok sustain imkanı var çoğu junglerda şu sıralar (gragas, nidalee, rengar, khazix, elise, hecarim, zac, reksai, kayle, lee sin...) bir de üstüne avcı palası değil diğer 350lik itemla başlarsan gromp veya golemlerle jungleı bitirdiğin zaman %40-50 civarı hp kalmış oluyor. Gidip yampiri alırsan o sırada red üstündeyken rahat %70i geçip gank atabilirsin.

    Edit: as rune ile girdiğimde full cana yakın jungle dönebiliyordum potsuz veya 1 pot kullanarak shaco ile uzun zamandır denemedim sustaini olmayan şu sıralar fizz oynuyorum sadece jungleda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORANGEandLEMON -- 28 Ağustos 2016; 1:07:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avci tılsımı 3 pot ile evelynn amumu gibi herolarla 6 levela kadar orman donebiliyorum. Olay tamamen taktiksel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ormancı reyizi de ekleyelim
  • Ben de Hunter's Talisman+3 potçulardanım. Daha güvenli clear sağlıyor. Kampları biraz kitelayınca da bol canla çıkıyorum. İlk olarak başladığım quadrant'ı kesip yengeci alıp base attıktan sonra ikinci quadrant'ı kesiyorum. Uzun sürüyor ama değiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodimir

    ilk Base atana kadar rahatlıkla dönebileceksen doldurulabilir pot alırsın yok dönemem dersen 3pot alırsın. Ya da avcı potu alacaksındır o zaman da mecburen alırsın yani ne tür bir heroyla oynadıgına ya da ne tür bir build yapacağına göre değişir. Ben bu sezon aşağı yukarı mana harcayan bütün jungler'lara doldurulan potla başlıyorum ilk b attığımda çekiyorum hunters potion'u sonsuza dek mana -hp problemi ortadan kalkmış oluyor hem jungle dönüyorum hem %100 ve manayla gank atıyorum.

    Benim taktik. Ben de manaya gore karar veriyorum 3 pot veya doldurulabilire. Doldurulabilirle donemicek hero bile olsa en kotu ihtimal 250 gold olunca b atip avci potuna tamamliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.